jtka 10.08.04, 19:18 Slo przesyła pozdrowionka urlopowe Spływała dziś Dunajcem , widokami się zachwycała , duszę swą karmiła i ciało - ale ciało to oscypkami i piwkiem dla ochłody I szykuje się do odpoczynku , by siły nabrać na jutro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.08.04, 21:40 pozdrawimy slo słonecznie i życzymy wrażeń niezapomnianych i zachwytów ciągłych ) mam nadzieję, że nikt się nie obraził, że "my" piszę ) Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.08.04, 22:05 ach jak cudownie.... uzywaj uciechy zycia Sloo....) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.08.04, 22:30 ...i bardzo dobrze niech odpoczywa nasza Slo na zdrowie... ...mam takie dziwne wrażenie że życie powinno składać sie z samych urlopów... Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.08.04, 23:06 nick000 napisał: > ...i bardzo dobrze niech odpoczywa nasza Slo na zdrowie... > ...mam takie dziwne wrażenie że życie powinno składać sie z samych urlopów... ** ale by bylo dobrze wszystkim.... Odpowiedz Link
freewolf Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.08.04, 16:14 jtka napisała: > Slo przesyła pozdrowionka urlopowe > Spływała dziś Dunajcem , widokami się zachwycała , duszę swą karmiła i > ciało - ale ciało to oscypkami i piwkiem dla ochłody I szykuje się do > odpoczynku , by siły nabrać na jutro Dunajec? Góry? To dziwne. Przecież wczoraj Słonko cały dzień nad Białymstokiem świeciło. Rozdwoiła się? Ale - gorące jak słońce i szybkie jak wiatr wakacyjne pozdrowienia dla urlopowiczki! Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka dla Slonka 12.08.04, 08:25 ...rację masz Kendo jak zwykle... ...bez Slo tu smutkiem i pustką wieje a niby wszyscy się starają... ...a teraz kawę wypiję bo jest mi już niezbędna... Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka dla Slonka 12.08.04, 09:23 ach!..niech sobie urlopuje wspaniale, zasluzyla sobie na cudowny odpoczynek) Odpowiedz Link
freewolf Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 12.08.04, 10:07 kendo napisała: > ..i smutaskowo bez Sloo.... To fakt. Ale jest i druga strona medalu: jak sobie pourlopuje i podładuje baterie to bardziej się nam rozpromieni po powrocie. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 12.08.04, 11:00 freewolf napisał: > kendo napisała: > > > ..i smutaskowo bez Sloo.... > > To fakt. Ale jest i druga strona medalu: > jak sobie pourlopuje i podładuje baterie to bardziej się nam rozpromieni po > powrocie. a to wielka racja Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.08.04, 14:08 ...a tu ani Slonka ani słonka... ...czekamy... Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.08.04, 17:50 podejzewa,ze w niedziele wieczorkie sie odezwie Sloo lub raniutko w poniedzialek.... Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.08.04, 22:43 kendo napisała: > podejzewa,ze w niedziele wieczorkie sie odezwie Sloo > lub raniutko w poniedzialek.... ...i nareszcie nam zaświeci... Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 01.01.05, 20:36 przed chwileczka ze sloo rozmawialam przekazuje Wam nalepsze zyczcenia Noworoczne i teskin za nami) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 02.01.05, 21:27 hej Slo, myślimy o Tobie)) i nie możemy sie doczekać kiedy się do nas uśmiechniesz Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 02.01.05, 21:47 nick000 napisał: > hej Slo, myślimy o Tobie)) i nie możemy sie doczekać kiedy się do nas uśmiech > niesz jutro sloo raniutko bedzie na posterunku) bedzie vistula "tetnila wpisami" Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.06.05, 09:14 znalazlam jeszcze jeden watek, ten chyba bedzie lepszy na przekazywanie wiesci od sloo. mozesz zdecydowac sam .-dziekujemy. Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 10.06.05, 09:22 nasza Slo juz od czterech godzin w podróży, wystartowała o 4.55 rano, dobra pogoda na jazdę. Odpowiedz Link
kasikk Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 10:09 od Kasikka - udanej podróży i całej reszty wyprawy Odpowiedz Link
nick000 Re: wieści od Sloonka:-) 10.06.05, 10:20 w tej własnie chwili media doniosły, ze nasza Slo spacruje po parku zdrojowym w Inowrocławiu, wszyscy przechodzący obok faceci ogladają sie za nia. Pozdrawia vistulan słonecznie) Odpowiedz Link
kendo Re: wieści od Sloonka:-) 10.06.05, 10:22 nick000 napisał: > w tej własnie chwili media doniosły, ze nasza Slo spacruje po parku > zdrojowym w Inowrocławiu, wszyscy przechodzący obok faceci ogladają sie za > nia. Pozdrawia vistulan słonecznie) no nie mow nick....i Ty to zniesiesz?? dzoekujemy za pozdrowka i zyczymy udanego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: wieści od Sloonka:-) 10.06.05, 17:45 z najnowszych doniesień wynika, ze Slo "pindruje" się w jadącym samochodzie, kto zgadnie co oznacza owo słówko? Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 10:21 wiatru w "plecki" i szerokiej drogi dla sloo i Jej towarzyszy podrozy) Odpowiedz Link
mala20033 Re: Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 20:23 Milej podrozy Slo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co to slowko Niku znaczy,he?? Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 20:25 "pindrować się" w języku Slo oznacza robić coś z włosami, tak mi sie przynajmniej wydaje Odpowiedz Link
jtka Re: Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 21:51 i ogólnie poprawiać makijaż, strój i całościowo samą siebie , by wyglądać "BOSKO")))) DDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka dla Sloonka:-) 10.06.05, 22:13 a to Ci sloo "pindrusia jedna"... i bez tego by pieknie wygladala) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 09:33 Slo już na nogach od dawna, do cyrulika sie wybiera, kobiety to maja przechlapane Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 09:36 a czemu "przechlapane" ?? pozdrow sloo od nas i pozycz udanego dnia, niech wezmie przescieradlo,bo zawsze lezke roni w takich okoliczosciach))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 12:00 nick się nie zna ) ja tam uwielbiam byc u frycka, albo u kosmetyczki... leżysz i robią ci dobrze DD Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 12:05 w zasadzie tez lubie takie zabiegi, a zwlaszcza masaz glowy hmmmmmmmmm.... a wczoraj tesciowa wlosy mi skrocila i we wtorek ide do mojej frycki na nadanie odpowiedniego modelu Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 17:53 kasikk napisała: > nick się nie zna ) > ja tam uwielbiam byc u frycka, albo u kosmetyczki... leżysz i robią ci > dobrze DD No no i to mówi stateczna Kasikk)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 17:52 Slo przekazuje najserdeczniejsze pozdrowienia dla vistulan, tęskni za nami i chociaz ma w perspektywie imprezę już nie może sie doczekac kiedy zawita na forum Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 19:52 dzikujemy sloo... baw sie na imprezce cudnie.... poczekamy za Toba) Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 22:13 napewno to robi, i jeszcze do innych ludzikow cieple usmiechy posyla a my tu usychamy z tesknoty za Nia(((((((((( Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 22:13 gubi wyrazila sie, ze jest super. Odpowiedz Link
jtka Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 22:32 to juz pewnie bez butów tańcujeDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 11.06.05, 22:36 sloo jest szczesliwe) ale bedzie nam pewnie opowiadac. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 09:07 miejmy nadzieje,ze starczy sil w nozkach sloo by do nas wrocilo)?? a tak pozatem ciesze sie,ze sloo dobrze sie bawilo. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:07 Vistula Re: Poniedzialek - i znow do pracy...... Autor: nick000 Data: 13.06.2005 19:58 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- właśnie nasza Slo pozdrowienia przesyła gorące dla całej vistulki, nogi juz pogubiła, musimy jej nowe przysposobić Znikam, za moment sie jednak znowu pojawię. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:12 biedne nasze sloo, ale moze ten bol z radosci brykania ma, przysiadzie jutro na vistulce,to nozeta odpoczna) dziekujemy serdecznie za pozdrowienia i dodam,ze juz mi teskno od wczoraj za sloo Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:43 kendo napisała: > i tak w cichosci tesknisz?? a jak mam to robić, wyć jak te ptaki u Kasi za oknem?) Odpowiedz Link
kasikk Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:47 wyć?!! ty chyba wycia nie słyszałeś, jak mówisz, że ptaki wyją <kasikk oburzony święcie> Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:49 ptaszyny nie wyja) moj pierwszy dobermanus wyl za suczka po nocach) sama uciekala do niego,dobrze mial z nia....pozniej byly dwa mioty szczeniakow, tesknic trzeba w zachwycie nicku,w zachwycie) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 20:58 ja tam swoje wiem, ptaki wyją, nie słyszałyście czegos takiego co na mokradłach mieszka i nazywa sie bąk, upiory przy nim to betka, w nocy może człeka o zawal serca przyprawić. a tęsknie w zachwycie wielkim i to jeszcze jak. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 21:01 a Ty nick masz zabronione w plener chodzic, dopiero jak sloo wroci,mozesz sie wybrac, jak mowisz,ze tam jakies takie stwory sa to niebespiecznie.... vistula bedzie w wielkim zalu,jak nicka porwie cusik okropnego Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 13.06.05, 21:04 a nick nie taki strachliwy, z wszelkim paskudztwem za pan brat, w końcu tu sie wychował i poznal okolicę jak własną kieszeń Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 14.06.05, 19:54 usch..odsapnelam z ulga, ze znasz wszystkie "strachy" i nic Ci niestraszne) PS;..czy sloo juz blizej domciu?? tak cichunio sie zrobilo z raportami?( Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 14.06.05, 20:02 napisałem we wtorkowym wątku, jest to odpowiedź na Twoje pytanie tam zadane. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 14.06.05, 20:08 Vistula Re: WTOREK....nie jest zle.. Autor: nick000 Data: 14.06.2005 20:00 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Z nasza Slo sprawy mają się następujaco, dopiero ok. 20tej startuje w kierunku domu, całonocna jazda a rano do pracy, jest zmęczona ale bardzo, sądząc po głosie, zadowolona, wcale sie jej nie dziwię Oto jej słowa: "siedzę na łące, słysze ptasie trele, indyczy gulgot, krowie ryki, kwiczace prosiaki, zachwyca mnie każdy kłos i wiejskie słonko jest piękne. Było mi tu bardzo dobrze i wesoło, chciałabym wrócić tu latem, może sie uda. Pozdrów vistulaków. Zasuszam polne kwiaty poto by zapamiętac na długo te wspaniałe wrazenia". Nic dodać, nic ująć dziekuje za raporci nicku, nic dziwnego ,ze szczesliwa slyszac i widzac wiejskie uroki, za ktorymi teskni,jako relax dla duszy i ciala) Odpowiedz Link
kendo Re: Powrot Sloonka:-) 14.06.05, 20:13 napewno dobrze bedzie sie jechalo noca,mniej tloku na drogach i mozna szybciej pokonac droge, ale na wszelki wypadek radzilabym wziasc jeza i na kierownicy posadzic, usniecie niemozliwe))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 14.06.05, 20:46 acha, jeszcze jedno, myślę ze sie nie pogniewacie jeśli będę zyczył w Waszym imieniu naszej Slo szerokiej i spokojnej drogi Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 14.06.05, 21:32 oczywiscie ze sie niepogniewamy, chociaz Ty o tym pomyslales,zycz szerokiej drogi oswietlonej ksiezycem i z aniolkami u kazdego z Nich przy boku. niech dotra do domku cali i szczesliwi. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 15.06.05, 08:48 a gdzie sloo?? juz niemoge sie doczekac Twego przybycia....usciski) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 15.06.05, 20:37 sle promienne pozdrowienia i mowie dowidzenia. powinnam odespac zarwane nocki wszytskim zycze spokojnej nocy, do "zobaczenia" jutro Odpowiedz Link
nick000 Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 15.06.05, 20:39 dobranoc Slo, wyśpij sie a rankiem nie bedzie zmiłuj sie, zasypie Cię lawina,mam nadzieję, ze nie pracy Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowionka od Sloonka:-) 15.06.05, 20:41 Dobranoc sloo, odpoczywaj/odsypiaj..... i niech jutrzejszy poranek bedzie najslodszym z wszystkich dotychczas)))) Odpowiedz Link