Dodaj do ulubionych

Bunga bunga...

24.06.11, 07:37
www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110619/KRAJ/539229488
tempa życia towarzyskiego siedemdziesięciolatka może pozazdrościć
niejeden młodzian smilesmile
Obserwuj wątek
    • kendo Re: Bunga bunga... 24.06.11, 13:55
      .....(cyt)...Stałem tuż obok, widziałem, że kupił jądra nietoperza zalane spirytusem. To bardzo silny afrodyzjak, szczególnie wtedy, kiedy nietoperz jest w okresie godowym.

Do pani Grażyny wysłał uspokajające wieści, że tatuś w nieczyste interesy się nie wdaje, ze środowiskami przestępczymi nie ma do czynienia, ale takiego tempa życia towarzyskiego siedemdziesięciolatek może jednak długo nie wytrzymać
      **
      szkoda nietoperza....
      ze to pomaga?
      dziadzio sobie pozyje,obojetnie jakim trybem zycia zyje,bo ponoc podniety
      przedluzaja zywot smile
      • greis52 Re: Bunga bunga... 24.06.13, 20:36
        Silvio Berlusconi, były premier Włoch, skazany na 7 lat więzienia.
        Prasa pisze, ze to surowy wyrok ws. "bunga, bunga".
        wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Silvio-Berlusconi-byly-premier-Wloch-skazany-na-7-lat-wiezienia,wid,15760122,wiadomosc.html
        teraz to już mu tylko wspomnienia szalone zostanąsmile
        • kendo Re: Bunga bunga... 24.06.13, 21:08
          tak,tak,
          tez wspomnialam w watku "o sadownictwie"

ma sie odwolywac,
          ale zasluzyl sobie na kare,
          myslal,ze udzie mu to jakos....
          • greis52 Re: Bunga bunga... 25.06.13, 11:19
            sorry nie dopatrzyłam ze temat w obiegu był...
            na też dożywotni zakaz sprawowania urzędów
            a taka jest jego reakcja na wyrok:
            - Będę opierał się prześladowaniom, bo jestem absolutnie niewinny - tak Silvio Berlusconi skomentował wyrok siedmiu lat więzienia za seks z niepełnoletnią i nadużycie władzy. Jego sojusznicy mówią o "sądowym plutonie egzekucyjnym"

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,14163446,Wlochy_zaskoczone_surowoscia_wyroku_na_Berlusconiego_.html#ixzz2XDZzZ8l0

• slo-onko Re: Bunga bunga... 25.06.13, 11:24
              a ja dzisiaj slyszalam komentarze polakow mieszkających na stale we Włoszech, chyba już przesiakneli włoską krwią. dla nich nie był to wielki problem, bo wg nich każdy Wloch jest temperamenty i lubi wygodne zycie. temperament,a temperament,ale jakies granice przyzwoitości chyba trzeba zachować,zwlaszcza na takim stolku ????? 8 lat nie dostaje się za nic....
            • kendo Re:zaskoczeni surowym wyrokiem 25.06.13, 11:24
              nie rozumie wloskiej ludnosci ,
              przeciez gdyby "seksualnych rubieznosci na nieletnich" dokonal "normalny czlowiek" wyrok dostalby na pewno wyzszy..

niech chociaz raz bedzie wykonalny wyrok dla "odstraszenia innych "glow panstwowych"
              bo podejzewam,ze robia to nagminnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka