misiu56 09.04.04, 13:32 JESTEM BARDZO SZCĘŚLIWA :))))))))))) DZIŚ RANO ZROBIŁAM TEST I WYSZŁY 2 KRESECZKI!!! TO BYŁ NASZ 2 CYKL STARAŃ POZDRAWIAM SERDECZNIE MISIU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaadzina Re: JEST FASOLKA!!!!!! 12.04.04, 22:19 Dzisiaj czuje sie dokladnie tak samo, jak ty 9 kwietnia. Rano zrobilismy test i pokazaly sie dwie kreski. Wiesz, ja tez nazywam moje ziarenko FASOLKA Odpowiedz Link
misiu56 Re: JEST FASOLKA!!!!!! 13.04.04, 08:37 Bardzo Ci gratuluję i cieszę się, że Ci się udało. Wiem, jakie to szczęście i uczucie spełnienia, kiedy widzi się te magiczne 2 kreseczki :) Pozdrawiamy Gaadzinkę i Fasolkę - Misiu i Fasolka Odpowiedz Link
gaadzina Re: JEST FASOLKA!!!!!! 13.04.04, 09:05 Misiu, a jak duza jest Twoja Fasolka? Ja sama juz nie moge sie doczekac wizyty u lekarza zeby dowiedziec sie dokladnie ile tygodni ma nasza Fasolka... nawet sie zastanawiam czy ostatni okres, to byl rzeczywiscie okres... Och, ale jestem niecierpliwa! Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamy i Fasolki Odpowiedz Link
misiu56 Re: JEST FASOLKA!!!!!! 13.04.04, 10:22 Nie mam pojęcia jaka jest duża. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
gaadzina Re: JEST FASOLKA!!!!!! 13.04.04, 14:51 Rzeczywiscie zadalam dziwne pytanie... chyba jestem troche roztargniona... Wiesz, ja dzis rano dzwonilam zeby umowic sie na wizyte i mam przyjsc dopiero w drugiej polowie maja !!! Na ekografie. Wczesniej nie ma po co. Czyli jeszcze dlugo sie nie dowiem, czy moja Fasolka ma dzis trzy czy siedem tygodni... Odpowiedz Link
gosia.mama.wojtusia Re: JEST FASOLKA!!!!!! 13.04.04, 08:58 Gratuluję,cieszę się razem z Tobą:)) Małgosia,mama Wojtusia i 20 tyg szkraba w brzuszku Wojtuś i mama ciężarówka Odpowiedz Link
skulska Re: JEST FASOLKA!!!!!! 25.04.04, 21:53 fasolka...pamietam dwie kreseczki,szybko usg i trzycentymetrową fasolkę siedzącą w brzuchu.szok ze szczescia.gratulujeeeee Odpowiedz Link