Gość: ja IP: *.zamosc.mm.pl 25.07.09, 12:45 sympatyczny :) i na pewno odróżnia się od innych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:04 świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mijakim Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 14:39 super plakat!!! w ogóle super,że bedzie nadal Chack,wsumie fabuła serialu nie jest na wysokim poziomie,ale przyjemnie się go ogląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seidman Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 15:04 zajebiście, mam nadzieję, że wszyscy bohaterowie z poprzednich części pojawią się w nowym sezone, nie może zabraknąć Jeff'a, Lestera i Moegana ;D Uwielbiam wszystkie akcje w BuyMore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.99.192.213.cable.satra.pl 25.07.09, 15:39 już się nie mogę doczekać plakat jest rewelacyjny,jestem pewna że będzie się dużo działo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtezoom Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka 25.07.09, 15:52 Nie moge się już doczekać nowej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 16:45 chuck powinien być w 12 najlepszych seriali na popcorner, serial wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 19:48 @ktoś - zdecydowanie powinien być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: 81.210.4.* 25.07.09, 22:20 Chciałabym zaprosić cię na forum na którym gram. Jest jeszcze kilka wolnych - głównych postaci (Alec, Marek, Kajusz, Sam, Jared, Paul...) Można także stworzyć własną. Związku z tym że jest mało mężczyzn na forum admin prosiłby aby wybrać tą właśnie płeć. Nie chodzi mi o to aby na forum wchodzili chłopacy tylko o to aby zalogować się jako oni (grać nimi). Proszone jest także zalogowanie się członek Volturi. Nick musi zawierać imię i nazwisko bądź same imię postaci! Jeśli nie chcesz wejść, nie wchódź. Do niczego nie zmuszam. Pozdrawiam ;) www.forks08.wxv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100zł Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.01a.radom.pilicka.pl 26.07.09, 09:22 Na tej stronie mozna w banalny sposó wygrac 100zł polecam www.100zl.net/?t=55006514 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idacyspac Re: Zdjęcie dnia: nowy plakat Chucka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 28.07.09, 10:14 Calkiem odmozdzony serial, calkiem wesoly i calkiem rozrywkowy. Przynajmniej nie jestesmy nabijani w butelke - serial nie stara sie byc czyms wiecej, niz komedia, takze przymykanie oczu na zgrzyty kujon w zawodzie szpiega, przychodzi bez wysilku, a to wszystko bez sitcomowych smiechow w tle. Moze Chuckowi brakuje juz troche smiesznych min, ale skoro wgral sobie kung-fu, to czemu nie spodziewac sie nowego zestawu grymasow przy przeblyskach intersektu 2.0. No i ta agentka blond... Odpowiedz Link Zgłoś