slo-onko 10.09.05, 21:19 Dostalam gwiazdke z nieba naprawde kiedys Wam ja pokaze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) 10.09.05, 21:21 dzis pozegnam sie z Wami czasem tzreba odpoczac,a dzis mialam dosc ciezki dzien i dosc smutny. mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej, bo kazdy dzien to nowa nadzieja dobranoc kochani Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) 10.09.05, 21:44 sloo, nie bujaj.....o gwiazdce) moze kiedys ja zobacze miej sobie przyjemny odpoczynek.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 13:17 na uroczyste pzreciecie wstegi w bibliotece po remoncie hmm bibka sie szykuje Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 13:39 ta otrzymana gwiazdka,same szczescia Ci przynosi... baw sie dobrze na bibce i moze z jaka ciekawa lektura zawitasz) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:07 kendo napisała: > ta otrzymana gwiazdka,same szczescia Ci przynosi... > baw sie dobrze na bibce i moze z jaka ciekawa lektura zawitasz) w srode dopiero i nie wiem czy wroce do domu,albo raczej czym wroce do domu Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:18 no jak to?? oczywiscie,ze "musisz " wrocic....nie wytrzymamy bez sloo na vistuli) moze slubne Cie odbierze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:26 kendo napisała: > no jak to?? > oczywiscie,ze "musisz " wrocic....nie wytrzymamy bez sloo na vistuli) > moze slubne Cie odbierze eeee no do domu to wroce,a na viste tymbardziej Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:38 no.... bo juz zaczynalam myslec,ze jakis "mol kasiazkowy Cie by chcial porwac w bibliotece ") Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:41 kendo napisała: > no.... bo juz zaczynalam myslec,ze jakis "mol kasiazkowy Cie by chcial porwac w > > bibliotece ") za duzo tam moli bedzie,zeby tak niepsotzrezenie mnie ukrasc i dobrze,bo nie chce byc porwana bynajmniej przez takich moli Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:43 juz wiem...zeby byl taki Jeden On...to bys nie protestowala ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam zaproszona:) 12.09.05, 14:51 kendo napisała: > juz wiem...zeby byl taki Jeden On...to bys nie protestowala ) myslisz o "tym" molu? Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana .... 25.09.05, 10:36 przez ostatnie dni takimi kwiatkami.. img319.imageshack.us/img319/1333/ter45uw.jpg img394.imageshack.us/img394/6412/ter39de.jpg img344.imageshack.us/img344/1143/ter27gs.jpg img250.imageshack.us/img250/1696/tereni0yq.jpg milego ogladania. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana .... 25.09.05, 11:21 kendo napisała: > przez ostatnie dni takimi kwiatkami.. > img319.imageshack.us/img319/1333/ter45uw.jpg > img394.imageshack.us/img394/6412/ter39de.jpg > img344.imageshack.us/img344/1143/ter27gs.jpg > img250.imageshack.us/img250/1696/tereni0yq.jpg > milego ogladania. czy ja dobrze widze,ze tam jest aster i surfinia? astry to bardziej jesienne kwiaty?bedziesz miala pieknie w ogrodzie? kiedys mialam surfinie zwisajace z doniczkowego klombu,pieknie wygladaja Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana .... 25.09.05, 11:24 zamierzam je w nastepny rok posiac,bo bardzo je lubie, i przyciagaja mase motyli...tu mowie o astrach najrozniejszych kolorach. surfinie tez mialam ,ale jakos marna byla(niemniej u sasiadow byl wspanialy okaz. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) 07.10.05, 17:34 bukietem pieknych kwiatow i NAPOLEONEM DDD Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) 07.10.05, 17:38 wow...to piekny gest ktos mial, czy to w ramach pracki? Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) 07.10.05, 17:55 kendo napisała: > wow...to piekny gest ktos mial, > czy to w ramach pracki? to on))) Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) 07.10.05, 18:05 no!! co za on?? ale nie bede wscibska) by nie wzbudzic uwagi na tym incydencie co dla niektorych) Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) przez sloo 13.10.05, 13:45 dzisiaj ksiazka "Dom marzen" av Remarque wisala taka dedykacje: ** Dom marzen jest taki jaki sobie sami stworzymy. Takim domem marzen jest Vistula. Emanuje z niego ciepla atmosfera,gdzie kazdy moze cos ugotowac;poradzic,posmiac sie,a nawet kochac drugiego.............itd..... bardzo ladnie to ujelsa sloo-dzieki Ci za to,ze dobrze sie czujesz w "naszej rzeczce",czytajac dalsza dedykacje po prostu sie az rozkleilam.... usciski i caluski. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) przez sloo 13.10.05, 16:22 hahaha tylko,ze ja juz nie pamietam co bylo dalej ale nie wazne,wazne,ze sie rozkleilas musialo byc cos chwytajacego za serce? mam nadzieje,ze Ci sie spodoba ja poplakalam sie na koncowce Odpowiedz Link
kendo Re: Zostali obdarowani 20.10.05, 22:24 ludzie Ojcem na miare swiatowa. taka mam refleksie po dwoch filmach poswieconych Karolowi Wojtyle. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) 23.11.05, 19:20 Dziekuje wszytskim bardzo bardzo mocno za te podarunki, ktore zamieszczam ponizej img499.imageshack.us/my.php?image=ksiazki3tb.jpg img499.imageshack.us/my.php?image=ksiazki17xt.jpg wszytskie sa wspaniale,bo pochodza od Was a kartki zalaczone rozczulimy mnie do lez sa slodkie Odpowiedz Link
nick000 Re: Zostałam obdarowana:) 23.11.05, 19:31 ładne ksiązki, az się chce poczytać a te karteczki kolorowe przepiękne Odpowiedz Link
slo-onko Re: Zostałam obdarowana:) 23.11.05, 19:56 nick000 napisał: > ładne ksiązki, az się chce poczytać a te karteczki kolorowe przepiękne Yhm sliczne a ksiazki rozniste o milosci,przygodach,rozterkach i erotyce Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) 28.11.05, 21:18 czyli sloo,juz mozesz przezimowac z taka lektura, wspaniale to,tak zosczula i cieszy ,pamiatka do konca swiata) Odpowiedz Link
kendo Re: Zostalismy obdarowani:-))))))))))))))))))))) )) 15.12.05, 14:43 pozwolisz myszko,ze skopiuje "gwiazdeczke " i umieszcze ja tutaj.... jestes po prostu cudowna...usciski i caluski wielkie. "" Gwiazdka dla Vistulowych Robaczków Zbliża się wielkimi krokami Wigilia. Chciałabym Wam wszystkim podarować gwiazdkę szczęścia, zdrowia, miłości, radości, uśmiechu, nadziei... Szczególną gwiazdkę przesyłam: * Kasikkowi, żeby świat nabrał kolorów, a smutne myśli rozdmuchał wiatr na cztery strony świata! * Kajtulo, żeby nie dawała za wygraną. Jest wyjątkową osobą tak samo, jak ta gwiazdka dla niej Wszyscy są z nią i zawsze będą! mycha "" -- Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
mycha Re: Zostałam obdarowana:) 22.12.05, 08:29 ... tutaj powinnam napisać otóż wczoraj wieczorkiem byłam przelotem u kasikka oddać jej pewien list i kartkę - zaczynam budować napięcie ;p dobrze, koniec tych żartów ku mojemu wielgaśnemu zdziwieniu została mi przez nią wręczona pewna paczka. byłam więcej niż zaskoczona, niestety z braku czasu postanowiłam ją otworzyć już po powrocie do domu. jeszcze rzuciałam w żarcie, cytuję: "... w razie czego, jak dostanę zawału, żebym miała bliżej do łóżka i mogła się doczołgać". i byłam bliska prawdy. jak otworzyłam i zobaczyłam "pierścień rybaka" to aż się nogi w kolanach pode mną ugieły, a jak zaczęłam czytać wasze wpisy... dobrze, że łóżko było obok, bo bym z wrażenia usiadła na podłodzeDD chciałabym wam bardz, bardzo, bardzo podziękować. to takie miłe, niesamowite uczucie! a wasze wpisy mnie rozczuliły! ale jak! jesteście kochani!!! jeszcze raz ofromnie dziękuję i wam wszystkim i każdemu z osobna przesyłam dużo dziękczynnych buziaków i mocnych uścisków! cudowna niespodzianka)) a książka zapowiada się interesująco tematyka, która mnie interesuje)) Odpowiedz Link
kendo Re: Zostałam obdarowana:) 22.12.05, 11:05 jak to cieszy myszko,ze sie cieszysz i moglismy sprawic Ci tyle radosci... ciesz sie i w skrocie opowiedz poznie o lekturze. pozdrawiam cieplutko zyczac cudownego dnia. Odpowiedz Link
mycha Re: Zostałam obdarowana:) 22.12.05, 11:11 kenduś, bardzo, bardzo, bardzo i mogłabym jeszcze godzinami mówić jak bardzo )) a recenzję oczywiście obiecuję Odpowiedz Link
slo-onko absolutorium 08.06.06, 17:48 dlugo trwalo zanim wybralam odpowiednie miejsce w ktorym chcialabym opisac wrazenia z dzisiejszego dnia. bylo tak duzo roznych sytuacji,ze moglabym wpisywac w kazdy watek po kilka zdan. znalazlam jednak taki,ktory nie odbiega ani troche od prawdy. nie ja jednak bylam bohaterka tego calego zajscia,choc po czesci tak. kazdego roku mniej wiecej o tej samej porze na wyzszych uczelniach odbywaja sie absolutoria. na moim wydziale ta tradycja zaczela upadac wiele lat temu. od pewnego czasu chetni i prezni studenci postanowi powrocic do tradycji i od kilku lat organizuja te uroczystosc. zanim jednak nastapilo oficjalne otwarcie opowiem pokrotce co dzialo sie w sekretariacie zanim nadeszla godzina 11,00. przed wejsciem na aule wszyscy abiturienci musieli wlozyc na siebie togi i birety. poniewaz bylo ich okolu stu osob kazdy mial z tym jakas przygode. jednemu urwal sie dzyndzelek od biretu, drugi przydeptywal toge, kolejna osoba musiala przebrac rajstopy. nasz pokoj zamienil sie w przebieralnie,maszyne do szycia,klejarnie,centrale telefoniczna,kawiarnie i jeszcze nie wiem w co. rwetes i zamieszanie bylo duze zanim wszyscy doprowadzili sie do ladu i wyszli na aule. poczet sztandarowy z pedlem na czele poprowadzil wladze szkoly na miejsce gdzie czekali goscie czyli rodzice konczacych zakow i ich rodziny. nastroj byl powazny, chor uczelniany wyspiewal Gaude mater. Potem wladze wydzialu wyglosili przemowienia, wreczanie pamiatkowych dokumentow, podziekowania i brawa. nic nie byloby w tym dziwnego gdyby nie to,ze nasi kochani studenci docenili nasza prace i pomoc. w podziekowaniu za wlozony trud,za usmiech, za codzienna pomoc,czesto slowa pocieszenia czy tez wspolczucia z powodu nie zdanego egazminu chcieli nas uhonorowac. poproszono nas na podium i wreczono piekne bukiety kwiatow. kazda z osob obdarowanych zostala obsypana milionem wspanialych,cieplych slow pod swoim adresem. łza sie w oku zakrecila, nastapilo wielkie wzruszenie i ta trema gdzie setki oczu skierowane sa na scene. byla to wspaniala chwila i wspaniala uroczystosc. potem czesc nieoficjalna czyli zdjecia,szampan,zdjecia,szampan i znow zdjecia i znow szampan)) jutro znow wroci codziennosc,a kolejne wspaniale wzruszenie za rok Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 18:52 a nie mówiłem, ze trud Twoj i koleżanek zostanie doceniony, nie dziwię sie wzruszeniu jakie was ogarnęło. Gratuluję, za nic nie dostaje sie kwiatow i tylu miłych słow Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 19:22 trud nie trud,jest fajna atmosfera,fajni studenci,a my lubimy ludzi i swoja prace ,to wszytsko Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 19:29 szczęśliwi ludzie, którzy za swoją pracę otrzymują podziekowanie, czasami jest ono wazniejsze niz kasa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 19:33 nick000 napisał: > szczęśliwi ludzie, którzy za swoją pracę otrzymują podziekowanie, czasami jest > ono wazniejsze niz kasa. wystarczy usmiech on jest wystarczajaca nagroda tegoroczni absolwenci byli wyjatkowi,szczegolnie samorzad studenki,ale to wszytsko dlatego,ze i ekipa pracownikow nieco sie zmienila. kiedys chodzenie do pracy bylo udreka,dzis jest przyjemnoscia Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 19:46 u mnie jest akurat odwrotnie, kiedys chodzilem do pracy z wielką przyjemnoscią, czułem, ze jestem doceniany, zasuwalem za trzech. Dzisiaj wszystko się zmieniło i jedyną motywacja by tam iść jest poranna porcja ciepła Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 19:49 nick000 napisał: > u mnie jest akurat odwrotnie, kiedys chodzilem do pracy z wielką przyjemnoscią > , czułem, ze jestem doceniany, zasuwalem za trzech. Dzisiaj wszystko się zmieni > ło i jedyną motywacja by tam iść jest poranna porcja ciepła czyli tzw nieoczekiwana zmiana miejsc? napisalam,ze chodzenie do pracy jest dzis dla mnie przyjemnoscia, z wielu jednak powodow o ktorych nie bede pisac. wyszczegolnianie zalet zajeloby mi dwa dni Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 19:56 tylko dwa dni? Ja mam jeden powód, mógłbym o nim pisac długo, pewnie kiedys tak uczynię Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 19:49 ojejjjjjj,alesta duzo ponapisywali zaraz Was poczytam a narzie pieknego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 19:56 sliczne sa takie chwile, uczestniczylam w podobnej,gdy siostrzenica magistra zakonczyla, byly wzruszenia/zdjecia a w domciu szampan) masz faja pracke sloo. PS;..dzieki za SMS...ale ,ze mam tylko 8 SKR na koncie,wiec przeprasaam,ze nie odpowiedzialam,musza mi chlopaki naladaowac kasy na komorke) Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 19:57 kendo napisała: > ojejjjjjj,alesta duzo ponapisywali > zaraz Was poczytam > > a narzie pieknego wieczoru. sie pracuje ku chwale vistuli Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:12 hi,hiiiiiiiiiiiiiiiii... dobrze Ci to wyszlo nicku, ale mozna zmienic ,ze piszemy"ku chwale vistuli") kozystam z e slonecznych dni i grzebie sie w ogrodzie niemal co dzien, wieczorem cos w domciu sie "dlubnie"...ech.... z odinem niby lepiej,ale zobaczymy,czas pokaze,bo zmienili nareszcie tabletki i czekamy ,jak bedzie organizm reagowal. Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:15 dbaj o niego, nie pozwól by sie za spodniczkmi rozglądał, to ciśnienie podnosi Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:17 ))))))))))))), qrcze siedzi w domciu niemala caly czas wiec nieoglada sie za "kieckami" a cisnienie i tak malo go "nierozsadzi"(((((((((,ale teraz moze bedzie juz lepiej. Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:27 musi być lepiej, nadal pdtrzymuję opinię, ze tylko żubr postawi odina na nogi i moze troche lekarze, ale bez przesady Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:17 nick000 napisał: > dbaj o niego, nie pozwól by sie za spodniczkmi rozglądał, to ciśnienie podnos > i hahahahahaha a ja slyszalam ,ze wystarczy jedno spojrzenie na zgrabne nogi pielegniarek,a chory czuje sie jak zdrowy Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:32 cichooooo, nie mów o tym bo sie kendusiowy pacjent zbuntuje i kaze swojej pielegniarce w mini chodzić bez przerwy Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:33 ja tam zaaplikowalambym dawke tzw konska)) Kendo w bikini)))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:35 to faktycznie dobra dawka, ciekawe tylko czy skutecznie podziała Idźmy wiec dalej, proponuję kendo bez Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:48 nickkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!..cicho z Toba, bo jak slubne sie rozochoci to bedzie chcial co dzien taka terapie))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:51 i o to własnie biega, terazpia bedzie skuteczna gdy powtarza sie ja długo i z przyjemnoscią Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:54 niektore terapie sa wrecz zabroniene ze wzgledu na stan zdrowia pacjeta)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:55 kendo napisała: > niektore terapie sa wrecz zabroniene ze wzgledu na stan zdrowia > pacjeta)))))))) ostry <piiiiiiiiiiip> moze tak ,ale taki subtelny to chyba i nie)) Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:47 o ranyyyyyyyyy, powiem wam,ze nic z tego nie poskutkowalo,bo cala zime w domu w mini smigalam a teraz po ogrodzie bikini,to slubne sie wydziera bym do domu przyszla i sie przebrala w cos co bardziej pasuje do wieku))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:50 moze ja sie nie znam, czuje jednak, ze woła ccię do domu w bardzo konkretnej sprawie i to jest właśnie lekarstwo jakiego chłopakowi potrzeba Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:52 no qurcze,a ja taka gapiszonowata nie domyslilam sie o co mu chodzi) jutro ponowny test zrobie i zaordynuje stosowna terapie)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:34 oj ludziki....gdyby odin byl w stanie wtredy patrzec na nozki pewnie dzis juz bylby zdrowy jak ryba....bedzie dobrze,tak cos czuje,bo optymistycznie odin podszedl do nowej formy medykamentow,a na % jakos chwilowo stracil smak,jedynie piwko co podchodzi Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:36 musi być dobrze, jak popatruje na piwko, znaczy zdrowy a tylko lubi by sie nim zajmowac Uwierz mi, znam sie na tej męskiej medycynie Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:40 bo to medycyna niekonwencjonalna wiem cos o tym Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:46 slo-onko napisała: > bo to medycyna niekonwencjonalna > wiem cos o tym > Kendo mozesz nauczyc sie od Nickaznaczy tej niekonwecjonalnej wlasciwie to Nick jest takim lekiem na zlo i do rany mozna tez go przylozyc Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 20:50 ech,,,,,,moze kiedys bedzie dobre to przykladanie,ale na razie tylko co innego stosuje i chyba z dobrym skutkiem) Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:46 najskuteczniejsza w leczeniu wszelkich przypadłości sercowych, tez coś o tym wiem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: absolutorium 08.06.06, 20:50 nick000 napisał: > najskuteczniejsza w leczeniu wszelkich przypadłości sercowych, tez coś o tym wiem) taaak,mozna by jakis medyczny poradnik skonstruowac)) pomyslimy nad tym Nick? Odpowiedz Link
nick000 Re: absolutorium 08.06.06, 20:56 pomyslimy nie tylko o poradniku, trzeba go przecież sprawdzić, przetestować by innym pacjentom gotowe recepty podsunąć Teraz już musze sie pozegnac, taki układ, przed siłą fizyczną mojej córki ustąpić musze Spokojnej nocy dziewczyny kochane Odpowiedz Link
kendo Re: absolutorium 08.06.06, 21:24 miej sobie mily wieczor nicku... a to testowanie nowej terapi moze byc ciekawe) Odpowiedz Link