myszka323 10.09.03, 21:40 jaki jest najlepszy test ciazowy? ktory daje najpewniejsze wyniki i ktopry mozna najwczesniej wykonac. no wlasnie.najwczesnie tzn. kiedy? napiszcie dziewczyny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia_j Re: test ciazowy-ktory polecacie 10.09.03, 23:23 Ja polecam test Quick. Jest bardzo fajny i dość szybko wykrywa ciążę. Nie wiem czy nie najszybciej z obecnych w na naszym rynku. Wybacz, ale dokładnie już nie pamietam w jakim odstępie czasu. W każdym bądź razie jeszcze przed spodziewaną miesiączką. Może to było ok. 72 godz. po zapłodnieniu... Jest niedrogi kosztuje ok. 12 zł. Pozdrawiam!!! Kasia i Fasolka (23.01.04) Odpowiedz Link
kj74 Re: test ciazowy-ktory polecacie 11.09.03, 09:35 Polecam ten test co niunia czyli z dzidziusiem na opakowaniu (ja płaciłam 10 zł) oraz PRE-TEST (też 10 zł). Oba teoretycznie wykrywają ciążę w 7 dniu od zapłodnienia, ale mi dopiero pokazało dzień przed miesiączką i to słabo. Odpowiedz Link
agatka7777 Re: test ciazowy-ktory polecacie 11.09.03, 09:41 Ja również polecam Quickwive, szybki i prosty w obsłudze. Aga Odpowiedz Link
ariana1 Re: test ciazowy-ktory polecacie 11.09.03, 12:30 Tak , ten z dzidziusiem na wierzchu jes chyba najbardzej popularny. Ja tez go używałam. Odpowiedz Link
lastka Re: test ciazowy-ktory polecacie 18.09.03, 13:31 Hmmm, ja to chyba przestanę wiezryć w testy, kupiłam Pre test i zribiłam chyba dwa dni po dniu spodziewanej misiączki i nic, oczywiście płacz, tłumaczenia mojego męża, ze jeszcze nam się uda ale kiedy trzy tygodnie póżniej nadal nie miałam miesiączki i jeszcze raz zrobiłam test i wyszedł pozytywny to już zupełnie nie wiedziałam o co chodzi :))) Chociaż może to wina tego, że kiedy poszłam do lekarza to było zbyt mało łożyska i musiałam brać leki do tej pory...? Odpowiedz Link