Gość: asia313 IP: *.man.polbox.pl 29.08.03, 11:14 Jestem zainteresowana kupnem mieszkanka na Lazurowej budowanego przez firmę Corpores, czy ktoś miał z nimi do czynienia i jakie wrażenia??????????? Bedę wdzięczna za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roberto Re: CORPORES LAZUROWA IP: *.zurich.pl 29.08.03, 15:57 Ja też przymierzam się do kupna. Najgorzej jest jednak z planowaną autostradą. Byłem w Urzędzie Gminy i nie wyglada to za dobrze - autostrada bedzie szła obok torów kolejowych, a dodatkowo ma być tam zjazd do Lazurowej - czyli może się okazać, ze mieszkanie bedzie obok wielopoziomowego skrzyżowania. Nalepiej jednak jezeli sama odwiedzisz gminę (pokój 3.. na III piętrze) a póżniej przeprowadzisz wizję lokalną na miejscu. Co do firmy to wydaję się być porządna, na budowie dużo się dzieje, ceny są korzystne, układy mieszkań też są w porządku. Jeżeli bierzesz kredyt, to problemem może być to, ze działki na których budują mają wpis do hipoteki, a bank niechętnie patrzy na nieruchomości zadłużone. Jeżeli masz jakieś własne przemyslenia to napisz. Odpowiedz Link Zgłoś