Gość: renia IP: *.radio.com.pl 10.08.03, 11:31 Warto się w to pakować? Niemiecka firma, więc powinna być solidna, hm? Dajcie znać co wiecie, plizzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: viterr i vitaparc IP: 62.111.240.* 11.08.03, 11:02 Ja już się wpakowałam , ale jeszcze nie wiem, czy warto... okaże się, jak oddadzą pierwszy etap. W poprzednich inwestycjach było sporo usterek (gdzie ich nie ma?), zobaczymy, czy tym razem będzie lepiej. Poczytaj wątki sprzed ok. 2 m- cy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: viterr i vitaparc IP: 213.17.172.* 11.08.03, 11:25 Na razie wiadomo, że odbiory lokali będą miesiąc wcześniej. Wykonawca wydaje się być solidny - zobaczymy po odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: viterr i vitaparc do sk IP: *.acn.pl / 10.64.9.* 11.08.03, 22:11 A skad wiadomo, ze odbiory beda miesiac wczesniej? Wg mnienie na budowie jest raczej planowo, np nie ma jeszcze okien wiec skad to przyspieszenie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: viterr i vitaparc do sk IP: 213.17.172.* 12.08.03, 09:14 Gość portalu: Adam napisał(a): > A skad wiadomo, ze odbiory beda miesiac wczesniej? Wg mnienie na budowie jest > raczej planowo, np nie ma jeszcze okien wiec skad to przyspieszenie? > pzdr Info mam bezpośrednio z budowy. Wg. uzyskanych informacji Z.Marciniak SA - generalny wykonawca inwestycji - już oficjalnie zawiadomił inwestora o przyśpieszeniu w odbiorze I etapu. Wszystkie odbiory z udziałem nabywców mieszkań, również mają ulec przyspieszeniu. Ja również widziałem stan faktyczny, więc byłem zaskoczony tą informacją, ale być może dużo zrobiono wewnątrz (instalacje elektryczne widać z zezwnątrz) i pozostaje kwestia wstawienia okien. Pzdr Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś