roza551 30.08.06, 21:03 W jakiej dzielnicy Kalisza znajduje sie ul. Dobrzecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szycha-ns Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:24 Tak jak nazwa sugeruje- Dobrzec... Na przyszłość: plan.naszemiasto.pl/plan_kalisz.html lub mapakalisza.wlkp.com.pl Wystarczyło poszukać Googlem... Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:33 Dobrzecka to dośc długa ulica więc znajduje się w obrębie dwóch dzielnic DOBRO: ul.Dobrzecka (nieparzyste nr 99-193 i parzyste nr 82-186) i KORCZAK: ul.Dobrzecka (nieparzyste nr 1-97 i parzyste nr 24-80) z Dobrzecem ul. Dobrzecka nic wspólnego nie ma :] Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:45 Nie wiedziałem, że w Kaliszu jest dzielnica Dobro, człowiek całe życie się uczy... spojrzałem na mapę i od razu pomyślałem, że to Dobrzec. Sorry za błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:51 Jak to nie ma nic wspólnego? Prowadzi na Dobrzec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:39 szycha-ns napisał: > Na przyszłość: plan.naszemiasto.pl/plan_kalisz.html lub > mapakalisza.wlkp.com.pl te mapy są strasznie stare i słabe...(są stare granice administracyjne z 1999r, nie ma wielu ulic, placów)... w internecie brak dokładniej mapy Kalisza. Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:42 mapa.szukacz.pl/ mlody... nie mow ze dobrzecka nie ma nic wspolnego z dobrzecem skoro dobrzec to dzielnica kalisza, to ta ulica do tej dzielnicy prowadzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:46 ebusia_fam_fatal napisała: > mapa.szukacz.pl/ > mlody... nie mow ze dobrzecka nie ma nic wspolnego z dobrzecem > skoro dobrzec to dzielnica kalisza, to ta ulica do tej dzielnicy prowadzi :) Właśnie dzieki Twojemu postowi przypomniała mi się reklama potworka koło KFC w Tele Topie. Tam dziennikarze uznali że ulica Górnośląska to samo Śródmieście Kalisza... (no bo przecież ta ulica do Śródmieścia prowadzi) heh.. > Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 23:22 nie znam sie na tych Waszych osiedlach ale z reguly tak jest, ze ulica prowadzaca do osiedla cz miasteczka obok miasta, ma nazwe tego osiedla/miasteczka na tej zasadzie jeden z dworcow PKP w Łodzi nosi nazwe Kaliska :) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Chyba pomozecie, co? 31.08.06, 07:38 Górnośląska prowadzi na Górny Śląsk. :p Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:47 Masz racje, już lepiej korzystać z mapa.szukacz.pl/ Są tam nawet nazwy dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
roza551 Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:41 Dzieki, to czego szukam znajduje sie w dzielnicy Korczak. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Chyba pomozecie, co? 30.08.06, 21:47 a co do Korczaka, to bardzo ładne osiedle jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś