Dodaj do ulubionych

Płeć na USG

14.02.05, 08:41
Czy któraś z Was słyszała, że lekarz pomylił się co do płci płodu -
powiedział, ze chłopak, a była to dziewczynka? (bo wiem, że w drugą stronę
zdarzają się pomyłki, ale o takiej nie słyszałam)
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Płeć na USG 14.02.05, 08:44
      Moja szwagierka miała urodzić dziewczynkę a jest wielki chłopak, a siostra
      miała mieć syna a ma córkę. Ja nigdy nie chciałam znać płci- po co się
      rozczarowywać. No chyba ze Rzecz bije po oczach to co innego. Moje dzieci
      wierciły sie i dlatego wolałam aby lekarka nie próbowała nawet okreslac płci.
    • bri Re: Płeć na USG 14.02.05, 12:04
      U nas lekarz na jednym USG mowil, ze "chyba chlopak", na ostatnim jakie robilam
      musielismy z niego wyciagnac, ze "chyba dziewczynka" ale byl bardzo niepewny.
      Wiec chyba sie dowiemy dopiero po urodzeniu.
    • j04nn4 Re: Płeć na USG 18.02.05, 15:06
      oczywiscie to sie zdaza na 100 % mozna podac plec po 34 tyg bo lekarz moze
      pomylic np opuchniete wargi sromowe z jajeczkami a z dziewczynki jeszcze moze
      zrobic sie chlopiec :)))
    • maja_mag Re: Płeć na USG 18.02.05, 17:03
      Jasne. Moja kuzynka była do końca pewna, że urodzi chłopca i nawet nie myślała
      nad imieniem dla dziewczyki. W efekcie ma córeczkę:))
      • gasia30 A trójwymiarowe? 19.02.05, 00:11
        A USG trójwymiarowe? Podobno to własnie za jego pomocą sprawdza sie płeć. (w
        połowie ciąży) Ja wybieram sie na nie juz za tydzień!!!!! :))) Mam nadzieje ze
        nie bedzie pomyłki. Choć na razie w ogóle sie nie zastanawiam czy chciałabym
        chłopaka czy dziewczynke... Czy Wy też coś takiego macie??? Boje sie po prostu
        myśleć, nastawiać się..
    • mamalgosia Re: Płeć na USG 20.02.05, 14:56
      Znam jeden przypadek, że miał być chłopak,a była dziewczynka. I ze cztery w
      odwrotną stronę, ale o to nie pyatłaś
    • bernihor Re: Płeć na USG 20.02.05, 23:04
      Ja na pierwszym usg dowiedziałam się na 90% chłopiec czyli miało być do parki,
      kupiłam nawet kilka ciuszków na to konto. Drugie powiedziało na 300%
      dziewczynka i też coś tam kupiłam dla wyrównania proporcji. Kolejne badanie
      3.03 chyba nie bliźniaki :) a nad trójwymiarem też sie zastanawiam.
      • mamalgosia Re: Płeć na USG 21.02.05, 13:37
        Ooo, to rzeczywiście fajnie!. Czyli wszystkiego dowiesz się na pewno chyba
        dopiero gdy dzidziuś pojawi się na zewnątrz...:)
    • wieczorynkaaa Re: Płeć na USG 21.02.05, 13:41
      to jest zdje sie tak :)) jak lekarz powie ze na 100 procent chlopak to bedzie chlopak ale jak powie ze pradopodobnie chlopak to moze byc dziewczynka :) siusiaczek moze sie schowac do srodka bo jest malutki i nie dokonca zasze go widac :))
    • joaska26 Re: Płeć na USG 23.02.05, 14:27
      Moja kuzynka tez przezyla szok gdy rodzac dowiedziala sie ze ma corke. Do konca
      lekarz twierdzil ze chlopak.Co najciekawsze kupowala ciuszki dla chlopca,mama z
      USA przyslala jej mnostwo ubranek no i miala prawie sklep dziecinny w domu:-)
      dla chlopca.Chyba rozumiecie jej zdziwienie!!!a ja jestem w 22 tyg i nie moge
      sie doczekac kiedy sie dowiem czy to chlopczyk czy dziewuszka:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka