Dodaj do ulubionych

Dziewczynka

10.02.06, 18:38
I Wam zadam zagadke: o czym mysli dziewczynka?

www.trekearth.com/gallery/North_America/United_States/photo56387.htm
Obserwuj wątek
    • arizona13 Re: Dziewczynka 10.02.06, 18:40
      Co jest za horyzontem ?
      • arizona13 Re: Dziewczynka 10.02.06, 18:50
        A tak przy okazji,to takie zdjęcia budzą moje wspomnienia z ostatnich
        wakacji ...
        • czesiula Re: Dziewczynka 10.02.06, 19:20
          Zdjęcie jest piękne...To ja, jak byłam mała...Kocham morze...
          • arizona13 Re: Dziewczynka 10.02.06, 19:29
            A więc to Ciebie widziałem na swoich wakacjach!
            • czesiula Re: Dziewczynka 10.02.06, 19:30
              Na pewno...
              • arizona13 Re: Dziewczynka 10.02.06, 19:39
                Hansie ... Dlaczego milczysz?
                • hansgrubber Re: Dziewczynka 10.02.06, 20:59
                  To zdjecie u mnie powoduje zupelnie inne raczej ontologiczne skojarzenia.
                  Spojrzenie w nieskonczonosc... :) Mam wrazenie ze ta fotka jest po prostu
                  napakowana symbolika.
                  • czesiula Re: Dziewczynka 11.02.06, 07:43
                    Masz rację. Ja skierowałam się na wspomnienia, ale wiem, że symbolika zdjęcia
                    jest ogromna...Zresztą moje wspomnienia, to już teraz prawie same symbole...Ta
                    dziewczynka patrzy w przyszłość, a ja i w przyszłość i w przeszłość...
                    :-)
                    • arizona13 Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:04
                      Moja ciekawość tego co znajduje się za horyzontem,obecna jest w życiu człowieka
                      od początku jego istnienia.Ta metafizyczna aura,działa na nas wszystkich ...
                      • czesiula Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:14
                        Ta dziewczynka może mieć bardzo górnolotne myśli, ale może też myśleć o czymś
                        zwyczajnym, ale dla nie ważnym, np. że fale zabrały jej ukochaną piłkę...
                        • arizona13 Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:26
                          Dla samego błękitu i białych grzyw z piany,warto jest poświęcić chwilę na
                          zadumę ... BTW. Dopiero wtedy jak zobaczyłem na własne oczy te bajkowe plaże ze
                          złotym piaskiem i przejrzystą wodę,to uwierzyłem ... Do tej pory sądziłem,że
                          tylko w filmach można to zobaczyć! :) Nie pamiętam,ale chyba tak samo
                          siedziałem zauroczony.A może ta dziewczynka przyjechała z Polski i też nie może
                          uwierzyć ???
                          • czesiula Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:32
                            :-o
                            • arizona13 Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:39
                              Ona pewnie chce popływać i się boi ...
                              • czesiula Re: Dziewczynka 11.02.06, 08:39
                                Jest mokra, może już pływała i mama jej więcej nie pozwala...
                                • hansgrubber Re: Dziewczynka 12.02.06, 11:05
                                  A moze to symbol ulotnosci i uswiadomienia sobie tego faktu? :)
                                  • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 11:08
                                    Przemijanie?
                                    • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 13:37
                                      Taka malutka, a już za czymś tęskni...albo za kimś...
                                      • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 13:47
                                        Może swoją ulubioną lalkę w domu zostawiła?
                                        • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 13:53
                                          Zauważ, że w dłoniach trzyma okulary. Różowe...Dlaczego je zdjęła?
                                          • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 14:20
                                            Trudno płakać z powodu lalki w okularach,nawet różowych ...
                                            • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 16:03
                                              Ale to nie są okulary lalki tylko tej dziewczynki...Czyżby przestała widzieć
                                              świat na różowo?
                                              • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 16:24
                                                No tak. Nie zrozumieliśmy się.
                                                Ona zdjęła okulary,bo płakała tęskniąc za ulubioną lalką ...
                                                • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 17:07
                                                  O!własnie tak mogło być...A trening wyobraźni działa...:-0
                                                  • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 17:28
                                                    Ta dziewczynka i ten chłopiec sa na tej samej plaży, tylko się nie odnaleźli...
                                                  • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 17:54
                                                    Może są o kilka metrów od siebie i tylko panorama
                                                    zdjęcia tego nie uwzględnia ?
                                                  • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 18:15
                                                    Uważam, że tak wlaśnie jest.
                                                  • arizona13 Re: Dziewczynka 12.02.06, 18:43
                                                    I chyba się zgadzamy!
                                                  • czesiula Re: Dziewczynka 12.02.06, 19:30
                                                    :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka