Dodaj do ulubionych

viterr i vitaparc

IP: *.radio.com.pl 10.08.03, 11:31
Warto się w to pakować? Niemiecka firma, więc powinna być solidna, hm? Dajcie
znać co wiecie, plizzz
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: viterr i vitaparc IP: 62.111.240.* 11.08.03, 11:02
      Ja już się wpakowałam , ale jeszcze nie wiem, czy warto... okaże się, jak
      oddadzą pierwszy etap. W poprzednich inwestycjach było sporo usterek (gdzie ich
      nie ma?), zobaczymy, czy tym razem będzie lepiej. Poczytaj wątki sprzed ok. 2 m-
      cy.
      • Gość: sk Re: viterr i vitaparc IP: 213.17.172.* 11.08.03, 11:25
        Na razie wiadomo, że odbiory lokali będą miesiąc wcześniej. Wykonawca wydaje
        się być solidny - zobaczymy po odbiorze.
        • Gość: Adam Re: viterr i vitaparc do sk IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 11.08.03, 22:11
          A skad wiadomo, ze odbiory beda miesiac wczesniej? Wg mnienie na budowie jest
          raczej planowo, np nie ma jeszcze okien wiec skad to przyspieszenie?
          pzdr
          • Gość: sk Re: viterr i vitaparc do sk IP: 213.17.172.* 12.08.03, 09:14
            Gość portalu: Adam napisał(a):

> A skad wiadomo, ze odbiory beda miesiac wczesniej? Wg mnienie na budowie
            jest
            > raczej planowo, np nie ma jeszcze okien wiec skad to przyspieszenie?
            > pzdr

Info mam bezpośrednio z budowy. Wg. uzyskanych informacji Z.Marciniak SA -
            generalny wykonawca inwestycji - już oficjalnie zawiadomił inwestora o
            przyśpieszeniu w odbiorze I etapu. Wszystkie odbiory z udziałem nabywców
            mieszkań, również mają ulec przyspieszeniu. Ja również widziałem stan
            faktyczny, więc byłem zaskoczony tą informacją, ale być może dużo zrobiono
            wewnątrz (instalacje elektryczne widać z zezwnątrz) i pozostaje kwestia
            wstawienia okien.

Pzdr

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka