Gość: Jan IP: 213.17.181.* 11.10.03, 13:38 To jak w końcu z nimi jest? Są dobrzy zy źli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIESZKANIEC WAŁ IV Re: AARDOM ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 13:57 Kupiłem od nich mieszkanie w 2001 r., bo wydawało mi się, że to ciekawa propozycja, niezbyt wygórowana cena, a i firma wydawała mi się wiarygodna. Już w trakcie budowy, gdy wpłaciłem większość pieniędzy, obraz AARDOMU znacznie się zmienił w moim odczuciu - okazywać się zaczęło, że za roboty, które w moim mieszkaniu miały być wykonane w cenie, muszę dopłacać dodatkowe pieniądze, że budowa nie będzie zakończona w terminie - w efekcie prawie rok opóźnienia w oddaniu całego osiedla. Mieszkam dziś w tym moim wymarzonym mieszkanku, ale gdybym wiedział, ze moje marzenia ziszczą się w postaci mieszkania z AARDOMU, to nie popełniłbym nigdy takiego błędu, jak popełniłem - ściany krzywe, na nich zaczyna wychodzić grzyb, duże problemy w załatwieniu jakichkolwiek spraw związanych z końcowym przepisaniem własności mieszkania. Choć tam mieszkam - bo zainwestowałem wszystkie swoje oszczędności - to piszę na tym forum jak wygląda kupno mieszkania od AARDOMU, by przestrzec innych przed błędem, który sam popełniłem! Odpowiedz Link Zgłoś
jagna4 Re: AARDOM ??? 15.10.03, 11:05 Źli Jasiu , bardzo źli ( pozdrowienia dla aardomu !) . Kradna , oszukują , wyłudzają pieniądze . Wszyscy zainteresowani czytają forum . Czytaj i ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: AARDOM ??? IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:06 Zgadzam się w całej rozciągłości tematu: są ŻLI !!! Nie radzę nikomu zainwestować tam pieniędzy bo napewno je straci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś