kendo 12.07.12, 15:47 tu bedzie Twoja prywatna forumowa skrzynka, jak bedziesz niegrzeczny-tu bedziemy narzekac na Ciebie, jak bedziesz grzeczny,nagradzac bedziemy lizakami/balonkami, no chyba ze zapragniesz innej nagrody... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: skuter 44 12.07.12, 15:50 Dziękuję Kendo za powitanie. Zaniedbałem chyba zapytania "czy mogę być na Wisłą", w Twojej Wiśle. Tak wspominając Wisła też jest moja rzeka. Tam urodziłem się. Tam był mój chrzest. Tam są groby rodzinne. Ostatni pochowaliśmy kolejnego wujka. Warto znać historię tego miejsca. www.piotrawin.pl/piotrawin/ www.parafiapiotrawin.eu/viewpage.php?page_id=53 www.google.pl/search?q=Piotrawin przenioslam Twoja prezetacje tutaj, dobrze miec "pod reka" w wolnej chwili pozagladam w linki.... miej sobie udane popoludnie. Odpowiedz Link
skuter44 Re: skuter 44 12.07.12, 16:27 Czy to może jest klatka ? Przecież nie jestem tu sam. Na Wiśle pływa kilku flisaków. Oni są wolni .... a ja zaraz do klatki? No. Niech będzie jak szefowa sobie życzy.Uprzedzam biegam po forach. Nie wcinam się do tematów damsko-męskich. Nie znam dowcipów. Przynudzam strasznie i robię długie nieciekawe wpisy z obszarów politycznych, społecznych i regionalnych. Pożytek z moich wpisów nie będzie wielki. Ale liczę, że będę miał frajdę w czytaniu wpisów na forum. Podziwiam Założycielkę forum. Nie jest tu matką, siostrą i wychowawczynią. Widoczna jest na przyjątkach, kawkach, grilu.. u swoich sąsiadek. A forum "samo" sie kręci. Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 13.07.12, 09:28 ales "naslodzil mi Skuter" zaczne od tego, ze kazdy temat mile widziany i oczywiscie nic nam do tego jezeli jestes na innych forach, tu nie "klatka"a ta "skrzyneczka" to jak sam widzisz na "liskik do Ciebie" czy na jakies inne wyjasnienie... osobiscie tematow poliotycznych nie lubie , moze bardziej nie interesuje sie nimi, slusznie zauwazyles mieszkam w szecji, natomiast regionalne/socjalne tematy nawet sie nimi zainteresuje czy z dziedziny odkrywkowej.... oczywiscie czytanie/hobby i takie tam rozne zainteresowania tu mamy sam sie doczytasz wkrotce moze. miej sobie milo bo dzis 13 i to piatek---chyba przesadny nie jestes... jak widzisz, tez robie czasami dlugie wpisy.. Odpowiedz Link
skuter44 Re: skuter 44 13.07.12, 10:20 Wszystko jasne. Okej. Pozdrawiam. 13-sty i piątek bywa też szczęśliwy. Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 13.07.12, 10:30 tak wiekszosc twierdzi, ze 13 piatek,to szczesliwa data dla nich wiec niech dla Vistulan tez tak bedzie... pozdrawiam i lece z psiunem na spacer.... Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 "odswierzanie" 23.03.13, 08:51 cobys "do muzeum nie zawedrowal" dawno nie odwiedzales nas, czekamy i pozdrawiamy Odpowiedz Link
henryk245 Re: skuter 44 "odswierzanie" 23.03.13, 09:01 Skutter44 zagazowal "Osa" i teraz ani dycha ... .. byle do wiosny. Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 "odswierzanie" 23.03.13, 09:06 dobre zarty Henryku, mysle,ze Skuter nie wezmie tgo za zle.... czekamy do wiosny, moze "silnik ruszy/odpali" pozdrawiamy i przepraszamy , jak zart sie nie spodobal. Odpowiedz Link
skuter44 Re: skuter 44 04.05.14, 07:43 Był mało obecny a więc nie miałem szans być niegrzeczny. Teraz będę miał więcej czasu.... i postaram się wpadać do Szwecji, nad Wisłę. Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 04.05.14, 09:59 bardzo sie ciesze z odwiedzin Skuter, wpadaj w kazdej wolnej chwili, jak czujesz potrzebe" popsocic co nieco" milych dzionkow zycze Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: skuter 44 04.05.14, 22:51 No wlasnie to bysmy mieli 2 rodzynki w naszym towarzystwie. Odpowiedz Link
kendo Re: skuter 44 05.05.14, 09:32 slusznie Lusia, jakos "rodzynki" nie za bardzo chca tu pisywac.. moze tematowo nie pasujemy dla Nich?? przecie moga sobie zakladac tematy a my w miare naszych zainteresowani bedziemy odpisywac/zapytywac... Odpowiedz Link