Dodaj do ulubionych

LONDEK 2012

27.07.12, 21:19
nareŚcie jakies ozywienie w sezonie ogorkowym, bo od zakonczenia ojro kompletnia nie ma co lukac wieczorami..
kto zapali znicz?wink
Obserwuj wątek
    • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 27.07.12, 21:23
      Gdyby te Igrzyska były w Bolandzie, to nie miałbym wątpliwości, że znicz zapali któraś z Grycanek. A tak, to nie mam pojęcia. Może Katie Price, czyli Jordan? Może Pipa, siostra księżnej? Może Richard Hammond?

Ale będę lukał z przyjemnością. Już w niedzielę po południu dla mnie very important event, czyli pierwszy mecz w kosza Amerykanów. I to z nie byle kim, bo z Francją.
      • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 27.07.12, 21:52
        wloszczowskiej mi szkoda, tyle przygotowan, szansa na miejsce medalowe i chujnia - pozostala wizyta w studiu olimpijskim w towarzystwie skrzeczacego macku kurzajewsku i oblecha rinke.
        • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 27.07.12, 22:00
          Ja włączyłem Eurosport. Kurzajewskiego brak, a i HD jakby lepsze.
          • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 27.07.12, 22:12
            a znicz to kiedy zostanie odpalony??bo ceremonia otwarcia trwa do 1.00, obawiam sie, ze moge przyciac komarawink
            • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 27.07.12, 22:14
              obawiam sie, ze moge przyciac komarawink

Obawiam się, że znicza odpalą na finał imprezy, więc musisz być dzielna wink
              • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 27.07.12, 23:13
                Ceremonia otwarcia jest oszałamiająca. Wspomniałem otwarcie ostatnich Igrzysk w Pekinie i już wiem, czemu lubię, jak duże imprezy (Euro, Mundial, Igrzyska) odbywają się w Europie.
                • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 27.07.12, 23:14
                  Zasadniczo, Euro nie może się odbywać poza Europą wink
                • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 28.07.12, 08:23
                  dymiacy_piecyk napisał:

> Ceremonia otwarcia jest oszałamiająca. Wspomniałem otwarcie ostatnich Igrzysk w
                  > Pekinie i już wiem, czemu lubię, jak duże imprezy (Euro, Mundial, Igrzyska) od
                  > bywają się w Europie.

faktycznie, ceremonia otwarcia byla fenomenalna!czesto te ceremonie sa przygotowane z duzym rozmachem, ale same w sobie sa po prostu nudne.wczorajsza ogladalam z duza przyjemnoscia i zaciekawieniem, byla naprawde powalajaca.
                • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 28.07.12, 20:41
                  wracajac jeszcze do ceremonii otwarcia, to na twarzy radwanskiej malowala sie niesamowita duma, widac bylo, ze jest bardzo zaszczycona faktem bycia chorazym reprezentacji.w ogole nasza ekipa bardzo ladnie sie prezentowala.
                  no i mamy juz medal!wprawdzie dyscyplina z dupy, bardziej na zawody w koszarach sie nadaje, niz na igrzyska, ale zawsze sukces cieszy.
                  • anna_geras Re: LONDEK 2012 28.07.12, 21:03
                    Mnie igrzyska jakoś nie kręcą, otwarcie igrzysk lukałam chyba 5 minut i przełączyłam na szkło kontaktowesmile a jak skok ze spadochronem królowej wypadł?
                    • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 28.07.12, 21:14
                      ceremonie otwaria lukalam w calosci, ale same zawody tez nie wywoluja u mnie az takiej adrealiny, jak mecze na euro na przyklad - na euro bylam kibicem zaangazowanym i obejrzalam wszystkie mecze, w londku jestem kibicem roszczeniowym i czekam na medale.

ja Cie gieras naprawde podziwiam za cierpliwosc do szkla - ta dzwoniaca wiara jest mega wqrwiajaca.a nadety i wiecznie naburmuszony miecugow - brrruncertain
                  • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 28.07.12, 22:18
                    no i mamy juz medal!wprawdzie dyscyplina z dupy, bardziej na zawody w koszarach
                    > sie nadaje, niz na igrzyska, ale zawsze sukces cieszy.

W igrzyskach fajne jest to, że każdy medal znaczy to samo, jest tyle samo wart. Niezależnie od tego, czy złoto zdobędzie amerykański zblazowany koszykarz LeBron James, zarabiający 20 mln dol rocznie, czy nasza strzelczyni, to złoto jest złotem. A do strzelania mam sentyment, bo jak Mauer-Różańska zdobyła złoto w Sydney, to po powrocie do Wrocławia zorganizowano jej konferencję prasową. Byłem tam i pierwszy raz w życiu (i jedyny) miałem w ręku złoty medal olimpijski.
    • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 29.07.12, 15:38
      no i klatwa chorazego zadzialala...
    • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 29.07.12, 21:34
      jesli faworyci siatkarze przerabia dzis rownie spektakularnie jak faworytka isia (rzyg na to zdrobnienie "isia" mam), to wygaszam ten caly londek.ale "druga rakieta swiata" naprawde dala do pieca...
      • anna_geras Re: LONDEK 2012 29.07.12, 21:52
        lezka_z_posen napisała:

> jesli faworyci siatkarze przerabia dzis rownie spektakularnie jak faworytka isi
        > a (rzyg na to zdrobnienie "isia" mam), to wygaszam ten caly londek.ale "druga r
        > akieta swiata" naprawde dala do pieca...

w siatkarzach nadzieja, bo póki co nasi padajo jak muchismile
        • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 31.07.12, 18:55
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > jesli faworyci siatkarze przerabia dzis rownie spektakularnie jak faworyt
          > ka isi
          > > a (rzyg na to zdrobnienie "isia" mam), to wygaszam ten caly londek.ale "d
          > ruga r
          > > akieta swiata" naprawde dala do pieca...
          >
          > w siatkarzach nadzieja, bo póki co nasi padajo jak muchismile

siatkarze grali dzis "cudownie"uncertain
    • anna_geras Re: LONDEK 2012 03.08.12, 21:02
      Łał! mamy dwa medalesmile tyle co Indiesmile
      • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 03.08.12, 21:11
        Ale Indie mają miliard mieszkańców. W przeliczeniu na 100 tys. ludzi zostawiamy Hindusów daleko w tyle. wink
        • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 03.08.12, 21:50
          Już trzeci medal, drugi dziś i od razu złoty. Dystansujemy Indie wink
          • anna_geras Re: LONDEK 2012 03.08.12, 22:27
            dymiacy_piecyk napisał:

> Już trzeci medal, drugi dziś i od razu złoty. Dystansujemy Indie wink
            jakie to pocieszenie skoro wyprzedza nas Kazachstan??smile
            • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 03.08.12, 22:35
              Spokojnie, jest już trzeci medal dzisiaj, tylko kolor nieznany.
              • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 03.08.12, 22:37
                Idzie złoto do złota
    • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 06.08.12, 20:51
      siatkarzy plazowych autentycznie mi zal - byli tak blisko awansu do strefy medalowej..
    • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 06.08.12, 21:01
      na otarcie lez po siatkarzach jest braz w zapasachsmile!!
    • anna_geras Re: LONDEK 2012 07.08.12, 22:25
      Te dresy polskich sportowców zajeżdzają totalną wiochą.
      • nobby_nick Re: LONDEK 2012 09.08.12, 23:49
        jebac dresy.
        Mysle ze tak olipmiada napedza zaimnteresowanie sportem
        pozdro z inflantosmile
        • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 10.08.12, 20:11
          Dziś chyba ostatni medal, ale czy złoty? Mam na myśli oczywiście to chucherko rzucające młotem. Ale megasensacja by była, gdyby choć brąz zdobył ten chłopak, co skacze z tyczką.
          • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 10.08.12, 20:28
            chucherko ma papcie po kamili skolimowskiej, wiec moze byc goldwink
            • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 10.08.12, 20:34
              Obawiam się fräulein Heidler. Ale wierzę w Anitkę, będzie gold wink
              • lezka_z_posen Re: LONDEK 2012 10.08.12, 21:54
                dymiacy_piecyk napisał:

> Obawiam się fräulein Heidler. Ale wierzę w Anitkę, będzie gold wink

jest wprawdzie silver, ale git!!!smilerekawiczki i laczki kamili zadzialalywink
                • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 10.08.12, 22:23
                  >
                  > jest wprawdzie silver, ale git!!!smilerekawiczki i laczki kamili zadzialalywink

Si. Ale Betty wywalczyła sobie brąz 'przy zielonym stoliku'.
                  • dymiacy_piecyk Re: LONDEK 2012 11.08.12, 08:59
                    Wygląda na to, że Heidler słusznie walczyła o swoje, bo sędziowie chcieli ją 'skręcić' z sobie tylko wiadomych powodów
                    www.sport.pl/londyn2012/1,125850,12292327,Londyn_2012__Jak_Betty_Heidler_wyrwala_braz_sedziom.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka