dagella 29.07.04, 12:52 czesc dziewczyny :)na samym poczatku ciazy zanim zrobilyscie test mialyscie jakies objawy poza brakiem miesiaczki?? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyate Re: jakie objawy? 29.07.04, 14:35 Miałam silne mdłości (potem się dowiedziałam, że kobiety które są w ciąży mnogiej mają silne mdłości a ja właśnie jak się później okazało byłam w takiej ciąży). Zaczęłam też często biegać do ubikacji. Było mi niedobrze jak widziałam .."czerwone jedzenie", nawet mój ulubiony sok pomidorowy. Jakoś wiedziałam, czułam to ! Odpowiedz Link
dominika8 Re: jakie objawy? 29.07.04, 19:04 ja zanim zrobiłam test, byłam bardzo śpiąca, a normalnie jestem nocnym markiem. Natomiast poleciałam po test do apteki, jak zorientowałam się co zjadłam w bufecie-strasznie słony żurek, potem zaraz tort czekoladowy a na koniec sałatkę śledziową,której nienawidzę normalnie;)No i papierosy jakoś mi przestały smakować. a tak poza tym byłam przekonana, że zbliża się okres. Natomiast nie wymiotowałam i tak mi zostało do dziś (22 tydzień), na szczęście! Odpowiedz Link
aprze Re: jakie objawy? 29.07.04, 19:09 Cześć przy pierwszej ciąży nic, przy drugiej i trzeciej wstręt do pasty do zębów miętowej pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
joanna_w28 Re: jakie objawy? 29.07.04, 19:34 Hej, Na samym początku "żarłam" na potęgę.W pracy myślałam tylko o jedzeniu a w domu "wciągałam" wszystko co było pod ręką i tak przez 2 tygodnie, potem zrobiłam test,wizyta u gina i przez następne 2 miesiące nie mogłam patrzeć na jedzenie,ani gotować ani jeść,wszystko mi "śmierdziało" łącznie z pastą do zębów.Miałam mdłości, ale nie wymiotowałam.W 4 miesiącu apetyt wrócił do normy. Odpowiedz Link
szpiczak Re: jakie objawy? 30.07.04, 09:50 ha! ja przez cala ciaze opocz braku miesiaczki i powiekszajacego sie brzucha nie mialam zadnych innych objawow. pozdro mama maciusia (30.01.2004) Odpowiedz Link
skaluz Re: jakie objawy? 30.07.04, 22:15 u mnie jedynym objawem bylo straszne zmeczenie, mimo ze bylam wlasnie po urlopie - ale zupelnie nie skojarzylam tego z ciaza, bo czulam sie jak na @ Odpowiedz Link