kasikk 30.09.04, 11:35 a to ja tak zacznę, bo wątek powitaniowy zrobił się dłuuuuuuuuugaśny ) poranna kawa i herbatka i co kto sobie życzy a ja ostatnio zajęta okropecznie wpadłam na chwilkę, żeby powiedzieć, że żyję i mam się całkiem dobrze ) miłego dzionka ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: jesienne witanko :)) 30.09.04, 12:39 bardzo milunio Kasikku dzieki za nowa piekna jesien.... musze Wam opowiedziec o moim sniadanku na miescie.... usch...bylo smacznie i duzo,i wcale nie drogo, ale ile mozna w siebie wcisnac.... oczy zjadly by duzo ale nie brzusio... stol suto zastawiony: jajkami/dwoma sortami sledzi(ha,lososia nie bylo-szkoda) szyneczka/pasztet/salami/kulki miesne/zolty ser, salatka z buraczkow czerwonych/salatka z krewetek, rozne yogorty/rozne kornflexy, buleczki chrupiace,pachnace i grachamki tez usch ,jeszcze pomidory i ogorek, rozne soki/herbatki i kawa, na deser mozna bylo dobrac francuskie pychotkowe ciacha i buleczki... usch i wiecie posmakowalam wszystkiego, po rundzie w miescie wsiadlam w autobus podmiejski i ledwo do domciu doczlapalam z obzarstwa to przecie grzech.... a widzialam,niektorzy szli jeszcze po repete...swiecie gdzie oni to pomiescili mi sie odbilo ju gdy zjadlam poltora buleczki. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 30.09.04, 14:23 ...jaki grzech, co mówisz... ...grzechem byłoby zostawić te wspaniałości nietknięte... ...a tak w ogóle to znowu o jedzeniu... ...mozna się załamać))... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 30.09.04, 14:26 nick000 napisał: > ...jaki grzech, co mówisz... > ...grzechem byłoby zostawić te wspaniałości nietknięte... > ...a tak w ogóle to znowu o jedzeniu... > ...mozna się załamać))... hi,hi,....zapomnialam wspomiec, ze byl jeszcze dzem pomaranczowy i z lesnych jagod)))))) ale zaraz opisze droge z firmy do miatsa, 10 mint.szlam,oj,dawno na nogach pokonywalam ten odcinek drogi. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 14:43 zostawilam samochod w firmie. przystanelam na chwilke,hm... myslca w ktora strone mam sie udac by bylo najblizej... Znajdowalam sie w nowszej czesci miasta, a wlascinie z jejego granicami. Gdy powstalo ,zalozone przez krola dunskiego Kristian ktorys tam.... i tak prawie zwie sie me miasto. Odzielone kanalem,ktory w dawnych czasach stanowil granice miasta i jednoczesnie chronil przed najazdami dunczykow, wiecie oni zawsze walczyli ze szwedami. Bylo dosc chlodno,ubrana tylko w zakieck, postawilam kolniez...dobrze ,ze chysteczke zawinelam na szyjeczke, sloneczko zaczelo zza chmur sie przebija, ruch niemiloserny,czego sie nie zauwazaj jadac samememu samochodem. Wiec idie sobie kendulo,mijajac jedne swiatla,drugie, dobrze ze niekogo nie spotkala bo chyba zsiniala z zimna) Znalazla sie na moscie ,juz granice miasta minela, mija liceum,ktore kiedys sluzylo jako garnizon krolewski a w piwnicach znajdowal sie arsenal broni.... nastepne swiatla,zbliza sie do kamienicy,gdzie mieszkal krol polski Leszczynski ze swa corka, ktora wyszla za maz za francuza i zostala krolowa francji. Minela uliczki ,gdzie slonce nie dochodzilo i juz widzi siostre czekajaca kolo centrum hadlowego, gdzie niedawono,bylo falszywy alarm o podlozonej bombie. Dla ogrzania kieruja sie do centrum atobusowego, by przejsc tym pasazem do kawiarni"Fantazja" i rozgrzac sie ciepla kawa. Przechodza ulice,wchodza do kawiarni,siostra placi przy ladzie za sniadanie i mozna do woli napelniac talerze, co czynia to obie siostrunie lubieznie....)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 15:32 ale dzis sie duzo tutaj wydarzyloDDDD i zakupy i jedzonka i rozne takie tam inne przyjemnosci cos Wam powiem w tym jesiennym watku. otoz tegoroczna jesien jest dla mnie wyjatkowa wspaniala pora roku pamietacie,ze pisalam nie raz o smutnej jesieni? dzis zmieniam zdanie-JESIEN JEST CUDOWNA I NIECH TAKA PozOSTANIE )))))))))) dzis znow mialam pracowity dzien (teraz tez tu siedze) ale za to jak przyjemny lubie pracowac Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 16:15 slo-onko napisała: > ale dzis sie duzo tutaj wydarzyloDDDD dzis zmieniam zdanie-JESIEN JEST CUDOWNA I NIECH TAKA > PozOSTANIE )))))))))) > > dzis znow mialam pracowity dzien (teraz tez tu siedze) ale za to jak przyjemny: > ) > lubie pracowac > witaj Sloo w GRONIE FANTASOW JESIENI..... bardzo sie cieszymy, ze zmienilas zdanie....prawda????,jesien jest cudowna.?? Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 16:26 ...zawsze byłem entuzjastą jesieni... ...tegoroczna jest wprost nieziemska... ...i tez lubię pracować... Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:03 kendo napisała: > ..milej pracki dla pracujacych.... ...miłej nocki dla śpiących ... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:06 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > ..milej pracki dla pracujacych.... > > ...miłej nocki dla śpiących ... dolanczam do zyczen nockowych.... ale sama jeszcze nie mysle isc spac) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:25 kendo napisała: > > ...miłej nocki dla śpiących ... > > dolanczam do zyczen nockowych.... > ale sama jeszcze nie mysle isc spac) ...tak sobie myślę że tez nie myślę... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:31 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > > ...miłej nocki dla śpiących ... > > > > dolanczam do zyczen nockowych.... > > ale sama jeszcze nie mysle isc spac) > > ...tak sobie myślę że tez nie myślę... tez,jeszcze nie jdzisz nana?? ja dzis postanowilam wczesniej isc spac .... ksiazka pewnie pomoze ... Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:33 ...zaoptrzyłem się dzisiaj w spory pakiet książek... ...przyjdą długie wieczory... ...będzie jak znalazł... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:38 nick000 napisał: > ...zaoptrzyłem się dzisiaj w spory pakiet książek... > ...przyjdą długie wieczory... > ...będzie jak znalazł... mam rozumiec,ze zakupiles???? ja czekam,az pojade do kraju na Wsz.Sw. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 21:41 ...taka lekka literatura na długie jesienne wieczory... ...troche sensacji odrobina historii... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 22:09 nick000 napisał: > ...taka lekka literatura na długie jesienne wieczory... > ...troche sensacji odrobina historii... doczytuje to co pozaczynalam, by miec "miejsce na nowa lekture".... zobacze na co sie skusze. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 22:12 ...mam taką dziwn metodę czytania... ...kilka książek naraz... ...ale mi to nie przeszkadza... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 30.09.04, 22:15 nick000 napisał: > ...mam taką dziwn metodę czytania... > ...kilka książek naraz... > ...ale mi to nie przeszkadza... ja tez tak robie w zaleznosci od humoru, albo cos mnie zdestrachuje i biore sie za nastenepna,nieraz po roku wracam i koncze... Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 06:42 ...Kasikk niezły wątek zapoczątkowała... ...można w nim wszystko o wszystkim... ...witajcie ludziska... ...szczęśliwego dnia wam życzę... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 08:38 dzien dobry kochane vistusie )) cos na poczatek dnia Człowiek nie jest istotą, którą tworzy potrzeba, lecz istotą, którą tworzy pragnienie. Gaston Bachelard Człowiek nie pragnie na ziemi wiele. Chciałby tylko, aby to niewiele było dobre i nie dało na siebie zbyt długo czekać. Samuel Butler Bogactwem człowieka jest ilość tego, co kocha i błogosławi, i tego, przez co jest sam kochany i błogosławiony. Thomas Carlyle Czterech rzeczy powinien człowiek mądrze używać: czasu, bo krótki; sposobności, bo ucieka; szczęścia - ostrożnie, bo śliskie, cnoty zawsze, bo wieczna. Wincenty Marewicz Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 10:11 i juz pazdziernik mamy troszke mglisty,obiecuja ,ze sloneczko jednak zawita w ciagu dnia.... miejcie sobie milunio z "madrosciami co Sloo wpisalo" ** upajajmy sie jesienia. Odpowiedz Link
kasikk Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 11:27 miłego dnia!! czy wiecie, że to weekend się zaczyna?? ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 11:50 kendo napisała: > troszke mglisty,obiecuja ,ze sloneczko jednak zawita w ciagu dnia.... czy ktos tu sie o mnie pytal?)))))))))) jestem )))))))))))) > upajajmy sie jesienia. znow mamy sie uuuuuupic ? jesienia?DDDDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 01.10.04, 16:14 tak,tak, sloo sloneczko faktycznie = jak obiecywali i piekne popoludnie) i coraz blizej do weekendu) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 11:17 witam..... piekny dzionek sie zapowiada.... odpoczywajcie.... PS;..a jak w Waszych skrzyneczkach???? siedzialam i robilam porzadek, zawsze cos pokicikaja(,gdy maja jakies ustawiania.... ** milego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 11:43 ...hej ludziska miłego dnia życze... ...u mnie po deszczowym poranku... ...zaświeciło słonko... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 11:54 hej witam i ja usmiechajac sie do Was bo mam odlotowy humor taki jak nigdy jest bosko)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:01 ja tu jeszzce dyzoruje ale coz pzryjemnosc za pzryjemnosc))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:06 ...a ja mam do wypełnienia jakieś tam domowe obowiązki... ...i nie bardzo mi się chce((... ...niechcem ale muszem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:11 nick000 napisał: > ...a ja mam do wypełnienia jakieś tam domowe obowiązki... > ...i nie bardzo mi się chce((... > ...niechcem ale muszem... no prosze jaki nygusek sie z naszego Nicka przemawia)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:44 slo-onko napisała: > no prosze jaki nygusek sie z naszego Nicka przemawia)))))) > ...leń patentowany haha... ...już się zabieram za robotę wrrrr... ...ale mi się nie chce !!!!... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:46 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...a ja mam do wypełnienia jakieś tam domowe obowiązki... > > ...i nie bardzo mi się chce((... > > ...niechcem ale muszem... > > no prosze jaki nygusek sie z naszego Nicka przemawia)))))) > ,,bez grymaszenia, zawijac rekawki i do pracusiowania sie zabierac.... moje juz dwa"upiory" wisza na dworze, wypralam dzis LATO, czas go schowac odswiezonego do garderoby....))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 12:55 kendo napisała: > wypralam dzis LATO, > czas go schowac odswiezonego do garderoby....))))))))) ...Kenduś błagam!!!!... ...nie chowaj LATA... ...ale mi sie nie chce nic robić... ...no dobra dobra juz idę(((.... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienny spacer..:)) 02.10.04, 13:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > > wypralam dzis LATO, > > czas go schowac odswiezonego do garderoby....))))))))) > > ...Kenduś błagam!!!!... > ...nie chowaj LATA... > ...ale mi sie nie chce nic robić... > ...no dobra dobra juz idę(((.... o jezuski!!!!!!!!!...ale masz dzis lenia.... idz popracusiuj troszke dostaniesz nagrode) mnie psiun obudzil raniutko, wstalm chetnie bo wczesnie kompa zamknelam.... grzeczna bylam) pazurki z rana naoszczylam(manikir) po obiedzie w planie dalsze konserwacje kedusi przewidziane) ale jak LATO zamkne teraz oswiezone to na 100% na drugi rok bedzie cudowne) Odpowiedz Link
kasikk witanko :)) 02.10.04, 13:59 ja do wiosenki się szykuję - będę sadzić cebulki, żeby później cieszyć oczęta widokiem kwiatków ) Odpowiedz Link
kendo Re: witanko :)) 02.10.04, 14:10 kasikk napisała: > ja do wiosenki się szykuję - będę sadzić cebulki, > żeby później cieszyć oczęta widokiem kwiatków ) > ..no prosze,jakie my zapobiegawcze.... kszatamy sie dzis ,jak w ukropie by zakonserwowac kaza pore roku)))))))))) ** miluch chwil jesiennych.... Odpowiedz Link
slo-onko pilna wiadomość dla Nika :) 03.10.04, 11:47 wraca lato !!!!!!))))) od samego rana przywitaly mnie promienie slonca wpadajace przez okno)))) a mowilam,ze pory roku chcialy sie pomieszac????))))) chcial Nik lato to je ma )))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pory roku sie pomieszaly;)) 03.10.04, 13:33 i u nas tez pieknie sie zrobilo po mglistym poranku, zaliczylam runde na rowerze, nacieszylam oko widokami jesiennymi i nawdychalam sie cudnego zapachu) **milego dnia jesiennego. Odpowiedz Link
nick000 Re: pory roku sie pomieszaly;)) 03.10.04, 15:55 ...w pewnym momencie słońce rozerwało powłokę z chmur... ...nabrały one ciepłych pastelowych barw... ...przy silnym wietrze wyglądały jak flotylla pomarańczowo-różowych żaglowców płynących po błękitnym morzu... ...tylko przez chwilę i czar prysł.... Odpowiedz Link
kendo Re: pory roku sie pomieszaly;)) 03.10.04, 17:08 nick000 napisał: > ...w pewnym momencie słońce rozerwało powłokę z chmur... > ...nabrały one ciepłych pastelowych barw... > ...przy silnym wietrze wyglądały jak flotylla pomarańczowo-różowych żaglowców > płynących po błękitnym morzu... > ...tylko przez chwilę i czar prysł.... o( ..szkoda( ale byl piekny widok ) lubie patrzec u nas na zachod slonca,o tej porze powstaja podobne gamy kolorow, nieraz wyglada,jakby cale niebo plonelo) ** milego popoludnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: pory roku sie pomieszaly;)) 04.10.04, 06:49 ...witajcie ciepło... ...piękna biała mgła... ...i ciepło (wszędzie)... Odpowiedz Link
slo-onko Re: pory roku sie pomieszaly;)) 04.10.04, 07:42 witam i ja slonecznym porankiem nie tylko wrzesien byl sloneczny bo wyglada na to,ze i pazdziernik)) lubie wlasnie tak prawdziwa polska zlota jesien))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pory roku sie pomieszaly;)) 04.10.04, 10:03 dolanczam i ja do powitan porannych, na razie cieplo/zapowiadaja deszcz az do wieczora( ** milego poranka i milego pracusiowania. Odpowiedz Link
nick000 Re: pory roku sie pomieszaly;)) 05.10.04, 06:33 ...dzień dobry... ...uśmiechajcie się dzisiaj od rana... ...do każdego napotkanego człowieka a on uśmiechnie się do was... Odpowiedz Link
slo-onko Re: pory roku sie pomieszaly;)) 05.10.04, 08:21 nick000 napisał: > ...dzień dobry... > ...uśmiechajcie się dzisiaj od rana... > ...do każdego napotkanego człowieka a on uśmiechnie się do was... ))))))))))))) robie to naladniej jak potrafie)))))))))))))) dzien dobry))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: pory roku sie pomieszaly;)) 05.10.04, 10:27 hmmm...jaki piekne usmiechy posylacie, tego mi dzis potrzeba) za oknem mgla splywa z lisci ciezkimi kroplami, powietrze wilgotne wslizguje sie w kazdy zakamarek nie zakrytego ciala( jednym slowem dopijam kawke pocieszajac sie ciasteczkiem maslanym ** milego dzionka. Odpowiedz Link
kendo Re: pory roku sie pomieszaly;)) 05.10.04, 11:38 przeplukuje kawcie soczkiem, a Wy gdzie sie z kawcia podziali??????????? zaraz bede musiala sie oddalic od kompa i chyba dopiero sie pojawie 20:00-21:00 zobacze co mnie po spacerze z psiuna nawiedzi) Odpowiedz Link
kasikk jesienne słoneczne witanko :)) 06.10.04, 10:32 pięknego dnia życzę i uciekam już Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 06.10.04, 10:40 kasikk napisała: > pięknego dnia życzę > i uciekam już wzajemnie Kasikku.... biegusiaj ostroznie) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 06:46 ...pasuje ten Kasikkowy wątek do dzisiejszego poranka... ...witajcie więc jesiennie i słonecznie... ...miłego dnia... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 07:38 witam , witam i o humor pytam)))))) zyzce przyjemnego czwartku Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 07:54 witam w tą naszą piekną złotą polską jesień.... liście z drzew lecą... coś się kończy.... coś zaczyna... miłego dzionka zyczę wam wszystkim Kochani!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 07:58 orzeszek_rania napisała: > witam w tą naszą piekną złotą polską jesień.... > liście z drzew lecą... > coś się kończy.... > coś zaczyna... > miłego dzionka zyczę wam wszystkim Kochani!! ale slicznie to napisalas mala buzka dla Ciebie za to))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 09:56 dzień dobry witam wszystkich czy ktoś ma ochotę na cappucino z czekoladą?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 09:59 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > witam w tą naszą piekną złotą polską jesień.... > > liście z drzew lecą... > > coś się kończy.... > > coś zaczyna... > > miłego dzionka zyczę wam wszystkim Kochani!! > > ale slicznie to napisalas mala > buzka dla Ciebie za to))))) tak,tak....jesien piekna pora roku usypia lato pod plaszczem jesien by obudzic sie wiosna spowrotem.... **milego dzionka Wszystkim.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:00 no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? BRYYKAAAAANIEEEEEE Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:14 slo-onko napisała: > no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) > Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? > i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? > BRYYKAAAAANIEEEEEE ...oglądałem... ...w wersji dla dużych nicków tyż... ...ale paskudna... ...nadal nie wiem co jest z tym brykaniem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:21 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) > > Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? > > i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? > > BRYYKAAAAANIEEEEEE > > ...oglądałem... > ...w wersji dla dużych nicków tyż... > ...ale paskudna... > ...nadal nie wiem co jest z tym brykaniem... a ja lubilam Krzysia bo to jedyny facet w tej bajce na ktorym mozna bylo powiesic oko))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) > > > Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? > > > i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? > > > BRYYKAAAAANIEEEEEE > > > > ...oglądałem... > > ...w wersji dla dużych nicków tyż... > > ...ale paskudna... > > ...nadal nie wiem co jest z tym brykaniem... > > a ja lubilam Krzysia > bo to jedyny facet w tej bajce na ktorym mozna bylo powiesic oko))))) )))))))),o rany!!!! biedny Nick przyssal sie "brykania"...hmm.....)))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:29 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) > > > Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? > > > i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? > > > BRYYKAAAAANIEEEEEE > > > > ...oglądałem... > > ...w wersji dla dużych nicków tyż... > > ...ale paskudna... > > ...nadal nie wiem co jest z tym brykaniem... > > a ja lubilam Krzysia > bo to jedyny facet w tej bajce na ktorym mozna bylo powiesic oko))))) ...zdecydowanie jedyny facet w tej bajce... ...moim faworytem jest Kłapouchy... ...jest inteligentny i ma smętną minę... ...typowy macho... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:36 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > no prosze jak pieknie sie rozbrykalismy))))) > > > > Niku a ogladal TY KUbusia Puchatka? > > > > i tam bylo pytanie: co tygryski lubia najbardziej?????? > > > > BRYYKAAAAANIEEEEEE > > > > > > ...oglądałem... > > > ...w wersji dla dużych nicków tyż... > > > ...ale paskudna... > > > ...nadal nie wiem co jest z tym brykaniem... > > > > a ja lubilam Krzysia > > bo to jedyny facet w tej bajce na ktorym mozna bylo powiesic oko))))) > > ...zdecydowanie jedyny facet w tej bajce... > ...moim faworytem jest Kłapouchy... > ...jest inteligentny i ma smętną minę... > ...typowy macho... HAHAHAHAHAHA DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kasikk Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 10:50 ja lubię maleństwo i pana sowę Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:20 kasikk napisała: > ja lubię maleństwo i pana sowę Ale Krzysio nieletni.... uuuuuu prokurator za nim stoi...hihihihi Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:22 orzeszek_rania napisała: > kasikk napisała: > > > ja lubię maleństwo i pana sowę > > Ale Krzysio nieletni.... uuuuuu > prokurator za nim stoi...hihihihi Ty mala tez jestes tak jakby nieletnia jeszcze))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:25 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kasikk napisała: > > > > > ja lubię maleństwo i pana sowę > > > > Ale Krzysio nieletni.... uuuuuu > > prokurator za nim stoi...hihihihi > > Ty mala tez jestes tak jakby nieletnia jeszcze))))) no tak jak mała to mała..... ee to super do Krzysia siem nadam )))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:30 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kasikk napisała: > > > > > > > ja lubię maleństwo i pana sowę > > > > > > Ale Krzysio nieletni.... uuuuuu > > > prokurator za nim stoi...hihihihi > > > > Ty mala tez jestes tak jakby nieletnia jeszcze))))) > > no tak jak mała to mała..... > ee to super do Krzysia siem nadam )))) ...nadal obstaje przy macho Kłapouchym... ...to jest gość... ...filozof... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:34 nick000 napisał: > ...nadal obstaje przy macho Kłapouchym... > ...to jest gość... > ...filozof... to ja bede z orzeszkiem bic sie o Krzysia ja juz powiesilam na nim oko, osleplam, ogluchlam i sie zakochalamDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:37 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ...nadal obstaje przy macho Kłapouchym... > > ...to jest gość... > > ...filozof... > > to ja bede z orzeszkiem bic sie o Krzysia > ja juz powiesilam na nim oko, osleplam, ogluchlam i sie zakochalamDDDDD ...ja chyba dziecinnieję... ...mam propozycję na wieczór... ...pogadajmy cytatami z Kubusia... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 11:47 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...nadal obstaje przy macho Kłapouchym... > > > ...to jest gość... > > > ...filozof... > > > > to ja bede z orzeszkiem bic sie o Krzysia > > ja juz powiesilam na nim oko, osleplam, ogluchlam i sie zakochalamDDDDD > > ...ja chyba dziecinnieję... > ...mam propozycję na wieczór... > ...pogadajmy cytatami z Kubusia... to ja już zaczynam się szykować na wieczorną rozmowę.... ale może być Kubuś puchatek dla dorosłych??? bo chyba tylko taką wersję mam w domu..)) Sloo Krzysia Ci oddaję walcowerem.... poczuj dobre serce orzeszka..)) Odpowiedz Link
jtka Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 17:02 witam popołudniowo szaro u mnie , pada za oknem, dobrze ,że w domku ciepło Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 17:18 jtka napisała: > witam popołudniowo > szaro u mnie , pada za oknem, dobrze ,że w domku ciepło czesc Jtulka ))))) u mnie cieplo bo slonko zagrzalo pamietam jak mielismy taka chatke z kaflowym piecem. w zimie mozna bylo przyjemnie sie ogrzac))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 17:21 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > witam popołudniowo > > szaro u mnie , pada za oknem, dobrze ,że w domku ciepło > > czesc Jtulka ))))) > u mnie cieplo bo slonko zagrzalo > pamietam jak mielismy taka chatke z kaflowym piecem. w zimie mozna bylo > przyjemnie sie ogrzac))))) tez mielismy w domu takie piece, w kuchn w dalszym ciagu stoi podobny co obiad na nim mozna gotowac) witaj Itusia dzis tez miedzy kropelkami deszczu smigalam po miescie) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 19:38 ..tez macie tak zimno juz wieczorem???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 19:56 kendo napisała: > ..tez macie tak zimno juz wieczorem???? nawet nie wiem bo nie wytykam nosa jak nie musze w dzien bylo znosnie ale wieczory ogolnie juz zapowiadaja zimne. w koncu juz pazdziernik Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:07 ...deszcz mży od kilku godzin... ...jest ciemno i ciepło... ...jesień jesień... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:09 nick000 napisał: > ...deszcz mży od kilku godzin... > ...jest ciemno i ciepło... > ...jesień jesień... ..a u nas wieje zimny wiatr brrrrrrrrrrrrrrrr..) ..a ciemno tez juz coraz wczesniej( Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:11 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...deszcz mży od kilku godzin... > > ...jest ciemno i ciepło... > > ...jesień jesień... > > ..a u nas wieje zimny wiatr brrrrrrrrrrrrrrrr..) > ..a ciemno tez juz coraz wczesniej( ...Kenduś myśl pozytywnie... ...pingwiny mają gorzej... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:16 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...deszcz mży od kilku godzin... > > > ...jest ciemno i ciepło... > > > ...jesień jesień... > > > > ..a u nas wieje zimny wiatr brrrrrrrrrrrrrrrr..) > > ..a ciemno tez juz coraz wczesniej( > > ...Kenduś myśl pozytywnie... > ...pingwiny mają gorzej... dlatego dlugie jesienne wieczory sa przeznaczone sa dla nas)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:21 slo-onko napisała: > dlatego dlugie jesienne wieczory sa przeznaczone sa dla nas)))) ...hej hej Slo... ...to jest pozytywne nastawienie... ...tak trzymaj... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 07.10.04, 20:17 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...deszcz mży od kilku godzin... > > > ...jest ciemno i ciepło... > > > ...jesień jesień... > > > > ..a u nas wieje zimny wiatr brrrrrrrrrrrrrrrr..) > > ..a ciemno tez juz coraz wczesniej( > > ...Kenduś myśl pozytywnie... > ...pingwiny mają gorzej... ..hi,hi,ja zima wygladam .."zapakowana "po czubek glowy Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 06:47 ...późna jesień dzisiaj... ...życzę ciepła i samych dobrych chwil... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 07:31 nick000 napisał: > ...późna jesień dzisiaj... > ...życzę ciepła i samych dobrych chwil... Witam z rana wszystkich.... Nick a Ty spać nie możesz??.. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 08:20 orzeszek_rania napisała: > nick000 napisał: > > > ...późna jesień dzisiaj... > > ...życzę ciepła i samych dobrych chwil... > > Witam z rana wszystkich.... > Nick a Ty spać nie możesz??.. rownie witam cieplo, slo-onecznie i jesiennie Odpowiedz Link
kasikk Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 09:34 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ...późna jesień dzisiaj... > > > ...życzę ciepła i samych dobrych chwil... > > > > Witam z rana wszystkich.... > > Nick a Ty spać nie możesz??.. > > > rownie witam cieplo, slo-onecznie i jesiennie a ja witam przyjaźnie i milutko ) i, udanego dnia życząc, popijam herbatkę z cytrynką ) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 13:47 witam!,witam! choc pozno dzis, bylam u dzieciecia swego) i znow pare sklepow zaliczylam) miedzy kroplami deszczu znow uciekalam) ale suchutka do domciu wrocilam. ** milego dnia i spotkan towarzyskich.... Odpowiedz Link
jtka Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 18:35 to ja najpóźniej dziś się witampogoda taka jakaś dziś była Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:16 jtka napisała: > to ja najpóźniej dziś się witampogoda taka jakaś dziś była bu!!!!!!!!!!!!!! bu!!!!!!!!! strasze Cie Itus by czkawka sobie poszla) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:22 jeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeeeemmmmmm))))))) <Slo wskoczylo do vistuli az sie woda rozbryzgla > Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:24 ...huuuuuuraaaaaaaaa!!!!... ...statecznie wparował do rzeczki niejaki nick... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:26 nick000 napisał: > ...huuuuuuraaaaaaaaa!!!!... > ...statecznie wparował do rzeczki niejaki nick... "trio w komplecie" moze Orzeszek zawita Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:32 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > ...huuuuuuraaaaaaaaa!!!!... > > ...statecznie wparował do rzeczki niejaki nick... > > "trio w komplecie" > moze Orzeszek zawita ...ciekawe jak jej egzamin... ...pewnie spokojnie... ...inaczej być nie może... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne słoneczne witanko :)) 08.10.04, 20:34 wlasnie jestem ciekawa wynikow Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 09:37 Kooooooooooochani witam Was w kolejny cuuuuudooooowny dzien )))))))))) Muzyczka gra mocno, glosno, Amanda spiewa i jest bosko )))))))))))) zycze wszystkim i kazdemu z osobna tak wspanialego i szalonego dnia jak moj )))))))) kocham Was , wiecie o tym?????)))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 09:54 ...witajcie w ten szalony jesienny dzień... ...szalony od samego rana... ...czuję że będzie udany.... ...czego życzę wszystkim... Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 10:18 ojej,jacy optymistyczni jestescie mimo jesiennego poranka, ktory jest nader zacholodny ale sloneczny u mnie. zycze cudownego dnia Wszystkim) Odpowiedz Link
kajtulo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:10 Slo i Nicku mają szlony dzień? No tak, to daje mi do myślenia)) U mnie pada deszcz, ale w duszy świeci słońce, bo wieczorem będę pić piwko, co w mojej obecnej sytuacji jest prawdziwym świętem)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:25 kajtulo napisała: > Slo i Nicku mają szlony dzień? No tak, to daje mi do myślenia)) U mnie pada > deszcz, ale w duszy świeci słońce, bo wieczorem będę pić piwko, co w mojej > obecnej sytuacji jest prawdziwym świętem)))))) hej Kajtulo.... a to deszczysko ...juz dmucham w Twa strone i chury deszczowe przeganiam smakosz piwka z Nickiem bys pasowala i ze Sloo ** milego przedpolunia zycze. Odpowiedz Link
kajtulo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:39 Ha! Może kiedyś spotkamy się przy wirtualnym kufelku?)) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:45 kajtulo napisała: > Ha! Może kiedyś spotkamy się przy wirtualnym kufelku?)) ..juz walcze Kajtulo z nauka picia pifka) odlewam sobie pare lyczkow od slubnego.... mam nawet swoje favorit piwko: takie lekko "smakowe/gorzkawe"...lubie takie smaki) Odpowiedz Link
kajtulo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:49 Brawo, Kenduś, brawo!!! Mnie też kiedyś ktoś "rozsmakował" w piwie, przedtem nie lubiłam główka bolała i spać się chciało Dziś w programie pierwszym Polskiego Radia cały czas mówią o piwie i kawały też Podobno ci, co piją piwko, młodo wyglądają i żyją o siedem lat dłużej Podaję za Polskim Radiem! Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 11:56 kajtulo napisała: > Brawo, Kenduś, brawo!!! Mnie też kiedyś ktoś "rozsmakował" w piwie, przedtem > nie lubiłam główka bolała i spać się chciało Dziś w programie pierwszym > Polskiego Radia cały czas mówią o piwie i kawały też Podobno ci, co piją > piwko, młodo wyglądają i żyją o siedem lat dłużej Podaję za Polskim Radiem! gra warta swieczki..... dla kobitek zbawienan medycyna na "mlodosc" tez o tym poinformowali slubnego w szpitalu) jest smakoszem okropnym.... PS;..musze smigac z psiunem i zaraz przybiegne z powrotem, moze bedziesz jeszcze? Odpowiedz Link
odin-2 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 12:00 Witaj Kajtulo i inni piwosze, mójjj temat jakie pyfko lubicie najbardziej ? PS: "odin-2" - slubny "kendo" Odpowiedz Link
odin-2 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 12:05 Ja lubie pyfko z duza goryczka,z butelki ,nigdy z "blachy" im wiecej chmielu - tym lepsze pyfko "okragle" piwo z Bavari mi nie smakuje. Slubna poszla przewietrzyc futrzaka wiec mam dojscie do forumowego compa. Odpowiedz Link
kajtulo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 12:09 O raaaany, jak się cieszę! Właśnie zawsze miałam spytać Kendo, dlaczego jej ślubny, o którym tyle pisze, nie udziela się na Forum? A to ja jestem do tyłu, rzadko tu bywam i nie "kumam". Teraz też muszę już kończyć, korzystam z uprzejmości moich dawnych kolegów, którzy zostawili mi klucze do biura. Bardzo Cię pozdrawiam! Trudno mówić o piwach, bo wy macie pewnie inne, ja ostatnio lubię Żubra, ma też taką śmieszną, fajną reklamę, lubię takie raczej gorzkawe, broń Boże bez żadnych dodatków! Żaden tam sok malinowy itp. Lubiłam też EB i Żywca. Odpowiedz Link
odin-2 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 12:20 kajtulo napisała: > O raaaany, jak się cieszę! Właśnie zawsze miałam spytać Kendo, dlaczego jej > ślubny, o którym tyle pisze, nie udziela się na Forum? A to ja jestem do tyłu, > rzadko tu bywam i nie "kumam". Teraz też muszę już kończyć, korzystam z > uprzejmości moich dawnych kolegów, którzy zostawili mi klucze do biura. Bardzo > Cię pozdrawiam! Trudno mówić o piwach, bo wy macie pewnie inne, ja ostatnio > lubię Żubra, ma też taką śmieszną, fajną reklamę, lubię takie raczej gorzkawe, > broń Boże bez żadnych dodatków! Żaden tam sok malinowy itp. Lubiłam też EB i > Żywca. ________________________________________________________________________________ U nas Polskiego Piwa nie ma,za kazdym razem gdy ktos z Polski przyjedzie przywozi mi Zywca,-dobre piwo z Szwedzkich najbardziej lubie "Falcon" z Dunskich "Carlserg" pilem ongis "EB" w Polsce na urlopie-dobre . Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 12:58 kajtulo napisała: > O raaaany, jak się cieszę! Właśnie zawsze miałam spytać Kendo, dlaczego jej > ślubny, o którym tyle pisze, nie udziela się na Forum? A to ja jestem do tyłu, > rzadko tu bywam i nie "kumam". Teraz też muszę już kończyć, korzystam z > uprzejmości moich dawnych kolegów, którzy zostawili mi klucze do biura. Bardzo > Cię pozdrawiam! Trudno mówić o piwach, bo wy macie pewnie inne, ja ostatnio > lubię Żubra, ma też taką śmieszną, fajną reklamę, lubię takie raczej gorzkawe, > broń Boże bez żadnych dodatków! Żaden tam sok malinowy itp. Lubiłam też EB i > Żywca. ...huraaaa!!!... ...wiedziałem że jest na świecie ktoś kto tak jak ja lubi żubra... ...Kajtulo jesteś wielka.... ...EB było znakomitym piwem le juz go nie warzą(((... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 13:04 kajtulo napisała: > Ha! Może kiedyś spotkamy się przy wirtualnym kufelku?)) wiesz Kajtulo,ze ja dzis tez jade na piwko)))) choc zapalonym smakoszem nie jestem to male piwko z soczkiem i rozowa pianka wypije , mlask, mlask ))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 13:24 slo-onko napisała: > kajtulo napisała: > > > Ha! Może kiedyś spotkamy się przy wirtualnym kufelku?)) > > wiesz Kajtulo,ze ja dzis tez jade na piwko)))) > choc zapalonym smakoszem nie jestem to male piwko z soczkiem i rozowa pianka > wypije , mlask, mlask ))) towarzystwo pifkowe w komplecie) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 09.10.04, 19:12 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kajtulo napisała: > > > > > Ha! Może kiedyś spotkamy się przy wirtualnym kufelku?)) > > > > wiesz Kajtulo,ze ja dzis tez jade na piwko)))) > > choc zapalonym smakoszem nie jestem to male piwko z soczkiem i rozowa pia > nka > > wypije , mlask, mlask ))) > > towarzystwo pifkowe w komplecie) odkąd przeczytalem post Kajtulo gdzieś w głowie zapaliła się lampka, mrugala, mrugała aż przypomniałem sobie: Taka krucha i drobna. Nieskalany profil w obłoku włosów, nagie stopy wystają spod wystrzępionych spodni, łodyga szyi - nowy, urzekający kwiat. Co zrobi, co powie założywszy nogi na poręcz krzesła: - Piwa, piwa! Napiłabym sie piwa! Julia Hartwig Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 09:52 Pięknia jest dzisiaj pogoda, spacerowa. Witajacie wszyscy. Miłej niedzieli życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 11:13 nick000 napisał: > Pięknia jest dzisiaj pogoda, spacerowa. Witajacie wszyscy. Miłej niedzieli > życzę. dolanczam do zyczen Nicka piekny poranek sloneczny, nocny przymrozek juz sie roztopil blyszczac na trawkach az razac w oczy.... babie lato na drzewkach sie zatrzymuje wiane wiatrem.... **milego odpoczynku. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 14:59 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Pięknia jest dzisiaj pogoda, spacerowa. Witajacie wszyscy. Miłej niedzie > li > > życzę. > > dolanczam do zyczen Nicka > > piekny poranek sloneczny, > nocny przymrozek juz sie roztopil > blyszczac na trawkach az razac w oczy.... > babie lato na drzewkach sie zatrzymuje wiane wiatrem.... > > **milego odpoczynku. a ja właśnie po spacerku..... słonecznej niedzieli takiej jak u mnie buziaczki * Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:04 dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz pewnie ostatni taki dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, szkoda, trzeba i w tym jakiś urok znaleźć Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:12 nick000 napisał: > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz pewnie ostatni taki > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, szkoda, trzeba i w tym > jakiś urok znaleźć bedzie sprawiedliwie, my mamy juz droga noc przymrozek a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:14 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz pewnie ostatni tak > i > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, szkoda, trzeba i w > tym > > jakiś urok znaleźć > > bedzie sprawiedliwie, > my mamy juz droga noc przymrozek > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > ** > milego wieczoru. jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak niedziela zleciała? Mnie wspaniale. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:18 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz pewnie ostat > ni tak > > i > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, szkoda, trze > ba i w > > tym > > > jakiś urok znaleźć > > > > bedzie sprawiedliwie, > > my mamy juz droga noc przymrozek > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > > > ** > > milego wieczoru. > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak niedziela zleciała? Mnie > wspaniale. dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, walnelam sie do wyrka z ksiazka kolegowna zadzwonila, musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:23 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz pewnie > ostat > > ni tak > > > i > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, szkoda > , trze > > ba i w > > > tym > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > > > > > ** > > > milego wieczoru. > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak niedziela zleciała? Mn > ie > > wspaniale. > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > walnelam sie do wyrka z ksiazka > kolegowna zadzwonila, > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie czasu. Nie lubię czytac w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do herbaty i bezkarnie mogę palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno prześladowaną mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkami? Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:27 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, to juz > pewnie > > ostat > > > ni tak > > > > i > > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymrozki, > szkoda > > , trze > > > ba i w > > > > tym > > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > > > > > > > ** > > > > milego wieczoru. > > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak niedziela zlecia > ła? Mn > > ie > > > wspaniale. > > > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > > walnelam sie do wyrka z ksiazka > > kolegowna zadzwonila, > > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . > też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie czasu. Nie lubię czytac > w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do herbaty i bezkarnie mogę > palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno prześladowaną > mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkami? mnie tez slubny goni z papieroskiem, teraz poznym wieczorem juz w kuchni, jak Ty pod okapem chce skonczyc,wiesz przecie,na razie ograniczylam do 12 szt, w lozeczku lubie czytac przed spaniem ale chcialm dzis sie extra "wyciagnac", wiem zmarszczi sie robia na szyjce od takiego czytania.... to co konczymy fajeczki???? Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:32 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i ciepla, t > o juz > > pewnie > > > ostat > > > > ni tak > > > > > i > > > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być przymroz > ki, > > szkoda > > > , trze > > > > ba i w > > > > > tym > > > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > > > > > > > > > ** > > > > > milego wieczoru. > > > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak niedziela > zlecia > > ła? Mn > > > ie > > > > wspaniale. > > > > > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > > > walnelam sie do wyrka z ksiazka > > > kolegowna zadzwonila, > > > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . > > też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie czasu. Nie lubię > czytac > > w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do herbaty i bezkarnie > > mogę > > palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno prześladowaną > > mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkami? > > mnie tez slubny goni z papieroskiem, > teraz poznym wieczorem juz w kuchni, > jak Ty pod okapem > chce skonczyc,wiesz przecie,na razie ograniczylam do 12 szt, > > w lozeczku lubie czytac przed spaniem > ale chcialm dzis sie extra "wyciagnac", > wiem zmarszczi sie robia na szyjce od takiego czytania.... > > to co konczymy fajeczki???? poważnie sie do tego zabierałem juz ze sto razy, udało mi sie wytrzymać od kilku dni do miesiąca, moze gdybym zmienił pracę n mniej nerwową, czuje ze to tylko szukanie wymówki żeby nie rzucić. Chcę jednak zacząć tak jak kiedys biegać i to już od jutra, czuję ze zdyszka będzie straszliwa, chociaż nadal wbiegam po schodach skacząc po trzy naraz i nic. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna i cie > pla, t > > o juz > > > pewnie > > > > ostat > > > > > ni tak > > > > > > i > > > > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają być pr > zymroz > > ki, > > > szkoda > > > > , trze > > > > > ba i w > > > > > > tym > > > > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno(((((( > > > > > > > > > > > > ** > > > > > > milego wieczoru. > > > > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, jak nied > ziela > > zlecia > > > ła? Mn > > > > ie > > > > > wspaniale. > > > > > > > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > > > > walnelam sie do wyrka z ksiazka > > > > kolegowna zadzwonila, > > > > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . > > > też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie czasu. Nie l > ubię > > czytac > > > w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do herbaty i bez > karnie > > > > mogę > > > palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno prześladowan > ą > > > mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkami? > > > > mnie tez slubny goni z papieroskiem, > > teraz poznym wieczorem juz w kuchni, > > jak Ty pod okapem > > chce skonczyc,wiesz przecie,na razie ograniczylam do 12 szt, > > > > w lozeczku lubie czytac przed spaniem > > ale chcialm dzis sie extra "wyciagnac", > > wiem zmarszczi sie robia na szyjce od takiego czytania.... > > > > to co konczymy fajeczki???? > poważnie sie do tego zabierałem juz ze sto razy, udało mi sie wytrzymać od > kilku dni do miesiąca, moze gdybym zmienił pracę n mniej nerwową, czuje ze to > tylko szukanie wymówki żeby nie rzucić. Chcę jednak zacząć tak jak kiedys > biegać i to już od jutra, czuję ze zdyszka będzie straszliwa, chociaż nadal > wbiegam po schodach skacząc po trzy naraz i nic. ja tak mysle,jak ja przed siedmioma latami skonczylam pamietam mialam bardzo latwo, 8 miesiecy nie palilam, coprawda dokupilam pare ciuszkow,bo nie mialam sie w co ubrac, leza teraz w garderobie i czekaja.... ja lubie na rowerze jezdzic,kiedys biegalam ale za bardzo sie meczylam) to zaczynamy???? od kiedy?? Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:38 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo słoneczna > i cie > > pla, t > > > o juz > > > > pewnie > > > > > ostat > > > > > > ni tak > > > > > > > i > > > > > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą mają > być pr > > zymroz > > > ki, > > > > szkoda > > > > > , trze > > > > > > ba i w > > > > > > > tym > > > > > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > > > > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > > > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > > > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno((((( > ( > > > > > > > > > > > > > > ** > > > > > > > milego wieczoru. > > > > > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dziękuję, ja > k nied > > ziela > > > zlecia > > > > ła? Mn > > > > > ie > > > > > > wspaniale. > > > > > > > > > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > > > > > walnelam sie do wyrka z ksiazka > > > > > kolegowna zadzwonila, > > > > > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioaslam . > > > > też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie czasu. > Nie l > > ubię > > > czytac > > > > w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do herbaty > i bez > > karnie > > > > > > mogę > > > > palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno prześl > adowan > > ą > > > > mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkami? > > > > > > mnie tez slubny goni z papieroskiem, > > > teraz poznym wieczorem juz w kuchni, > > > jak Ty pod okapem > > > chce skonczyc,wiesz przecie,na razie ograniczylam do 12 szt, > > > > > > w lozeczku lubie czytac przed spaniem > > > ale chcialm dzis sie extra "wyciagnac", > > > wiem zmarszczi sie robia na szyjce od takiego czytania.... > > > > > > to co konczymy fajeczki???? > > poważnie sie do tego zabierałem juz ze sto razy, udało mi sie wytrzymać o > d > > kilku dni do miesiąca, moze gdybym zmienił pracę n mniej nerwową, czuje z > e to > > tylko szukanie wymówki żeby nie rzucić. Chcę jednak zacząć tak jak kiedys > > > biegać i to już od jutra, czuję ze zdyszka będzie straszliwa, chociaż nad > al > > wbiegam po schodach skacząc po trzy naraz i nic. > > ja tak mysle,jak ja przed siedmioma latami skonczylam > pamietam mialam bardzo latwo, > 8 miesiecy nie palilam, > coprawda dokupilam pare ciuszkow,bo nie mialam sie w co ubrac, > leza teraz w garderobie i czekaja.... > ja lubie na rowerze jezdzic,kiedys biegalam > ale za bardzo sie meczylam) > > to zaczynamy???? > od kiedy?? powiem Ci za tydzień, będzie z tarczą albo na tarczy)) zobacze jak mi pójdzie pierwszy od laaaaaaat bieg Odpowiedz Link
kendo Re: jesienno niedzielne witanko :)) 10.10.04, 20:52 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > dzisiejsza niedziela bardzo sło > neczna > > i cie > > > pla, t > > > > o juz > > > > > pewnie > > > > > > ostat > > > > > > > ni tak > > > > > > > > i > > > > > > > > > dzień, wieczór już zimny a nocą > mają > > być pr > > > zymroz > > > > ki, > > > > > szkoda > > > > > > , trze > > > > > > > ba i w > > > > > > > > tym > > > > > > > > > jakiś urok znaleźć > > > > > > > > > > > > > > > > bedzie sprawiedliwie, > > > > > > > > my mamy juz droga noc przymrozek > > > > > > > > a w dzien mimo sloneczka jasr zimno:- > (((((( > > ( > > > > > > > > > > > > > > > > ** > > > > > > > > milego wieczoru. > > > > > > > jeśli to ma być sprawiedliwość to ja dzięku > ję, ja > > k nied > > > ziela > > > > zlecia > > > > > ła? Mn > > > > > > ie > > > > > > > wspaniale. > > > > > > > > > > > > dziekuje,nawet mozna powiedziec ze dobrze, > > > > > > walnelam sie do wyrka z ksiazka > > > > > > kolegowna zadzwonila, > > > > > > musialam wyskoczyc z sypialni,bo telefon wynioasl > am . > > > > > też dobrze, wyrko, książka niezły sposób na spędzenie > czasu. > > Nie l > > > ubię > > > > czytac > > > > > w łóżku, najlepiej pasuje mi w kuchni nocą, dostęp do h > erbaty > > i bez > > > karnie > > > > > > > > mogę > > > > > palić papierosy wydmuchując dym do okapu (jestem mocno > prześl > > adowan > > > ą > > > > > mniejszością). Kenduś nie myślałaś o skoczeniu z fajkam > i? > > > > > > > > mnie tez slubny goni z papieroskiem, > > > > teraz poznym wieczorem juz w kuchni, > > > > jak Ty pod okapem > > > > chce skonczyc,wiesz przecie,na razie ograniczylam do 12 szt, > > > > > > > > w lozeczku lubie czytac przed spaniem > > > > ale chcialm dzis sie extra "wyciagnac", > > > > wiem zmarszczi sie robia na szyjce od takiego czytania.... > > > > > > > > to co konczymy fajeczki???? > > > poważnie sie do tego zabierałem juz ze sto razy, udało mi sie wytrz > ymać o > > d > > > kilku dni do miesiąca, moze gdybym zmienił pracę n mniej nerwową, c > zuje z > > e to > > > tylko szukanie wymówki żeby nie rzucić. Chcę jednak zacząć tak jak > kiedys > > > > > biegać i to już od jutra, czuję ze zdyszka będzie straszliwa, choci > aż nad > > al > > > wbiegam po schodach skacząc po trzy naraz i nic. > > > > ja tak mysle,jak ja przed siedmioma latami skonczylam > > pamietam mialam bardzo latwo, > > 8 miesiecy nie palilam, > > coprawda dokupilam pare ciuszkow,bo nie mialam sie w co ubrac, > > leza teraz w garderobie i czekaja.... > > ja lubie na rowerze jezdzic,kiedys biegalam > > ale za bardzo sie meczylam) > > > > to zaczynamy???? > > od kiedy?? > powiem Ci za tydzień, będzie z tarczą albo na tarczy)) zobacze jak mi pójdzie > pierwszy od laaaaaaat bieg trzymam wiec kciuki za powodzenie i czekam na wiesci PS;..a co z >tarcza>?? Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienno niedzielne witanko :)) 11.10.04, 06:51 kapryśna ta nasza pani jesień, wczoraj bardziej lato przypominająca, dzisiaj późny listopad, ale nic to, pociesza mnie myśl o wiośnie, która za pół roku rozgości sie na dobre. Na razie powinny wystarczyc nam marzenia o ciepłym wiejskim domu z dużym gorącym, pachnącym chlebem piecem. Miłego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienno niedzielne witanko :)) 11.10.04, 06:59 witam jesiennie lecz cieplo nie tylko ze wzgledu obecnosci ciepla w moim sercu)) zycze przyjemnego poniedzialku))) ps.slyszeliscie,ze w styczniu ma byc az +15 st.C??????))))) mowilam,ze pory roku sie pomieszaly dzisiejsza zimna jesien zabladzila Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 07:33 cieplutkiego dnia i tygodnia wszystkim życzę.... aby był owocny w pracy, radosny w życiu i ciepły w sercu... pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 09:23 witam! witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mrozik byl w nocy straszeczy, sloneczko nie dalo rady ogrzac szronu, bialo na trawce jak zima.. ciekawe co nam dzien przyniesie za niepodzianki.. ** milego poniedzialku ** milego pracusiowania ** swietnego humoru Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 09:24 PS;.. nie slyszalam tego komunikatu: ze zima ma byc + 15 -tnasto stopniowa-(( Odpowiedz Link
kasikk witanko :)) 11.10.04, 12:00 aj!! ja nie chcę takiej zimy ( wszystko ma być na swoim miejscu!! zima zimą, lato latem buuuuu... protestuję ( Odpowiedz Link
nick000 Re: witanko :)) 11.10.04, 14:02 kasikk napisała: > aj!! ja nie chcę takiej zimy ( > wszystko ma być na swoim miejscu!! > zima zimą, lato latem > buuuuu... > protestuję ( jako że protesty w tej sprawie nic nie dają, oceń kasikk rzecz na chłodno i znajdź w tym pozytywy, np: brak komarow. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
kendo Re: witanko :)) 11.10.04, 20:23 nick000 napisał: > kasikk napisała: > > > aj!! ja nie chcę takiej zimy ( > > wszystko ma być na swoim miejscu!! > > zima zimą, lato latem > > buuuuu... > > protestuję ( > > jako że protesty w tej sprawie nic nie dają, oceń kasikk rzecz na chłodno i > znajdź w tym pozytywy, np: brak komarow. Pozdrowienia. ha,ha, u mnie wczoraj jeszcze w sypialni komar latal i bzykal mi nad glowa))))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 17:46 Dziewczyna..Ptak.. plfoto.com/zdjecia/385100.jpg Milego Dzionka...Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 18:20 i ja tez biegne sie przywitac wpadlam na chwile posmyrac co nie ktorych swoim wesolym cieplym promyczkiem))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:22 **malenika ja to by mazwala "dziewczyna Janiol" ma piorka we wlosach))))))))))99 Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:24 ale jestem bystry, myślałem ze to kwiaty )) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:33 Nicku-san, a piorek niezauwazyles???? przyjzyj sie dokladniej....ma piorka)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:35 kendo napisała: > Nicku-san, > a piorek niezauwazyles???? > przyjzyj sie dokladniej....ma piorka)))))))))))))) teraz to ja jestem mądry, wcześniej jakoś nie bardzo widziałem, jak sa piórka to pewnie jakiś drób w okolicy sie platał Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:38 o swiecie Nicku-san co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt,aniol") Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:41 kendo napisała: > o swiecie Nicku-san > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt,aniol") slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż to takie niewinne jest kurczątko czy inna kaczka. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:47 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > o swiecie Nicku-san > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt,aniol") > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż to takie niewinne > jest kurczątko czy inna kaczka. hi,hi, w latach 60-siatych to bylo modne) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:48 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > o swiecie Nicku-san > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt,aniol") > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż to takie niew > inne > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > hi,hi, > w latach 60-siatych to bylo modne) w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastikowe kwiatki Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:49 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt,aniol > ") > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż to taki > e niew > > inne > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > hi,hi, > > w latach 60-siatych to bylo modne) > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastikowe kwiatki ale ejstem ciemna nic nie rozumiem mowcie co to?(((((( Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt > ,aniol > > ") > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż t > o taki > > e niew > > > inne > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > hi,hi, > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastikowe kw > iatki > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > mowcie co to?(((((( mowimy o zdjeciu co mala wyzj zamiescila, nick twierdzi,ze dziewcze gdzies po kunikach chodzilo) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:52 no teeeraz to juz wiem co za ptak i czyjDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiole(czyt > ,aniol > > ") > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, toż t > o taki > > e niew > > > inne > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > hi,hi, > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastikowe kw > iatki > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > mowcie co to?(((((( pamiętam taki wierszyk z tamtych lat: kżda wriatka ma w głowie kwiatka, głupi ale do rymu Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiol > e(czyt > > ,aniol > > > ") > > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, > toż t > > o taki > > > e niew > > > > inne > > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > > > hi,hi, > > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastik > owe kw > > iatki > > > > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > > mowcie co to?(((((( > pamiętam taki wierszyk z tamtych lat: kżda wriatka ma w głowie kwiatka, głupi > ale do rymu **mowilo sie jeszcze: "tego kwiatu,pol swiatu" Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:55 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku janiol > e(czyt > > ,aniol > > > ") > > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie skubać, > toż t > > o taki > > > e niew > > > > inne > > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > > > hi,hi, > > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne plastik > owe kw > > iatki > > > > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > > mowcie co to?(((((( > pamiętam taki wierszyk z tamtych lat: kżda wriatka ma w głowie kwiatka, głupi > ale do rymu a ja to czasem jestem wariatka i to bez kwiatka Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:57 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slowiczku > janiol > > e(czyt > > > ,aniol > > > > ") > > > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu nie s > kubać, > > toż t > > > o taki > > > > e niew > > > > > inne > > > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > > > > > hi,hi, > > > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmieszne p > lastik > > owe kw > > > iatki > > > > > > > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > > > mowcie co to?(((((( > > pamiętam taki wierszyk z tamtych lat: kżda wriatka ma w głowie kwiatka, g > łupi > > ale do rymu > > > a ja to czasem jestem wariatka i to bez kwiatka powiedzmy że najbardziej zwariowany kwiatek w całym ogrodzie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:58 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > o swiecie Nicku-san > > > > > > > > co Ty wygadujesz o takim pieknym"slow > iczku > > janiol > > > e(czyt > > > > ,aniol > > > > > ") > > > > > > > slowiczek niczegowaty ale mogła tego drobiu > nie s > > kubać, > > > toż t > > > > o taki > > > > > e niew > > > > > > inne > > > > > > > jest kurczątko czy inna kaczka. > > > > > > > > > > > > hi,hi, > > > > > > w latach 60-siatych to bylo modne) > > > > > w latach 60tych dziewczyny we włosach nosiły takie śmie > szne p > > lastik > > > owe kw > > > > iatki > > > > > > > > > > > > ale ejstem ciemna nic nie rozumiem > > > > mowcie co to?(((((( > > > pamiętam taki wierszyk z tamtych lat: kżda wriatka ma w głowie kwia > tka, g > > łupi > > > ale do rymu > > > > > > a ja to czasem jestem wariatka i to bez kwiatka > > powiedzmy że najbardziej zwariowany kwiatek w całym ogrodzie. w ksztalcie slo-onecznika DDDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:42 a o czym mozwa bo sie spoznilam na wyklad?;D jaki ptaszek i czyj? Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:47 już Ty dobrze wiesz ale znowu zaczepki szukasz, Slo zaczepne)) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:50 orzeszek_rania napisała: > puk puk.... prosimy witaj!!!!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:51 orzeszek_rania napisała: > puk puk.... otwarte !!!!!!!!! Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:52 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > puk puk.... > > > otwarte !!!!!!!!! dzień dobry wieczór Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:52 orzeszek_rania napisała: > puk puk.... w okieneczko..... witaj Orzeszku) jak dzionek mnial? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:53 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > puk puk.... > > w okieneczko..... > witaj Orzeszku) > jak dzionek mnial? dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... a były nawet łzy... Slooo.... KOCHAM CIĘ Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:54 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > puk puk.... > > > > w okieneczko..... > > witaj Orzeszku) > > jak dzionek mnial? > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > a były nawet łzy... > Slooo.... KOCHAM CIĘ ale juz Ci pzreszlo co?))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:55 slo-onko napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > puk puk.... > > > > > > w okieneczko..... > > > witaj Orzeszku) > > > jak dzionek mnial? > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > a były nawet łzy... > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > ale juz Ci pzreszlo co?))))) Mam małą prosbę..... możemy pisać na tym wątku bo mój komp dziś dziwnie chodzi.... plissss Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:58 orzeszek_rania napisała: > slo-onko napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > witaj Orzeszku) > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > > a były nawet łzy... > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > ale juz Ci pzreszlo co?))))) > > Mam małą prosbę..... > możemy pisać na tym wątku bo mój komp dziś dziwnie chodzi.... plissss prozba spelniona... zostajemy tu.... dziwnie z rana mi chodzil..strasznie powoli ( Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:55 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > puk puk.... > > > > w okieneczko..... > > witaj Orzeszku) > > jak dzionek mnial? > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > a były nawet łzy... > Slooo.... KOCHAM CIĘ nie wiem o co chodzi ale i mnie sie udzieliło, jesteście wspaniałe, brawo!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:56 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > puk puk.... > > > > w okieneczko..... > > witaj Orzeszku) > > jak dzionek mnial? > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > a były nawet łzy... > Slooo.... KOCHAM CIĘ a czemu Orzeszek poplakuje??????????? Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:57 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > puk puk.... > > > > > > w okieneczko..... > > > witaj Orzeszku) > > > jak dzionek mnial? > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > a były nawet łzy... > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? ze sloo- nikną))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:59 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > witaj Orzeszku) > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > > a były nawet łzy... > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > ze sloo- nikną))))) pewnie,ze tak poprosze o podwojna porcje....obzartus jestem i juz)))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:00 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > witaj Orzeszku) > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > > a były nawet łzy... > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > ze sloo- nikną))))) ruskie? bo aj ruskie lubiec mniamDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:00 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > witaj Orzeszku) > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > > a były nawet łzy... > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > ze sloo- nikną))))) pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:01 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy > ..... > > > > a były nawet łzy... > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > ze sloo- nikną))))) > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". albo: pieeeerogi russkie razzzzz !!!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:03 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w > pracy > > ..... > > > > > a były nawet łzy... > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > > ze sloo- nikną))))) > > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". > > > albo: pieeeerogi russkie razzzzz !!!!!!!! tak krzycza jeszcze w barze we Wroclawiu z rana Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:04 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na tw > arzy w > > pracy > > > ..... > > > > > > a były nawet łzy... > > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > > > ze sloo- nikną))))) > > > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > > > > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". > > > > > > albo: pieeeerogi russkie razzzzz !!!!!!!! > > tak krzycza jeszcze w barze we Wroclawiu z rana a sa jeszcze bary mleczne? bo ja widzialm ostatnio 3 lata temy na starym miescie w Krakowie. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:02 nick000 napisał: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy > ..... > > > > a były nawet łzy... > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > ze sloo- nikną))))) > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". a dobre...nieslyszalam tego) zawsze w Karsku jem ruskie pierogi gdy auobus nas wiezie do domu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:05 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w > pracy > > ..... > > > > > a były nawet łzy... > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > > ze sloo- nikną))))) > > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". > > a dobre...nieslyszalam tego) > > zawsze w Karsku jem ruskie pierogi > gdy auobus nas wiezie do domu. Kendusia to kolo Swinoujscia !!!!!!!!!!!!))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:07 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na tw > arzy w > > pracy > > > ..... > > > > > > a były nawet łzy... > > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > > > > ugotowąłam dziś ruskie pierożki czy ktoś ma ochotę???? > > > > ze sloo- nikną))))) > > > pamiętacie tekst z "Misia" St, Barei: ..."prosż ruskie" to klient w > > > > barze, ...kucharka odkrzyknęła.."ruskie wyszli". > > > > a dobre...nieslyszalam tego) > > > > zawsze w Karsku jem ruskie pierogi > > gdy auobus nas wiezie do domu. > > > Kendusia to kolo Swinoujscia !!!!!!!!!!!!))))))))))))))))) nie Kochanie , to juz w pol drogi,gdzies chyba przed,czy za Zel.Gora. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:08 kendo napisała: > > > > Kendusia to kolo Swinoujscia !!!!!!!!!!!!))))))))))))))))) > > nie Kochanie , > to juz w pol drogi,gdzies chyba przed,czy za Zel.Gora. o kurcze sory to byl Karsiborz, pomylila mi sie nazwa(((( Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:11 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > > > Kendusia to kolo Swinoujscia !!!!!!!!!!!!))))))))))))))))) > > > > nie Kochanie , > > to juz w pol drogi,gdzies chyba przed,czy za Zel.Gora. > > > o kurcze sory to byl Karsiborz, pomylila mi sie nazwa(((( ja tez pierwszy raz nie znalam tego miasta, ale pierozki tam sa superowo smaczne, jak "wlasnego chowu" zawsze jestesmy tam okolo 12:00 13:00 Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 20:59 kendo napisała: > orzeszek_rania napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > puk puk.... > > > > > > w okieneczko..... > > > witaj Orzeszku) > > > jak dzionek mnial? > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > a były nawet łzy... > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:00 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > witaj Orzeszku) > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy..... > > > a były nawet łzy... > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) wiadoma rzecz, ze w srodeczku to najsmaczniejsze)))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:02 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w pracy > ..... > > > > a były nawet łzy... > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) > > wiadoma rzecz, > ze w srodeczku to najsmaczniejsze)))))))))))) tu juz nie mogę wytrzymać i idę zrobić sobie herbaty, macie ochotę? Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:03 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w > pracy > > ..... > > > > > a były nawet łzy... > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) > > > > wiadoma rzecz, > > ze w srodeczku to najsmaczniejsze)))))))))))) > > tu juz nie mogę wytrzymać i idę zrobić sobie herbaty, macie ochotę? chetnie, wiesz jaka lubie?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:05 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na tw > arzy w > > pracy > > > ..... > > > > > > a były nawet łzy... > > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > > > > bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) > > > > > > wiadoma rzecz, > > > ze w srodeczku to najsmaczniejsze)))))))))))) > > > > tu juz nie mogę wytrzymać i idę zrobić sobie herbaty, macie ochotę? > > > chetnie, wiesz jaka lubie?)))))) tez sie wpraszam na herbatke) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:07 kendo napisała: > > > > > > chetnie, wiesz jaka lubie?)))))) > tez sie wpraszam na herbatke) ciekawe co nam Nick przyniesie?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > > > > > > chetnie, wiesz jaka lubie?)))))) > > tez sie wpraszam na herbatke) > > ciekawe co nam Nick przyniesie?)))))) > hmmmm.....ja tez bym jakies ciasteczko jeszcze zachciala do herebatki, a pewnie jeszcze sobie podrodze pod okapem zakurzy9 Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:04 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > orzeszek_rania napisała: > > > > > > > > > > > > > puk puk.... > > > > > > > > > > > > w okieneczko..... > > > > > > witaj Orzeszku) > > > > > > jak dzionek mnial? > > > > > > > > > > dzieki Sloo zakończył się nawet z usmiechem na twarzy w > pracy > > ..... > > > > > a były nawet łzy... > > > > > Slooo.... KOCHAM CIĘ > > > > > > > > a czemu Orzeszek poplakuje??????????? > > > > > > > > > bo dziadek do orzechow ja za bardzo przydusil)))) > > > > wiadoma rzecz, > > ze w srodeczku to najsmaczniejsze)))))))))))) > > tu juz nie mogę wytrzymać i idę zrobić sobie herbaty, macie ochotę? tak Ci sie zachcialo pierozkow czy srodeczka orzeszkowego?)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:06 no i temat na bratnim watku upadl pytal NIck co mnie interesuje? powiedzialam,ze mezczyzniDDD a Was?))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:14 no gdzie ta herbata??????? usycham juz z tesknoty)))) ps. powtorzylam post Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:14 proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł i szarlotka dla pań Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:16 nick000 napisał: > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł i szarlotka > dla pań no wiedzialm,ze zapomni Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:17 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł i > szarlotka > > dla pań > > > no wiedzialm,ze zapomni a co tak grymasisz.... z czym jest zle???? Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:18 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł > i > > szarlotka > > > dla pań > > > > > > no wiedzialm,ze zapomni > > a co tak grymasisz.... > z czym jest zle???? bo ja chce moja ulubiona herbatke(((((( Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:16 nick000 napisał: > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł i szarlotka > dla pań oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... kochany jestes nicku.... wiedziales co lubimy.....usciski... sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:17 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł i > szarlotka > > dla pań > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > kochany jestes nicku.... > wiedziales co lubimy.....usciski... > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:17 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł > i > > szarlotka > > > dla pań > > > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > > kochany jestes nicku.... > > wiedziales co lubimy.....usciski... > > > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! > > > no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> nie płacz Slo, mleczko stoi obok w dzbanku Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:19 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak zn > alazł > > i > > > szarlotka > > > > dla pań > > > > > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > > > kochany jestes nicku.... > > > wiedziales co lubimy.....usciski... > > > > > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> > nie płacz Slo, mleczko stoi obok w dzbanku wlasnie to jest to !!!!!!!!!!))))))) moja bawarka)))))) NIk jestes wielki)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:18 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak znalazł > i > > szarlotka > > > dla pań > > > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > > kochany jestes nicku.... > > wiedziales co lubimy.....usciski... > > > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! > > > no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> ales rozkapryszona( miala byc z rozyczka ta herbatka?? Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:20 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak zn > alazł > > i > > > szarlotka > > > > dla pań > > > > > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > > > kochany jestes nicku.... > > > wiedziales co lubimy.....usciski... > > > > > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> > > ales rozkapryszona( > miala byc z rozyczka ta herbatka?? nie z rozyczka ale juz mam z mleczkiem Nok pamietal a procz tego to tak na prawde pije wlasnie mleko a moj jezor wrzeszczy: mlask mlask !!!!!! )))))) i jestem jak bobo Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:21 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > proszę bardzo, herbata z cytryną i rumem, na zimna noc jak zn > alazł > > i > > > szarlotka > > > > dla pań > > > > > > oj! jeziskiiiiiiiiiiiiiiiii... > > > kochany jestes nicku.... > > > wiedziales co lubimy.....usciski... > > > > > > sloo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamy pysznosci...przybywaj!!!!!!!!!!!!!!! > > > > > > no, szrlotka jest a gdzie moja ulubiona herbatka? <Slo beczy> > > ales rozkapryszona( > miala byc z rozyczka ta herbatka?? sory, byłem lekko złośliwy z tym mlekiem i schowałem je za siebie, ale płaczące Slo zmiękczy każdego Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:25 o swiecie!!! no chyba juz jest dobrze co??? jestej jak "mucika laciata" z tym mleczkiem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:26 kendo napisała: > o swiecie!!! > no chyba juz jest dobrze co??? > jestej jak "mucika laciata" z tym mleczkiem) uwielbiam mleko ale to tez tak falami. jak mam ochote to pije litramia potem pzrerwa i znow powrot Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o swiecie!!! > > no chyba juz jest dobrze co??? > > jestej jak "mucika laciata" z tym mleczkiem) > > > uwielbiam mleko ale to tez tak falami. > jak mam ochote to pije litramia potem pzrerwa i znow powrot ja tez tak mam, jeno nie z mlekiem białym tylko tym od wścieklej krowy.. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:31 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > o swiecie!!! > > no chyba juz jest dobrze co??? > > jestej jak "mucika laciata" z tym mleczkiem) > > > uwielbiam mleko ale to tez tak falami. > jak mam ochote to pije litramia potem pzrerwa i znow powrot usch...az mnie optrzepalo..... czasami jak mufinki upieke to lubie z zimnym mlekiem popic je) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > o swiecie!!! > > > no chyba juz jest dobrze co??? > > > jestej jak "mucika laciata" z tym mleczkiem) > > > > > > uwielbiam mleko ale to tez tak falami. > > jak mam ochote to pije litramia potem pzrerwa i znow powrot > > usch...az mnie optrzepalo..... > czasami jak mufinki upieke to lubie z zimnym mlekiem popic je) a co to mufinki? a tak w ogoel to dlaczego tak bardzo nie lubisz mleka Kendos? Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:36 kochani chyba pojde sie polozyc. moze cos milego mi sie przysni) powinnam wziac jakis masaz relaksacyjny albo czyms sobie dopomoc bo cos nie tego sie czuje. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:36 dzisiaj zaczęliśmy tym wątkiem i coś mi mówi że na nim skończymy. Muszę zpadać, jak zwykle dziękuję Wam , było super. Dobranoc paniom. Kenduś powodzenia w walce z maszyną, Slo życzę wielką rzeke mleka, Orzeszkowi żeby już nigdy nie musiała płakać, niech płacza ludzie źli.Trzymajcie sie cieplo Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 11.10.04, 21:42 Kendusia i my chodzmy, odpocznijmy, nabierzmy sil na jutro)))))) slodkich snow (ja juz padam-nie podoba mi sie to,za szybko padam). papa Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 06:44 Chej, dzień sie budzi w promieniach słońca, bo taka jest prawda. Po nocnym przymrozku juz widać że dzionek będzie słoneczny czego i Wam kochani życzę. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 08:04 witam wszystkich cieplutko swoim usmiechem pomimo,ze slonko na niebie niesmialy wynurza swoje promienie Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 10:17 ..tez sloneczko mnie obudzilo lsniac na trwanikach przymrozkiem.. a dzis pierwszy przymrozek u Nicka) ** milego poranka/dnia/wieczoru. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 11:37 Kenduś, nie mogłem wcześniej być i pomóc przy pieczeniu, myślę ze chlebuś sie udał, wieczorem pokosztujemy))), miłego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 11:59 nick000 napisał: > Kenduś, nie mogłem wcześniej być i pomóc przy pieczeniu, myślę ze chlebuś sie > udał, wieczorem pokosztujemy))), miłego dnia. a jakas zapitka tez bedzie?))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 12:22 ha,Nicku, jeszcze nie zaczelam, jak zwykle czegos braklo> maki< slubne musial wyjechac z domciu, wiec zakupi i dopiero upieke) mi sie nieche z domciu nigdize dzis ruszac mimo,ze sloneczko swieci mialam rekawiczki na lapcietach zmarzlam i juz( nawet zjesc lunchu mi sie niechce( ** milego poludnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 12:26 kendo napisała: > ha,Nicku, > jeszcze nie zaczelam, > jak zwykle czegos braklo> maki< > slubne musial wyjechac z domciu, > wiec zakupi i dopiero upieke) > > mi sie nieche z domciu nigdize dzis ruszac > mimo,ze sloneczko swieci > mialam rekawiczki na lapcietach > zmarzlam i juz( > nawet zjesc lunchu mi sie niechce( > > ** > milego poludnia zycze. <Slo tuli Kendo i ogrzewa jej lapki> ))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 12:57 ..kochane jestescie ludziska.... podstawiam za to lapcieta....o) do swiezego chlebka winko mozna poprobowac, tak nam poserwowali na win provning jak bylam byla to bulka paryska i jakies tam grube paluszki.... ale wtedy sobie poprobowalismy ) z nasza "trojka"..szkoda juz sie rozpadla "trojeczka" zakonczenie bylo u jednej z nich w domciu)))))))))) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 13:13 kendo napisała: > ..kochane jestescie ludziska.... > podstawiam za to lapcieta....o) > > do swiezego chlebka winko mozna poprobowac, > tak nam poserwowali na win provning jak bylam > byla to bulka paryska i jakies tam grube paluszki.... > ale wtedy sobie poprobowalismy ) > z nasza "trojka"..szkoda juz sie rozpadla "trojeczka" > zakonczenie bylo u jednej z nich w domciu)))))))))) czy ja dobrze służe...... Kenduś piecze chlebek...... to ja zrobię masełko do chlebusia samiusieńka.... wieczorem uczta..... a do tego maślaneczka..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm odpływam........... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 13:20 orzeszek_rania napisała: > kendo napisała: > > > ..kochane jestescie ludziska.... > > podstawiam za to lapcieta....o) > > > > do swiezego chlebka winko mozna poprobowac, > > tak nam poserwowali na win provning jak bylam > > byla to bulka paryska i jakies tam grube paluszki.... > > ale wtedy sobie poprobowalismy ) > > z nasza "trojka"..szkoda juz sie rozpadla "trojeczka" > > zakonczenie bylo u jednej z nich w domciu)))))))))) > > czy ja dobrze służe...... > Kenduś piecze chlebek...... > to ja zrobię masełko do chlebusia samiusieńka.... > wieczorem uczta..... > a do tego maślaneczka..... > mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm > odpływam........... o nie zla biesiadka sie szykuje taka wiejska o ktorej marzylam heh, NIk mial racje marzenia sie spelniaja)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 13:25 o jezuskiiiiiiiiiiiiiii...maselko i maslaneczka slinotoku dostalam...... juz niedlugo popijac bede maslaneczke, zawsze to robie jak jaestem w kraju(u nas niema tego picia(,) Mama robi rowniez sama maselko.....o swiecie!!!!!!!!!!!!!! ale bede szczesliwa.... a wieczorkiem ucztujemy, mam jeszcze piekny szczypiorek w ogrodku ale bedzie wszystko pasowac..mniam,mniammmmmmmmmmm..... Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 13:57 kendo napisała: > o jezuskiiiiiiiiiiiiiii...maselko i maslaneczka > slinotoku dostalam...... > > juz niedlugo popijac bede maslaneczke, > zawsze to robie jak jaestem w kraju(u nas niema tego picia(,) > Mama robi rowniez sama maselko.....o swiecie!!!!!!!!!!!!!! > ale bede szczesliwa.... > > a wieczorkiem ucztujemy, > mam jeszcze piekny szczypiorek w ogrodku > ale bedzie wszystko pasowac..mniam,mniammmmmmmmmmm..... przepraszam, czy ja dobrze trafiłem, jestem w vistuli czy w jakimś kulinarnym raju. Dokładam sie do imprezki, przyniosę swoje pomidory, jeszcze mam w szklarni, prawdziwą wiejską suchą kiełbaskę i butelke żytniówki-krzakówki.. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 12.10.04, 14:03 dobrze trafiles nicku) o swiecie.... to dzis ide na wagary...nie jade na hata yoge zostaje z wami.... pomidorki "wlasnego chowu"toz to raj dla podniebienia a zytnioweczka hmmmm..chyba nie wpaden pod stol podepre sie sie sucha kielbaska.....ech....ja chce juz do kraju))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 13.10.04, 06:52 Kasikkowy wątek pięknie się nam rozwinął, oznacza to tylko jedno, jest w nim, jak w całej vistuli, ciepło i przytulnie. Dobre miejsce na poranną kawę i poranne serdeczności. Witajcie Wszyscy, zycze miłego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 13.10.04, 07:01 nick000 napisał: > Kasikkowy wątek pięknie się nam rozwinął, oznacza to tylko jedno, jest w nim, > jak w całej vistuli, ciepło i przytulnie. Dobre miejsce na poranną kawę i > poranne serdeczności. Witajcie Wszyscy, zycze miłego dnia. Witam i ja zimnym porankiem lecz cieplym sercem Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 13.10.04, 07:27 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Kasikkowy wątek pięknie się nam rozwinął, oznacza to tylko jedno, jest w > nim, > > jak w całej vistuli, ciepło i przytulnie. Dobre miejsce na poranną kawę i > > > poranne serdeczności. Witajcie Wszyscy, zycze miłego dnia. > > > Witam i ja zimnym porankiem lecz cieplym sercem > i od razu zrobiło sie miło) Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 13.10.04, 09:08 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Kasikkowy wątek pięknie się nam rozwinął, oznacza to tylko jedno, j > est w > > nim, > > > jak w całej vistuli, ciepło i przytulnie. Dobre miejsce na poranną > kawę i > > > > > poranne serdeczności. Witajcie Wszyscy, zycze miłego dnia. > > > > > > Witam i ja zimnym porankiem lecz cieplym sercem > > > i od razu zrobiło sie miło) i cieplo za oknem Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 13.10.04, 09:41 witajcie ludziki kochane pachnie sniegiem, wiatr dalej wieje jak w kieleckim sloneczko jednak swieci.... dobrze ze vistula plynie przyjaznym pradem milego dzionka i jak najmniej stresu. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 06:46 W najmilszym forum świata dzieją się sprawy najróżniejsze, to tak jak z pogodą, Zimno dzisiaj i wietrznie, czuć mrozem i sniegiem, mam jednak nadzieję na słoneczny dzień. Tego życzę Wam wszystkim Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 07:34 zycze milego dnia osladzajac WAm dzisiejszy zimny dzien cieplymi promykami slonka ))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 08:33 slo-onko napisała: > zycze milego dnia osladzajac WAm dzisiejszy zimny dzien cieplymi promykami > slonka ))))))) a słońce świeci od samego rana jak reflektor, lubie tak Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 08:49 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > zycze milego dnia osladzajac WAm dzisiejszy zimny dzien cieplymi promykam > i > > slonka ))))))) > > a słońce świeci od samego rana jak reflektor, lubie tak ale to slonko to na mim niebie )))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 10:11 hi,hi,...ale sobie "kadzicie" hi,hi,....(zartuje) hej!!!!!!!!!!!!!!! widac humorki dopisuja mimo aury jesiennej..... z wiatrem cos deszczyk zacina..... w domku cieplunio ...usch..... acha mialm dzis experymetowac z piecem) ** milego poranka nowo przybylym i stalym ludzikom. Odpowiedz Link
kasikk Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 10:39 właśnie witanko czy ktoś mnie uratuje od pracki?? ja juz chce piątek po południu... Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: jesienne witanko :)) 14.10.04, 12:25 Witam cieplutko po krótkiej nieobecności.... Sło-onecznego dnia życzę.... Odpowiedz Link
odin-2 Re: jesienne witanko :)) 16.10.04, 08:59 Dobrego Dzionka Zycze O 06:30 spacerek z Psiaczkiem ,bylo +6*C i bardzo mglisto ,z ledwoscia ogon futrzaka widzialem ,teraz juz mgla opada,-typowy jesienny poranek w Skâne. Pzdr. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 16.10.04, 09:07 a co Tobie odinku sie stalo, ze zawitales do nas i budzisz Wszystkich tak wczesnie??????????? ** milego dnia.... o sloneczko przez mgle sie przedziera moze bedzie przyjemny dzien. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 16.10.04, 09:45 Witajcie w sobotę mglistą, jesienną. Może to nie moja sprawa ale Ty mi się Kendo tak Odina nie czepiaj, z tego wszystkiego nosa z domku nie wysadzi i z psina nie wyjdzie. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 16.10.04, 09:52 czesc Nicku.... wyjdzie ,wyjdzie.....tac to jego psiunka,bo tak bardzo chcial, a psiunek przy jego ogladaniu szczeniaczkow przyczlapal do mnie i tak pozostalo.... moj psiunus uczuciowo a urzedowo pancia ** milego poranka. Odpowiedz Link
nick000 Re: jesienne witanko :)) 19.10.04, 06:43 nie odmówię sobie przyjemności żeby nie przywitać sie z Wami powtórnie w wątku specjalnie na takie okazje przez Kasikka powołanym. Wiatajcie jesienią, która też ma swoje uroki, miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 19.10.04, 07:52 masz racje NIk-w tym roku jest szczegolnie urocza witam jesiennie, spadajaco-listkowo, szaro-porannie ale cieplo)))) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 22.09.05, 10:29 pierwszy dzien jesienny, strasznie mglisty, zapowiadaja ja niemal na caly dzien i +17 st.ciepelka. milych wrazen jesiennych. Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 10:45 Witajcie "robaczki",jakby to mysia napisala) poranek nareszcie sie rozslonecznil po mlgle ,jak mleko zapowiada sie cieplo. zycze milej niedzieli,relaxsujcie sie przyjemnie. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:22 i ja w koncu dokopalam sie do watku powitalnego cala nocke nie spalam, powinnam chyba odpoczac? e, tam szkoda dnia,inni tez nie spia i zyja Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:26 witaj sloo, no jak by to bylo,zeby sloneczko w dzien spalo) odespisz nocke innym razem napewno) milego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:34 kendo napisała: > witaj sloo, > no jak by to bylo,zeby sloneczko w dzien spalo) > odespisz nocke innym razem napewno) > > milego dnia zycze. teraz jest ok, gorzej bedzie popoludniu. ide do teatru wiec musze sie jakos tzrymac do tej 17 szkoda mi odpuscic te sztuke, wystawiana jest tylko dzisiaj, bilety zamowione. mam nadzieje,ze zdaze sie wyspac do tego czasu Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:38 radze musowo krociutka drzemke, bo inaczej moze sie zdazyc,ze przysniesz na sztuce zycze przyjemnego czasu w teatrze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:44 kendo napisała: > radze musowo krociutka drzemke, > bo inaczej moze sie zdazyc,ze przysniesz na sztuce > zycze przyjemnego czasu w teatrze. jak bede sie zmuszac to nic miz tego nie wyjdzie. musze poczekac,az najdzie ochota. potem wypije sobie kawe szatana i postaram sie nie pzrysypiac) Odpowiedz Link
kendo Re: jesienne witanko :)) 25.09.05, 11:47 to prawda,tez nigdy nie moge usnac ,jak jest mus( musze z psiuna na spacerek sie udac, a pozniej moze lasek zalicze sprawdzajac czy jakies grzybki sa miej sobie dobrze sloo. Odpowiedz Link