Dodaj do ulubionych

Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka

IP: *.centertel.pl 18.12.01, 16:44
Podobno większość mieszkań sprzedana - takie dostałem informacje ostatnio
Szukam przyszłych sąsiadów oraz może ktoś ma ciekawe informacje na ten temat tej inwestycji
Ja wybrałem lokalizacje w budynku B ( tym niższym )
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dzi Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: *.europolgaz.com.pl 20.12.01, 11:32
      Byłem w budynku (B) wczoraj większość prac jest zakończona - robią tynki na
      korytarzach i instalację wodną oraz CO . Po rozmowie z brygadzistą budowy
      dowiedziałem się, że w styczniu chcą włączyć centralne ogrzewanie aby osuszyć
      budynek a oddać chcą jak najszybciej , orjentacyjnie czerwiec - lipiec
      • Gość: radykal Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: *.centertel.pl 20.12.01, 16:47
        Ja dostałem informacje ze spółdzielni ,ze oddana bedzie cała inwestycja ( może wejsc do obiektu
        mozna bedzie wczesniej ) - zgodnie z założonym terminem III kw 2002
        Nie bedą oddawać budynków osobno ponieważ mieli pozwolenie na budowe jako całośc i jako
        całośc oddadzą
        Pozdrawiam
    • Gość: sebek Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: 2.2.STABLE* / 10.10.10.* 18.02.02, 10:41
      ja wybralem mieszkanko w budynku A. Pod koniec stycznia `02 r. bylem tam: na 5
      pietrach byly juz tynki, zainstalowano kaloryfery itp. Jesli ktos bedzie moim
      sasiadem zapraszam do kontaktu w celu wymiany informacji ;)
      sebastk@abrahama.net.pl
      • Gość: DZI Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: *.europolgaz.com.pl 01.03.02, 09:57
        W poniedziałek byłem na budowie i oglądałem budynek "B" . Na korytarzach
        układają gres (5 piętro) są zainstalowane wszystkie drzwi wejściowe , skończone
        są tynki i posadzki, od dołu wykańczają mieszkania (malowanie, instalacje ,
        drzwi wewnętrzne itp. ) . Odebrano stację energetyczną . Po rozmowie z
        kierownikiem budowy gdzieś pod koniec kwietnia skończą wszystkie roboty
        wewnątrz (zostaną tylko ewentualne poprawki) . W lipcu planują przekazać
        budynki dla spółdzielni. Konkretnych terminów nie ma.
        Pozdrawiam
        P.S. Może ktoś ma bardziej konkretne informacje?
        • Gość: radykal Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: *.centertel.pl 05.03.02, 16:32
          Gość portalu: DZI napisał(a):

> W poniedziałek byłem na budowie i oglądałem budynek "B" . Na korytarzach
          > układają gres (5 piętro) są zainstalowane wszystkie drzwi wejściowe , skończone
          >
          > są tynki i posadzki, od dołu wykańczają mieszkania (malowanie, instalacje ,
          > drzwi wewnętrzne itp. ) . Odebrano stację energetyczną . Po rozmowie z
          > kierownikiem budowy gdzieś pod koniec kwietnia skończą wszystkie roboty
          > wewnątrz (zostaną tylko ewentualne poprawki) . W lipcu planują przekazać
          > budynki dla spółdzielni. Konkretnych terminów nie ma.
          > Pozdrawiam
          > P.S. Może ktoś ma bardziej konkretne informacje?

witam sąsiada z bloku ,
          Ja bede mieszkał na 3 piętrze
          według moich informacji - inwestycja ma byc oddana jako całość - Bud A i B więc nie wiem kiedy bedzie termin
          oddania - bardziej interesuje mnie rozliczenie ze Sp-nią ile dopłacimy itd
          Czy macie takie informacje

• Gość: Grzesiek Re: Bródno - Krasnobrodzka , Turmoncka , Chodecka IP: *.iie.org.mx 06.03.02, 14:53
          Przyjrzałeś się co to za drzwi ?

Grzesiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka