saszanasza 08.04.19, 10:50 Dziewczyny, głosujemy😉 dziendobry.tvn.pl/a/sonda-czy-popierasz-strajk-nauczycieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Sonda 08.04.19, 11:30 78% na tak, 22% na nie. Ja popieram strajk nauczycieli, uważam, że zarabiają za mało, chcę, by wywalczyli podwyżki. Jedyne, co mi się nie podoba, to brak planu B, jeśli chodzi o egzaminy. Ministerstwo Edukacji powinno podać awaryjne daty egzaminów, jeśli nie odbędą się podczas strajków. Ale tego nie robi, bo liczy, że nauczyciele go i tak przeprowadzą. Nie potrafią pomyśleć, co będzie, jeśli nie przeprowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sonda 08.04.19, 12:07 mama-ola napisała: > Jedyne, co mi się nie podoba, to brak planu B, jeśli chodzi o egzaminy. Ministe > rstwo Edukacji powinno podać awaryjne daty egzaminów, jeśli nie odbędą się podc > zas strajków. Ale tego nie robi, bo liczy, że nauczyciele go i tak przeprowadzą > . Nie potrafią pomyśleć, co będzie, jeśli nie przeprowadzą. No dokladnie, powinien być to problem „rządzących” i to oni powinni mieć plan awaryjny. Od dawna wiedzieli, że do strajku może dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sonda 08.04.19, 13:39 kalina_lin napisała: > Zagłosowałam na nie Jesteś w 15%💪💪💪 Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Sonda 08.04.19, 14:40 Do d... ta sonda Wlasnie zaglosowalam 4 x... Jak tak kazdy glosuje, to bardzo wiarygodne to bedzie, ale coz nazywa sie, ze ponad 80% jest na tak Odpowiedz Link Zgłoś
admirala Re: Sonda 08.04.19, 14:44 Pewnie masz zmienne ip ja sprawdziłam, nie da się zagłosować więcej niż raz Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sonda 08.04.19, 14:59 Ja też mogę tylko raz, poza tym nawet jak są zmienne, to w ten sposób mogą glosować ludzie na nie, więc proporcje pozostaną podobne Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Sonda 08.04.19, 15:00 saszanasza napisała: > Ja też mogę tylko raz, Ja też mogę tylko raz... w każdej przeglądarce. A że mam trzy (chrom, firefox i to niebieskie "e"), to mogłam 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Sonda 08.04.19, 15:16 No to jeżeli każdy przeciwnik i zwolennik zagłosuje 3 razy to proporcje i tak się nie zmienią, nie sadzę, żeby ludzie mieli ochotę głosować parokrotnie Odpowiedz Link Zgłoś