szymma 30.11.04, 18:19 Hej Dziewczyny, Wiem ,że senność jest często wczesnym objawem ciąży..ale czy bezsenność także? Czy któraś z Was miała taki objaw? POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka1974 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 30.11.04, 20:20 U mnie tak jest - to pierwszy objaw. Tak było w pierwszej ciąży i teraz tak samo. Budzę się w nocy na 2-3 godziny ;-(. Ale pocieszam sie, że u mnie to objaw ciążowy. Odpowiedz Link
grudniowa_mamusia Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 00:17 NIe wiem czy u mnie było to objawem ciąży, ale jestem teraz w 38 tc i spać nie moge wogóle. Doszło do tego, że kłade się o 3 rano wstaje gdy wstaje mąż (6 rano) potem się znowu kłade i śpie tak gdzieś do 9 Odpowiedz Link
iko78 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 30.11.04, 20:25 Jesli to objaw ciazowy to ja juz chyba naprawde jestem:)))) Normalnie chodze spac ok 22 i wstaje 7-8, a od kilku dni siedze do 1 i wstaje o 7:) Dzis snilo mi sie ze na tescie mialam 2 cudne kreseczki:) @ nadal brak wiec zobaczymy. Testuje w sobote:) Pozdrawiam iko Odpowiedz Link
szymma Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 09:42 Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Ja ostatnio kiepsko śpię, nie mogę zasnąć. Iko-POWODZONKA ŻYCZĘ!!! Trzymam kciuki, za Twoje II krechy!! Ja powinnam dostać @ w niedzielę, ale nie będę narazie testować, poczekam, aż porządnie się spóźni- więc zatestuję gdzieś we czwartek. Pozdrawiam.papa Odpowiedz Link
mama-in-spe Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 01.12.04, 12:13 Oj tak, ja o wiele gorzej sypiam od początku ciązy. Zazwyczaj budzę się w nocy na siku i potem nie mogę zasnąc przez jakieś dwie godziny:( CZasem budzę się o świcie i już nie zasypiam. Odpowiedz Link
malutkaa18 Re: Bezsenność -objawem ciąży?? 27.11.14, 19:59 Witam mam pytanko ;) kochalam sie z chlopakiem jakos 6 listopada wszystko ok skonczyl i tak dalej przez nast tydz tez konczyl . Zrobilam test po 2 tyg od tego 6 listopada . Wyszedl negatywny ale potem znowu sie kochalismy i zaczela sie bezsennosc juz od poltora tyg nie moge spac a jak sie klade o 3 w nocy too o 6 wstaje a rano caly dzien zmeczona za 3 dni ma byc okres jal myslicie moze byc ciaza dodam ze przez tydz pobolewalo mnie podbrzusze teraz tylko piersi Odpowiedz Link