slonecznyslonecznik 06.12.07, 18:34 czy ktos moze mi podpowiedziec jaka jest??? bo jest napewno. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rwwr Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 06.12.07, 19:06 juz ktos pisal wczesniej w innym podobnym temacie -> LSMW Odpowiedz Link
slonecznyslonecznik Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 06.12.07, 21:22 to nie ta.sprawdzilam ja. Odpowiedz Link
sinueee Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 07.12.07, 08:45 hmm no ja też używam LSMW... są jeszcze jakieś inne autorskie - chyba, że chodzi Ci o CaT* Odpowiedz Link
mpyt Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 07.12.07, 15:56 jest jeszcze SHDB - Edytor zapisu trans. (wprow. wsad.) ale LSMW chyba lepsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pp99 Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 10.12.07, 21:02 Miałem dziś wisielczy dzień, więc może komuś innemu zrobię przysługę. Daj "sygnał" na priva to podeślę ci programik którym można robić in/out excela. pozdrawiam Odpowiedz Link
michal_eliasz Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 13.12.07, 00:12 SE37 - edycja modułu funkcyjnego wpisujesz: TEXT_CONVERT_TEX_TO_SAP i masz :) Importowany jest tylko ten Sheet który jest na wierzchu ! Uwaga - jak excel jest duzy ( cos ponad 30k wpisow) to moze sie przytkac GUI ! (za duzo komunikatów) Pozdr ME Odpowiedz Link
schorsch-77 STRUKTURY 21.12.07, 22:17 Michał może wyjasnilbys mi zjawisko w SAPie zwane strukturami. Wyciaganie danych z poszczegolnych tabel wydaje sie byc proste. SE16 i jechane. Natomiast nie wiem jak zabrac sie do tzw. struktur. Proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link
wersa1ka Re: transakcja do importu plikow z excela???????? 07.01.08, 12:15 LSMW tam jest wszystko, tylko przygotowanie danych jest troszeczkę skomplikowane. Odpowiedz Link