Dodaj do ulubionych

WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE

IP: *.big.pl / 195.94.207.* 12.09.03, 15:15
cZY KTOS ZNA TA SPÓLDZIELNIĘ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 16:10
      owszem - właśnie kupiłam tam mieszkanie. A co chciałbyś wiedzieć?
      • Gość: koleta Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:15
        Kasiu interesuje mnien przede wszystkim inwestycja ktora nazywa sie
        Wrzeciono.Mam mozliwosc kupienia tam mieszkania spoldzielczo-
        lokatorskiego.Mieszkania te zostaly wybudowane z Narodowego Funduszu
        Mieszzkaniowego(chyba tak to sie nazywa) podobno w przyszlosci bedzie mozna je
        wykupic na wlasnosnosc.I tu jest pogrzebany pies...czy aby na pewno....
        pozdrawiam
        • Gość: jessi Nie Wrzeciono! IP: *.chello.pl 13.09.03, 20:05
          Nie kupuj tam mieszkania! Widac, że nie jestes z Bielan, bo nie wiesz, ze to
          mordownia.A WSM to straszny moloch i w przypadku jakichkolwiek problemow NIC
          nie wywalczysz.
          Pozdrawiam
    • Gość: Kasia Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 10:40
      Ja tam póki co nie narzekam na spółdzielnię. Fakt - może z jednej strony to
      moloch ale z drugiej bezpieczeństwo. W końcu tyle już lat jest na rynku i nadal
      nie ma problemów finansowych co w dzisiejszych czasach jest raczej rzadkością.
      Niestety rozmowy ze spółdzielnią bywają ciężkie bo pracuje nadal w starym
      systemie gzdzie jesteś traktowany jak intruz. Ale wytrwałością można wszystko
      załatwić (jak ja to robię :)
      Co do inwestycji na Wrzecionie to nic nie wiem. Musisz dowiedzieć się
      wszystkiego w Spółdzielni. Możesz dowiedzieć się o inwestycję na Hery bo tam
      też ma być jakiś kredyt brany z KFM.

pozdrawiam
      kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka