kendo 14.07.10, 18:27 musialam lipcowy zalozyc, coby w czerwcu sie nie witac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Lipcowe powitanie 14.07.10, 18:30 witajcie Irene/jaga i nieobecni, no coz, przez pracke ktora sobie wynajduje po prostu brak mi czasu, jestem w fazie odswiezania wszystkich szaf, chyba wiecie co to zawiera..... ale niemal juz koncze, a wczoraj z rana jeszcze na jagody z siostra pojechalysmy, 2 litry i ciutke uzbieralysmy, zamrozone juz czekaja na jesienno/zimowe dni zycze milego wieczoru choc bardzo goraco. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 14.07.10, 19:32 A witaj Kendo,a już myślałam,że coś z internetem Twoim się stało. Odpowiedz Link
tylko.udaje.magnata Re: Lipcowe powitanie 14.07.10, 20:05 Zguba się znalazła ! Nareszcie, bo chciałem powiadomić forumowych detektywów, żeby umieścili w Poszukiwana / poszukiwany. Witaj Kendo. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 14.07.10, 21:14 ciesze sie Waszej radosici, ale listu gonczego nie musita wysylac, zawsze trafiam do rzeczki zycze milego wieczoru i zmykam...do jutra. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 15.07.10, 09:18 I ja też witam,dopóki się nie rozpuszczę. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 15.07.10, 09:38 *Jagus, trzymaj sie kompaktowo witajcie, nareszcie nam pada, trawke podlewa, chlodniej tez sie zrobilo. zycze milego dnia. PS;..taki dzien chyba bedzie dobry do upieczenia czegos slubne zakupy juz robi Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 17.07.10, 09:21 przy sobocie,po robocie, chcialoby sie rzec, ale jeszcze nic nie zrobilam, jeno sniadanie zaliczylam, burza mnie obudzila.... zycze milych urlopow/dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 17.07.10, 12:58 Witajcie,oj zaczynam już marzyć o burzy,nie ma czym oddychać. Zazdroszczę Ci Kenduś takiej pogody. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 17.07.10, 20:33 witajcie Jago/Irene/Magnat ochlodzilo sie zdziebko, ale pancio i tak nazeka,ze niema czym oddychac, walilo strasznie/niektorzy pradu nie maja, nam na momet TV satelita nic nie dawala... zdazylam jednak wywiezc na "smietnisko" ostanie czlony starej kanapy i mam znowu porzadek kolo chaty zycze chlodziku i milego wieczoru. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 18.07.10, 10:08 Ciekawe,czy się doczekam deszczu dzisiaj. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Lipcowe powitanie 18.07.10, 12:38 Witajcie Grzmi mi nad głową, ale deszczyk mały. Od rana było duszno i gorąco. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 19.07.10, 12:03 witajcie Dziewczyny i zaocznie urlopowicze, wczoraj "wolne" od kompa mialam, siostre u siebie goscilam cieplo z wiaterkiem, od czwartku zapowiadali deszcze. zycze milego dnia. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 20.07.10, 08:52 Witam,u mnie jeszcze fajnie jest,ale od jutra mają przyjść znów upały. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie-wrocilammmmmmmmmmmmmm 24.07.10, 10:39 ush...wykanczaly mnie te upaly, tym bardziej ze jezdzilam za mebelkami, pozniej je odwozilam nazad do sklepu qrcze i ddalej w miejscu stoje z "upiekszaniem"chatki, ogrod tez pochlanial duzo czasu. dzis zimnica,ze dlugie spodnie trza bylo wlozyc i deszczyk nareszcie zacznie trawke podlewac. zycze milego weekendu. PS;..dzieki Wam "duszki" za odwiedzanie Vistuli. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 25.07.10, 09:48 witam Zaloge z deszczem i zimnym wiatrem, niemniej bardzo cieplutko obiecuja,ze lato w tygodniu powroci, oby tak bylo,bo nie nasycilam sie nim jeszcze zycze milego niedzielnego odpoczynku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 26.07.10, 11:39 Witajcie,u mnie od rana deszcz pada,miało być przelotem,a pada i pada,na razie nie narzekam. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 27.07.10, 10:42 witam w lipcowy wtorek, pracka az krzyczy za mna wczoraj jeszcze na jagodach bylam, i juz wiecej nie pojade w tym roku na nie,wystarczajaco zamrozonych mam a i na zupe pare sloiczkow zrobilam, zaraz za papryke sie biore,by zdazyc choc troche lata w sloiki upchac przed wyjazdem. zycze milego dnia Zalodze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 27.07.10, 13:13 Jak masz siły Keduś,to wpychaj w słoiczki co się da,zimą będzie radocha. Ja dostałam od sąsiadki różności zeszłoroczne,bo jej mama jest ze wsi i ma ogród,więc daje gotowce córce,ale nigdy wszystkiego nie zjedzą i przynosi do mnie,bo czeka na świeżą dostawę. Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 27.07.10, 16:11 ale masz dobrze Jagus, pojesz do syta wszystkiego, u mnie strasznie duzo "salat" schodzi, tak z domu jestem nauczona, Mama zawsze cos w sloik wlozyla, a i smakuje lepiej,jak te sklepowe,bo bez konserwatow i domieszek sztucznych smakowych,ktore mnie uczulaja dalej, wedlin jeszcze sklepowych nie moge Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 27.07.10, 16:50 Ja wędlin prawie nie jem,wcale mnie nie kuszą,bo jak pomyślę co dodają.? albo piekę,albo polędwicę łososiową, wędzoną na surowo,ewentualnie sucha krakowska.Odzwyczajam się od mięsa. Odpowiedz Link
greis52 Re: Lipcowe powitanie 28.07.10, 11:17 Jago masz jakas skarbnice tych zabawnych gifów? a co do spania to faktycznie spalo sie snem kamiennym nareszcie chyba beton sie wychlodzil niestety tylko do 5 rano zycze udanego srodka tygodnia! Odpowiedz Link
kendo Re: Lipcowe powitanie 28.07.10, 15:21 o ja to juz od rana niespie, dorobilam salatki paprykowej,juz mam 6 szt sloiczkow, porowerkowalam w poszukiwaniu platkow rozy, akurat 10 deczko nazbieralam i zabiore sie za cudowanie zycze milego dnia. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Lipcowe powitanie 29.07.10, 09:52 Witam wszystkich Kenduś, jesteś pracoholiczką, nic tylko się krzątasz od świtu do nocy. Odpowiedz Link
irene.jg Re: Lipcowe powitanie 30.07.10, 11:45 Witaj Kenduś i reszta Załogi U mnie ładna pogoda. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Lipcowe powitanie 31.07.10, 09:02 Było powitanie,to teraz pożegnanie lipca.Trochę był dokuczliwy,tak nam chciał dogodzić,ale fajny był.Żegnam słoneczkiem,które znowu świeci i na szczęście.. Odpowiedz Link