Dodaj do ulubionych

Novum Developer

IP: 83.238.108.* 01.02.07, 09:00
Czy ktoś coś wie na temat Novum Developer z Kalisza? Budują teraz w Warszawie
Obserwuj wątek
    • Gość: peterto Re: Novum Developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 12:34
      wybierz sie do Otwocka pod Warszawą. Wybudowali tam dwa ładne osiedla
      • Gość: Martyna Re: Novum Developer IP: 83.238.108.* 02.02.07, 10:04
        Mam rozumiesz, że polecasz? A czy nie wiesz, czy są elastyczni co do negocjacji
        spłat rat oraz innych warunków umowy? Trochę się obawiam też o ich intencje,
        ponieważ pierwszą ratę w wysokości 20% chcą już w ciągu 7 dni od daty
        podpisania umowy przedwstępnej
        • Gość: wz Re: Novum Developer IP: *.gts.pl 02.02.07, 10:59
          Mnie jednak bardziej by przerazaly tory kolejowe i trasa ekspresowa pod oknem :-)
          Malo jest miejsc w Warszawie ktore zapewniaja te obydwie atrakcje i to pod samym
          oknem - im sie udalo
          • Gość: Martyna Re: Novum Developer IP: 83.238.108.* 02.02.07, 11:14
            A nie wiesz którędy dokładnie będzie biegła tamtędy ta trasa ekspresowa?
            • Gość: wz Re: Novum Developer IP: *.gts.pl 02.02.07, 13:30
              Teraz tak sie zreflektowalem ze nia padla tutaj lokalizacja inwestycji, a ja
              zalozylem ze chodzi o nowa inwestycje Novum przy ul. Jana Olbrachta :-))
              Jesli wiec chodzi o te, to trasa ekspresowaa bedzie biegla tak jak tory kolejowe
              wiec nawet nie w przenosci pod oknami.
              Jak spojrzysz na mapke na ich stronie to pomiedzy planowanym budynkiem a torami
              kolejowymi jest taki wal, to wlasnie tam :-(
              • Gość: Martyna Re: Novum Developer IP: 83.238.108.* 02.02.07, 13:32
                Dzięki za info. To właśnie ta inwestycja. Na pewno to sprawdzę
                • Gość: Heniu Re: Novum Developer IP: 83.238.108.* 02.02.07, 15:25
                  no to sie Martyna zastanow dobrze - bedziesz miala lepszy transport, nie dosc
                  ze pociagiem to jeszcze ekspresowka, wystarczy kupic jakies ferrari i w
                  Urzedzie bedziesz szybko
                  • Gość: Irex Re: Novum Developer IP: 151.92.176.* 13.02.07, 10:08
                    Czy ktos zdecydowal sie na zakup mieszkania u tego dewelopera przy ul.
                    Olbrachta?
                    • Gość: Aniu Re: Novum Developer IP: *.cust.tele2.pl 19.02.07, 22:59
                      Ja się poważnie zastanawiam. Jeśli chodzi o różne zapisy w umowie i np. raty,
                      są całkiem elastyczni, warto ponegocjować.
                      A drogi teraz budują wszędzie, a jak nawet nie drogi, to zawsze sie znajdą
                      jakies przyjemności...
                    • Gość: Norbi Re: Novum Developer IP: *.cust.tele2.pl 19.02.07, 23:02
                      No właśnie, czy ktoś już podpisał z nimi umowę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka