ocd82 04.07.07, 11:55 Jutro wyjeżdżam na wyczekiwany urlop, no i muszę się spakować. Jak zwykle wpadam w panikę, zawsze biorę za dużo rzeczy i w ogóle robię to dość chaotycznie. Macie jakiś dobry sposób na pakowanie się przed wyjazdem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:02 Lato czy zima,obojętnie,ważne są kąpielówki,2 pary skarpet,koszula na zmianę(żeby ta druga mogła się wietrzyć),dżynsy no i kurtka,kulturowa torebka(szczoteczka i pasta do zębów,golenia przybory,opierdalacz zapachowy),więcej mi nie wpada do głowy)) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:09 Faceci to mają lepiej ja jeszcze biorę krem do opalania, po opalaniu,osobny do dzioba osobny do zwłok, 2 sukienki, ze dwie spódnice, szorty, długie spodnie, bluzę, 3 kostiumy, 10 t-shirtów, apteczkę, przybory do szycia, spinacze do suszenia, itp Dobrze, że sama nie jadę, hłe, hłe )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:26 agulaszek napisała: > Faceci to mają lepiej ja jeszcze biorę krem do opalania, po opalaniu,osobny do > dzioba osobny do zwłok, 2 sukienki, ze dwie spódnice, szorty, długie spodnie, > bluzę, 3 kostiumy, 10 t-shirtów, apteczkę, przybory do szycia, spinacze do > suszenia, itp Dobrze, że sama nie jadę, hłe, hłe )) Widać,lubisz się rozbierać,ten wątek już był)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:40 Zawsze uważałem,że, podawanie i pomoc przy, ubieraniu kobiecie palta, to plajta) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:44 Szanowny panie ja wiem, że wolisz rozbieranie Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 12:59 agulaszek napisała: > Szanowny panie > ja wiem, że wolisz rozbieranie To nie prawda cała, lubię też,żeby, płeć piękna i, w ubiorze dobrze, wyglądała, skutkiem czego, jest też rozbieranie, w naturze, piękne panie) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 13:05 Kufajnie, gumiaki zaraz założę i cement mieszać będę ja biedna Niebożę Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 13:24 agulaszek napisała: > Kufajnie, gumiaki zaraz założę > i cement mieszać będę > ja biedna Niebożę Oh Ty Nieboże, to słowo mógłbym, rymować,nawet z, słowem ........)))) Tylko nie wiem co cementem, twardy,już rzymianie go używali, a ja nie jestem świętym) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 14:59 Juz mi się nie chce nawet rymować tak od wszystkiego boli mnie głowa Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:00 agulaszek napisała: > Juz mi się nie chce nawet rymować > tak od wszystkiego boli mnie głowa Może przesadziłem? Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:35 Nie, miałam chwilowy kryzys od tego wszystkiego. Ale już mi bardzo dobrze, jak zwykle po naszych gadkach Odpowiedz Link
ocd82 Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 15:52 Wy tu w sprośne rymowanki się bawicie, a ja chcę w walizce zmieścić całe moje życie! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 15:59 ocd82 napisał: > Wy tu w sprośne rymowanki się bawicie, > a ja chcę w walizce zmieścić całe moje życie! > > Jedź na urlop,i nie sprośny, życia krótka rzecz, a jak doniosły, nie pakuj też całego życia, urlop, krótka chwila bycia) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:07 Na słońce szorciki, na deszcz sztormiaczek o kremie pamiętaj, by nie być jak raczek Kilka t-shirtów na zmianę trzeba mieć i tak spakowany na wyprawę leć Odpowiedz Link
ocd82 Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:10 agulaszek napisała: > Na słońce szorciki, na deszcz sztormiaczek > o kremie pamiętaj, by nie być jak raczek > Kilka t-shirtów na zmianę trzeba mieć > i tak spakowany na wyprawę leć > Sprawiły to Twe dobre rady, że ma walizka nabrała nieco ogłady. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:18 Więc wypoczywaj i wracaj zdrów by na Salonie pogościć znów )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:19 wszysto ładnie i pięknie, a tu lód, przy którym każdy t-shirt, zmięknie) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:25 Oj Rico, Rico gdzie ty masz lód wszak z wszystkich tu postów nie przebija chłód ;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:28 Urlop urlopem, słońce dla wielu, jednak i lód, dla niektórych, jest topem Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:37 I na Grenlandię bym pojechała jakiegoś niedźwiedzia upolowała Odpowiedz Link
ocd82 Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:44 Ja raczej nad Wdę, czarną wodę, jadę żeby w kajaku z wiosłem w dłoniach dać jej radę. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:49 O! To prawdziwie męska przygoda: Ty, kajak, wiosła i czarna woda. Odpowiedz Link
ocd82 Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 16:52 Nie straszne mi chłody oraz ulewne deszcze, a nawet w drzewach kryjące się kleszcze. Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 17:01 Zapewne i wiry i inne odmęty i Wodnik Szuwarek utopiec przeklęty )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 21:46 agulaszek napisała: > Zapewne i wiry i inne odmęty > i Wodnik Szuwarek utopiec przeklęty )) Hehehehe,wodnik powiadasz, uważaj,gdy do lwiej paszczy wpadasz)) Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 21:48 Czy ty mnie zawsze musisz straszyć ;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 22:06 Tak,Tak,Tak, a przestraszyłem Cię,wątpię?,a jeżeli, to Rico sam i nik tego nie chcieli Odpowiedz Link
agulaszek Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 22:15 Oj okrutnie się Ciebie boję, jak widzę,że nadciągasz do Salonu, od razu uciekam )) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 04.07.07, 23:13 agulaszek napisała: > Tja. wprost w ... W objęcia?) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pakowanie, pakowanie. 05.07.07, 00:19 Ja nie pisałem o ucieczkach,więc nie marzę)) Odpowiedz Link