tylko.udaje.magnata 17.07.10, 18:04 Nareszcie lato co ? Ciałka opalone, buzie roześmiane ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Jak samopoczucie ? 17.07.10, 20:26 tylko.udaje.magnata napisał: > > Nareszcie lato co ? Ciałk > a opalone, buzie roześmiane ? no, nawet moze byc, cialko opalone, "micha"czyt.buzka sie cieszy zdziebko sie ochlodzilo po dziesiejszych nawalnicach deszczu z blyskawicami i burzami. a Twoje Magnacie samopoczucie OK?? Odpowiedz Link
greis52 Re: Jak samopoczucie ? 19.07.10, 07:10 juz gdzies pisalam ze nie lubie poniedziałków to i samopoczucie kiepskie od jutra bedzie lepiej Wam życzę dobrego samopoczucia, aby ono nie psuło Waszych godzin i dni... Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ? 19.07.10, 12:05 na razie dobre, obejscia dopatrzone/podlane czekam na co dzien mnie zaprosi milych wrazen zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ?/po upalach 24.07.10, 12:23 idem cos na to konto powypiekac, dogrzeje chatke piecem miejcie sobie udany odpoczynek. Odpowiedz Link
greis52 Re: Jak samopoczucie ?/po upalach 25.07.10, 12:03 po dwudniowej ulewie lżej się oddycha, kurz uliczny zmyty, a słoneczko na razie nieśmiałe zapowiada powrót ciepełka oby tylko termometr nie dochodził do 40 stopni uśmiechu życzę! Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ?/po upalach 25.07.10, 12:16 dzis mamy tylko +12 stopni, qurcze,jak jesnien ale zapowiadaja powrot lata do + 25 stopni, niech pogrzeje jeszcze sloneczko az do jesienii nawet dluzej. Odpowiedz Link
greis52 Re: Jak samopoczucie ?/po upalach 25.07.10, 12:31 zapowiadają tez upalny sierpień, no ciesze się bardzo, bo urlopu dwa tygodnie będzie i służbowe ubranko odpocznie i nareszcie w krótkich portkach będzie się latało Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ?/po upalach 25.07.10, 12:49 o?! to dobrze, bo na wesele w sierpniu jestem proszona i kreacje na razie na sniadanie poweselne letnia zakupilam Odpowiedz Link
greis52 Re: Jak samopoczucie ? 14.01.11, 15:05 mogą mieć chorzy ktorzy w Polsce jedzą za 4 zł dziennie? www.hotmoney.pl/artykul/kraj-chorzy-w-polsce-jedza-za-4-zl-dziennie-17732 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jak samopoczucie ? 14.01.11, 15:36 Mąż był ostatnio w listopadzie w szpitalu,jedzenie z cateringu,mówił,że jedzenie dobre a porcje jak dla niego były za duże. W zeszłym roku był w innym szpitalu i też nie narzekał.Widać zależy dużo od organizacji pracy.Grupowe żywienie wychodzi taniej.Wiadomo,że w domu wydaje się dużo więcej. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Jak samopoczucie ? 14.01.11, 16:46 Zależy od organizacji,od zarzadzania - masz rację.Siostra lezała w Gliwicach to mówiła ze było bardzo dobre.Ja w Głogowie nie mogłam jesc bo było wstrętne i zimne.A ostatnio jak mi wycinali woreczek to w ogole szpital na mnie nie stracił bo pierwszego dnia jak przyszłam to sniadanie musiałam sobie kupić bo nie byłam ujęta w rozpisce,na obiad dostałam ponoć rosół (dyskusyjna sprawa)na kolacje nic bo na drugi dzień miałam zabieg.Przed i po zabiegu głodówka.Dzień po zabiegu dostałam na sniadanie do wypicia bawarkę (brrr...) I miał być obiad-na który wolałam nie czekać i poszłam do domu.To ile na mnie wydali?1.50 czy wiecej? Za 3 dni. Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ? 14.01.11, 16:47 jak na powrot z miasta to dobre, choc troche kasy zeszlo,dokladnie kazdy sklep przejzdalam dokladnie w perzeceny po przecenach i zakupilam fajne rzeczy do upiekszenia chatki mam poduche 50 X90 ladna satynowa poszewka /4 poszewki na normalne poduszki,bo Bobby scielac sobie juz porozrywal wiele a co do jedzenia w szpitalu jeleniogorskim to,Mama nie narzekala,czula sie najedzona,choc na moj wzrokowy szacunek to miesa bylo "dla smiechy mini porcja" dobrze ,ze obiad byl z dwoch dani Odpowiedz Link
kendo Re: na lepsze samopoczucie 15.01.11, 17:32 slubne zamowilo jonizator powietrza,appliances.pricegrabber.com/air-purifiers/P3-International-P4620-IonizAir-5-Watt-Tabletop/m1389772.html ,(wczoraj jak wrocilam dodom,to juz wlaczony byl, super sprawa,kolosalna roznica w odczuciu powietrza,) obejmujacy czyszczeniem 50 m2 powierzchni super sprawa,obudzilam sie jakas lekka w "nosie", nigdzie jednak nie moge sie doczytac ile czasu moze byc wlaczony i na ile starczy tego "oczyszczonego" powietrza?znalazlam instrukje po polsku,gdzie niema podane tego przy okazji znalazlam tez nawilzacze powietrza nawet do samochodu, niewiem gdzie to moge szukac w kraju,tz.w jakich sklepach.? Odpowiedz Link
greis52 Re: na lepsze samopoczucie 16.01.11, 20:26 porządny i zdrowy zakup oj troszczy się o Twoje samopoczucie druga polowa to masz teraz głębokie oddychanie Odpowiedz Link
kendo Re: na lepsze samopoczucie 17.01.11, 09:30 *Greis a no musi sie troszczyc, bo inaczej psiunek z domu albo oboje musieliby isc,albo co dzien z mopem/odkurzaczem jezdzic cala chate faktycznie powietrze fajne do oddychania, poczulam ulge zaraz po godz. sa tez male warianty do aut, musze sie rozejzec jak to wyglada tutaj i chyba kupie, na poczatku palilam nieraz w swym aucie,pozniej przestalam, mimo wszystko teraz gdy nie pale czuje jakis dziwny zapach.... a w nowym aucie,te ktore ogladalam, zapach juz okropny,niewiem,jak wytrzymam w nim by nawed do miasta dojechac? ale ten problem,bedzie,jak juz go zakupie Odpowiedz Link
kendo Re: Jak samopoczucie ? 15.12.11, 10:08 i zeby niedac sie "zwariowac" zaczelam hata joge cwiczyc by sie wyciszyc, faktycznie pomaga, nie stresam ,do wszystkiego podchodze z dystansem, to "przeciez nie caly swiat,jak cos nie zdazymy czy nie zrobimy". Odpowiedz Link
greis52 spokojnie to tylko święta:) 21.12.11, 09:54 www.menshealth.pl/sprawy/Nie-daj-sie-zwariowac-w-swieta-2734.html GRUNT, TO NIE DAĆ SIĘ ZWARIOWAĆ i nie dać się „zakręcić”, „wkręcić”, bezsensownie „wpędzić” w ten przedświąteczny amok! Odpowiedz Link