holender2 15.07.03, 10:06 Dzisiaj kolejna rocznica. Czy przeprosiliśmy już Niemców i Krzyżaków za bitwę pod Grunwaldem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
holender2 dowcip nie na temat 15.07.03, 11:30 - Kiedy Emmanuel Olisadebe będzie prawdziwym Polakiem ? - Jak przeprosi Żydów za jedwabne ! Odpowiedz Link Zgłoś
chatnoire Re: dowcip nie na temat 28.10.03, 06:08 hm((( cienki ten dowcip jak chyb a każdy tego gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 jeszcze jeden b. cienki dowcip 29.10.03, 07:44 - Co ma Murzyn białego ? - Murzyn ma Białego słuchać ! A wątek pt. "bitwa pod Grunwaldem" założyłem tak raczej "dla jaj". Okazuje się jednak, że i na ten temat można przeprowadzić poważną dyskusję merytoryczną. Polecam ten sam wątek mojego autorstwa na Forum Aktualności: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=6974662&a=6974662 Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: jeszcze jeden b. cienki dowcip 13.11.03, 08:20 W pewnym mieście grasował straszny smok. Mieszczanie nie mogli wytrzymać, więc udali się po pomoc do jednego z trzech rycerzy. Wielki Rycerzu - mówią - pomóż nam, smok gwałci dziewice, zabija mężczyzn, pożera dzieci i kobiety. Wielki Rycerz na to: - Dajcie mi miesiąc na ułożenie planu. Mieszczanie na to: - Co ty, człowieku, za miesiąc to smok nas tu wszystkich wytłucze. I poszli do drugiego rycerza. Średni Rycerzu, pomóż itd. Ten chciał się znowu zastanawiać dwa miesiące, więc poszli do trzeciego rycerza. Mały Rycerzu, pomóż itd. Na to Mały Rycerz łap za miecz, zakłada zbroję, objucza konia i już jest gotowy do drogi. Pytają więc mieszczanie: - Jak to, czcigodny Mały Rycerzu ? Wielki Rycerz chciał się zastanawiać miesiąc, Średni Rycerz dwa miesiące, a Ty tak od razu ?! Na to Mały Rycerz: - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spier.....! Odpowiedz Link Zgłoś