kendo 10.04.05, 08:22 Nasz Rodzynek/Vistulaczek/ dzis swe swieto ma, nie liczymy latek, bo przeciez zawsze mlody jest) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 08:24 W dniu tak pieknym i wspanialym, zycze Ci serduszkiem calym, duzo zdrowia ,sto lat zycia miljon zlotych do zdobycia...... **pieknego dnia.. STO LAT W ZDROWIU I W SZCZESCIU..... USCISKI I MASE CALUSOW.............))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
odin-2 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 08:39 Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka ... lepiej sie poczujesz, gdy nie liczysz ile ich juz masz na koncie . Najlepszosci w Dniu Twoich Urodzin Ci Zycze Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 17:44 odin-2 napisał: > Urodziny to jak wypicie kolejnego kieliszka ... > lepiej sie poczujesz, > gdy nie liczysz > ile ich juz masz na koncie . > > Najlepszosci w Dniu Twoich Urodzin Ci Zycze dzięki Odin, my faceci musimy trzymać sie razem, może się dzisiaj nie racze czyms mocniejszym, ale żubrem Twoje zdrowie wznoszę, za lepsze czasy stary, oby nam się Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 09:10 Życzę Ci... Spokojnego snu i radosnego przebudzenia Abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć Tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile Tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok Abyś zawsze był komuś potrzebny Radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia Abyś znalazł szczęście, którego szukasz. W dniu .... mych urodzin ode mnie te zyczenia , cmok, cmok, cmok)))) no co? w dniu urodzin mozna sie calowac Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 09:33 pewnie,ze tak sloo dzis zasypiemy Nicka usciskami i caluskami, chce czy nie..... niech ma sobie mily i radosny dzien mimo przeciwnosciom losu. Odpowiedz Link
kendo Re: dla Nicka wierszyk o piwku ;))))))))))))) 10.04.05, 12:03 bo NAWET TEGO nie moze zabraknac dzisiaj))))))))) ** autorstwa Wandy Chotomskiej "Pewien kolejarz miał moc roboty, musiał napoić sześć lokomotyw. Pięć lokomotyw piło jak smoki wody strumienie, wody potoki, a ta ostatnia, że wody nie weˇmie w usta. Biedny kolejarz, rwąc włosy z brody, pytał ją - Czemu nie chcesz pić wody? Czym cię napoję, lokomotywo? A ona na to: - Mam chęć na piwo! - Wypiła browar piwa bez mała, przez dobry kwadrans potem wzdychała, wreszcie sapnęła: - Więcej nie mogę...- I dysząc ciężko ruszyła w drogę. Jedzie po szynach lokomotywa, Cała się kiwa od tego piwa. Chciała zagwizdać na szyn zakręcie, Lecz gwizd się zmienił w straaaaaszne ziewnięcie. Wlecze się, wlecze koło przy kole, Ciężko, ospale, jak mucha w smole, Gnuśnie, leniwie, sennie, mozolnie, coraz to wolniej, wolniej i wolniej... Wreszcie na bocznym torze stanęła, Ślepia zamknęła, no i zasnęła. Śpi tam spokojnie już cztery doby, Na różne przy tym chrapiąc sposoby. Bo tak to bywa z lokomotywą, Co zamiast wody popija piwo." -------------------------------------------------------------------------------- czy wypada wznosic toast Zubrem ?? ) STO LATTTTTTTTTTTTTTTTT NICKU )))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: dla Nicka wierszyk o piwku ;))))))))))))) 10.04.05, 12:33 wierszyk wprost dla Nicka!! a ode mnie też: dużo zdrowia i słodyczy (krówek ) mleczny Kasikk Tobie życzy DD Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 15:43 jakos tak cichutko OK,stawiam skrzynke piwka buteke szampana, zakaski wedle fantazji i smaku.... prosze sie czestowac w oczekiwaniu na "urodzinowe dziecie" Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 15:49 to moze powiem jakis wierszyk o piwku ) znalzlam go dzis w necie, jak sie dziecieciu urodzinowemu nie bedzie podobac lub uzna , ze nie pasuje w tak podnioslym dniu ,prosze powiedziec ,usune ) ** Poemat o piwie Poranek wczesny Jadę pospiesznym Wprost do Warszawy Załatwiać sprawy Pociąg o czasie Ja w drugiej klasie Wagon się kiwa Piję trzy piwa Łódź Niciarniana W pęcherzu zmiana Pęcherz nie sługa A podróż długa Ruszam z tej racji Do ubikacji Kto zna koleje Wie, jak się leje To, co trzęsie się W Los Angelesie Formę osiąga W polskich pociągach Wyciągam łapę Podnoszę klapę Biada mi biada Klapa opada Rzednie mi mina Trza klapę trzymać Łokieć, kolano Trzymam skubaną Celuję w szparkę Puszczam Niagarkę Tryska kaskada Klapa opada Fatum złowieszcze Wszak wciąż szczę jeszcze Organizm płynną Spełnia powinność Najgorsze to, że Przestać nie może Toczę z nim boje Jak Priam o Troję Chcę się powstrzymać Ratunku ni ma Pociąg się giba A piwo spływa Lecę na ścianę Z mokrym organem Lecąc na drugą Zraszam ją strugą Wagonem szarpie Leję do skarpet Tańcząc Czardasza Nogawki zraszam O, straszna męko Kozak, flamenco Tańczę, cholera Wzorem Astair'a Miota mną, ciska Ja organ ściskam Wagon się chwieje Na lustro leję Skład się zatacza Ja sufit zmaczam Wszędzie Łabędzie Jezioro będzie odtańczam z płaczem La Kukaraczę Zwrotnica, podskok Spryskuję okno Nierówne złącza Buty nasączam Pociąg hamuje Drzwi obsikuję I pasażera Co drzwi otwiera Plus dawka spora Na konduktora Resztka mi kapie Na skrót PKP Wreszcie pomału Brnę do przedziału Pasażerowie Patrzą spod powiek Pytania skąpe Gdzie pan wziął kąpiel?" Warszawa, Boże! Nareszcie dworzec! Chwilo szczęśliwa Na peron spływam Walizkę trzymam Odzież wyżymam Ach, urlop błogi Od fizjologii Ulga bezbrzeżna Pociag odjeżdża Rusza maszyna Hen w dal Po szczy... Po szynach. -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
nick000 Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 16:37 hahaha, znakomite, tak w ogóle to chcę bardzo podziękowac za wszystko, fajnie mi się dzieki Wam dzień zaczał, szkoda ze pomimo niedzieli zaganiany jestem z lekka, najchętniej siadłbym z vistulowym towarzystwem przy czymś mocniejszym i spokojnie przegadał cały wieczor Nie jest powiedziane, ze kiedyś tak sie nie stanie, jeszcze przed dziesięcioma miesiącami nie wiedziałem o istnieniu tego forum a dzisiaj, mówię to zupełnie powaznie, wydaje mi się ono najcieplejszym miejscem na swiecie, dzięki Wam kochane panie i nieliczni, przewijajacy sie przez rzeczkę, panowie Dzień bez kontaktu z Wami wydaje mi sie niesamowicie długi i stracony. Nie sądze zebym przesadzał nazywając nas wszystkich grupą dobrych przyjaciół, zawdzięczamy to naszej szefowej Kendo)) Specjalne ukłony Kenduś dla Ciebie i Odina)))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 17:42 och Nicku, to my Cie dzis chwalimy i na piedestal obsadzamy) niemniej ciesza mnie Twe slowa,az zawachlowalam rzeskami ) ) a na dowud tego prosze zajzyj pod ten link.... ** www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka38/kartka38.htm usciski.... Odpowiedz Link
nick000 Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 17:51 kendo napisała: > och Nicku, > to my Cie dzis chwalimy i na piedestal obsadzamy) > niemniej ciesza mnie Twe slowa,az zawachlowalam rzeskami ) ) > a na dowud tego prosze zajzyj pod ten link.... > ** > www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka38/kartka38.htm > usciski.... ładne))) dzięki Kenduś Dziwne, ale im jestem starszy tym łatwiej sie wzruszam Teraz juz musze spadać, do późnego wieczora mnie nie bedzie, ale nie omieszkam jeszcze do vistuli zerknąć i coś Wam na dobranoc szepnąć Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowe szalenstwa ;))))))))))))) 10.04.05, 17:55 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > och Nicku, > > to my Cie dzis chwalimy i na piedestal obsadzamy) > > niemniej ciesza mnie Twe slowa,az zawachlowalam rzeskami ) ) > > a na dowud tego prosze zajzyj pod ten link.... > > ** > > www.mirpralat.neostrada.pl/kartki/kartka38/kartka38.htm > > usciski.... > > ładne))) dzięki Kenduś Dziwne, ale im jestem starszy tym łatwiej sie wzrus > zam Teraz juz musze spadać, do późnego wieczora mnie nie bedzie, ale nie omie > szkam jeszcze do vistuli zerknąć i coś Wam na dobranoc szepnąć milego wieczorku zycze spiesz sie powoli, vitula i vistulanki zawsze czakaja na Nicka) ach...wzruszenia zostaw na jakis inny raz ) a dzis usmiechaj sie do zycia i pokonuj przeciwnosci losu z usmiechem....usciski.... Odpowiedz Link
nick000 Re: dla Nicka wierszyk o piwku ;))))))))))))) 10.04.05, 17:40 kasikk napisała: > wierszyk wprost dla Nicka!! > a ode mnie też: > dużo zdrowia i słodyczy (krówek ) > mleczny Kasikk Tobie życzy DD bardzo to z Twojej strony Kasikk miłe, masz u mnie nie tylko jedną, ale i całe stado tych sympatycznych zwierzatek)), przy pierwszej okazji wręcze Ci, jako zamiennik, wielką pakę z krówkami, to najsmakowitsze wspomnienie mojego dzieciństwa) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 17:41 slo-onko napisała: > Życzę Ci... > Spokojnego snu i radosnego przebudzenia > Abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, > a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć > Tylu dobrych wspomnień, > abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile > Tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok > Abyś zawsze był komuś potrzebny > Radości myślenia, ostrości spojrzenia, > triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia > Abyś znalazł szczęście, którego szukasz. > > W dniu .... mych urodzin ode mnie te zyczenia , cmok, cmok, cmok)))) > no co? w dniu urodzin mozna sie calowac Slo jak zwykle przeurocza, powiem Ci na uszko, ze mozna))), nie tylko w dniu urodzin))) i dziękuję, wiesz za co))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 18:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > Życzę Ci... > > Spokojnego snu i radosnego przebudzenia > > Abyś czasami mógł sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnąłeś, > > a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć > > Tylu dobrych wspomnień, > > abyś dzięki nim mógł przetrwać złe chwile > > Tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok > > Abyś zawsze był komuś potrzebny > > Radości myślenia, ostrości spojrzenia, > > triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia > > Abyś znalazł szczęście, którego szukasz. > > > > W dniu .... mych urodzin ode mnie te zyczenia , cmok, cmok, cmok)))) > > no co? w dniu urodzin mozna sie calowac > > Slo jak zwykle przeurocza, powiem Ci na uszko, ze mozna))), nie tylko w dniu > urodzin))) i dziękuję, wiesz za co))) nie wiem Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 17:45 kendo napisała: > Nasz Rodzynek/Vistulaczek/ > dzis swe swieto ma, > nie liczymy latek, > bo przeciez zawsze mlody jest) specjalne i bardzooooooooo ciepłe podziekowania dla nszej Kendo kochanej, bez Ciebie nie mielibysmy okazji sie poznać, uściski szefowo))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 17:50 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > Nasz Rodzynek/Vistulaczek/ > > dzis swe swieto ma, > > nie liczymy latek, > > bo przeciez zawsze mlody jest) > > specjalne i bardzooooooooo ciepłe podziekowania dla nszej Kendo kochanej, bez > Ciebie nie mielibysmy okazji sie poznać, uściski szefowo))) eeeeeeeeee.. tam Nicku, ciesze sie ze mamy sobie milo wspolnie , a ja niechce byc "szefowa" ) nie lubie tego wyrazenia) kojazy mi sie z czyms "wyzszym" a przeciez jestesmy rowni prawda? jestem kendula tylko i juz) Odpowiedz Link
jtka Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 19:58 Nicku , Nicku , Nicku ))) i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opuszcza , a cala reszta będzie razem z nim buzki wielkie**** p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konkurencji)))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:06 no to ladnie, Nick z odinem zrowko sobie wypili... a my ?? juz dawno trunki czekaja i cusik nikt nieochotny na dzisiejsze ucztowanie.... ja tam szampanika sobie walam,,,,, zdrowie Nicku Twoje...... kto dolancza do toastu)) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:08 dziewczyny a moze sie zbierzemy i z wielkiego TORTA urodzinowego Nickowi wyskoczymy ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:25 kendo napisała: > dziewczyny a moze sie zbierzemy i z wielkiego TORTA urodzinowego > Nickowi wyskoczymy ) torta, zakaske i cos do zakaski jak Nicka dzis nie bedzie (a wszytsko na tow skazuje bo musi nistety byc zabiegany) to wiczor urodzinowy urzadzimy same ale myslami bedziemy z nim a on z nami Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > dziewczyny a moze sie zbierzemy i z wielkiego TORTA urodzinowego > > Nickowi wyskoczymy ) > > torta, zakaske i cos do zakaski > jak Nicka dzis nie bedzie (a wszytsko na tow skazuje bo musi nistety byc zabieg > any) to wiczor urodzinowy urzadzimy same ale myslami bedziemy z nim a on z nami > oczywiscie , torcika kawaleczek zostawimy i browara... chociaz nieiwm czy kombinacja jest dbra) ja lapie za szampanika i juz.... ZDROWIE NICKU TWOJE...... Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:24 jtka napisała: > Nicku , Nicku , Nicku ))) > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opuszcza , a cala > reszta będzie razem z nim > buzki wielkie**** > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konkurencji)))) ale ja go przeciez usta nie caluje moze by chcial ale wpierw tzra sobie zasluzyc wiec mozesz go calowac Jtka Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:28 slo-onko napisała: > jtka napisała: > > > Nicku , Nicku , Nicku ))) > > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opuszcza , a cala > > > reszta będzie razem z nim > > buzki wielkie**** > > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konkurencji)) > )) > > ale ja go przeciez usta nie caluje moze by chcial ale wpierw tzra sobie zas > luzyc wiec mozesz go calowac Jtka no przeciez to taki dzien dzisiaj, ze mozemy sobie na ta przyjemnosc pozwolic i obsypywac pocalunkami i juz))))))))))))))))))) i przytulac i glaskac czule )))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:33 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > jtka napisała: > > > > > Nicku , Nicku , Nicku ))) > > > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opuszcza , > a cala > > > > > reszta będzie razem z nim > > > buzki wielkie**** > > > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konkurencj > i)) > > )) > > > > ale ja go przeciez usta nie caluje moze by chcial ale wpierw tzra sob > ie > zas > > luzyc wiec mozesz go calowac Jtka > > no przeciez to taki dzien dzisiaj, > ze mozemy sobie na ta przyjemnosc pozwolic > i obsypywac pocalunkami i juz))))))))))))))))))) > i przytulac i glaskac czule )))))))))))) masz racje dzis pozwalamDDDD dzis nie bede zazdrosna DDDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:35 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > jtka napisała: > > > > > > > Nicku , Nicku , Nicku ))) > > > > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opusz > cza , > > a cala > > > > > > > reszta będzie razem z nim > > > > buzki wielkie**** > > > > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konk > urencj > > i)) > > > )) > > > > > > ale ja go przeciez usta nie caluje moze by chcial ale wpierw tz > ra sob > > ie > > zas > > > luzyc wiec mozesz go calowac Jtka > > > > no przeciez to taki dzien dzisiaj, > > ze mozemy sobie na ta przyjemnosc pozwolic > > i obsypywac pocalunkami i juz))))))))))))))))))) > > i przytulac i glaskac czule )))))))))))) > > masz racje dzis pozwalamDDDD > dzis nie bede zazdrosna DDDD ha !! dzis pozwalasz....?? poczekaj ino, w kwietniu wiele okazji do innych gratulacji i usciskow i caluskow) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:39 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > jtka napisała: > > > > > > > > > Nicku , Nicku , Nicku ))) > > > > > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie > opusz > > cza , > > > a cala > > > > > > > > > reszta będzie razem z nim > > > > > buzki wielkie**** > > > > > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robi > ć konk > > urencj > > > i)) > > > > )) > > > > > > > > ale ja go przeciez usta nie caluje moze by chcial ale wpi > erw tz > > ra sob > > > ie > > > zas > > > > luzyc wiec mozesz go calowac Jtka > > > > > > no przeciez to taki dzien dzisiaj, > > > ze mozemy sobie na ta przyjemnosc pozwolic > > > i obsypywac pocalunkami i juz))))))))))))))))))) > > > i przytulac i glaskac czule )))))))))))) > > > > masz racje dzis pozwalamDDDD > > dzis nie bede zazdrosna DDDD > > ha !! dzis pozwalasz....?? > poczekaj ino, w kwietniu wiele okazji do innych gratulacji i usciskow i > caluskow) hmmmm no tego nie przewidzialam no dobra nie bede taka jedza))) sama lubie jak mnie caluja to co mam innym bronic w koncu nie jestem pies ogrodnika Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:45 hi,hi,.... a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, nic Mu przecie nie ubedzie) zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:56 kendo napisała: > hi,hi,.... > a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj > i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, > nic Mu przecie nie ubedzie) > zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) ponoc usta sie nie wymydlaja DDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 20:58 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > hi,hi,.... > > a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj > > i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, > > nic Mu przecie nie ubedzie) > > zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) > > ponoc usta sie nie wymydlaja DDD a ja o ustach nic nie wspominalam, favoryzuje inne miesca))))))))))))))) hmmmmm..takie ze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:04 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > hi,hi,.... > > > a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj > > > i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, > > > nic Mu przecie nie ubedzie) > > > zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) > > > > ponoc usta sie nie wymydlaja DDD > > a ja o ustach nic nie wspominalam, > favoryzuje inne miesca))))))))))))))) > hmmmmm..takie ze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))) no no Kemdus zadziwiasz mnie teraz bedzie mnie gryzlo co to za miejsca?)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > hi,hi,.... > > > > a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj > > > > i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, > > > > nic Mu przecie nie ubedzie) > > > > zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) > > > > > > ponoc usta sie nie wymydlaja DDD > > > > a ja o ustach nic nie wspominalam, > > favoryzuje inne miesca))))))))))))))) > > hmmmmm..takie ze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))) > > no no Kemdus zadziwiasz mnie > teraz bedzie mnie gryzlo co to za miejsca?)))))) cicho....bo sie wyda) ale nie grozi to Nickowi z mojej storny, mozesz byc o to spokojna) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:13 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > hi,hi,.... > > > > > a niech sie cieszy nasz Nick dzisiaj > > > > > i nastepne razy.... przeciez to takie mile gesty sa, > > > > > nic Mu przecie nie ubedzie) > > > > > zostanie i dla Ciebie)))))))))))))))))))))) > > > > > > > > ponoc usta sie nie wymydlaja DDD > > > > > > a ja o ustach nic nie wspominalam, > > > favoryzuje inne miesca))))))))))))))) > > > hmmmmm..takie ze mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)))) > > > > no no Kemdus zadziwiasz mnie > > teraz bedzie mnie gryzlo co to za miejsca?)))))) > > cicho....bo sie wyda) > ale nie grozi to Nickowi z mojej storny, > mozesz byc o to spokojna) ja sie o nic nie boje bo z mojej chyba tez nie a takw ogoel bedzie mial na jutro nie zla lekture forumowa zamiast ksiazki do czytania jesli na nas nie zeslosci,ze tak o nim sobie plotkujemy uzywajac jego watku urodzinowego a co niech sie cieszy,ze chca go tu calowac w to i w tamtoDDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:17 z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale,a wcale zly, bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie juz "odbilo" )))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:23 kendo napisała: > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale,a wcale zly, > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > juz "odbilo" )))))))) hahahahaha DDDDD masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama do siebie i twierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o nas pomyslal Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:27 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale,a wcal > e zly, > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > juz "odbilo" )))))))) > > hahahahaha DDDDD > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama do siebie i t > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o nas pomysla > l sloo, a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" bo wszystko jest "ukryte " tak to jak na razie wyglada) a zresza ,my plec slaba i piekna zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:32 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale, > a wcal > > e zly, > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > hahahahaha DDDDD > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama do sieb > ie i > t > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o nas > pomysla > > l > > sloo, > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > bo wszystko jest "ukryte " > tak to jak na razie wyglada) > > a zresza ,my plec slaba i piekna > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) to fakt dlaczego wciaz zbaczamy na tematy romantyczne np. pocalunkiDDD a i kazdy temat mozna sprowadzic do jednego zwlaszcza w gronie mieszanym Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:34 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas > wcale, > > a wcal > > > e zly, > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama d > o sieb > > ie i > > t > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o > nas > > pomysla > > > l > > > > sloo, > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > bo wszystko jest "ukryte " > > tak to jak na razie wyglada) > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > to fakt dlaczego wciaz zbaczamy na tematy romantyczne np. pocalunkiDDD > a i kazdy temat mozna sprowadzic do jednego zwlaszcza w gronie mieszanym oczywiscie,czemuz by nie powspomnac sobie mlodsci, co sie najbardziej lubialo i jak ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:38 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie n > a nas > > wcale, > > > a wcal > > > > e zly, > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom p > ewnie > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie > sama d > > o sieb > > > ie i > > > t > > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by s > obie o > > nas > > > pomysla > > > > l > > > > > > sloo, > > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > > bo wszystko jest "ukryte " > > > tak to jak na razie wyglada) > > > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > > > to fakt dlaczego wciaz zbaczamy na tematy romantyczne np. pocalunkiDDD > > a i kazdy temat mozna sprowadzic do jednego zwlaszcza w gronie mieszanym; > -) > > oczywiscie,czemuz by nie powspomnac sobie mlodsci, > co sie najbardziej lubialo i jak ) i gzdie najbardziej?DDDDD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:42 > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > > oczywiscie,czemuz by nie powspomnac sobie mlodsci, > > co sie najbardziej lubialo i jak ) > > i gzdie najbardziej?DDDDD oczywiscie...tu mozna by wymienic prywatki imieninowe, i bezokazjonalne....echhhhhh to bylo zycie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:46 kendo napisała: > > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > oczywiscie,czemuz by nie powspomnac sobie mlodsci, > > > co sie najbardziej lubialo i jak ) > > > > i gzdie najbardziej?DDDDD > > oczywiscie...tu mozna by wymienic prywatki imieninowe, > i bezokazjonalne....echhhhhh to bylo zycie) no i prawie mamy jakby powiedzial nasz jubilat very erotyczny watek tzra by o takim pomyslec co?zeby nie znarawiac tych porzadnych? Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > oczywiscie,czemuz by nie powspomnac sobie mlodsci, > > > > co sie najbardziej lubialo i jak ) > > > > > > i gzdie najbardziej?DDDDD > > > > oczywiscie...tu mozna by wymienic prywatki imieninowe, > > i bezokazjonalne....echhhhhh to bylo zycie) > > no i prawie mamy jakby powiedzial nasz jubilat very erotyczny watek > tzra by o takim pomyslec co?zeby nie znarawiac tych porzadnych? zawsze tak niechcaco nam taki temacik sie napisze) ale to przecie samo zycie....i jakie slodkie we wspomnienia) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:15 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale, > a wcal > > e zly, > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > hahahahaha DDDDD > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama do sieb > ie i > t > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o nas > pomysla > > l > > sloo, > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > bo wszystko jest "ukryte " > tak to jak na razie wyglada) > > a zresza ,my plec slaba i piekna > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to przez cały wieczor czytałem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystko było jasne, logiczne i ciekawe nadzwyczaj Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:19 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas > wcale, > > a wcal > > > e zly, > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie sama d > o sieb > > ie i > > t > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by sobie o > nas > > pomysla > > > l > > > > sloo, > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > bo wszystko jest "ukryte " > > tak to jak na razie wyglada) > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to przez cały wieczor czyta > łem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystko było jasne, logiczne i > ciekawe nadzwyczaj takkkkkkkkkkk ?? ojej,a ja myslalam zesmy byly jakies tajemnicze) to miales ubaw prawda?? czytajac) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:24 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie n > a nas > > wcale, > > > a wcal > > > > e zly, > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom p > ewnie > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smieje sie > sama d > > o sieb > > > ie i > > > t > > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopiero by s > obie o > > nas > > > pomysla > > > > l > > > > > > sloo, > > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > > bo wszystko jest "ukryte " > > > tak to jak na razie wyglada) > > > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > > > a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to przez cały wieczor > > czyta > > łem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystko było jasne, logi > czne > i > > ciekawe nadzwyczaj > > takkkkkkkkkkk ?? > ojej,a ja myslalam zesmy byly jakies tajemnicze) > to miales ubaw prawda?? czytajac) a miałem))), nie zapomne też jak któraś z vistulanek, gdy pochwaliłem sie ze czytałem forum przez caly wieczór, powiedziała:- my się męczyłyśmy przez rok a on przez kilka godzin to wszystko przeczytał i czy cos z tego zrozumiałeś? Zrozumiałem wszystko i jak widzisz jestem do dzisiaj i nie mam zamiaru odchodzić Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:29 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie be > dzie n > > a nas > > > wcale, > > > > a wcal > > > > > e zly, > > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiecha > l > > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobi > tkom p > > ewnie > > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem smiej > e sie > > sama d > > > o sieb > > > > ie i > > > > t > > > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo dopier > o by s > > obie o > > > nas > > > > pomysla > > > > > l > > > > > > > > sloo, > > > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > > > bo wszystko jest "ukryte " > > > > tak to jak na razie wyglada) > > > > > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > > > > > a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to przez cały w > ieczor > > > > czyta > > > łem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystko było jasne > , logi > > czne > > i > > > ciekawe nadzwyczaj > > > > takkkkkkkkkkk ?? > > ojej,a ja myslalam zesmy byly jakies tajemnicze) > > to miales ubaw prawda?? czytajac) > > a miałem))), nie zapomne też jak któraś z vistulanek, gdy pochwaliłem sie ze > czytałem forum przez caly wieczór, powiedziała:- my się męczyłyśmy przez rok a > on przez kilka godzin to wszystko przeczytał i czy cos z tego zrozumiałeś? > Zrozumiałem wszystko i jak widzisz jestem do dzisiaj i nie mam zamiaru odchodzi > ć miales przyjemny wieczor ,gdy czytales vistule, i cieszymy sie,ze zostales i wiesz ze strasznie smutno i pusto by bylo bez Ciebie) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:32 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick > nie be > > dzie n > > > a nas > > > > wcale, > > > > > a wcal > > > > > > e zly, > > > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie us > miecha > > l > > > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...ty > m kobi > > tkom p > > > ewnie > > > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno czasem > smiej > > e sie > > > sama d > > > > o sieb > > > > > ie i > > > > > t > > > > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zaglada bo > dopier > > o by s > > > obie o > > > > nas > > > > > pomysla > > > > > > l > > > > > > > > > > sloo, > > > > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > > > > bo wszystko jest "ukryte " > > > > > tak to jak na razie wyglada) > > > > > > > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > > > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna) > > > > > > > > a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to przez > cały w > > ieczor > > > > > > czyta > > > > łem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystko było > jasne > > , logi > > > czne > > > i > > > > ciekawe nadzwyczaj > > > > > > takkkkkkkkkkk ?? > > > ojej,a ja myslalam zesmy byly jakies tajemnicze) > > > to miales ubaw prawda?? czytajac) > > > > a miałem))), nie zapomne też jak któraś z vistulanek, gdy pochwaliłem > sie > ze > > czytałem forum przez caly wieczór, powiedziała:- my się męczyłyśmy przez > rok > a > > on przez kilka godzin to wszystko przeczytał i czy cos z tego zrozumia > łeś? > > Zrozumiałem wszystko i jak widzisz jestem do dzisiaj i nie mam zamiaru > odchodzi > > ć > > miales przyjemny wieczor ,gdy czytales vistule, > i cieszymy sie,ze zostales i wiesz ze strasznie smutno i pusto > by bylo bez Ciebie) nie byłoby tak źle, sama powiedzialaś ze vistula to zespół, istniała gdy nie było nicka, istnieć bedzie i bez niego, tylko ze ten chytrus ani mysli z forum rezygnować))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to > Nick > > nie be > > > dzie n > > > > a nas > > > > > wcale, > > > > > > a wcal > > > > > > > e zly, > > > > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" > sie us > > miecha > > > l > > > > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeee > e...ty > > m kobi > > > tkom p > > > > ewnie > > > > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > > > > > > > hahahahaha DDDDD > > > > > > > masz racje nam juz odbilo, i to dawno > czasem > > smiej > > > e sie > > > > sama d > > > > > o sieb > > > > > > ie i > > > > > > t > > > > > > > wierdze,ze dobrze,ze nikt tu obcy nie zagla > da bo > > dopier > > > o by s > > > > obie o > > > > > nas > > > > > > pomysla > > > > > > > l > > > > > > > > > > > > sloo, > > > > > > a i tak nas nikt niezna i niewie co jest "grane" > > > > > > bo wszystko jest "ukryte " > > > > > > tak to jak na razie wyglada) > > > > > > > > > > > > a zresza ,my plec slaba i piekna > > > > > > zawsze mamy inny polot fantazji niz plec odmienna > ) > > > > > > > > > > a nie prawda, jak dostałem zaproszenie do vistuli, to > przez > > cały w > > > ieczor > > > > > > > > czyta > > > > > łem wątki zeby mieć pojecie co jest tu grane, wszystk > o było > > jasne > > > , logi > > > > czne > > > > i > > > > > ciekawe nadzwyczaj > > > > > > > > takkkkkkkkkkk ?? > > > > ojej,a ja myslalam zesmy byly jakies tajemnicze) > > > > to miales ubaw prawda?? czytajac) > > > > > > a miałem))), nie zapomne też jak któraś z vistulanek, gdy pochwa > liłem > > sie > > ze > > > czytałem forum przez caly wieczór, powiedziała:- my się męczyłyśmy > przez > > rok > > a > > > on przez kilka godzin to wszystko przeczytał i czy cos z tego zr > ozumia > > łeś? > > > Zrozumiałem wszystko i jak widzisz jestem do dzisiaj i nie mam zami > aru > > odchodzi > > > ć > > > > miales przyjemny wieczor ,gdy czytales vistule, > > i cieszymy sie,ze zostales i wiesz ze strasznie smutno i pusto > > by bylo bez Ciebie) > nie byłoby tak źle, sama powiedzialaś ze vistula to zespół, istniała gdy nie b > yło nicka, istnieć bedzie i bez niego, tylko ze ten chytrus ani mysli z forum r > ezygnować))) oj "lisku przechero" ) nigdzie Cie nie chcemy odsylac ,zostajesz z nami i juz) a teraz niestety goscie musza sie pozegnac z "urodzinowym dziecieciem" moc usciskow i calusow pozegnalnych posylam zyczac milego wieczoru/nocy /i oczywiscie poranka) PA;.. Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:45 Z pełna odpowiedzialnoscia stwierdzam, ze tak normalnych kobiet jak vistulanki nie udało mi się w zyciu spotkać To ze jesteście wesole i rozgadane swiadczy o Was dobrze, potraficie zachowywac sie jak małe dziewczynki, jest to cecha ludzi dobrych i szlachetnych Ale mi napuszony tekst wyszedł, to wszystko prawda i nic jej nie zmieni. Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:51 cieszymy sie,ze tak nas oceniasz z reszta mamy prawo byc kims kim chcemy dojrzalymi a czasem jak ztreba malymi dziewczynkami, nikt nam tego nie zabroni Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:53 dzis juz musze Was zostawic,szkoda do jutra , dobrej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:59 slo-onko napisała: > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > do jutra , dobrej nocy. dobrej nocy sloo, niech sie przysni Ci prywatka nad prywatkami) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:12 slo-onko napisała: > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > do jutra , dobrej nocy. Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, ze z podłogi będą drzazgi lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:16 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > > do jutra , dobrej nocy. > > Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, ze z podłogi będą drzazgi > lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) jak bedziemy za dlugo zwlekac nasze spotkanie to przybedziemy z laseczkami, w kazdym badz razie ja) i drzagi z podlogi laseczka bede rwala) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:20 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > > > do jutra , dobrej nocy. > > > > Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, ze z podłogi będą > drzazgi > > lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) > > jak bedziemy za dlugo zwlekac nasze spotkanie to przybedziemy z laseczkami, > w kazdym badz razie ja) > i drzagi z podlogi laseczka bede rwala) he, liczy sie młody duch, reszta przyjdzie sama w vistulowym kręgu nie widzę kandydatów na emerytów jesteśmy najmłodszym forum, najbardziej rozgadanym i narowiącym wątki, w tym zawiera się czar vistuli Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:26 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > > > > do jutra , dobrej nocy. > > > > > > Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, ze z podłogi > będą > > drzazgi > > > lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) > > > > jak bedziemy za dlugo zwlekac nasze spotkanie to przybedziemy z laseczkam > i, > > w kazdym badz razie ja) > > i drzagi z podlogi laseczka bede rwala) > > he, liczy sie młody duch, reszta przyjdzie sama w vistulowym kręgu nie widzę > kandydatów na emerytów jesteśmy najmłodszym forum, najbardziej rozgadanym i n > arowiącym wątki, w tym zawiera się czar vistuli nieda sie ukryc,faktycznie mamy w sobie duzo mlodosci, plus ze mamy i mlode pokolenie wsrod nas, ktore jakos nieopuscilo nas z tego powodu,to o czyms tez chyba swiadczy, a ze watki znarawiamy ???? to najwieka moja "zmora") Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:34 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > > > > > do jutra , dobrej nocy. > > > > > > > > Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, ze z po > dłogi > > będą > > > drzazgi > > > > lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) > > > > > > jak bedziemy za dlugo zwlekac nasze spotkanie to przybedziemy z las > eczkam > > i, > > > w kazdym badz razie ja) > > > i drzagi z podlogi laseczka bede rwala) > > > > he, liczy sie młody duch, reszta przyjdzie sama w vistulowym kręgu nie > widzę > > kandydatów na emerytów jesteśmy najmłodszym forum, najbardziej rozgadan > ym i > n > > arowiącym wątki, w tym zawiera się czar vistuli > > nieda sie ukryc,faktycznie mamy w sobie duzo mlodosci, > plus ze mamy i mlode pokolenie wsrod nas, > ktore jakos nieopuscilo nas z tego powodu,to o czyms tez chyba swiadczy, > a ze watki znarawiamy ???? to najwieka moja "zmora") haha, porządek wskazany jest w pracy i to nie do końca, nie wyobrazam sobie innej vistuli niz z watkami znarowionymi))), to jest sam jej smak)) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:39 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > dzis juz musze Was zostawic,szkoda > > > > > > do jutra , dobrej nocy. > > > > > > > > > > Spij Sloneczko, jeszcze zorganizujemy taka prywatkę, z > e z po > > dłogi > > > będą > > > > drzazgi > > > > > lecieć, jak w dawnych dobrych czasach)) > > > > > > > > jak bedziemy za dlugo zwlekac nasze spotkanie to przybedziemy > z las > > eczkam > > > i, > > > > w kazdym badz razie ja) > > > > i drzagi z podlogi laseczka bede rwala) > > > > > > he, liczy sie młody duch, reszta przyjdzie sama w vistulowym kręg > u nie > > widzę > > > kandydatów na emerytów jesteśmy najmłodszym forum, najbardziej ro > zgadan > > ym i > > n > > > arowiącym wątki, w tym zawiera się czar vistuli > > > > nieda sie ukryc,faktycznie mamy w sobie duzo mlodosci, > > plus ze mamy i mlode pokolenie wsrod nas, > > ktore jakos nieopuscilo nas z tego powodu,to o czyms tez chyba swiadczy, > > a ze watki znarawiamy ???? to najwieka moja "zmora") > > haha, porządek wskazany jest w pracy i to nie do końca, nie wyobrazam sobie inn > ej vistuli niz z watkami znarowionymi))), to jest sam jej smak)) poniekad sie zgadzam, ale nie do konca, pomysl logicznie,ze niektore watki powinny pozostac mniej znarowione) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:37 czas i na mnie, pomimo niedzieli dzień miałem ciężki, ale dzięki Wam mogę powiedzieć, ze pełen ciepla i niespodzianek, serdeczne dzięki, śpijcie dobrze a jutro znowu bedziemy paczka fajnych przyjaciół) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:22 nick000 napisał: > czas i na mnie, pomimo niedzieli dzień miałem ciężki, ale dzięki Wam mogę powi > edzieć, ze pełen ciepla i niespodzianek, serdeczne dzięki, śpijcie dobrze a ju > tro znowu bedziemy paczka fajnych przyjaciół) masz racje Nicku, vistula to takie "magiczne gniazdeczko", gdzie sie zapomina o troskach i smutkach, spotykajac sie razem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:25 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > czas i na mnie, pomimo niedzieli dzień miałem ciężki, ale dzięki Wam mog > ę > powi > > edzieć, ze pełen ciepla i niespodzianek, serdeczne dzięki, śpijcie dobrz > e a > ju > > tro znowu bedziemy paczka fajnych przyjaciół) > > masz racje Nicku, > vistula to takie "magiczne gniazdeczko", > gdzie sie zapomina o troskach i smutkach, > spotykajac sie razem) robimy to codzien witajac sie co rano od dluzszego czasu i mowiac dobranoc, kazdego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:29 tak, sloo jestesmy jak wzorowa rodzina, tesknimy za soba,gdy nie widzimy sie pare godzin, podziwiamy sie/pocieszamy sie/zartujemy, jednym slowem czujemy sie bardzo dobrze we wzajemnym towarzystwie) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:31 kendo napisała: > tak, sloo > jestesmy jak wzorowa rodzina, > tesknimy za soba,gdy nie widzimy sie pare godzin, > podziwiamy sie/pocieszamy sie/zartujemy, > jednym slowem czujemy sie bardzo dobrze we wzajemnym towarzystwie) oj tak co by bylo gdyby jednak forum Twojego nie bylo? pamietasz jak chcialas go zamknac? Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:34 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > tak, sloo > > jestesmy jak wzorowa rodzina, > > tesknimy za soba,gdy nie widzimy sie pare godzin, > > podziwiamy sie/pocieszamy sie/zartujemy, > > jednym slowem czujemy sie bardzo dobrze we wzajemnym towarzystwie) > > oj tak > co by bylo gdyby jednak forum Twojego nie bylo? pamietasz jak chcialas go > zamknac? pamietam, wtedy nic sie tu nie dzialo( teraz jest zupelnie inaczej i choc czasami sily/czasu brak, jednak jest jakas sila,ktora przyciaga i choc jednym wpisem trzeba sie "zameldowac" Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:37 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > tak, sloo > > > jestesmy jak wzorowa rodzina, > > > tesknimy za soba,gdy nie widzimy sie pare godzin, > > > podziwiamy sie/pocieszamy sie/zartujemy, > > > jednym slowem czujemy sie bardzo dobrze we wzajemnym towarzystwie:- > )) > > > > oj tak > > co by bylo gdyby jednak forum Twojego nie bylo? pamietasz jak chcialas go > > > zamknac? > > pamietam, > wtedy nic sie tu nie dzialo( > teraz jest zupelnie inaczej > i choc czasami sily/czasu brak, > jednak jest jakas sila,ktora przyciaga i choc jednym wpisem trzeba > sie "zameldowac" albo pobrykac albo poszalec albo poganiac Nicka Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:56 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > tak, sloo > > > > jestesmy jak wzorowa rodzina, > > > > tesknimy za soba,gdy nie widzimy sie pare godzin, > > > > podziwiamy sie/pocieszamy sie/zartujemy, > > > > jednym slowem czujemy sie bardzo dobrze we wzajemnym towarzys > twie:- > > )) > > > > > > oj tak > > > co by bylo gdyby jednak forum Twojego nie bylo? pamietasz jak chcia > las go > > > > > zamknac? > > > > pamietam, > > wtedy nic sie tu nie dzialo( > > teraz jest zupelnie inaczej > > i choc czasami sily/czasu brak, > > jednak jest jakas sila,ktora przyciaga i choc jednym wpisem trzeba > > sie "zameldowac" > > albo pobrykac > albo poszalec > albo poganiac Nicka o tak ) to nam najlepiej wychodzi ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:58 i plotkowanie o nim nawet nas za to poglaszcze Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 09:00 slo-onko napisała: > i plotkowanie o nim nawet nas za to poglaszcze Kochany nasz Nick ma cierpliwosc do nas ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 09:05 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > i plotkowanie o nim nawet nas za to poglaszcze > > Kochany nasz Nick ma cierpliwosc do nas ) troche musi byc cierpliwy, bo my przeciez piescimy go jak mozemy slownie oczywiscie Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 09:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > i plotkowanie o nim nawet nas za to poglaszcze > > > > Kochany nasz Nick ma cierpliwosc do nas ) > > troche musi byc cierpliwy, bo my przeciez piescimy go jak mozemy slownie > oczywiscie ha ) ma sie rozumiec ) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 17:44 a ten watek powinien nazywac się "opisanie vistuli". Wszystko co zostało w nim na temat naszego forum powiedziane jest autentyczne)) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 19:46 nick000 napisał: > a ten watek powinien nazywac się "opisanie vistuli". Wszystko co zostało w nim > na temat naszego forum powiedziane jest autentyczne)) i widziesz, znarowilysmy Ci Twe Gratulacje ze sloo) ale przeciez ,sam jestes zatym by pisac wszystko we wszystkich watkach)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:04 slo-onko napisała: > cieszymy sie,ze tak nas oceniasz > z reszta mamy prawo byc kims kim chcemy dojrzalymi a czasem jak ztreba malymi d > ziewczynkami, nikt nam tego nie zabroni kim jestem zebym miał Was oceniać, Slo, ja tylko stwierdzam fakt, jesteście super babkami a to ze zachowujecie sie jak dziewczynki dodaje Wam tylko uroku Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:57 nick000 napisał: > Z pełna odpowiedzialnoscia stwierdzam, ze tak normalnych kobiet jak vistulanki > > nie udało mi się w zyciu spotkać To ze jesteście wesole i rozgadane swiadczy > o Was dobrze, potraficie zachowywac sie jak małe dziewczynki, jest to cecha > ludzi dobrych i szlachetnych Ale mi napuszony tekst wyszedł, to wszystko > prawda i nic jej nie zmieni. och Nicku !! ale nam dzis mile "prawisz" ja bym siebie okreslila, ze czasami" jestem zakrecona jak sloik" jak to sloo ma zwyczaj mawiac) a dziewczynkami to chyba zawsze pozostaniemy , podobnie jak mezczyzni sa" malymi chlopcami")))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 21:58 kendo napisała: > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale,a wcale zly, > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > juz "odbilo" )))))))) hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normalny facet będzie szczęśliwy mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to juz napisałem chwilę wczesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:01 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale,a wcal > e zly, > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > juz "odbilo" )))))))) > > hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normalny facet będzie szczęśliw > y mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to juz napisałem chwilę wc > zesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki wiec sie nie pomylilam , twierdzac o "lagodnosci i tolerancji Nicka" tak milo miec na vistuli Ciebie, ale to juz wiele razy pisalam i wiesz o tym) Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:10 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas wcale, > a wcal > > e zly, > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normalny facet będzie > szczęśliw > > y mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to juz napisałem chw > ilę > wc > > zesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki > > wiec sie nie pomylilam , > twierdzac o "lagodnosci i tolerancji Nicka" > tak milo miec na vistuli Ciebie, > ale to juz wiele razy pisalam i wiesz o tym) wiesz Kenduś, klimat przyjęcia zależy od nastroju jaki gospodyni stworzyc potrafi, a Ty jestes dobra gospodynią i znakomita przyjaciółką nas wszystkich Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:13 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie na nas > wcale, > > a wcal > > > e zly, > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom pewnie > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normalny facet będz > ie > > szczęśliw > > > y mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to juz napisał > em chw > > ilę > > wc > > > zesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki > > > > wiec sie nie pomylilam , > > twierdzac o "lagodnosci i tolerancji Nicka" > > tak milo miec na vistuli Ciebie, > > ale to juz wiele razy pisalam i wiesz o tym) > wiesz Kenduś, klimat przyjęcia zależy od nastroju jaki gospodyni stworzyc potr > afi, a Ty jestes dobra gospodynią i znakomita przyjaciółką nas wszystkich )))))))))))))))... a mi sie wydaje, ze my Wszyscy tworzymy ta mila atmosfere, kazdy z nas doklada czastke ciepla /humoru.... Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:17 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie bedzie n > a nas > > wcale, > > > a wcal > > > > e zly, > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiechal > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobitkom p > ewnie > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normalny face > t będz > > ie > > > szczęśliw > > > > y mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to juz n > apisał > > em chw > > > ilę > > > wc > > > > zesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki > > > > > > wiec sie nie pomylilam , > > > twierdzac o "lagodnosci i tolerancji Nicka" > > > tak milo miec na vistuli Ciebie, > > > ale to juz wiele razy pisalam i wiesz o tym) > > wiesz Kenduś, klimat przyjęcia zależy od nastroju jaki gospodyni stworzy > c > potr > > afi, a Ty jestes dobra gospodynią i znakomita przyjaciółką nas wszystkich > > > )))))))))))))))... a mi sie wydaje, > ze my Wszyscy tworzymy ta mila atmosfere, > kazdy z nas doklada czastke ciepla /humoru.... Fakt, tylko ktoś, jakiś dobry duszek musi ten ogień cieply podsycać, inaczej nic z tego nie wyjdzie. Nie chcę Ci kadzić, ale jestes tym dobrym duszkiem vistuli, tego nie neguje nikt) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:22 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > z tego co sie zdazylam zorientowac to Nick nie be > dzie n > > a nas > > > wcale, > > > > a wcal > > > > > e zly, > > > > > > bedzie sobie lakturzyl i pod "wasem" sie usmiecha > l > > > > > > i myslal sobie.....boszzeeeeeeeeeeeeee...tym kobi > tkom p > > ewnie > > > > > > juz "odbilo" )))))))) > > > > > > > > > > hmmm, jak mozna być za takie słowa złym, kazdy normaln > y face > > t będz > > > ie > > > > szczęśliw > > > > > y mogąc je czytac))a co do tego komu i co "odbiło" to > juz n > > apisał > > > em chw > > > > ilę > > > > wc > > > > > zesniej)) Dziękuje Wam przeswietne vistulanki > > > > > > > > wiec sie nie pomylilam , > > > > twierdzac o "lagodnosci i tolerancji Nicka" > > > > tak milo miec na vistuli Ciebie, > > > > ale to juz wiele razy pisalam i wiesz o tym) > > > wiesz Kenduś, klimat przyjęcia zależy od nastroju jaki gospodyni s > tworzy > > c > > potr > > > afi, a Ty jestes dobra gospodynią i znakomita przyjaciółką nas wszy > stkich > > > > > > )))))))))))))))... a mi sie wydaje, > > ze my Wszyscy tworzymy ta mila atmosfere, > > kazdy z nas doklada czastke ciepla /humoru.... > > Fakt, tylko ktoś, jakiś dobry duszek musi ten ogień cieply podsycać, inaczej n > ic z tego nie wyjdzie. Nie chcę Ci kadzić, ale jestes tym dobrym duszkiem vistu > li, tego nie neguje nikt) usch...no dobrze juz...poddaje sie, by juz wiecej do tego nie wracac) ale dalej utrzymuje,ze kazdy z nas czasteczke swoja doklada, a ze mamy "wspolna chemie" wiec efekt mamy mily/przytulny. Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.05, 22:06 jtka napisała: > Nicku , Nicku , Nicku ))) > i ja przylączam sie do życzonek , zdrowko niech Cię nie opuszcza , a cala > reszta będzie razem z nim > buzki wielkie**** > p.s. ale w policzki oczywiscie , coby dla Sloo nie robić konkurencji)))) dzięki Jtko, zdrowie bedzie mi potrzebne, tak jak każdemu zresztą a Slo, no Slo jest, każdy kto ja zna wie co miałem powiedzieć)))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.05, 08:59 i tak sobie mysle, ze Nick chyba nam zda relacje z "virujacej lektury" ) i jeszcze sobie pomyslalam,ze chyba wszyscy powinnysmy sie dolaczyc do tej wypowiedzi, ponieraz przeczytalismy rowniez, moze byc ciekaw dyskusja z przeczytanych wsponie lektur) a moze oddzielny watek zalozyc co ?? jak myslicie ?? Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 09:02 Z bukietem roz nie moge przyjsc, by zlozyc Ci zyczenia, wiec prosze los, by przyszedl sam i spelnil Twe marzenia. Niech slonce ,jak potok w gorskiej krainie, zawsze nad Toba swieci i do szczescia prowadzi, niech odejda troski/zlosci/smutki a powroca dni radosci w Twe serce. zyczy dla Przyjaciela vistulowego kendula, no i cmokasy i usciski wielgasne...a co...dzis mozna ))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 09:11 img140.imageshack.us/my.php?image=roze073yb.gif nicku, prosze przyjmij, wirtualny bukiet kwiatow, szampanskiego dnia zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 09:32 Zycze Ci........ www.garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/zycze/zyczeci.html Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 10:11 to jeszcze jeden wiersz nicku, przyjmij odemnie,choc wiele juz powiedziano o milosci, ale nigdy za wiele,kazdy pragnie o takiej milosci i takiej Ci wlasnie zycze. www.ewa.bicom.pl/chwile2/s266.htm Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 10:18 piekne Koniecznie chcecie by nick łzę uronił? Wzruszenie sciska za gardło, dziekuję i całuje łapki pięknym vistulankom Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 10:21 ech nicku w takim dniu uroczystym, chcemy Cie odpowiednio UCZCIC,zaslugujesz przeciez na to) przemilego dnia zycze z wieloma pieknymi niespodziankami. Odpowiedz Link
odin-2 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 11:00 Najlepszosci Wszelakich duzo w rocznice Twych urodzin i wszystkie inne dnie Pyfka zimnego i nózek cieplych Zyczy Ci Odin Odpowiedz Link
mala20033 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 16:13 Usmiechow od Milych Twemu sercu ludzi. 100 lat!!! Odpowiedz Link
jtka Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 16:52 Nicku, zdrówka , szczęścia, pomyślności, dzisiaj samych wesołych gości z prezentami pod pachami i pachnącymi kwiatami))))))) ** Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.06, 19:48 wspanialej zabawy urodzinowo-wieczorowej nicku.... niech slooneczko zawsze Ci swieci)))))))))))))))) Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Nicka :-)) 11.04.06, 08:17 nicku, spóźnione 100, albo i 200 lat, dużo radości i zdrowia i czego jeszcze sobie życzysz. Odpowiedz Link
kendo Re:imieniny Nicka :-)) 08.05.06, 20:49 nicku, Ty nasze Szczescie vistulowe, znowu w tak krotkim czasie spiesze sie Gratulowac Tobie, zaslugujesz na ten gest codziennie ale by Cie nierozpieszczac , zloze w tym roku ostanie Gratulacje) Zyj nam w zdrowiu/w szczesciu/w zadowoleniu/ niech sie spelnia te naskrytrze marzenia. Odpowiedz Link
nick000 Re:imieniny Nicka :-)) 08.05.06, 21:17 raczęta całuje Szefowej szanownej, do nóżek padam i czołobitnosć czyniąc dzieki skladam serdeczne Odpowiedz Link
kendo Re:imieniny Nicka :-)) 08.05.06, 21:22 nazdrowie nicku.... imieninkoj sobie milo) , Odpowiedz Link
mala20033 Re:imieniny Nicka :-)) 08.05.06, 23:45 Duzo Zdrowia i Slodyczy Idaca zawsze pod prad Mala zyczy Odpowiedz Link
kasikk_29 Re:imieniny Nicka :-)) 09.05.06, 10:53 kochany Nicku, duzo zdrowia, słodyczy i truskawek ) udanych wycieczek rowerowych i ięknych zdjęć ) ściskam - Kasikk Odpowiedz Link
henryk245 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 07:53 W Dniu Urodzin i nietylko nozek cieplych wodki zimnej i innych najlepszosci Zyczy Ci Henryk Odpowiedz Link
slo-onko Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 08:01 ojej,a ja calkiem zapomnialam i bije sie w piersi,mocno sie bije i skladam najlepsze urodzinowe zyczenia naszenmmu Nickosowi duzo zdrowka,szczescia i milosci Odpowiedz Link
mycha Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 08:14 happy birthday to you, happy birthday to you, happy birrhday mr Nick, happy birthday to you))) MM może nie jestem, ale liczą się intencje samych pozytywnych chwil w życiu, dużo słońca i spełnienia wszystkich marzeń, nawet tych najskrytszych Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 09:09 hm, śpiew prawie słowiczy;D, dzieki serdeczne Wspomniana przez Ciebie MM, pomimo, ze wielka była aktorką i piekną kobietą, dla naszych vistulanek, co najwyżej, mogłaby slużyć jako nosicielka ich torebek;D Az mi sie geba śmieje, gdy widze takową scenkę;DD Odpowiedz Link
kendo Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 09:24 zapominalska w tym roku tez jestem, ale jak to mowia,ze spoznione ale bardzo od serca gorace zyczenia, niewiem co dodac do juz wymienionych, o! zdrowka zycze..i wszystkiego najskrytszego,by sie spelnilo. urodzinowe calusy i usciski Nicku. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 13:32 no i jeszcze ja z gromadki zostałam - życzę Tobie, Nicku, samych dobrych dni, pięknych zachodów słońca, żadnych dnia poprzedniego syndromów, zawsze zimnego żubra, udanych przedsięwzięć i zdrowia przede wszystkim Kasikk Odpowiedz Link
nick000 Re: urodziny Nicka :-)) 10.04.07, 13:42 zimny zubr o zachodzie słońca- piękne Dziekuje Kasikk Odpowiedz Link