Gość: KOLETA IP: *.big.pl / 195.94.207.* 12.09.03, 15:15 cZY KTOS ZNA TA SPÓLDZIELNIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.09.03, 16:10 owszem - właśnie kupiłam tam mieszkanie. A co chciałbyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleta Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 18:15 Kasiu interesuje mnien przede wszystkim inwestycja ktora nazywa sie Wrzeciono.Mam mozliwosc kupienia tam mieszkania spoldzielczo- lokatorskiego.Mieszkania te zostaly wybudowane z Narodowego Funduszu Mieszzkaniowego(chyba tak to sie nazywa) podobno w przyszlosci bedzie mozna je wykupic na wlasnosnosc.I tu jest pogrzebany pies...czy aby na pewno.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessi Nie Wrzeciono! IP: *.chello.pl 13.09.03, 20:05 Nie kupuj tam mieszkania! Widac, że nie jestes z Bielan, bo nie wiesz, ze to mordownia.A WSM to straszny moloch i w przypadku jakichkolwiek problemow NIC nie wywalczysz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WARSZAWSKA SPOLDZIELNIA MIESZKANIOWA-OPINIE IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 15.09.03, 10:40 Ja tam póki co nie narzekam na spółdzielnię. Fakt - może z jednej strony to moloch ale z drugiej bezpieczeństwo. W końcu tyle już lat jest na rynku i nadal nie ma problemów finansowych co w dzisiejszych czasach jest raczej rzadkością. Niestety rozmowy ze spółdzielnią bywają ciężkie bo pracuje nadal w starym systemie gzdzie jesteś traktowany jak intruz. Ale wytrwałością można wszystko załatwić (jak ja to robię :) Co do inwestycji na Wrzecionie to nic nie wiem. Musisz dowiedzieć się wszystkiego w Spółdzielni. Możesz dowiedzieć się o inwestycję na Hery bo tam też ma być jakiś kredyt brany z KFM. pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś