Dodaj do ulubionych

Park leśny - firma agmet - potrzebne info

IP: *.crowley.pl 13.07.07, 10:51
Witam,
mam zamiar kupić mieszkanie w Parku leśnym przy ulicy Kondratowicza - VII
etap osiedla niskich bloków przy lasku.
Czy macie jakieś wiarygodne informacje nt tego dewelopera? Jakieś terminy?
Czy jest rzetelny? W ich biurze sprzedaży trudno się dowiedzieć konkretów.
Polecacie czy odradzacie? Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: jQ Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info IP: *.aster.pl 15.07.07, 21:55
      Zobacz tu: www.parklesny3.waw.pl/
      Sam byłem zainteresowany 5 etapem. Wiedziałem, że etap 1 - 4 to niskie domki,
      natomiast 5 miał mieć 6 pięter. Wycofałem się, gdy wyszło na jaw, że Agmet
      obiecywał mieszkańcom pierwszych etapów, iż całe osiedle będzie kameralne.
      Tymczasem okazuje się, że na skrajnych działkach, wzdłuz Kondratowicza i
      Nowowincentego mogą budowac nawet i 20 pięter! Generalnie Agmet w moich oczach z
      solidnej firmy zmienil się w bandę krętaczy.
      • a0151 Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info 17.07.07, 15:49
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44695
      • a0151 Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info 17.07.07, 15:50
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45056
        • Gość: skamieniały Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info IP: *.crowley.pl 17.07.07, 16:21
          Dziękuję za info. Jak dla mnie po tej lekturze to ten Agmet totalnie odpada!
          Są po prostu żałośni... A szkoda, bo to co wybudowali pod laskiem wygląda
          całkiem zachęcająco...
      • Gość: Mulan Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info IP: *.chello.pl 17.07.07, 20:49
        Polecam Agmet bardzo szczerze. firma bardzo solidna. sama właśnie odebralam
        klucze w 3 etapie. naprawde bez zastrzezeń nie ma sie co słuchac ludzi którzy
        wiecznie narzekają! pozdrawiam!
        • kubus2000 Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info 18.07.07, 15:16
          Jak poczekasz sobie na akt, popękają Ci sciany, będzie płaciła wyższy czynsz za
          mniejsze mieszkanie niż twoi sąsiedzi za dużo większe na innym osiedlu, o
          naprawy gwarancyjne będziesz prosić się po kilka miesięcy albo i dłużej a na
          końcu usłyszysz że jak Ci się nie podoba to możesz się wyprowadzić to pewnie
          zmienisz zdanie. To wymaga trochę czasu ale Agmet Ci wytłumaczy że nie masz
          racji. Ciekawe co napiszesz za rok?
          • Gość: nie polecam Re: Park leśny - firma agmet - potrzebne info IP: 217.17.45.* 19.07.07, 09:10
            ...albo nie doczekasz się na akt notarialny, bo nie będzie do czego go
            podpisywać...
            ...kochany "uczciwy" deweloper Agment weźmie od Ciebie pieniążki za umowe
            rezerwacyjną, będzie sobie nimi obracał około pół roku, a w między czasie i tak
            nie dostanie pozwolenia na budowę...
            ...i oczywiście umowy "same" wygasną wiec nie możesz mieć do nigo pretensji...
            ...reasumując jeśli bardzo zależy Ci na tym akurat deweloperze to podpisuj z
            nim umowę tylo wtedy gdy bedzie miał on pozwolenie na budowę...
            ...ale mimo wszystko odradzam !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka