Gość: Madzia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 13:29 Czy ktos miał juz do czynienia z Leopardem SA z Krakowa, jakie macie opinie o ich inwestycjach, sa solidni? na co trzeba uwazać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jz Re: Leopard Kraków IP: *.bci.net.pl 09.05.03, 15:11 Odradzam. Kupiłem mieszkanie na Zakrzówku w 2001 r. i do tej pory budynek nie ma zgody na uzytkowanie. Budowa sie przedłużała, wykonanie kiepskie, do każdego mieszkania mialo być miejsce parkingowe - nie ma. Jednym słowem, to nierzetelna firma. A poza tym Leopard oszukał klientów sprzedając im mieszkanie na parterze z piwnicą pod spodem, a po zapłaceniu przez tych ludzi wszystkich pieniędzy wybił do tej piwnicy drzwi od zewnątrz budynku, bezpośrednio pod balkonem tego mieszknaia. Teraz Leopard ma spore problemy w nadzorze budowlanym, bo cała ta robota jest samowolą budowlaną. Jeszcze raz odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Leopard Kraków IP: *.bci.net.pl 03.06.03, 15:38 Też tam mieszkam. Za oknem mam drogę, choć gdy kupowałam mieszkanie nie było jej i Leopard zapewniał mnie, że za oknem będę miała trawnik i żadnej drogi nie będzie. Oszukali mnie i moich sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś