marta1973 Re: moja ciąża 20.02.05, 11:42 Za szybko poszedł enter:) zaszłam w I ciążę po 30- tce po okolo roku takich sobie starań, po spokojnych bezstresowych wakacjach (polecam wszystkim starającym się parom).... Mój gin na I wizycie potwierdził ciążę, ale nie chciała ona wyjść na USG. Aby wykluczyć ciążę pozamaciczą, wysłał mnie na badania hormonalne. Były OK. Po kilku dniach stawiłam się powtórnie na USG. Jakie było nasze zaskoczenie, gdy lekarz na 99% postawił na ciążę bliźniaczą! Przez ponad miesiąc żyliśmy nastawieni na dwójeczkę, już nawet oglądaliśmy wóżeczki, myśleliśmy o zmianie mieszkania ... Niestety z ciąży bliźniaczej zostało mi tylko jedna fotka- ciąża się tzw. zredukowała, a gin odetchnął z ulgą (po 30-tce ciąże takie sa ponoć trudne do utrzymania). Teraz jestem w 28 tc, jestem na L4, kangurek kopie, jem kupę leków, płeć nie znana. Zeby było tylko zdrowe .... Marta Odpowiedz Link
magda_pm Re: moja ciąża 20.02.05, 16:15 Gratuluję i trzymam za Ciebie kciuki. Ja będe po trzydziestce za kilka dni i jestem w 22-gim tygodniu. Narazie nic się u mnie strasznego nie dzieje a i starań nie było zbyt długich, tak jakoś szybko poszło :) Ale też mam nadzieję ze będzie zdrowe. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
nioo Re: moja ciąża 20.02.05, 18:14 witam Was serdecznie, trzydziestki wszystko wskazuje na t,o że ja na 30ste urodziny urodzę sobie dziudziusia duzo zdrowia życzę lilypie.com/days/050522/1/21/0/+1 Odpowiedz Link