15.06.12, 06:59
na liczniku pewnie dzisiaj sie nakrecismile
Obserwuj wątek
    • tetika Re: 85 000 15.06.12, 07:01
      nooo juz nieduzo brakuje wink
      • lusia_janusia Re: 85 000 15.06.12, 09:23
        To mi chyba minie ta okazja albo poczekacie
        z tym do popoludnia, bo z Kendo wybywamy na
        miasto po 12,oo
        Ale temu co sie uda juz gratuluje.....!!!!!
        -Lusia-
        • irene.jg Re: 85 000 15.06.12, 09:32
          Ja też dzisiaj będę krótko w necie. Mam trochę zajęć w domu. Może rekord padnie jutro, a może wieczorem, jak się obrobimy z prackami domowymi?
          • kendo Re: 85 000 15.06.12, 10:09
            o jeja,ale sie zakrecilo....

moze wieczorkiem przy silach bede i relacje z miastowej eskapady zdam....

ale cieszyc sie bede,jak ktos trafi.....
            • kendo Re: 85 000 15.06.12, 11:25
              50 postow brakuje do okraglej cyfry zerowej....

powodzenia zycze w zdobywaniu....
              zajzymy z Lusia po powrocie do domu na obiad
              kto "upolowal numerek"..
              • greis52 Re: 85 000 15.06.12, 11:30
                ja lece dziś na tance z okazji powitania lata
                zapoluje na 86....
                strzelcowi zyczę bystrego okasmile
                • jaga_22 Re: 85 000 15.06.12, 12:49
                  Myślałam,że już jak zobaczyłam posta,ale jeszcze nie.
                  Sama nie będę pisała,a więc papa.
                  • tetika Re: 85 000 15.06.12, 14:00
                    tez zaczelam sprawdzac ktora zdobyla smile
                    narazie przyczyniam sie do przyblizenia wyniku smile
                    • lusia_janusia Re: 85 000 15.06.12, 20:26
                      No to moze zaczniemy, tylko nie widze wielu
                      chetnych, moze bede mogla posiedziec z przerwami,
                      bo "maluszek" zaraz sie zjawi,
                      -<T o kolko sie kreci....
                      -Lusia-
                      • irene.jg Re: 85 000 15.06.12, 20:29
                        Lusiu, a czyj jest ten "maluszek"?
                        • kendo Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 12:34
                          *Lusia
                          wyklikalas mimo ataku migreny 85 000
                          slicznie...
                          i GARTULUJE CALEJ ZALODZE
                          BO BEZ WAS WSZYSTKICH NIE BYLOBY "NUMERKOW"
                          DZIEKUJE ,ZE JESTESCIE MILIL
                          • irene.jg Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 12:40
                            http://s17.rimg.info/e55215ef5d695de94893beef6934ed6b.gif Gratulacje dla Lusi!!! http://s16.rimg.info/71c043d2fe5114510c43423a91c69072.gif
                            I trzymam kciuki by migrena minęła!
                            • kendo Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 13:02
                              https://i46.tinypic.com/2vshfkw.jpg
                              przy "okraglosciach numerkowych"zapraszam
                              na odrobine slodkosci...
                              • irene.jg Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 13:15
                                Słodkości zachowam do winka wieczorem, na mecz z Czechami. Dzięki Kendo, oczywiście tylko swoją porcję zabieram wink
                                • kendo Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 13:22
                                  *Iren,
                                  to witrualne,
                                  czyli dziela sie same,jak "chleb bozy".
                                  o ja tez poczekam
                                  beda pasowac pod koncowke Amaruli-to likier pychotka....
                                  • jaga_22 Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 14:50
                                    http://s15.rimg.info/a4ff840f18dbb16f4a8dac1673d8549a.gif

Przypomniałam sobie wreszciebig_grin ale i tak nie miałam czasu pisać za sprawą wnusi.wink

https://www.familylobby.com/common/tt8677770fltt.gif
                                    • kendo Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 17:34
                                      *Jago,
                                      ciesz sie wnusia,
                                      tak szybko wyrastaja ze "swej slodyczy dziecej",
                                      pozniej sie madralinskie i uparte panienki.
                                      • lusia_janusia Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 20:25
                                        Dziekuje kochani,
                                        juz troche lepiej sie czuje, przynajmniej
                                        moge otworzyc oczy, a glowe mam taka ciezka
                                        jakby wazyla tone.
                                        Podejrzewam ze te drastyczne filmy o bocianach
                                        tak na mnie podzialaly, albo to kolo do gimnastyki
                                        co zakupilam do cwiczen.
                                        Jutro przyjdzie kolezanka, ktora jest doktorem to
                                        sie popytam. Poradzila mi popic coca coli, wiec to
                                        juz zrobilam ale jeszcze wczesniej wzielam inne tabletki.
                                        Okropna przypadlosc, ale juz jestem na nogach.
                                        Dziekuje za cieple slowa.
                                        -Lusia-
                                        • greis52 Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 21:07
                                          o proszę jak szybko poszłosmile
                                          gratulacje Wam!!!!
                                          • lusia_janusia Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 21:23
                                            To prawda GREIS, ze to my
                                            wszyscy przyczynilismy sie do takiego pieknego
                                            numerku.
                                            • greis52 Re: 85 000 LUSI 16.06.12, 21:32
                                              ale numerek jest Twój
                                              ustrzeliłaś go sobie pięknie

http://tinypic.pl/i/00108/5d9c59yb08av_t.jpg
                                              • kendo Re: 85 000 LUSI 17.06.12, 09:11
                                                dzieki Wam Kochani za wszystkie wpisy...

dalej klikajmy z nowymi watkami i ciekawymi zawortosciami...
                                                • tetika Re: 85 000 LUSI 17.06.12, 15:53
                                                  Przegapilam???? sad
                                                  to wszystko przez ten mecz big_grin
                                                  Gratulacje Lusiu smile
                                                  • kendo Re:86 3 86 = Jagi 19.07.12, 11:50
                                                    nie wymigasz sie Jagus od numerka
                                                    w koncu ciekawie on wyglada...

dzuza buzka z niego.... i cos slodkiego, https://i49.tinypic.com/34pkw0x.jpg
                                                  • jaga_22 Re:86 3 86 = Jagi 19.07.12, 12:29
                                                    O! nie wiedziałam,że to ja trafiłam,ładna kombinacja numerków.
                                                    Chętnie zjem bezy,jak ja dawno je nie jadłam,ale smak pamiętam.big_grin
                                                  • kendo Re:86 3 86 = Jagi 19.07.12, 13:35
                                                    nieraz sobie zrobie,
                                                    jak zostaje bialko,
                                                    ale tego wariantu nie robilam
                                                    z czekolada rospuszczona,
                                                    bede musiala wytestac co z tego wyjdzie.
                                                  • jaga_22 Re:86 3 86 = Jagi 19.07.12, 17:03
                                                    Kiedyś to robiłam,ale bardzo dawno i nie wiedziałam jak,a internetu jeszcze nie było.wink
                                                    chyba dałam za mało cukru,bo niespecjalne mi wyszły.wink
                                                  • kendo Re:86 3 86 = Jagi 19.07.12, 17:21
                                                    Jagus
                                                    zdaje sie moge znales recepte na te co zalaczylam
                                                    jak znalazlam/upieklam to zapodam
                                                    ale dopiero na drugi tydzien
                                                    teraz glowy mi brak...Lusia jutro wylatuje i laduje
                                                    a tu deszczy okropnie....zapowiadali tez burze i blyski
                                                    ,moze do jutra bedzie lepiej...a ja z psiuna musze w taka pogode....brrrrrr..
                                                  • kendo Re:86 4 86 = Pia 22.07.12, 09:22
                                                    o polnocy wyklikala fajny numerek....
                                                    choc mylse,ze dla Niej to obojetne,
                                                    wchodzi na watki ,ktore Ja zainteresuja i prowadzi temat do konca-dzieki Jej za to tez...
                                                    jak reszcie Zalodze....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka