penicylina81 Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 07:10 Po tak długiej nieobecności wypadało napisać to w nowym wątku. Enter tym razem inaczej zadziałał ups:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 07:37 Witaj kazdemu sie zdarza.jak Ci chodzi dzisiaj internet bo moj ma predkosc piechura (pijanego 2 do przodu 1 do tylu) chyba zrezygnuje z pisania Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 07:39 Mój dziś śmiga jak szalony:-) ale jesli czyta to ktoś z tpsa, to niech wie, że i tak nimi gardzę... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 08:18 Witaj, Penicylino. Kawał czasu Ciebie nie było. Niestety Ty przyszlaś, a Margeritka odeszła zniechęcona nowymi zmianami na forum. Prosiłem ją, żeby nie odchodziła, ale nie odezwała się więcej. Poprośmy razem, to może wróci. Margeritko, nie odchodż... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 09:09 Margeritko please come back!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 09:22 Pozwolę sobie na ciekawość - tyle czasu Ciebie nie było Penicylino więc powiedz chociaż, gdzie byłaś, morze, góry..? Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 09:38 serdecznie witam moich braci ! i siostry :) Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 10:55 Morze, góry i wile innych miesc- widziałam tylko we śnie... Powiem tyle, to był pracowity powrót do korzeni, a do Siemiatycz wróciłam z żalem... Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 11:03 Witaj Penicylinko!. Jestem wkurzona na te nowe forum. Nie dość, że muszę wchodzić na nie przez inną przeglądarkę, ganiać suwakiem aby obejrzeć całą stronę, to jeszcze wybrać się do okulisty i obstalować sobie okulary. Jedynie co zauważyłam, to może wklejanie zdjęć będzie prostsze ale tego nie wypróbowałam. Za parę dni wybieram się na urlop, może jak z tym moim nerwem się "przespię" i dostanę już "drugie oczy" to polubię te nowe forum. Przy okazji pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza Siemiatycze- tak mnie z Penicylinką proszą, że jednak będę tu zaglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 07.08.07, 11:39 margeritka61 napisała: że jednak będę tu zaglądała. YES, YES, YES... To jeszcze taka mała prośba, oby jak najczęśćiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Witam wszystkich! 14.08.07, 17:00 Mnie tez kilka dni nie bylo i chcial bym powitac wszystkich lecz zbyt wielu to nas tu nie widze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fakir530 Re: Witam wszystkich! 14.08.07, 20:11 Gdzie jest Czesiula?Dawno jej nie ma tutaj na forum.............. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 15.08.07, 08:21 Witam.Myślę,że Czesiula ma problem z dostępem do internetu.Możliwe też,że swój czas poświęca rodzinie jak to często w wakacje bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 16.08.07, 08:21 No proszę,Czesiula nie tylko,że nie ma problemu z dostępem do internetu ale jeszcze zamieszcza wspaniałe fotki. Witam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
karex5 Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 09:50 Witam wszystkich ziomków i sympatyków grodu nad Kamionką. Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Witam wszystkich! 18.08.07, 14:54 Witam serdecznie! Dziś dosyć pozno ale tp znowu nas zawodzi. Mam taką fatalną prędkość, że aż nie chciało mi się wchodzić na forum a mam Wam tyle do powiedzenia 9a raczej napisania). Nadrobię po weekendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_xv Re: Witam wszystkich! 18.08.07, 16:29 Witaj Penicylino.Nie tylko Ty masz zbyt wolna neostrade bo ja tez mam z nia takie same klopoty.Jak rozumiem to z jej powodu tak malo bywasz na forum.Nie zrazaj sie jednak tylko dzwon gdzie sie da i reklamuj awarie.Ja tak robilem i troche sie poprawilo choc do normalnego poziomu jeszcze daleeeeeeeeeeeeeeeeko Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 18.08.07, 19:25 penicylina81 napisała: > Witam serdecznie! > Dziś dosyć pozno ale tp znowu nas zawodzi. Mam taką fatalną > prędkość, że aż nie chciało mi się wchodzić na forum a mam Wam tyle > do powiedzenia 9a raczej napisania). Nadrobię po weekendzie. - Witaj Rogata Duszo Naszego Foruma!:) Już miałem iść do Ciebie piechotą i zapytać co tak cicho z Twojej strony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 19.08.07, 06:51 Piękna,słoneczna niedziela - mam nadzieję,że cała będzie taka. :) Witam wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Witam wszystkich! 29.08.07, 21:34 jak udało mi się znaleźć trochę czasu, to nikogo nie ma...Hej, grzyby, grzyby!!!!Przybywajcie do mojej siedziby!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 07:13 Hej,Czesiulu - jak miło znowu widzieć Cię na forum. :) Nie zaniedbuj nas tak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 07:43 Cześć Czesiula! Przyłaczam się do apelu siemiatycz-dawno Cię tu nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 08:30 Dzisiaj jestem w domu...ale pakuję się, pakuję i pakuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 08:41 Wszyscy z Siemiatycz uciekają... Fatum..? :( Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 09:07 Witanko wszystkim. Czesiulu, a gdzie tym razem wybywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiula Re: Witam wszystkich! 30.08.07, 11:14 Jestem w Siemiatyczach, ale wzięłam urlop i przebywam w domu:-) Rzeczywiście, wyprowadzam się, ale bardzo blisko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś