edyta841 14.01.06, 15:49 witam wszystkich Prosze o porade tak bardzo sie boje Jestem w 5 tym tygodniu ciazy i mam okropne bole w krzyzu czytalam ze to moze byc objaw ciazy pozamacicznej. Czy ktoras z was tak miala? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolah2 Re: bole krzyza 14.01.06, 16:25 Witam serdecznie! Ja jestem w 23tc i mam również bółe krzyża, które czasami stają się bardzo uciążliwe...ciąża przebiega prawidłowo...więc nie martw się na zapas! na pewno wszystko jest w porządku! dopiero zobaczysz jak będą bolały plecki gdy bedziesz musiał noscić cieżki brzuszek :)pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
aczka2 Re: bole krzyza 18.01.06, 15:15 A ja radzę ci iść do lekarza i zrobić usg. Ja nie miałam we wczesnej ciąży bólów krzyża. Teraz jestem w 21 tygodniu, ale krzyż boli od rosnącego dziecka i rozluźniających się stawów. Skonsultuj z lekarzem! Pozdrawiam Odpowiedz Link
iwonka232 Re: bole krzyza 18.01.06, 19:31 organizm kazdej z nas jest inny. mnie tez bolał kregosłup na poczatku a pozatym to jest tez jeden z objawow ciazy Odpowiedz Link
aniak-i Re: bole krzyza 18.01.06, 21:53 mnie na poczatku bardo bolała macica a w zasadzie jej dół jak to lekarz okreslił miesnie obłe. (az zemdlałam z bólu 2 razy). lepiej id do lekarza-po co sie masz zamartwiac. Odpowiedz Link
agaw00 Re: bole krzyza 19.01.06, 12:42 ja miałąm bóle krzyza całą ciąże a pod koniec to juz kwiczałam bo mój bobas wazył 3900!!nic mi nie było taka przypadłośc ciązy no może poza tym że bóle porodowe były tez z krzyza(cos ie do opisania) skurcze brzucha to pikus w porównaniu z okolica krzyzowo odbytniczą:( nie martw sie na zapas i zapytaj o to przy nastepnej wizytcie u gina Odpowiedz Link