Dodaj do ulubionych

Dobry deweloper

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:51
Witam, chciałbym się z wami podzielić namiarami na naprawdę dobrego
dewelopera, który buduje na Obozowej - jest to Wola Tower - bardzo
reprentacyjny budynek, przestronne mieszkanie i niewygórowane ceny.
Obsługa jest bardzo miła, można negocjować umowy, elastycznie
podchodzą do klienta. To się nazywa firma!
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 18:53
      Też mam bardzo pozytywne wrażenia. Kupiłam tam dwupokojowe
      mieszkanie z dosknałym rozkładem i pięknym widokiem na panoramę
      Warszawy. Jeśli szukacie czegoś dobrego po niewygórowanej cenie, to
      właśnie tam!
      • Gość: mgmg Re: Dobry deweloper IP: *.aster.pl 20.02.08, 18:58
        dżizas...won stąd! tu jest forum a nie biuro sprzedaży

nieźle musicie mieć obsrane gacie już skoro znowu sie na forum
        pchacie mimo uslyszenia naszej wyjątkowo zgodnej opinii na wasz
        temat juz jakis czas temu
        • Gość: Grzegorz Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:04
          Zawsze są frustraci, których nie stać na taką inwestycje.
          Chcielibyście tam kupić, ale co - zabrakło zdoloności? To wy
          spadajcie do swoich klitek! Jesteście żałośni!
      • Gość: Arek Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:00
        O to będziemy sąsiadami! Też wybrałem inwestycję firmy Turret
        Development - jest dosknale znana na rynku i jest członkiem
        Polskiego Związku Firm Deweloperskich - a to rękojmia dobrej
        jakości. A loklalizacja po prostu doskonała - tylko 15 minut do
        centrum, obok linie tramwajowe, niedaleko centra handlowe. Jestem
        bardzo zadowolony z tego wyboru!
        • Gość: mgmg Re: Dobry deweloper IP: *.aster.pl 20.02.08, 19:04
          buhahahahahahaahahahahahaahahahahahhahahahaahahahhaaaa
          • Gość: mgmg Re: Dobry deweloper IP: *.aster.pl 20.02.08, 19:08
            nici z prowizyjki ,pani Aniu z biura sprzedaży.

pora iść zarabiać pod latarnie
            • Gość: kobieta pracująca Re: Dobry deweloper IP: *.chello.pl 20.02.08, 19:12
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=67308196&a=67308196
              :) oj anka
            • Gość: Anka Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:14
              Wypraszam sobie! Co za kraj, gdzie ktoś jest po prostu bardzo
              zadowolony z dosknałego wyboru, a inni zawistni zarzucają jakieś
              nieczyste intencje, wszędzie weszą jakiś spisek. Żyć się tu nie
              chce! A z drugiej strony, to dobrze że w tym apartamentowcu będą
              mieszkali tylko ludzie na poziomie.
              • Gość: Mariola Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:22
                Nie przejmuj się zawistnymi frustratami. Najważniejsze że udało się
                ci kupić tak atrakcyjne mieszkanie. Czy jeszcze coś jest tam do
                kupienia?
                • Gość: Anka Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 19:24
                  Tak, są jeszcze różne mieszkania - po prostu tam zadzwoń - są bardzo
                  uprzejmi i można też trochę wynegocjować. O mam do nich telefon -
                  022-30101111. Powodzenia!
                  • Gość: kawu Re: Dobry deweloper IP: *.spray.net.pl 20.02.08, 19:28
                    potwierdzam,
                    oto video z prezentacji mieszkan: www.youtube.com/watch?
                    v=QiyTY9kgpiQ&feature=dir
                  • Gość: dario Re: Dobry deweloper IP: *.eranet.pl 20.02.08, 23:38
                    fajnie tak sobie pisać i odpowiadać..
                    ale żenada!!!
          • Gość: xxx no i cmentarz niedaleko... duży+ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:48
    • Gość: wrtiusz żenujące... aż tak źle z sprzedażą? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.08, 19:26
      • Gość: Pękabańka Re: żenujące... aż tak źle z sprzedażą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:48
        ten był najlepszy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=67308196&a=67447230

Powinni zatrudnić do sprzedaży bardziej rozgarniętych ludzi bo p. Ania to
        naprawdę jakaś żenada jest
    • Gość: xxx też bym panikował - sprzedali 7% lokali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:49
    • Gość: rewers czego to nie wymysla by zlapac jelenia IP: 195.90.102.* 20.02.08, 23:53
      Marek vel Anka vel Grzegorz vel Arek vel Mariola vel itd...itp. musisz bys
      bardziej wiarygodny. bo wysylanie postow z tego samego IP to po prostu zenada.
      • Gość: xxx Re: czego to nie wymysla by zlapac jelenia IP: 213.17.175.* 21.02.08, 15:20
        kurcze ciekawe kiedy prezio wyjdzie z megafonem na ulice i zacznie
        sie promocja Toyota gratis z dostawa na parking (parking tez
        gratis)!. Panstwu z biura sprzedazy zalecam zmiane pracy bo chyba
        cienko cienko a bedzie gorzej. Podszywaniem sie pod zadowolonych
        klientow "zachetami chyba nic sie nie da wywalczyc . Jest to wrecz
        zenujace i jest najlepszym dowodem ze trzeba sie wstrzymac z zakupami
        • Gość: ttdd Re: czego to nie wymysla by zlapac jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 16:58
          Drodzy mieszkancy! Ciesze sie, ze znalazlem Wasz post! Widze, ze jest wielu
          zadowolonych! Tak trudno o dobrego dewelopera w tych szybkich czasach! Ale Wam
          zazdroszcze! I ja, i mysle - wiekszosc forumowiczow! Wiecie, oni sa tylko
          zazdrosni o tak zacne miejsce do mieszkania od dobrego dewelopera! Wola Tower
          calkowicie dyskredytuje ta podrobe - babka tower! Swoim blaskiem zaslonilo juz
          prage tower mimo znacznej odleglosci! Super! Nie mowcie tylko, ze to bedzie
          jeszcze ''mocniejsze'' od super-jwc-tower niedaleko kasprzaka? Bomba! Bedzzie
          sie dzialo na Woli!
          Zycze cudownych chwil w cudownym towarzystwie cudownych sasiadow tego cudenka,
          tego jeszcze nieoszlifowanego diamenciku naszej najladniejszej dzielnicy!
        • Gość: herkules Re: czego to nie wymysla by zlapac jelenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:02
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> kurcze ciekawe kiedy prezio wyjdzie z megafonem na ulice i zacznie
          > sie promocja Toyota gratis z dostawa na parking (parking tez
          > gratis)!. Panstwu z biura sprzedazy zalecam zmiane pracy bo chyba
          > cienko cienko a bedzie gorzej. Podszywaniem sie pod zadowolonych
          > klientow "zachetami chyba nic sie nie da wywalczyc . Jest to wrecz
          > zenujace i jest najlepszym dowodem ze trzeba sie wstrzymac z
          zakupami

Yariska widziałem u jednego developera na ślasku...taki bonus
          do segmentu;-)
    • Gość: Pękabańka buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 17:53
      dziękuję pani Aniu z działu sprzedaży tałeru za rozbawienie mnie na koniec dnia :D
      pozdrawiam i czekam na więcej (może coś o spodziewanych wzrostach cen?)
      • Gość: Anka Re: buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:36
        Skąd u was tyle zawiści i irracjonalnych podejrzeń? Użytkownicy
        neostrady idą w tysiące, zadowolonych z doskonałego wyboru
        (www.wolatower.pl/), setki! A wy tu podejrzewacie, że jestem
        niby z biura sprzedaży, albo jestem tą samą osobą?! Dowody proszę na
        te bzdury!
        P.S. A moja imienniczka Anka, którą swego czasu też podejzrewaliście
        o biuro dewelopera, pisała z domeny aster. Ja jestem inną Anką,
        równie zadowoloną z zakupu, jak tamta.
        • Gość: Anka Re: buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:45
          www.wolatower.pl
          Teraz już powinno wchodzić bez problemu (dla zainteresowanych,
          oczywiście), ale warto też zaglądnąć, tak z ciekawości.
          • Gość: Grzegorz Re: buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 19:51
            Uważam że ci wszyści co doszukują się spisku, po prostu nam
            zazdroszczą - mieszkania na Woli, w dosknałej lokalizacji, blisko
            centrum, blisko terenów zielonych. Rozmawjajmy merytrorycznie -
            dajcie przykłady inwestycji, w tak przystępnej cenie i dobrej
            lokalizacji, a nie gdzieś na zadópiu.
            • Gość: mgmg Re: buehehahahahhaaaa IP: *.aster.pl 21.02.08, 20:31
              To naganianie jest tak namolne,tak prymitywne i kompletnie bez
              polotu, że zasługuje chyba na jakieś wyróżnienie!

Droga biedna Pani z Biura Sprzedaży; aby mieć jakieś iluzoryczne
              szanse nie zostania wyśmianą, powinna Pani:
              1. nie pisać jako 4 różne osoby w ciągu 13 minut (na początku wątku)
              2. nie wybierać jako nicków ciągle imion - tutaj mało kto tak się
              podpisuje, a jak Pani robi to nonstop, to nasza żenada jest tym
              większa
              3. last but not least - zmienić ton swojej tępej, namolnej nagonki,
              bo aż się mdło zrobiło od tych wychwalań.
              • Gość: Arek Re: buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:03
                A dlaczego pan zbacza z tematu??? Rozmawijamy o konkretach, a więc o
                zaletach (ew. wadach) inwestycji Wola Tower przy ulicy Radziwie.
                Brakuje panu argumentów merytorycznych, więc schodzi pan w jakieś
                dyrdymały, kto ile w jakim czasie napisał postów. Czy to nie dziwne -
                czy w przypadku innych wątków też pan tak robi? Po prostu jakaś
                dziecinada!
                • Gość: gmg Re: buehehahahahhaaaa IP: *.aster.pl 21.02.08, 21:25
                  no fakt, w przypadku innych wątków tak nie robię.. bo jesteś tu
                  rodzynkiem , nikt inny nie demaskuje sie w tak prymitywny sposób i
                  nie bawi całego forum swoim upartym rzężeniem
                  • Gość: Marek Re: buehehahahahhaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 21:33
                    Dobry humor sprzyja dobrym interesom! A zakup apartamentu w Wola
                    Tower to napewno doskonały interes. Radzę się pospieszyć, bo z tego
                    co słyszałem już niewiele lokali zosrało do sprzedania! I z każdy
                    dniem jest ich coraz mniej. A więc...
                    • Gość: gmg Re: buehehahahahhaaaa IP: *.aster.pl 21.02.08, 21:55
                      Źle słyszałaś- zostało od pyty mieszkań do sprzedania, bo są
                      beznadziejne i sporo za drogie.

To się nazywa tzw 'freudian slip' .. chciałaś napisać 'zostało' ,
                      myślałaś 'zesrało' i w efekcie napisałaś 'zosrało'.
            • Gość: jezós Re: buehehahahahhaaaa IP: *.acn.waw.pl 21.02.08, 22:11
              o Jezusie Nazareński, jak ja wam zazdroszcze. spurpurowiałem
              normalnie i rzucam gromy.

u kazdego delwelopera znajdzie się taki pajac, który w końcu wpadnie
              na to forum i wydaje mu się ze jest niezwykle przebiegły i kreatywny
              i od razu mu sprzedaż o 100% wzrośnie, a i premie z marketingu
              dostanie jak tu napisze o swojej firmie.
              no chyba, że jest to jedna osoba, która zmienia pracodawców.
              • chmurdrapacz Re: buehehahahahhaaaa 21.02.08, 22:55
                a moze pani Ania ma doswiadczenie w Tajnych Sluzbach (tuz obok jest
                biuro sprzedazy) i stad ta sklonnosc do podszywania sie... co dzien
                rano mijam to biuro (siedzibe?) developera przy Raclawickiej, tak na
                marginiesie, to dziwne prowadzic sprzedaz z willi ktoregos z
                dygnitarzy prlu :/
    • Gość: Anka Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 07:25
      to znowu ja - Anka. Przyznaję się - pracuję w biurze sprzesdaży Wola Tower. Ale zrozumcie mnie: nikt nie chce kupować tych mieszkań i nie dostaję prowizji...
      Na dodatek jestm brzydka i nikt mnie nie chce przez co nie mogę zasnąć w nocy..
      sama...
      • Gość: Marek Re: Dobry deweloper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 15:45
        no i ja wspieram ankę w sprzedaży, chociaż sama już nie wiem, ja arek czy anka,
        może marek, w kazdym razie jestem zadowolona, musicie kupywać bo to najlepsza
        inwestycja jest, moi znajomi tez kupisli i są zadowoleni, to inwestycja dla
        ludzi na poziomie a nie takich niedorajd jak wy narzekacze wy... bo zabraknie ...
        • Gość: krys Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko czy... IP: *.centertel.pl 22.02.08, 16:17
          biuro jest czynne w soboty, bo ja w inne dni nie mogę.
          • Gość: Zdzisław Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 18:40
            Ja kupiłem apartament w Wola Tower trakatując go jako doskonałą
            lokatę kapitału. Po dogłebnych analizach w oparciu o wszelkie
            dostępne dane wyszło mi, że w ciągu pięciu lat zarobię na moim
            apartmaencie 243,5%, w ciągu dziesięciu lat 514,33%, a gdyby je
            potrzymał lat 20, to 1082,1%. Myślcie sobie co chcecie, ala ja
            uważam, że takiej okazji się nie przepuszcza.
            • Gość: Anka Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c IP: 89.100.187.* 22.02.08, 19:35
              to znowu ja - Anka- tak na serio to jestem facetem....Markiem...znaczy bylam
              Markiem, ale jak sie nachalapalam na posrednictwie to operacyjnie sie zmienilam
              w Anke...wiec prawda jest taka, ze jeszcze miesiac temu brandzlowalam gruche
              jako Marek..obecnie tylko wspominam te czasy ale za to puszczam baki i lapie je
              do reki a pozniej wacham
          • Gość: Grzegorz Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 19:44
            Z tego co wiem pracują 7 dni w tygodniu, to jeden z elementów
            całkowitego nastawienia się na klienta.
            • damianbsc Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c 23.02.08, 19:28
              nie dajce watkowi umrzec
              • Gość: Mex272 Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:32
                Wątek obumrze, gdy już wszytskie apartamenta w Wola Tołer uda się
                upchnąć frajerom. Ale do tego droga jeszcze daleka...
                • Gość: Arek Re: Prawie mnie przekonaliście. Napiszcie tylko c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:52
                  Jak by co, to jeszcze jakieś apartamenty w tej inwestycji zostały.
                  Radzę więc sie pospieszyć. I nie wierzcie w te wszytskie bzdury
                  pisane przez frustratów, którzy o mieszkaniu mogą tylko marzyć!
                  • Gość: herkules zycie na prowizji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:06

ooooo..czyzby koledze od pol roku prowizji nie wyplacili?a, jeszcze
                    jedno - nie zapomnij kolego podbijac tego watku.....
                    • Gość: Anka Re: zycie na prowizji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:34
                      Przyznaje się, to był zabieg marketingowy wymyślony przez mojego "kreatywnego"
                      dyrektora ze względu na to iż w Pirelli i Dom Development sie sprzedają
                      mieszkania a u nas nic nawet z systemem 15/85. Niestety to nie pomogło i w
                      zeszły piątek dostałam wypowiedzenie z pracy. Teraz mogę powiedzieć szczerze,
                      Wola Tower to tak udany projekt, że po jego zaprojektowaniu wylecieli od nas z
                      firmy wszyscy architekci pracujący przy tej inwestycji oraz kierownik sprzedaży
                      tego projektu.
                      • Gość: maciek Re: zycie na prowizji.... IP: *.spray.net.pl 24.03.08, 18:10
                        Pan Dyrektor powinien najpierw zająć się poprzednimi projektami,
                        zielone zacisze - z którego się tak szczyci. Opóźnienia w podpisaniu
                        aktów notarialnych to po prostu fakt, garaży do dzisiaj większość
                        nie ma na własność, księg wieczystych też większość nie ma, pan
                        dyrektor wypowiada tylko jakieś odbiegające od prawdy słowa w
                        rzeczpospolitej. Niech Pan spojrzy wreszcie na swoje sumienie w te
                        święta.
                        • steady_at_najx Re: zycie na prowizji.... 24.03.08, 18:22
                          to jeden z lepszych watkow typu "all in one from dev's office" wiec warto go podbijac
                        • kensio Developerzy... 24.03.08, 18:24
                          Zobaczcie ćwoki dostają ostre baty od nas...
                          Nasze forum to idealne miejse zeby sie osmieszyc i wyjsc na debila
                          bądż mendę :

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=77362506&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka