katrin_77 01.02.08, 23:21 Drodzy, poszukuję dobrego warsztatu samochodowego, który rzetelnie sprawdzi mi samochód przez zakupem. Mieszkam daleko od Kalisza, nikogo nie znam w Kaliszu i liczę na pomoc internautów. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ok333 Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 01.02.08, 23:37 Jedz z nimi(autko+ poprz.wlasciciel z papierami ) na Policje przy Kordeckiego. Tam niech sprawdza legalizacje samochodu. Bo z miejsca zamieszkania , to mozesz miec klopot. Jak to wyjasnisz,to mechanikow Ci koledzy podpowiedza. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna_zx Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 02.02.08, 09:32 Ze sprawdzeniem samochodu nie będzie problemu na STW (Przed NOMI), chyba Baguma (Okolice Galerii Kalisz), Stacja Kontroli Pojazdów na Rondzie, całkiem możliwe, że w Toyocie też i jeszcze jedno miejsce. Jak się jedzie Al.Woj.Polskiego w górę , przejeżdżasz skrzyżowanie z ul. Poznańska i po prawej stronie jest myjnia, warsztat itd. Tam też ci dokładnie sprawdzą samochód. W tych miejscach mają specjalistyczny sprzęt. Mam nadzieje, że pomogłem:) Jak nie wiesz jak gdzieś dojechać to pytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
zonx Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 17.07.08, 17:45 Uważam, że najlepszy warsztat samochodowy jest przy trasie Bursztynowej pana Marka Gołebiewskiego, profesjonalna obsługa, widać ze kierownik zna sie na rzeczy. Gorąco polecam. Ja jestem bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 17.07.08, 20:18 Nie wiem jakim jest mechanikiem,ale napewno ekologiem nie jest.Jakiś rok temu ten pan powiększał swój wrasztat,że starego zostało sporo gruzu,który zamiast trafić na wysypisko śmieci został rozsypany kilkadziesiąt metrów dalej.Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kari.nak Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 28.02.16, 14:30 Zależy jaki masz auto. W okolicy Kalisza diagnostyką i naprawa diesla TDI ; CDI ; DCI oraz Common Rail zajmuje się firma Skalmot. Tutaj www.skalmot.pl/ masz namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
jamesstone Re: Mechanik samochodowy w Kaliszu 31.03.16, 09:17 W Kaliszu jak kupujesz auto to najpierw tłumaczysz dokumenty warto zlecić tej firmie www.tanie-tlumaczenia.pl/kalisz.php ponieważ robią to szybko i za małe pieniądze. Ja ściągam samochody z Niemiec i UK i zawsze tam tłumacze. Komplet mam za 60zł Odpowiedz Link Zgłoś