kendo 01.09.11, 10:13 ma zwyczaj byc sloneczny i pachnacy owocami/kwiatami witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych i stalych forumowiczow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: wrzesien 01.09.11, 10:14 niesamowicie szybko dni pedza do przodu.... dzis w kraju dzieciska szkoly zaczynaja i pomyslec ile rodzic musi wydac pieniedzy na "zaszkolenie" dziecka.... zycze milego dnia Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 01.09.11, 10:23 Witam...posiedziałam trochę na balkonie, słonko ostro grzeje. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 01.09.11, 10:27 witaj Jago, tu niby slonce przez szybe grzeje a wieje chlodnym wiatrem miej sobie udany dzionek, sliczna dalia Jagus. Odpowiedz Link
kendo Re: 1 wrzesien 01.09.11, 11:33 i tak sobie teraz mysle/wspominam,ze to dzis , a wlasciwie 1 wrzesnia byl napad niemca na nasz kraj.... pamietam rowniez pierwszy dzien w szkole, tyle emocji/nowosci/obowiazkowe fartuszki z bialymi kolnierzykami/tarcze na rekawie, pamietam tez tornister tekturowy mialysmy z siostra, atrametn w kalamarzu,ktory czesto zalewal zeszyty i obrusy w domu pisalo sie olowkiem i piorem z "obsadka"stalowka,byly o roznych grubosciach... ech...to byly czas,ale milo sie je wspomina. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: 1 wrzesien 01.09.11, 12:44 Oj tak,z tym atramentem to był horror. na szczęście kałamarze stały w otworku w ławce na stałe,ale i tak paluchy były pomalowane na granatowo.Potem,kiedy było można mieć wieczne pióra też lekko nie było,bo wylewały,robiły kleksy,w każdym zeszycie była bibuła do plam atramentowych. Ten pierwszy tornister najbardziej mi się podobał,był brązowy z tektury i błyszczał a najważniejsze,to był lekki. 1 września był bardzo odświętny i to się czuło. Odpowiedz Link
kendo Re: 1 wrzesien 01.09.11, 13:25 niemal podobne wspomnienia Jago mamy, pamietem tez pioro wieczne, niestety pozno mogla sobie na nie pozwolic....a byly dziewczyny co mialy Parkera... pamietem tez ze wrzesnien byl naprawde goracym miesiacem, Tata odprowadzal nas do 1-weszej klasy w samych fartuszkach.... ksiazki mialy maldy zapach....bardzo milo wspominam ten okres. Odpowiedz Link
kendo Re: 1-wszy elementarz 01.09.11, 13:37 taki mialam wlsanie, i wiele czytanek pamietam do dzis,np. o murzynku Bambo,co w ostanich czasach slyszalam,ze teraz to dyskryminacja jest czytanka o wrobelku..raz wrobelek Elemelek znalazl w polu kartofelek...... alez mnie wzielo na wspomnienia Odpowiedz Link
greis52 Re: 1-wszy elementarz 01.09.11, 14:20 witajcie i witaj szkolo milo jest powspominac, wczoaraj slyszalam ze zamiast tradycyjnych ksiazek dzieciaczki beda mialy epodręczniki... pogodnego letnio-jesiennego wrzesnia życzę!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: 1-wszy elementarz 01.09.11, 17:10 witaj Greis, to rosnie nowe pokolenie ludzikow-e-ludziki, moze to i dobra forma,ale czy kazde dziecie ma komputer w domu? przyjemnego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 02.09.11, 07:44 i pierwszy piątek wrześniowy i weekend pozdrawiam i przyjemnosci zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 02.09.11, 08:34 dzeiekujemy Greis i zyczymy tego samego, oby pogoda dopisala, tu zapowiadaja rowniez slonice.... a pozatem poranki juz chlodne tylko +11stopni. udanego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 02.09.11, 10:06 witaj Jagus, zawsze w kraju dluzej jest letnia pogoda tu polnocne wiatry juz zaczynaja ochladzac powietrze... nawet na plazy sobie w tym roku nie polezalam.... miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
fleur1 Re: wrzesien 02.09.11, 17:19 Mimo rozpoczętej wczoraj meteorologicznej jesieni, u mnie jest dalej bardzo ciepło i niech tak będzie, jutro ma być cieplej, ale od niedzieli ochłodzenie, a poranki są zdecydowanie chłodniejsze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 03.09.11, 13:02 o! i tutaj jest wzglednie slonecznie,choc moze nie tak cieplo jak u Was zycze milego odpoczynku, mi pol dnia "ucieklo" przy sliwkach/jablkach" by w sloiki je "upchac". Odpowiedz Link
fleur1 Re: wrzesien 03.09.11, 13:38 Bardzo cieplo, slonce prazy ja na plazy. Zycze wszystkim udanego weekend'u. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 03.09.11, 13:47 *Fleur i jak zdazylas na ta plaze od siebie? przeciez co dopiero wrocilas i juz Cie ponioslo? tez zycze milego odpoczynku. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: wrzesien 04.09.11, 16:07 Cieplutko aż miło.Trzymajcie kciuki aby pogoda była jak najdłużej bo inaczej zmarznę na plazy. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 04.09.11, 16:25 *Irysko, juz zaciskam kciuki za slonce, bo ja tez cieplolubna jestem, a dzis tak pieknie mamy, ze dopiero teraz moge sie nacieszyc resztkami "piekna" sprzatalismy chatke po "lecie" milego odpoczynku zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 05.09.11, 09:52 ech...znowu tutaj pada zycze wam slonca nawed w duszy Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 05.09.11, 10:40 *Jagus to niesprawiedliwe z ta pogoda. tu gdzie tak malo slonca doswiadczylam latem,to i teraz go zaczyna brakowac dzieki za promyczki sloneczne Jago, najwazniejsze,ze humor na razie sloneczny miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 06.09.11, 10:12 no juz dobrze,wstalammmmmmmmmmmmmmmmmm czekalam na dostep do kompa, pancio pertraktowal cene za abonament telewizyjny....o polowe mniej bedziemy placic od stycznia,bo tylko ja szwedzka ogladam i wieczorem,wiec za duzo czasu niema.....by wybrac cos ciekawego a pozatem wczoraj troszke sie rozswiecilo,dzisiaj tez slonce,ale chlodno... milego dnia zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 06.09.11, 10:37 hej hoooooooo! pozdrawiam, humoru i slonca zycze! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 06.09.11, 11:24 *Greis, bardzo dzis optymistycze przywitanie tego samego Ci zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 07.09.11, 09:36 i zaraz bedzie deszczyc znowu, jakby naprawde byl on potrzebny, noca tez popadalo a nawet zapowiedzieli dzis,ze bedzie juz duzo chlodniej.... witajcie Zalogo, pozostaje tylko w domciu siedziec z czyms przyjemnym przed oczami lub w rekach miejcie sobie udany dzien. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 07.09.11, 09:45 Szkoda,że nie masz takiego słoneczka jak u mnie,ale wiaterek dosyć mocny. Zakwitła mi pelargonia wiśniowa,niestety aparat kolorek zmienił. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 07.09.11, 10:05 witaj Jago, tu tez oczywiscie wieje ja swoje pelasie juz z "plota" zdjelam, za zimno dla nich,listki pozolkly....jedynie ta co na altanie wisi jest tak piekna jak Twoja Jagus.... miej sobie udany dzionek. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 07.09.11, 19:30 deszczowo witam, ponoć weekend ma być jeszcze letni, spokojnego wieczoru życzę! Odpowiedz Link
dorka556 Re: wrzesien 08.09.11, 07:06 Chyba to już koniec pięknej pogody. Dzisiaj jest szaro, smutno i jesiennie. Witam o poranku. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 08.09.11, 08:53 Niestety u mnie też pochmurno,a na dworze tylko 12st. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 08.09.11, 10:14 sliczna wiewioreczka, wcczoraj na spacerze taka rudziutka spotalam martwa pod drzewm widac byla na mlodziutka,moze z drzewa spadla? witajcie Zalogo pogodowo obiecuja pozniejsze blyskawice/burze/ulewy, puki co,slonce swieci i tego Wam zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 08.09.11, 20:35 kolejny cały dzień w ulewie chyba zainwestuje w kalosze bo kolejne buty wykapane a po wysuszeniu mogą być mniej wygodne spokojnego wieczoru! Odpowiedz Link
greis52 weekend:):) 09.09.11, 10:08 za pare godzin nareszcie zycze udanych ostatnich dni lata! Odpowiedz Link
kendo Re: weekend:):) 10.09.11, 09:03 witajcie Dziewczyny juz w jesiennej porze roku, jak Greis podaje, bo ja ostanio "zakrecona jak sloik"...pomagalam wczoraj tesciowej/na miescie tez bylam plaszyczk klasyczny zamowilam/u fryzjera bylam(dzis fryzure zmylam,bo cos mnie uczulilo) a moze to od wczorajszego greckiego jedzenia..... w kazdym badz raznie odpoczywajcie milo w weekendzik Odpowiedz Link
jaga_22 Re: weekend:):) 10.09.11, 09:45 Witam czekam na słoneczko. Na razie pochmurno i chłodno. Odpowiedz Link
greis52 Re: weekend:):) 11.09.11, 09:33 wieści niosą ze to ostatnia ciepła niedziela tego lata trzeba ją dobrze wykorzystać samych przyjemnosci Wam życzę! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: weekend:):) 11.09.11, 10:58 Jest pięknie,cieszę się z dzisiejszego dnia,a zarazem smutek,że to tak prędko przeleciało. Odpowiedz Link
kendo Re: znowu poniedzialek 12.09.11, 07:52 *Greis,Jaga ja wykorzystalam niedziele na upychanie lata w sloiki,i oczywiscie cieszac sie,ze sucho i slonecznie bylo, * keczup sobie zrobilam po raz pierwszy w zyciu; * marchewke/pietuche/seler utarlam /zmieszalam i zamrozilam ,by miec do zup gotowa mieszanke, * jablka tez z jednego drzewa oberwalam/posortowalam/szrlotke uproszczona upieklam *upiora tez jednego maszyna wyprala wieczor nadszedl i padlam,ale na zime troszke zapasow rosnie zycze milego dnia tu ma prawdopodobnie padac znowu po deszczowej nocy. Odpowiedz Link
greis52 Re: znowu poniedzialek 12.09.11, 09:02 spizarka uzupełniona, pracowitaś Kendo jak pszczółka, ja tylko pare sloiczków malin zrobiłam na lekarstwo, jakos mi za szybko to lato zlecialo i czasu zabraklo na wekowanie! u nas po burzy i wichurze zycie wraca do mormy i na szczescie w zapasie mam piatek udanego poniedzieli zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: znowu poniedzialek 12.09.11, 09:16 *Greis malin pojadlam sobie w lesie, takie pachnace sloncem/dziko rosnace....po ciaglych deszczach to juz nie to... jezyny sa juz dojzale,wiec musze sie wybrac na spacer i pojesc do syta a do sloika jeszcze duzo mozna "schowac", mam w planie jeszcze salatke z buraczkow z kapusta zrobic,smakuje nam zima. udanego dnia zycze i przetwania do piatku Odpowiedz Link
jaga_22 Re: znowu poniedzialek 12.09.11, 10:01 Witajcie...Kendo ,masz spiżarkę pojemną,bo upychasz i upychasz zapasy. Ja mogę się pochwalić pięknym słoneczkiem. Odpowiedz Link
kendo Re: znowu poniedzialek 12.09.11, 10:16 *Jagus, 1/3 czesci garazu przedzielona na spizarke tu tez sloneczko zaczyna radowac....,wiec Jagus cieszmy sie nim ...bo za niedlugo nastana sloty i szarugi... miej sobie udany dzien, ja juz zmykam do prozy dnia..PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 13.09.11, 09:18 orkan Katia, jakos nas zaoszczedzil,bokiem sobie przeszedl, pozostawiajac do teraz jeszcze swe silne podmuchy, witajcie Zalogo i mam nadzieje, ze macie lepsza pogode jak tutaj. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 14.09.11, 08:25 w dalszym ciagu wieje, +13 stopni za oknem, milego dnia Zalodze zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 14.09.11, 09:50 U mnie wieszczyli pogorszenie pogody,ale póki co,jest ciepło i słonecznie. niedługo już drzewa ubiorą takie szatki. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 15.09.11, 09:14 barwy jesieni są moimi ciuchowymi kolorami www.google.pl/search?q=kolory+jesieni&hl=pl&biw=1152&bih=667&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EqVxTt-3Mse3hAfx_ZixBw&ved=0CCQQsAQ udanego dnia!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 15.09.11, 10:01 *Greis, jesienne kolory to moja slabosc, wiem,ze w nich tez mi do twarzy, koncze bolerko w tym kolorze..... *Jagus, no,ja dzis pospalam sobie wysmienicie przy wylaczonym telewizorze, witajcie i miejcie sobie udany dzien. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: wrzesien 15.09.11, 21:16 Był bardzo udany - przez taką wietrzną pogodę mam mnóstwo kilometrów w nogach bo stale nas nosi.Dziś bylismy w Swinoujsciu ale póki nie wgram następnych to na razie te fotki wraz z pozdrowieniami picasaweb.google.com/104625777591782493878/MorzeII Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 16.09.11, 09:16 *Iryska no pieknie spedzasz czas nad morzem, sliczne foty porobilas, a tutaj zapowiada sie na sliczny dzien mimo,ze na razie +12 stopni, lazienke juz "ogarnelam i kuchnie.... zobaczymy na co wiecej ochota przyjdzie udanego piatku zycze a dla Greis szczegolnie dzisiaj,by dzionek pracy szybko " Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 16.09.11, 09:30 Lubię piątki,bo jakoś się różni od pozostałych dni.Córka przyjeżdża z zakupami z hipermarketu(woda,środki czystości,papier toaletowy itd)a póxniej długo siedzimy i rozmawiamy.Ciekawe,czy dzisiaj Kacper przyjdzie,bo teraz ma obowiązek,pieska. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 16.09.11, 09:57 witaj Jago, no i zobacz jakie fajne "rutyny piatkowe "macie, ja w ten dzien gruntownie jedno lub dwa "pomieszczenia sprzatam" w zaleznosci od sil i ochoty a ten piesek z Kacprem to szczeniaczek?? a mozna zdjecie zobaczyc?? super sprawa dla dzieciecia no i nowy obowiazek. miej sobie udany dzien Jago i milej dyskusi rodzinnej na dzis zycze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 17.09.11, 09:14 Witam w piękną i słoneczną sobotę. Kenduś,weterynarz określił na 5 m-cy, To zdjęcie jak Alex był u nas z wizytą. A tu wnuczek zrobił komórką,to niewyraźnie. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 17.09.11, 10:16 *Jagus to wilczur jest? wiadac sersci sie blyszczy,to krzywdy niema, a czy to nieznaleziony psiunek,bo piszesz,ze wet.okresil na 5 miesiecy? bardzo inteligetne/szybko uczace sie psy,wiec nauka chyba idzie latwo. pozatem zapowiada sie na piekny dzien i plany nad morze mam pojechac. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 17.09.11, 14:02 To piesek,mieszaniec,którego przygarnęła koleżanka wnuczka z klasy, ale ona już ma psa. To on, było ogłoszenie. warszawa.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImage?AdId=311303503&ImageIndex=1 Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 17.09.11, 14:40 *Jagus ale sliczna "mordka" tez bym ulegla pokusie i wziela do domu, ma smutne oczka Alex, niech ma sobie dobrze u wnuczka, a wnuczek ma odpowiedzialne "zadanie" uczyc Alexa dobrych manier, zycze udanego wychowania i by Alez zdrowy byl, mam nadzieje,ze odrobaczony,bo na kanpce sobie spi. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 17.09.11, 15:54 Córka była z nim u weta,był badany i odrobaczony.Ma swoje legowisko,ale oczywiście lepiej u wnuczka.Córka nie pozwala wchodzić.Jak był u nas też wskoczył na kanapę, ale już kapował ,że nie wolno,bo spojrzał na córkę,bardzo jest kapowny. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 17.09.11, 16:12 o to sie cos "dzieje", pojetny Alex i w goscinie prawie wiedzial ,jak sie zachowac a piesek wytrzymuje tak az wnuk ze szkoly przyjdzie go odcedzic? Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 18.09.11, 10:56 witajcie, Jaga cieszy się słońcem, a ja deszczem będe odsypiać zaległości miłego dnia!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 18.09.11, 12:23 *Jagus ano,dmuchnij tutaj tymi promyczkami slonecznymi, bo pada deszcz podobnie jak u Greis chielismy wyprobowac "nowe autko" tz.slubne chcialo ,deszcz nam w polowie drogi przerwal,wrocilismy do domu, bo ja porownojac do Toyoty widze w nim inne "bledy",co slubne zaprzeczyl ech...moze sie przyzwyczaje. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 18.09.11, 12:44 Dmucham dziewczynki w Waszą stronę promykami słonka. Niestety to już jesień. Kenduś siła przyzwyczajenia jest ogromna,zapominamy co było złe, tylko dobre się pamięta i gloryfikuje. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 18.09.11, 13:00 Jagus slubne tez mi mowi, ze z przyzwyczajenia oczekuje tej samej reakjci na roznych markach samochodow ale hamulce sa bardzo czule, mozna przez szybe "wylecieciec" moze slonko wyjzy z za chmurki przestalo padac.... miejcie sobie Jagus/Greis/iryska/Dorka mila niedziele Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 18.09.11, 18:38 faktycznie Jago, piekne juz kolory jesiene skapane sloncem, a tu?? leje /leje i zimnica straszna pogodnego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 19.09.11, 08:30 witam -chem! udanego nowego tygodnia, przyjemnosci z koncówki lata zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 19.09.11, 09:35 witaj Greis z cieplym usmiechem, faktycznie ostatki dni letnich sa juz tutaj bardzo jesienne, na razie slonecznie i ma byc +15 stopni. milego dnia Zalodze Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 19.09.11, 10:47 Ojej,ale jestem zachłanna,a ja mam 18,a ma być 22 i narzekam.Ciężko mi jest się przestawić na gorszą pogodę. Słonko gdzieś wcięło,zrobiło się pochmurno. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 20.09.11, 10:37 na razie zapowiada sie wzgledna pogoda, umowilam sie z Tesciowa, ze wpade i bede sie uczyc szal robic z wzorem na dwie strony, zrobila dla Syna taki i bardzo mi sie podoba,bo nie trzeba myslesc,ktora stona na wierzch ma byc musze upiec najpierw drozdzowke i zawiesc,bo troche na biodro doniemaga i ciezko jej kolo kuchni sie krecic zycze udanego dnia. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 20.09.11, 11:01 i wzajemnie, owocnej nauki i ogólnie miłego dnia!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 20.09.11, 13:57 Drożdżówka upieczona zapewne? spóźniłam się. Miłego dnia kochani. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 21.09.11, 10:44 *Jagus, drozdzowka wyszla przepyszna dalam koncowke masla i Tesciowa ucieszona, mialam wczoraj zaczac czapeczke i szal, zabrala mi robote z reki z komentarzem ..jak chcesz to Ci moge zrobic....))? zgodzilam sie, a niech sie cieszy,ze jest jeszcze potrzebna chociazby w ten sposob, podsunelam mysl,ze dla wnuka i syna szale moze tez udziergac,(bede miec czas dla swoich tunik) ucieszyla sie i po pierwszym pazdziernika umowilysmy sie do sklepu z welenkami by zakupila "material". sloneczko na razie jeszcze swieci choc chlodnawo to checi do "zycia sa" miejcie sobie udany dzien. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 21.09.11, 12:05 Witam prawie jesiennie,bo od jutra mamy jesień, ale bardzo słonecznie i ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 21.09.11, 12:39 o jeja Jagus, te listeczki tak wiruja strasznie...... miej sobie mily dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 22.09.11, 09:09 na razie slonca niet i nie bedzie,deszcz zapowiedzieli w planach znowu drozdzowka na itegracje, sprawdzenie czy plaszcz juz "doszedl" do sklepu, milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 22.09.11, 09:25 U mnie też słonko na razie tylko na mapie,ale ma być. Na szczęście bez deszczu i do końca września ma być ładna pogoda. Miłego czwartku Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 22.09.11, 09:27 witaj Jago, no tu lunelo przed chwila, chlodno, ale faktycznie obiecuja slonce , miej sobie udany dzien. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 23.09.11, 09:44 jednak wyszlo slonce wczoraj, ale niestety juz bardzo chlodno wieczorem, zastanawiam sie,ze trzeba juz jesienne polkozaczki wyjac,zmarzlam wczoraj w stopty w polszpileczkach dzis +10 stopni i slonce.... slubne z innym obiadem mi sie "wcisnal" ech..... i zas plan bedzie inny. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 23.09.11, 11:10 Witam już jesiennie. Ja mam na dzisiaj obiad z głowy.To chyba największy szczupak jakiego mąż złowił,jakiego pamiętam. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien-ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.09.11, 19:09 -Jagus, no tylko pogratulowac takiego polowu faktycznie sztuka nie lada....juz zaczynam czuc zapach smazonej ryby.... oj czasami Ci Jagus zazdroszcze tego jedzonka pogratuluj slubnemu za taka pieka rybke milego wieczoru Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien-ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.09.11, 20:03 Pewnie,że pogratuluję Kenduś,cieszy się jak dzieciak. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien-ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.09.11, 20:10 no pewnie, ze radosc ogromna z takiejjjjjjjjjjj rybkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a pewnie naopowiadal sie,jak to zlapala za haczyk i ciagnal na lince......,i sie miotala ,chciala zwiac... tez przeogromnie bym sie cieszyla. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien-ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24.09.11, 07:46 swieża rybka z wody, nie w glazurze musi być smaczna a i hobby faine.... udanego weekendu zyczę! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien-ale rybaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24.09.11, 09:52 *Jaus, rybki chyba i na dzis zostalo, a moze w galarecie tez zrobilas...? *Greis dzieki za mily dzionek, bedzie napewno,bo siostra ma wpasc i nad morze planujemy,jak slonce wyjdzie,bo obiecuja,ze bedzie swiecilo miejcie sobie udany dzien. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 24.09.11, 12:29 Został kawałek,a kawałek dałam wczoraj córce. Piękne słonko jesienne,może gdzieś zrobię wypad. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 25.09.11, 10:35 witam i udanej niedzieli z wykorzystaniem jesiennegop slońca... Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 25.09.11, 15:38 witajcie poobienie odpoczynek zasluzony po robienieu co nieco w ogrodzie przy pieknym sloncu i tak ma byc przez caly nastepny tydzien. mielgo popoludnia/wieczoru zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 26.09.11, 09:19 Witam,a tak u mnie rano było.Teraz już na dobre słonko się rozświeciło. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 26.09.11, 09:58 *Jagus, ladne zdjecie, galazki drzew trzymaja sloneczko w "objeciach" tez obudzilam sie o 6:00,bylo jeszcze ciemno, teraz slonce pelna gebusia sie smieje.... milego slonecznego dnia zycze. Odpowiedz Link
greis52 Re: wrzesien 26.09.11, 14:39 ostatni wrzesniowy poniedziałek wrzesnia szkoda poniedziałku nie... spokojnego popoludnia! Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 27.09.11, 10:05 dzis juz wtorek i zapowiada sie na piekny sloneczny dzien, akurat z tesciowa na miescie mam byc po 12 godz. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 28.09.11, 09:48 dzieki Jagus, wczorajszy dzien byl udany, tesciowa zakupila skafander "watowany" czyli na zime dzis nastepny sloneczny dzien i takiego Wam zycze....dmuchajac delikatnie promyczki slonca w wasz strone. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 28.09.11, 19:53 o??? i jakos przez morze doplynely sobie milego wieczoru... Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 29.09.11, 09:50 i znowu slonce nas rospieszcza od samego rana takiego pieknego dnia Wam zycze. Odpowiedz Link
czuk1 Re: wrzesien 29.09.11, 10:27 Wczoraj opalałem sie na balkonie. W słońcu było 31 st. Teraz jest 26 st. ALE TO KRESY Południowo-Wschodnie !!!!! To najbardziej nasłoneczniona część Polski . Także.... piękne Roztocze. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 29.09.11, 10:48 *Czuk, no i masz przedluzone lato a wraz z nim i opalenizne tu w zacisznych miejscach tez bylo goraco, na spacerze miedzy willami bylo bardzo cieplo, na otwartej przestrzeni powiewalo juz chlodem. milego dnia w sloncu Czuk Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 29.09.11, 12:40 Według mapy,to ja mam mieć 19st. teraz 16 chwilami wychodzi słoneczko. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 30.09.11, 09:22 wczoraj Jagus tyle mielismy, jak moze nie wiecej... dzis podobnie bedzie, poranek cudownie sie zaczal, kiedy mgla puszczala z objec pole za moja miedza milego piatku zycze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wrzesien 30.09.11, 09:49 Witaj Kenduś i reszta nieobecnych,ale może zawitają. Słonko nabiera mocy i całkiem ładnie teraz świeci,ma być 22st. Odpowiedz Link
kendo Re: wrzesien 30.09.11, 10:00 *Jagus widze ,ze jeszcze masz wzgledne pelasie, moje "na plocie" od dawna wniesione na altane,bo liski juz dostaly zolte. plan pracki zrobiony i za niedlugo startujemy chatka do "gory nogami bedzie stala" miej sobie udany dzien jak i reszta Zalogi a zwlaszcza Grejs Odpowiedz Link
greis52 żegnamy wrzesien... 30.09.11, 12:47 piękna pogodą i weekendem, oj bede go milo dlugo ws[pominac w szare i zimne dni... udanego weekendu zycze! Odpowiedz Link
kendo Re: żegnamy wrzesien... 30.09.11, 16:24 witaj Greis trzeba przyznac,pogoda chyba wszedzie sloneczna, tu ponad 20 stopnia i uczcilam to wielkim sprzataniem i praniem, gdzie na dworze dwie "maszyny wyprane wyschly,trzecia dosycha" milego wieczoru i pieknego weekendu zycze. Odpowiedz Link