Dodaj do ulubionych

Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej

30.05.08, 23:50
Szukam ludzi którzy kupili mieszkanie od Ziółkowski S.C w Wołomin/Kobyłka na
ul.Parkowej. - PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • goskabo Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 02.06.08, 09:19
      Czy nikt nie szuka swoich sąsiadów????????????????????????
      • wieczne-rozwolnienie Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 02.06.08, 10:12
        ja ide sie wysrac
        • Gość: deweloper Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.play-internet.pl 31.07.13, 15:55
          a który to informatyk napisał, że z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl są komentarze większościowe?
          gratulacje znajomości tematu. Pół Polski korzysta z łączy TPSA więc połowa Polaków ma takie IP
          Jak na budownictwie się znasz tak samo to gratuluje - ludzie słuchajcie takich ludków.
          Na zmywak Cie nie przyjmą bo gary potłuczesz :-)
    • bartnik1212 Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 23.07.13, 14:30
      E tam było minęło. teraz już ok
    • Gość: Mariola Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 08:49
      Ja kupiłam :) i jestem zadowolona, ale teraz to już chyba nieważne
      • Gość: Kania Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 08:43
        Myślę że ważne, żeby zbalansować ten czarny pr; bo w rzeczywistości nic nie jest tylko czarne, dobrze że choć kilka zadowolonych osób można znaleźć w tej lawinie narzekań an dewelopera Z.
    • gienio88 Re: Ziółkowski S.C -segmenty przy Parkowej 03.08.15, 12:48
      Ja też nie powiem złego słowa na tego dewelopera. Kupiłem u niego mieszkanie kilka lat temu i nie było żadnych problemów. Standard mieszkania również bardzo dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka