jopowa 14.02.05, 08:41 Czy któraś z Was słyszała, że lekarz pomylił się co do płci płodu - powiedział, ze chłopak, a była to dziewczynka? (bo wiem, że w drugą stronę zdarzają się pomyłki, ale o takiej nie słyszałam) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Płeć na USG 14.02.05, 08:44 Moja szwagierka miała urodzić dziewczynkę a jest wielki chłopak, a siostra miała mieć syna a ma córkę. Ja nigdy nie chciałam znać płci- po co się rozczarowywać. No chyba ze Rzecz bije po oczach to co innego. Moje dzieci wierciły sie i dlatego wolałam aby lekarka nie próbowała nawet okreslac płci. Odpowiedz Link
bri Re: Płeć na USG 14.02.05, 12:04 U nas lekarz na jednym USG mowil, ze "chyba chlopak", na ostatnim jakie robilam musielismy z niego wyciagnac, ze "chyba dziewczynka" ale byl bardzo niepewny. Wiec chyba sie dowiemy dopiero po urodzeniu. Odpowiedz Link
j04nn4 Re: Płeć na USG 18.02.05, 15:06 oczywiscie to sie zdaza na 100 % mozna podac plec po 34 tyg bo lekarz moze pomylic np opuchniete wargi sromowe z jajeczkami a z dziewczynki jeszcze moze zrobic sie chlopiec :))) Odpowiedz Link
maja_mag Re: Płeć na USG 18.02.05, 17:03 Jasne. Moja kuzynka była do końca pewna, że urodzi chłopca i nawet nie myślała nad imieniem dla dziewczyki. W efekcie ma córeczkę:)) Odpowiedz Link
gasia30 A trójwymiarowe? 19.02.05, 00:11 A USG trójwymiarowe? Podobno to własnie za jego pomocą sprawdza sie płeć. (w połowie ciąży) Ja wybieram sie na nie juz za tydzień!!!!! :))) Mam nadzieje ze nie bedzie pomyłki. Choć na razie w ogóle sie nie zastanawiam czy chciałabym chłopaka czy dziewczynke... Czy Wy też coś takiego macie??? Boje sie po prostu myśleć, nastawiać się.. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Płeć na USG 20.02.05, 14:56 Znam jeden przypadek, że miał być chłopak,a była dziewczynka. I ze cztery w odwrotną stronę, ale o to nie pyatłaś Odpowiedz Link
bernihor Re: Płeć na USG 20.02.05, 23:04 Ja na pierwszym usg dowiedziałam się na 90% chłopiec czyli miało być do parki, kupiłam nawet kilka ciuszków na to konto. Drugie powiedziało na 300% dziewczynka i też coś tam kupiłam dla wyrównania proporcji. Kolejne badanie 3.03 chyba nie bliźniaki :) a nad trójwymiarem też sie zastanawiam. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Płeć na USG 21.02.05, 13:37 Ooo, to rzeczywiście fajnie!. Czyli wszystkiego dowiesz się na pewno chyba dopiero gdy dzidziuś pojawi się na zewnątrz...:) Odpowiedz Link
wieczorynkaaa Re: Płeć na USG 21.02.05, 13:41 to jest zdje sie tak :)) jak lekarz powie ze na 100 procent chlopak to bedzie chlopak ale jak powie ze pradopodobnie chlopak to moze byc dziewczynka :) siusiaczek moze sie schowac do srodka bo jest malutki i nie dokonca zasze go widac :)) Odpowiedz Link
joaska26 Re: Płeć na USG 23.02.05, 14:27 Moja kuzynka tez przezyla szok gdy rodzac dowiedziala sie ze ma corke. Do konca lekarz twierdzil ze chlopak.Co najciekawsze kupowala ciuszki dla chlopca,mama z USA przyslala jej mnostwo ubranek no i miala prawie sklep dziecinny w domu:-) dla chlopca.Chyba rozumiecie jej zdziwienie!!!a ja jestem w 22 tyg i nie moge sie doczekac kiedy sie dowiem czy to chlopczyk czy dziewuszka:-) Odpowiedz Link