goskabo 30.05.08, 23:50 Szukam ludzi którzy kupili mieszkanie od Ziółkowski S.C w Wołomin/Kobyłka na ul.Parkowej. - PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goskabo Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 02.06.08, 09:19 Czy nikt nie szuka swoich sąsiadów???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczne-rozwolnienie Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 02.06.08, 10:12 ja ide sie wysrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deweloper Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 15:55 a który to informatyk napisał, że z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl są komentarze większościowe? gratulacje znajomości tematu. Pół Polski korzysta z łączy TPSA więc połowa Polaków ma takie IP Jak na budownictwie się znasz tak samo to gratuluje - ludzie słuchajcie takich ludków. Na zmywak Cie nie przyjmą bo gary potłuczesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartnik1212 Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 23.07.13, 14:30 E tam było minęło. teraz już ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 08:49 Ja kupiłam :) i jestem zadowolona, ale teraz to już chyba nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 08:43 Myślę że ważne, żeby zbalansować ten czarny pr; bo w rzeczywistości nic nie jest tylko czarne, dobrze że choć kilka zadowolonych osób można znaleźć w tej lawinie narzekań an dewelopera Z. Odpowiedz Link Zgłoś
gienio88 Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 03.08.15, 12:48 Ja też nie powiem złego słowa na tego dewelopera. Kupiłem u niego mieszkanie kilka lat temu i nie było żadnych problemów. Standard mieszkania również bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś