Gość: autor IP: 89.174.214.* 07.11.07, 10:13 Czy ktos juz moze widzial makiety? Jakie ceny? Jakie zainteresowanie? Dodzwonic sie do nich oczywiscie nie da... Dzieki z gory za info! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: Eko Park - Delicato IP: 89.174.214.* 08.11.07, 15:34 Planuje sprzedaz mieszkania na osiedlu Eko Parku i nie wiem jska cene podac... Moze ktos slyszal o jakichkolwiek transakcjach (niekoniecznie "Delicato"... Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Eko Park - Delicato IP: *.aster.pl 09.11.07, 21:31 W ktorym budynku planujesz sprzedac i jaki metraz? Bo planuje kupic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kayka_2005 Re: Eko Park - Delicato IP: *.aster.pl 08.11.07, 18:25 Makieta, całkiem OK ale znów słabsza od poprzedników. Biały tynk w połączeniu z odeskowaniem w ciemnym brązie. Pięć pięter od strony Etiud a trzy od strony Cameratty. Fajne mieszkania na ostatnich piętrach (20 tyś za metr) z ogrodami (nawet po 150m2). Ceny zaczynają się od 12.000/m2, jest 150 mieszkań w inwestycji. Ludzi dużo, byłam tam o 16:00 na liście było 150 osób a obsługiwana była 94. Jednak dużo osób z listy się wykruszało w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: Eko Park - Delicato IP: *.aster.pl 09.11.07, 21:44 A co do Delicato to wydaje mi sie, ze jest to chyba jednak najslabsza inwestycja z "kameralnych". Jest moim zdaniem bardziej zblizona do Etiudy, a niczym raczej nie przypomina Allegretto, czy Cameratty. Tez o jej ekonomicznosci, w porownaniu z poprzednimi swiadczy fakt rozkladu metrazy w mieszkaniach. Jest bardzo duzo malych od 34m2 i srednich ok.80m2, a wieksze to tylko ostatnie pietra i najdrozsze przy parku. W Cameracie dla porownania najmniejsze to 45m2/51m2 i sporo 90m2 i powyzej. Ogladalam pare planow mieszkan, ale te ewentualnie, ktore by mi sie podobaly zostaly sprzedane dla pierwszych osob, ktore je zarezerwowaly. Cena rosnie z pietrem i zalezna jest tez od ustuowania. Popyt byl bardzo duzy, z tego, co mowili sprzedajacy glownie na male mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś