maria88 18.04.18, 16:48 Juz od -2 ch tygodni sa jakieś problemy z przerwami do zalogowania się na pocztę. Wkurzona jestem co oni robią. Nie potrafią zreperować tylko grzebią i grzebią bez efektu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusia_janusia Re: Problem z pocztą 18.04.18, 17:11 U mnie tez wszystko w porzadku, bez problemow. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Problem z pocztą 18.04.18, 17:54 U mnie wszystko dziala jak nalezy ...czyli to sa jakies miejscowe przerwy ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Problem z pocztą 18.04.18, 18:01 Maria, a o kim piszesz ze oni grzebią??? Gazeta nie jest winna, skoro u nas jest wszystko OK. "Wkurzona jestem co oni robią. Nie potrafią zreperować tylko grzebią i grzebią bez efektu." . Odpowiedz Link
kendo Re: Problem z pocztą 18.04.18, 18:44 tu tez OK, a moze na jakis laczach (regionalnie)co ida do Marii sa jakies komplikacje?? Odpowiedz Link
maria88 Re: Problem z pocztą 18.04.18, 19:10 Kilka razy dziennie nie działa. Inni tez piszą o tym na forum o poczcie. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Problem z pocztą 19.04.18, 14:54 Dzis rzeczywiscie dwa razy nie udalo mi sie natychmiast wejsc na poczte ... ale dla mnie to nie problem, bo wchodze wtedy bezposrednio na fora... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Problem z pocztą 18.08.18, 19:13 Napisalam odpowiedz do kendo w sprawie wyjmowania chipsu z aparatu fotograficznego i zacytowalam dwie linijki z tego co kendo napisala ... a poczta nie chciala mi wyslac!!! Jako powod poczta podala, ze zacytowalam cala odpowiedz, co wcale sie nie zgadza, bo kendo pisala w tej samej odpowiedzi do innych osob a ja tego oczywiscie nie zamiescilam. Pierwszy raz zdarza mi sie, aby odmowiono z powodu "dlugiego cytatu" ... . Odpowiedz Link
kendo Re: Problem z pocztą 18.08.18, 19:55 pia.ed napisała: > Jako powod poczta podala, ze zacytowalam cala odpowiedz, > co wcale sie nie zgadza, > bo kendo pisala w tej samej odpowiedzi do innych osob > a ja tego oczywiscie nie zamiescilam. > > Pierwszy raz zdarza mi sie, aby odmowiono z powodu "dlugiego cytatu" ... > > . > pare razy mialam podobny problem, za drugim kliknieciem wyslalo.. ciekawe czy teraz wysle od razu= zacytowalam fragment wypowiedzi Odpowiedz Link
pia.ed Problem z pocztą, a moze juz w porzadku? 18.08.18, 21:06 kendo napisała: > pia.ed napisała: > > > Jako powod poczta podala, ze zacytowalam cala odpowiedz, co wcale sie nie zgadza... > pare razy mialam podobny problem, > za drugim kliknieciem wyslalo.i > Probowalam co najmniej 5 razy ... Zreszta mialam tez inny problem: mimo wycielam/wyrzucilam cytowanie, to wklejalo mi sie z cytatem!!! Teraz na jakis czas zamknelam komputer, to chyba problem sie nie powtorzy... . Odpowiedz Link
pia.ed Juz w porzadku ... 20.08.18, 12:13 Byla DZIS przerwa w dzialanosci poczty Gazety od 04 00 do 12 00 ... To do tych, ktorzy moze dotad nie probowali wchodzic ... . Odpowiedz Link
kendo Re: Juz w porzadku ... 20.08.18, 12:25 pia.ed napisała: > > Byla DZIS przerwa w dzialanosci poczty Gazety od 04 00 do 12 00 ... > To do tych, ktorzy moze dotad nie probowali wchodzic ... > > . dziekuje , tez wiemy, juz mozna klikac, jak sie ma czas, musze znikac i sprawy pozalatwiac Odpowiedz Link
xystos Re: Juz w porzadku ... 20.08.18, 12:31 serwer padł,wszyćko bez te upały,ajuści. Odpowiedz Link
pia.ed Wyjasnienie administracji Gazety ... 20.08.18, 12:41 Dziękujemy za zgłoszenie - mamy atak spamerski na forum. Jak tylko problem zostanie rozwiązany, wątki spamerskie zostaną skasowane. Przepraszamy za utrudnienia. Pozdrawiamy, Odpowiedz Link
xystos Re: Wyjasnienie administracji Gazety ... 20.08.18, 12:49 na FK nagonki na PiS ale takie infantylne i niesmaczne ,że raczej napędzają PiS wyborców,czy tamtejszy admin na urlopie? Odpowiedz Link
pia.ed Nowa przerwa ... ... 20.08.18, 17:12 Znow byla przerwa na poczcie i forach Gazety zaraz po godz. 13 30... Nie wiem jak dlugo trwala, bo po 5 minutach zamknelam komputer. Teraz otrzymalam blizsze wyjasnienie: "OKAZUJE SIĘ ŻE JEST CYBERNYTYCZNY ATAK - Odpowiedz Link
pia.ed Cos jednak nie gra ... 21.08.18, 02:24 Wieczorem znow mialam problemy z wysylaniem postow ... Najpierw dlugo nic sie nie dzialo, a potem pokazywal sie komunikat, ze serwer nie dziala ... innymi slowy post nie zostal wyslany. . Odpowiedz Link
kendo Re: Cos jednak nie gra ... 23.08.18, 06:25 pia.ed napisała: > > Wieczorem znow mialam problemy z wysylaniem postow ... > Najpierw dlugo nic sie nie dzialo, a potem pokazywal sie komunikat, > ze serwer nie dziala ... innymi slowy post nie zostal wyslany. > > . wczoraj wieczorem tez mialam podobny problem zrobilam kilka wpsisow i zaden sie nie wklikal,choc bylo powiadomienie ze wpis wszedl. dzis z samego rana sprawdzam i jest OK Odpowiedz Link
pia.ed Re: Cos jednak nie gra ... 23.08.18, 10:53 kendo napisała: > > zrobilam kilka wpsisow i zaden sie nie wklikal ... Wieczorem patrzylam na telewizje, wiec mnie nie bylo przy komputerze, ale wiem na pewno, ze miedzy godz. 00 30 i godz. 01 00 zaczelo sie psuc! Bez problemu weszlam na inne, otwarte forum,poczytalam wpisy i na jeden odpisalam. Problem pojawil sie przy wysylaniu: pokazalo sie "PROXY" slowo, ktore pokazuje sie przy NIECZYNNYM serwerze.... Mimo to kliknelam jeszcze raz i ukazal sie napis: "Wiadomosc zostala juz wyslana" Przy sprawdzeniu okazalo sie, ze jednak nie zostala wyslana ... *** Na szczescie zrobilam kopie wiadomosci! . Odpowiedz Link