Gość: winnica Willa KwirynówOsiedle Domów Warszawą 501 302 208 IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.12, 22:04 Willa Kwirynów :: Osiedle Domów pod Warszawą www.willakwirynow.pl/ Prestiżowe osiedle domów pod warszawą, wysoki standard wykończenia, otulina kampinosu, 15 minut od centrum Warszawy zaledwie 4 km do Bemowa. Zapraszamy na teren inwestycji gdzie znajduje się biuro budowy. Po wcześniejszym telefonicznym umówieniu się, z przyjemnością odpowiemy na wszelkie pytania i oprowadzimy po terenie inwestycji. Willa Kwirynów Winnica Development Kwirynów, ul. Pohulanka 16 05-082 Stare Babice info@willakwirynow.pl Zapraszamy 7 dni w tygodniu w dogodnych godzinach tel.: 0 22 722 97 08 tel.: 0 501 302 208 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dancer Re: Willa KwirynówOsiedle Domów Warszawą 501 302 IP: *.centertel.pl 08.05.12, 07:39 15 min do centrum? Którędy? Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: Willa KwirynówOsiedle Domów Warszawą 501 302 10.05.12, 04:05 o trzeciej w nocy, dzięki dobrodziejstwu zielonej fali i migających żółtych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biore wszystkie jade kupowac !!!!! IP: *.centertel.pl 16.05.12, 01:53 1/ domki przecudne 2/ do wawy rzut beretem 3/ cena mega atrakcyjna a zobaczyc usmiech na twarzy dewelopera BEZCENNE aaaaa ... do centrum wawy 15 min ... hmm ... toz ja z jana pawla jade czasami 30 ... cuda panie, cuda ps. co tam jest poza polami i chatkami ... jakis GS znajdzie sie, abym kupil mleko, czy tez daja Panstwo krowe gratis ? Odpowiedz Link Zgłoś
wellon Re: Willa KwirynówOsiedle Domów Warszawą 501 302 17.05.12, 09:47 4km od Bemowa ? Dziwne bo na stronie jest 8km do trasy S8, a S8 jest bliżej niż Bemowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Nowy Dwór Maz. rabat na gotowe mieszkania IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 07:09 Inwestycja w Nowym Dworze Maz, oś. Słoneczne, inwestor Bmi sp. z o.o. Ceny od 4 tyś zł za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
izaak0 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 24.07.12, 23:39 Szukalem jakis mieszkan w promocji i natrafiłem na marvipol. za metr placilem 5490. kolejka pod nosem wiec do centrum w 12 min dojezdzam i to bez auta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_zapach_kawy 3450m2 Piaseczno pod Warszawą 30.07.12, 18:40 Czasem można znaleźć całkiem ciekawe oferty. Wykukałam "Apartamenty Koniczyna" apartamentykoniczyna.pl/ pod Warszawą w okolicy Piaseczna po 3450m2. Mieszkanie 82m2 z ogródkiem za ok 280 tys. Nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsa Re: 3450m2 Piaseczno pod Warszawą IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.12, 19:12 Zapowiada sie fantastycznie. Tylko czy to nie jakas puapka. Inwestycja jak najbardziej do mnie trafia. Ale jak sprawdzic dewelopera czy jest uczciwy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.unknown.vectranet.pl 25.08.12, 23:31 Po promocje i obnizki deweloperskie zapraszamy na: FlatHunters.pl. Możesz przez formularz umowic sie z deweloperem na spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 11:51 A ja znalazłem dla siebie taką ofertę: dom.gratka.pl/tresc/397-37567277-mazowieckie-marki-dojazdowa-10-nowe-bezczynszowe.html?kod=1332507089cdf01c0b792c679aa6ff6f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dancer Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 17:57 Świetne otoczenie. Tylko brać!! Poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:23 Fajna propozycja. Podobno mają już taką inwestycję skończoną i mieszkają tam ich klienci od roku. Pojadę posprawdzam, ale wygląda nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.12, 11:26 My z mężem kupiliśmy. Termin na grudziń ciekawe czy dotrzymają, ale wszystko wskazuje na to że tak. Mieszkania są gotowe jeszcze kostka. Rozmawiałam z mieszkańcami na Klamrowej i są zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fana Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.pot.gov.pl 23.10.12, 14:18 Ciekawe mieszkania na Twórczej na Białołęce, bardzo ładne miejsce, nie blokowisko. Mają tylko 51 m2 i 99m2. Kilka mieszkań juz tylko z tego co się zorientowałem. Cena za 99 m2 - 4300 zł/m2 dziś ogłosili. Info na www.facebook.com/safeproperty2012 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfservices Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.dynamic.chello.pl 22.12.12, 17:02 Brakuje Ci miejsca na rowery, kartony, opony, narzędzia do majsterkowania , rzeczy dziecięce...Jeżeli więc szukasz sposobu na znalezienie dodatkowej przestrzeni na rzeczy Twojej rodziny możemy Ci pomóc. Pomożemy Ci sprawić ,że Twoje miejsce parkingowe lub garaż były optymalnie funkcjonalne. Oferujemy Ci koncepcję systemu mebli, którą zaadaptujemy do Twoich potrzeb. Garaż może być niezwykle funkcjonalnym miejscem. Pomożemy Ci go zorganizować, poukładać, łatwo się w nim odnaleźć i mieć z tego przyjemność, ponieważ nasze meble są praktyczne i piękne. Ośmielamy się nawet powiedzieć, że będziesz mógł stworzyć swój unikalny i niepowtarzalny projekt. Dzięki szerokiej gamie naszych produktów możliwa jest nieograniczona liczba kombinacji i aranżacji. Możesz więc dostosować meble do swoich potrzeb i swojego gustu, tak aby sprawiały Ci radość. Proponujemy Ci eleganckie i praktyczne zagospodarowanie Twojej przestrzeni. Nasza oferta jest dobrze przemyślana i najbardziej wyjątkowa na całym rynku. Zapraszamy nfservices.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devlux Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.home.aster.pl 18.01.13, 08:57 Ekskluzywne nieruchomości www.zyciewluksusie.pl/kategoria/9/nieruchomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Propertyforsale Domy Wilanów IP: *.cdma.centertel.pl 17.07.13, 22:51 Nowe domy na sprzedaż w dzielnicy Wilanów: jednorodzinne w zabudowie bliźniaczej w konkurencyjnych cenach oraz jeden segment wykończony do negocjacji Propertyforsale.pl Odpowiedz Link Zgłoś
b2oszzy Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 27.07.13, 16:49 u dewelopera u którego ja kupiłem tzn. jwc często są obniżki na dniach otwartych, zresztą można sobie utargować, wiem że jakiś czas temu było chyba wykończenie kuchni gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: 46.187.139.* 20.08.13, 09:49 Z tego co wiem to deweloper Ronson miał bardzo ciekawą promocję. Działała na podobnej zasadzie jak rządowy program Rodzina na swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.german-proxy.de 20.08.13, 14:58 Czyli wyższa cena i droższy kredyt ukryty pod iluzorycznymi dopłatami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
djangoo3 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 23.09.13, 11:45 wiem, że w weekend była promocja na mieszkania na osiedlu Lewandów Park, 2pokoje można było kupić za220 tys. Ale nie wiem czy jeszcze to aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołopupiec Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.subscribers.sferia.net 10.10.13, 20:31 wan sa "Park Chojnów", domy wolnostojące 209-250 m były po 1200 są po 699 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.jmdi.pl 16.10.13, 08:32 akurat cena 699 jest od dłuższego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gołopupiec Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.subscribers.sferia.net 25.11.13, 10:33 Obserwowałem to osiedle i w ciągu ostatniego roku sprzedali 10 domów i już nie ma 699 tys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokaj Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.centertel.pl 24.01.14, 16:54 chyba podskoczę na Narodowy w ten weekend, bo będą targi Nowy Dom, Nowe Mieszkanie. może być ciekawie, Koneser np. obniża ceny o vat koneser.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.13, 12:30 rsmpraga.pl/mieszkania.html Są obniżki, warto zaglądać co jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promocjedewelopero dużo aktualnych jest na promocjedeweloperow pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.14, 10:42 Na stronie promocjedeweloperow.pl jest naprawdę spora lista promocji - dość aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
biuropromocje Re: dużo aktualnych jest na promocjedeweloperow p 26.11.14, 08:38 promocjedeweloperow.pl - teraz jako targi wirtualne, warto zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Promocje i obniżki - wpisujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.14, 11:29 budmer.pl/rabat Ciekawa propozycja na pierwsze mieszkanie, w końcu wyposażenie to parę ładnych i dużych tysięcy a tu można je dostać w ramach zakupu. dobry pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiasamosia192 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 17.09.14, 16:49 O jedną trzecią ceny obniżył Barc na Osiedlu Przytulnym - segmenty po 693 tys za 177 mkw, Wawer, dojazd do mostu Siekierkowskiego w parę minut. Odpowiedz Link Zgłoś
kaleb38 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 16.01.15, 16:27 W tym Przytulnym już tylko jeden segment został 196 metrów za 784... Odpowiedz Link Zgłoś
biuropromocje Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 26.11.14, 08:37 promocjedeweloperow.pl - teraz jako targi wirtualne - warto zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
amacios Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 26.11.14, 14:12 Informacje o promocjach deweloperów w jednym miejscu: www.promocjedeweloperow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 09.01.15, 15:42 W Robyg w Warszawie są w ten weekend Dni Otwarte: www.robyg.pl/dni-otwarte.html, mają być noworoczne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
lechita_pz Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 30.01.15, 20:53 Na stronie www.facebook.com/robyg.murapol.domdevelopment najważniejsze informacje o największych deweloperach, opinie klientów, raporty. Odpowiedz Link Zgłoś
snieszka80 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 07.02.15, 11:11 Robyg przedłużył promocję w Warszawie " Bilet do kina, na lodowisko lub gorąca czekolada": www.robyg.pl/promocja-ferie-zimowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
m-yc3 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 19.03.15, 11:30 Uwaga na ROBYG!!! Na osiedlu Young City Bemowo odbiór mieszkania był w grudniu, jest marzec, a w mieszkaniu nadal nie ma prądu. Okazuje się jednak, że ROBYG TO NIERZETELNY deweloper i dba tylko o wyniki sprzedaży. Mieszkania wykończone, a i tak nie można w nich mieszkać, no chyba że ze świeczką. Jakiś koszmar!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m-yc3 Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 19.03.15, 11:36 Uwaga na ROBYG!!! Nie wiem jak na Kameralnym, ale na osiedlu Young City Bemowo odbiór mieszkania był w grudniu, jest marzec, a w mieszkaniu nadal nie ma prądu. Okazuje się jednak, że ROBYG TO NIERZETELNY deweloper i dba tylko o wyniki sprzedaży. Mieszkania wykończone, a i tak nie można w nich mieszkać, no chyba że ze świeczką. Jakiś koszmar!!!!!!!!! Nikt nic nie wie, ciągle sprzeczne informacje, każdy mówi co innego i termin montażu liczników przesuwany był już milion razy! A miało być tak pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.anett Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 20.03.15, 07:30 Young City Bemowo Batalionów Chłopskich. Pierwsza sprawa brak prądu , mieszkanie odebrałam w grudniu , dziś jest 20 marca a prądu nie ma, ludzie nie mogą się wprowadzić do swoich mieszkań wykończonych , bo niby jak np. z małym dzieckiem żyć bez prądu, a za wynajem płacą grube pieniądze.pieniądze. Żeby móc wykończyć mieszkanie musimy ciągnąć kabel z korytarz , prąd udostępnia deweloper , ale co z tego jak mieszkać się nie da a to trwa bardzo długo Po drugie miejsca parkingowe dla gości , które Robyg obiecywał wszystkim przy zakupie mieszkania , okazało się że miejsc brak , nie ma ani jednego , wszystko zostało sprzedane , po trzecie zarządca który został wytypowany przez Robyg -to jakiś kosmos , ktoś kto się zupełnie nie zna na prowadzeniu nieruchomości , dobrze że został zwolniony. Po czwarte mamy tak wysokie stawki za mieszkania ze za miejsce garażowe (za które zapłaciliśmy grube pieniądze) teraz miesięcznie będziemy bulić 100 zł a za miejsce garażowe rodzinne ludzie muszą płacić ponad 200 zł. Zaznaczam że da się to obejść ale do tańca trzeba dwojga , a oni mają nas w dupie . Zero informacji , prąd wyłączają bez uprzedzenia , a jak uprzedza to parę godzin przed ....koszmar!!!!! Jeśli ktoś chce kupić tam mieszkanie to niech się zastanowi 10 razy nad tym, obok są inne inwestycje na które warto zwrócić uwagę . Odpowiedz Link Zgłoś
znizkowiec Re: Promocje i obniżki - wpisujcie 29.01.16, 21:32 W Planet Plus trwa akcja promocyjna, której głównym wątkiem jest tłusty czwartek! Każdy kto założy konto otrzyma vocher na 2 darmowe pączki! Śpieszcie się bo akcja trwa tylko do 2 lutego! Odpowiedz Link Zgłoś