Dodaj do ulubionych

War Inwest

• Gość: Mariusz Wypuszczenie DR przez Rembielinska IP: 195.134.192.* 05.12.01, 15:44
      Tez mialem takie sluchy-niech ich reka boska broni!!! Chyba, ze facet wplaci
      PLN 100.000.000 kaucji na rzecz poszkodowanych! Wtedy ja tez za niego porecze!
      M.
      • Gość: PS Re: Wypuszczenie DR przez Rembielinska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 20:03
        To proste. Oni starają się załatwić swoje sprawy kosztem Lasku Bródnowskiego i
        Beli Bartoka. Podpisali umowy z PBI War Inwest i chcą wyciągnąć ile się da.
        Sami to powiedzieli na którymś spotkaniu.
    • gazeciarz Re: Wypuszczenie DR przez Rembielinska 08.03.02, 22:43
      UWAGA!!! Interarti tym razem próbuje sprzedać mieszkania na Czechowickiej róg
      Zawierciańskiej (dawne powiązania z WAR-INWEST próbując ukryć)
      • Gość: KW Re: Wypuszczenie DR przez Rembielinska IP: *.gazeta.pl 11.03.02, 08:23
        Twierdzą wręcz, że nie ma związku pomiędzy Interarti i
        Warinwestem.
        • Gość: herbat Zgłaszanie wierzytelnosci PIB WarInwest IP: *.war.pl.prserv.net 11.03.02, 09:27
          Gdzie mozna (o ile mozna) zglaszac wierzytelności
          w zwiazku z upadłośćią PIB WarInwest?
          Czy ktos moze wie jak wyglada taka procedura i co nalezy
          zlożyć?

odpowiedz mozna na priv
          herbat73@yahoo.com
          • Gość: Mariusz Interarti IP: 195.134.192.* 13.03.02, 16:53
            Jak widac - temat powraca, choc juz w znacznie spokojniejszej (zrezygnowanej)
            formie.

Slyszalem o inwestycji Interarti. Moze prokurator (zywie do niego duzy
            szacunek) sie obudzi i wsadzi MAMUSKE do pierdla?

M.
            • Gość: klient Re: Interarti IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 18:00
              Zastanawia mnie czy mamuśka była przesłuchiwana przez
              kolegów (jako ex. prokurator). Być może jest poza prawem.
              Ciekawy jestem także czy moja "ulubiona" Pani kierownik K.
              także chociaż została przesłuchana. Matactwo i krętactwo
              może ujść na sucho. Dam głowe, że wiedziała o przekretach
              prezesa znacznie wcześniej niż my zdołaliśmy coś przypuszczać.
              • Gość: Marx A Słyk? IP: *.man.polbox.pl 14.03.02, 07:57
                Czy ktoś wie, co się dzieje ze Słykiem i do kiedy ma areszt Radziszewski?

MarX
                • Gość: ML Re: A Słyk? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:12
                  Radziszewski będzie na 100% w areszcie do 23 kwietnia 2002r. Słyk jest na
                  wolności i zapewne tak pozostanie.
              • Gość: ML Re: Interarti IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 10:10
                Pani K. prawdopodobnie nic nie wiedziała o przekrętach swojego szefa. Sama
                wpłaciła dużą kasę na mieszkanie przy Lasku.:-)
                • Gość: ereno Re: Interarti IP: *.chello.pl 14.03.02, 11:13
                  to dobre, jesli powyższa informacja jest sprawdzona, to jest ktoś o kim można
                  powiedzieć iż dał się zrobić o wiele bardziej niż my... jak ona dała się
                  nabrać, (w koncu tam pracowała) to ja już się sobie nie dziwie
                • Gość: karol Re: Interarti IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 13:05
                  Czy wdziałeś umowę i dowody wpłaty, czy też wiesz to z jej deklaracji? Nawet
                  to, że być może figurowała na liście Inwestorów nie oznacza, że była w takiej
                  samej sytuacji jak inni poszkodowani (np. mogła wpłacić należność po oddaniu
                  inwestycji?).
                  Pozdrawiam - Karol
                  • Gość: klient Re: Interarti IP: *.acn.waw.pl 14.03.02, 21:33
                    Węsząc jak zwykle przekręt, myślę
                    że Pani K. wyprowadziła w pole inwestorów
                    krzycąc "łapcie złodzieja" i na "ostatnią naiwną".
                    Ale nie znami takie numery, Bruner.
                    Ja tam na przesłuchaniu już ją nieżle obsmarowałem.
                    A nich ma tam spokojne życie w swoim m-1 przez klika lat.
                    • Gość: ML Re: Interarti IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 14:01
                      To, że Pani K. przyniła sie do tego, nie podlega dyskusji. Podobnie jak reszta
                      pań z Mokotowskiej. Tłumaczę to tym, że wykonywały tylko swoje obowiązki. Nie
                      są przecież wróżkami. Nie szukaj winnego, ponieważ jedynym winnym jest
                      Radziszewski. Szczerze mówiąc jesteśmy sobie sami też winni. Tylko głupek
                      ładuje swoja kase firmie, która nie ma pozwolenia na budową i która wybudowała
                      raptem kilka bloków. Pomyslałes o tym? Jestem osobą, która miała zamieszkac
                      przy Kondratowicza i wiem, co pisze. Tylko tyle.

Pozdrawiam, Marzena L
                      • Gość: klient Panie z WI IP: 195.212.51.* 19.03.02, 09:38
                        Wiesz, do konca takie tumaczenie mnie nie zadawala.
                        Podobnie tlumaczyli sie kiedys "oficerowie ss", ze to nie oni to...
                        Oni tylko wykonywali obowiazki...
                        Kiedy zrozumialem te oszustwo to
                        przyzeklem tym Paniom ze najpierw wsadze ich szefa a potem je.
                        Dotrzymuje obietnic.
                  • Gość: JOWI Re: Interarti IP: *.elartnet.pl 19.03.02, 17:01
                    Jeśli chodz o Panią M.kac. - to muszę z przykrością stwierdzić, że faktycznie -
                    kobita uległa urokowi swego szefa. Na wirtualne mieszkanie wpłaciła jej córka.
    • sloggi Re: War Inwest 02.09.02, 13:04
      Jaki jest adres strony o Rembielińskiej ?
      • Gość: karol Re: War Inwest IP: 194.29.176.* 04.09.02, 16:09
        www.rembielinska.republika.pl/
        Ostatnie news'y z 21.08.2002
        karol
    • Gość: Temida SPRAWA KARNA !!!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 19.11.02, 21:51
      Podtrzymuję i zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka