kolja 07.01.02, 09:03 Witam, co do kuchni i przedpokoju na podloge zamiast plytek ? Plytki sa moim zdaniem strasznie zimne. Obawiam sie natomiast ze parkiet jest zbyt wrazliwy na wilgoc. Moze korek ? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefania Re: Plytki 07.01.02, 10:34 a płytki + ogrzewanie podłogowe? podobno nie jest to zbyt drogie rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolja Re: Plytki 07.01.02, 11:03 Jednak chyba troche to kosztuje, montaz ogrzewania no i oplaty za prad... Zastanawiam sie nad korkiem. Podobno jest cieply, ale nie wiem jak sie zachowuje w kuchni i przedpokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Plytki IP: *.jwt.com.pl 07.01.02, 12:44 Wbrew pozorom ogrzewanie podlogowe nie jest drogie i nie czerpie duzo pradu. Korek sie niszczy, przy zwierzetach z pazurami - zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefania Re: Plytki IP: *.mofnet.gov.pl 07.01.02, 14:19 no pewnie, że się niszczy. no i co z nim zrobić jak się do końca zniszczy? myślałam też o korku, tylko zamiast glazury na ścianie w kuchni. Jak "poużywałam" próbkę to mi się odechciało, a koszt ogrzewania, pomijając instalację to raptem 40 voltowa żarówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Plytki IP: 193.0.117.* 07.01.02, 14:46 Ja wszędzie mam zamiar położyć gres i zainstalować ogrzewanie podłogowe. Żyje się raz, wszystko jest dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś