Dodaj do ulubionych

Bezsenność -objawem ciąży??

30.11.04, 18:19
Hej Dziewczyny,
Wiem ,że senność jest często wczesnym objawem ciąży..ale czy bezsenność także?
Czy któraś z Was miała taki objaw? POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • emka1974 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 30.11.04, 20:20
      U mnie tak jest - to pierwszy objaw. Tak było w pierwszej ciąży i teraz tak
      samo. Budzę się w nocy na 2-3 godziny ;-(. Ale pocieszam sie, że u mnie to
      objaw ciążowy.
      • grudniowa_mamusia Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 00:17
        NIe wiem czy u mnie było to objawem ciąży, ale jestem teraz w 38 tc i spać nie
        moge wogóle. Doszło do tego, że kłade się o 3 rano wstaje gdy wstaje mąż (6
        rano) potem się znowu kłade i śpie tak gdzieś do 9
    • iko78 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 30.11.04, 20:25
      Jesli to objaw ciazowy to ja juz chyba naprawde jestem:))))
      Normalnie chodze spac ok 22 i wstaje 7-8, a od kilku dni siedze do 1 i wstaje o
      7:)
      Dzis snilo mi sie ze na tescie mialam 2 cudne kreseczki:)
      @ nadal brak wiec zobaczymy.
      Testuje w sobote:)
      Pozdrawiam
      iko
      • szymma Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 09:42
        Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.
        Ja ostatnio kiepsko śpię, nie mogę zasnąć.

Iko-POWODZONKA ŻYCZĘ!!! Trzymam kciuki, za Twoje II krechy!!

Ja powinnam dostać @ w niedzielę, ale nie będę narazie testować, poczekam, aż
        porządnie się spóźni- więc zatestuję gdzieś we czwartek. Pozdrawiam.papa
        • mama-in-spe Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 12:13
          Oj tak, ja o wiele gorzej sypiam od początku ciązy. Zazwyczaj budzę się w nocy
          na siku i potem nie mogę zasnąc przez jakieś dwie godziny:( CZasem budzę się o
          świcie i już nie zasypiam.
    • malutkaa18 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 27.11.14, 19:59
      Witam mam pytanko ;) kochalam sie z chlopakiem jakos 6 listopada wszystko ok skonczyl i tak dalej przez nast tydz tez konczyl . Zrobilam test po 2 tyg od tego 6 listopada . Wyszedl negatywny ale potem znowu sie kochalismy i zaczela sie bezsennosc juz od poltora tyg nie moge spac a jak sie klade o 3 w nocy too o 6 wstaje a rano caly dzien zmeczona za 3 dni ma byc okres jal myslicie moze byc ciaza dodam ze przez tydz pobolewalo mnie podbrzusze teraz tylko piersi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka