Dodaj do ulubionych

Piątku c.d.

28.07.06, 14:34
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=41318799
z tegow szytskiego psoty jzu stanely w miejscu. i nie ma sie co dziwicbig_grin
Obserwuj wątek
    • mycha Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:41
      ja się już kopletnie pogubiłam, nie wiem, jak wybig_grin
      • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:51
        bez bicia przyznaję, ze teżbig_grin
      • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:51
        hehehe ani ja big_grin
        moj plan runal w gruzach,szef za dzrwi, a ja poczulam jak smierdzacy nugus
        wlazl na mnie z kopytami.
        ide teraz opoczac ,zjesc obiad.,moze spotkam jakiego bociana to sobie z nim
        pogadamwink
        • mycha Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:54
          slo, tylko uważaj, żeby się z 2 więcej nie zrobiło... z bocianami nigdy nic nie
          wiadomowink
          • kasikk_29 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 15:01
            tak jest smile)
            z bocianami nigdy nie wiadomo, jak się skończy...

jejku, ale się uśmiałam big_grin
            a teraz żegnam was i udaję się krokiem posuwistum w kierunku wyjścia, a dalej
            do domowych zajęć
            i oczekuję na myszowy kontakt w sprawie sabatu smile)

bużka big_grin
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 16:20
              musze powiedziec,ze po powrocie poczytalam jeszce raz nasza e-rozmowe,tak na spokojnie terazsmile tzn nie tak do konca na spokojniewink
              bociana(ów) nie spotkalam,ale za to kupilam co chcialam,"lak na wlasy",maliny,a teraz ide jesc obiad.
              gud baybig_grin
              • mycha Re: Piątku c.d. 28.07.06, 16:30
                smacznegoosmile
                • jtka Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:25
                  dopiero piątek , a ja mam dośćuncertain ehhh.... strasznie gorąco w nogęwink)) moze tam
                  ognisko mam???smile)))
                  • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:28
                    czesc Jtka smile poszukaj jakiegos dobrego masazyste,coby nozke pomizialwink poczujesz ulge,ja Ci to mowie smile
                  • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:53
                    pomyśl o zimiewink, ogień zgasnie. A tak w ogóle to niesprawiedliwe, lato wokoło a nasza jta kontuzjowana w łożu boleści spoczywać musiwink Zobaczysz jak będzie smakowało życie gdy juz sie zbroi pozbędzieszsmile
                • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:29
                  mycha napisała:

> smacznegoosmile

dzieki Mychosmile
                  jestem juz nawet po szybkich zakupach,teraz ide napic sie kawy i zaksic hitem,ciachem hitemsmile bo prawdziwy hit to bocianbig_grinDDD
                • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:30
                  aha no i 2 cz. filmu obejrze.
                  film jednak odbiega od tresci ksiazki.
              • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:50
                hehehehwink, na obiad gud baywink? Co to jest??? Próbowalem czytac nasz dzisiejszy "urobek", nie dałem rady, dostałem dziwacznych drgawekwink, chyba ze smiechubig_grinD
                • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:56
                  a ja dopiero rozumialm kazdy post czytany z osobna,przedtem bylo sztuka polapac co kto pisal , do kogo i na ktory post odpowiadalsmile
                  • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:00
                    tego nawet najlepszy kryptolog nie jest w stanie rozszyfrować a najtęższy umysl pojąć, żeby zrozumieć, co mówimy nalezy odbyc staż na vistuliwink)
    • mala20033 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:54
      Slo napisala:"
      • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:57
        heheheesmile w pracy sie nie pije Malawink
        dopiero zacznewink
        mialo byc posty stanely,ale to byly posty-psotysmile
        • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:01
          post czy psotywink, taki nasz styl, piszemy szybko, w przerwie pomiedzy najrózniejszymi zajeciami i wychodza takie dziwaczne literówkibig_grin Slosmile, czy pijesz akwęwink?
          • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:02
            takbig_grin dzis pilam akwę z mlekiembig_grin
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:03
              i pow ariackubig_grin
            • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:07
              tak sie sklada, ze akwa już chyba na stałe weszła do mojego słownikasmile Potrafie nawet powiedzieć, parzac kawę, ze robie akwe, moj kolega puka sie w czolowink Przecież nic głupiego nie robięwink, to normalna codzienna czynnoscsmile)
              • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:09
                hehehehesmile
                to poczestuj J. swoja akwą,niechs probuje jaka jest przepysznasmileszczegolnie,bardzo mocna,bardzo goraca i bardzo gorzka jak piołunwink
                • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:13
                  dziwne, nie pija on akwy, kiedys jakimś dziwnym trafem namowilem go na kubek tego specjału, pił i wydziwiał, ze taka gorzka, ze zbyt mocna, za goraca itp. Najlepsze było jednak nastepnego dnia, przywlókl sie do pracy jak z krzyza zdjety, twierdzil, ze to przez akwę nie mógl sie wyspacwink Kto go tam jednak wie, co było bezsennosci przyczynawink
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:01
      chcialam zauwazyc,ze dzis wystukalismy ponad 130 postow,ale kiedy??????? w ciagu dnia pracysmile juz widze nas w od poniedzialku nadrabiajacych piatkowe zaleglosciwink
      • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:05
        jestem w tym szczęśliwym położeniu, ze zaległości odrobie jutrowink Wolalbym jednak w poniedialek, mus jednak i zero dyskusji.
        • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:10
          bede Cie podtrzymywala na duchusmile a MYcha tez cos Ci obiecywalasmile ciekawe czy dotzryma slowa?smile
          • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:14
            dzieki za dobre chęci, wystarczy mi jak o mnie pomyśliciewink, no moze nie do końcawink, jutro macie wolną sobotę i czas to wykorzystac na odpoczynek lub coś innego.
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:21
              smile
              rozumiem,ze musisz sie na jutro wyspac?smile tak wiec papulki Nick big_grinDD
              slodkich snow smile
    • nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:20
      tak sie nam fajnie dzisiaj pisało az żal sie rozstawać, musze jednak opuścić gościnne progi vistuli, zyczę wszystkim dobrej nocy i przyjemnego sobotniego wypoczynkusmile Jeśli jednak ktoś myśli,z e jutro dam Wam spokójwink, jest w grubym błędziewink Zawitam z samego rana bo zycie bez vistulki jest jakby nie do końca pełnesmile
    • nick000 Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:05
      cześć wszystkim w piątek deszczowy. Pada piękny, równy deszcz, oby tak dalej
      a grzybów nie zabraknie. O grzybach wspominam nie bez powodu, sierpień zawsze
      był miesiacem pierwszego grzybobrania, gdyby nie dotychczasowa susza,
      moglibysmy pochwalić sie pięknym zbiorem.
      Miłego dniasmile
      • slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:38
        dzien dobry dzien dobry smile))
        jestem wyspana,zadowolona i najedzonasmile sniadanko i kawka z mleczkiem to jest tosmile co prawda sniadanko pozno,ale zwazywszy,ze mam pozwolenstwo na lezakowanie to jestem usprawiedliwionasmile a MYcha pewnie sie jeszcze wyleguje z racji urlopusmile albo juz bryknela nad morze?smile
        przyjemnego piatku,kazdemu bez wyjątkusmile
        • kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:59
          no wlasnie grzybki,
          wczoraj o nich myslalam,czy beda obfite zbiory?

witaj sloo i nicku,
          po wylozeczkowaniu sia,sniadanko zalicznone wlacznie z kawcia,
          siedze i podczytuje tu i uwdzie,
          zyccze udanych urlopow a pracujacym milego dnia pracy.
          • slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 11:33
            czesc Kendosmile
            a ja juz nawet po sprzatanku,sprawnie mi to dzis poszlo. teraz tylko obiadek czyli pieczone udka w curry i smazona cukiniasmile
            • kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 11:53
              hej sloo,
              ales sie uwinela,
              my wczoraj sprzatali i tak by trzeba bylo dzis mopem przejechac po podlogach by
              zmiesc psiuna klaczkisad(
              pomyslu na obiat jeszcze niet,ale chyba bedzie cyc kurczecysmile)

milego dnia sloo.
              • slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 12:38
                uwijam sie stado mrówkówwink czasem tzreba,by z nudow nie zwariowac,a i lubie czasem czyms sie popisac zwlaszcza w kulinariach jesli mam na to czas. czasem mam lenia,a czasem latam jak frygawink
                i Tobie milego smile
                • mycha Re: Piątku c.d. 04.08.06, 13:25
                  cześć dziewczynysmile cześć nicksmile
                  czy wy wiecie, jak to miło móc pospać dłużejsmile spieszę wyjaśnić, ze już jestem
                  po maratonie po mieście, żeby ktoś nie pomyślał, że dopiero co oczy otworzyłam;p
                  mam już bilet i w niedzielę z samego rańca macham na pożegnanie kolumnie
                  zygmuntabig_grin
                  dzień zapłakany i wyjątkowo chłodny. nie przeszkadza mi, choć na te kilka
                  godzin mojego buszowania po mieście mogło przestać. wiem, marudzęsmile
                  podleję swoją zieloną dżunglę i lecę do futrzaka, bo niedługo zacznie widzieć
                  na żółtowink
                  buuuuziaki i uściski, miłego dnia i tych następnych równieżsmile
                  po powrocie opiszę wrażeniasmile
                  • kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 16:51
                    pieknego odpoczynku mycha,
                    bedziemy czekac na wrazenia.PA;.. kissmiej sobie udany urlop.
                • kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 16:49
                  rodzinka sloo bedzie uszczesliwiona smakolykamismile)

ide teraz sobie legnac,bom juz sie wyeksploatowalam ze wszystkich silsmile)

do wieczorka,jak komp mi zaskoczy.
    • mycha Re: Piątku c.d. 04.08.06, 17:19
      u mnie jesiennie, deszczowo, chłodno. siedzę w domu, futrzak grzeje mni nogi, a
      ja się delektuję gorącą herbatkąsmile
      mój kot puchnie w oczach i ciągle domaga się jedzenia! dosłownie domowe MPO,
      pochłonie wszystko, no wyjątkiem jest fasolka szparagowawink
      idę poczytaćsmile
      • kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 20:48
        ech,mycha,nareszcie Twoj klimacik pogodowy,
        a kocio rosnie wiec domaga sie jedzenia,jak wydorosleje to zmniejszy doze
        jedzenia.milej lektury zycze.
        • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 10:35
          i nareszcie piatekwink

hej mycha,milo Cie widziec ponownie i poczytac Twoje zadowolenie urlopowesmile)

hej reszta Zalogi,
          mysle,ze sloo wyciagnego slubnego z wanny za nogiwink)

a tak pozatem to burzylo, i blyskalo ,i deszczylo strasznie przez ponad
          poltorej godziny,jak to dobrze,ze sklepy zalicznone/pranko wyprane,przydaloby
          sie prasownie odstawic,ale jak tu do pradu podejsc skoro tak piorunami waliwink)

miejcie udany dzionek.
          • kasikk_29 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 11:38
            witam w piąteczek smile)
            nareszcie!! tym bardziej, że cztery dni w domciu ze Skrzacikiem mnie czeka i
            już bym chciała, żeby było big_grin
            jakoś ostatnio mam mnustwo rzeczy do zrobienia
            i najlepsze jest to, że sprawiają mi one przyjemność big_grin

Pozdrawiam cieplutko i oddalam się, życząc udanego dzionka i weekendu (na
            wypadek, gdybym nie miała czasu zajrzećwink))
            • mycha Re: Piątku c.d. 11.08.06, 12:34
              cześć i czołemsmile
              u mnie właśnieluneło. ten piątek jest bardzo leniwysmile cóż za rozkosz nie musieć
              zrywać się z samego rańca;p
              trzymajcie się ciepłosmile
              • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 13:43
                czesc wszystkim.
                pogoda u mnie deszczowa,jakis Beufort mnie tu straszy,najgorsze,ze i jutro maja byc Beufortysad na wszelki wypadek zabieram ze soba nadmuchiwane kolo plazowebig_grin zawsze to jakies zabezpieczeniebig_grin albo przywiaze sie do szalupy i nie odejde od niej do konca rejsu.
    • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 16:04
      cześć wszystkimsmile, nieźle mi ostatnio praca daje w kość, tego jeszcze nie
      grano bym nie miał czasu na wpis vistulowy. Teraz to nadrabiam, zycze dobrego
      dnia i, mam nadzieję, spokojnego wieczornego odpoczynku. Przed nami kilka
      wolnych dnismile
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 19:54
      Nick,pierwsze zdjecie nie weszlo,powtorz moze?
      • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:28
        witajcie wieczornie Zalogo...

jak widac wszedzie deszczy ,tu tez,ze spaceru lunchowego zdazylam dojsc sucha a
        pozniej :blysnelo/zagrzmialo /lunelo i pada do tej pory....nie lubie takie
        pogody bo czlek niewie co ze soba zrobicwink

udanego wieczornego odpoczynku zycze po "owocnych pracach piatkowych"
        • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:36
          u mnie nie deszczyło do 19tej, teraz pada i bardzo dobrze, powietrze sie
          odświeżyło, jest przyjemne i chłodne, co zapowiada na jutro piękny dzieńsmile
        • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:39
          pol biedy jesli taka jak dzis,ale boje sie jutrasad wyobraznia moja siega zenitu,ciekawe co przepowie moj sen?
      • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:35
        no problem, ale otwierają sie oba bez kłopotu.
        • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:37
          no teraz i mnie sie otworzylosmile
          czesc Kendo,czesc Nicksmile
          • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:38
            chyba zmienie jutro trase i zamiast na polnoc wyrusze na wschodwink
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:38
              i zamiast sztormiaka zabiore stroj plazowy big_grin
              • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:45
                kto wie, moze sie przydacwink, to takie oryginalne opalać sie podczas deszczubig_grin
                Na vistuli wszystko jest możliwewink
                • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:48
                  no jak to??????? w sztormiaku bez stroju kapielowego??????????smile))))
                  • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:53
                    a cowink, moze byc bez sztormiakawink
            • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:42
              i nie bedziesz załowała zmiany kierunku, wschód jest dobrym miejscem do życiasmile
              • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:47
                jest tam duzo pieknej przyrody,ktora tak uwielbiam,a i mieszkaja tam wspaniali ludzismile
                • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:53
                  przyroda wszędzie jest taka sama, ludzie teżsmile, zalezy co sie lubi i jaki sie
                  do nich ma stosunekwink
          • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:40
            czesc nicku/sloo,
            ech,chociaz juz Zaloge witalam,ale moge byc "dalej milusinska"wink)
            z tymi deszczami to przesada,bo sa strasznie intensywne ,pozniej troszeczke i
            od nowa ulewasad(
            mam nadzieje,ze nastepny tydzien sie rozpogodzi.
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:44
              zapowiadaja poprawe dopiero od polowy przyszlego tygodnia,ale wierzyc w ich zapenienia? lipiec mial byc zimny,a sierpien sloneczny ponoc.
              • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:46
                wiec pomylka straszna metereologow,
                mam nadzieje,ze od nastepnej soboty znowu bedzie prazyc po sierpniowemu.
              • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:51
                słońce w sercu lub kapeluszu nosić nalezywink
                • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:56
                  tac nosze,ale to za malo,
                  lubie byc na zwenatrz w sloncu a nie miedzy murami,gdy pada.
            • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:50
              racja, rozpogodzi się i to na długosmile Deszcz ma swoje dobre strony, pomyśl
              tylko o grzybachsmile Bez niego nir urosną.
              • slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:52
                no to ja dzis zmykam,musze jeszce przygotowac sie na jutrzejszy wyjazd. spotkamy sie w niedziele. zycze wszytskim dobrej nocy i przyjemnego wypoczynku w weekend.
                • nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:54
                  dobrej nocy, fajnej wycieczki i uważj na rekinywink Ja tez już musze spadac, do
                  jutra, rano sie melduję z pracysad
                  • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:59
                    PA;.. nicku,trzymamy kciuki za sloo,coby Ja jakis rekin do wody nie wciagnalwink)

milego snu i zatem do jutra nicku.
                • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:58
                  PA;..sloo i miej sobie super....
              • kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:57
                wlasnie planuje jutro na grzybki skoczyc i zobaczyc czy cos wylazlosmile
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 11:09
      w koleny piatek tego miesiaca witam serdecznie.
      jesli ktos cierpi na brak slonca to moge pozyczyc kilka promeni swojego,grzeje od samego rana dosc ostro.
      • kasikk_29 Re: Piątku c.d. 18.08.06, 11:35
        witam również
        i u mnie cudna pogoda, słońce grzeje i ogólnie super oprócz tego, że muszę
        jutro do pracy sad(
        buuuu...
        • nick000 Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:09
          cześćsmile, jutro do pracy nie tylko Tobie iść trzeba, moja wolna sobota będzie wolna ale po piętnastej. Cały dzień prazyło, skończyło sie to burza potężną, piekny spektakl z dziedziny swiatło i dźwieksmile z dużą iloscia deszczu. Spokojnego wieczoru i dobrej nocysmile
          • kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:40
            witajcie ,dopiero teraz dodoczylam sie do kompawink
            sloo,kasikk,nicku
            pochwale sie rownie,ze tu swiecilo i prazylo,bylo wrecz duszno,ale dzionek w
            sumie udany,obiadek zjedzony na miescie,bardzo smakowalo,na kolacje tylko
            kromeczke wcisnelamsmile)

milego wieczoru zycze.
            • slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:59
              no to i ja dorzuce grosz o pogodzie big_grin wszak to uniwersalny temat,zwlaszcza na randkach mlodych ludzi,ktorzy nie maja tematu do rozmowybig_grin
              u mnie byl dzwiek,a swiatlo marne,chyba za rzadki prąd big_grinDD
              jestem juz spakowana i jak to sie mowi siedze na walizkach. czekam na czas odjazdubig_grin zobaczymy sie za tydzien. mam tylko nadzieje,ze pogoda dopisze.
              • kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:04
                hej sloo,
                na razie zadnych dziewkow pogodowych tu nietwink)

ale ja "wydaje dzwieki pakownicze",wszystko juz na fotelu przygotowane,czesci w
                waliziesmile)

miej sobie sloo udany urlopik,duzo pochlaniaj pieknosci dla oczu i duszy,wroc
                wypoczeta i pelna pieknych wraze.
                • slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:07
                  a dziekuje dziekuje smile Tobie zycze tegos amego w podwojnej ilosci i jeszce duzo radosci,dobrego humoru, wrazen pieknych i jeszcze lepszych wspomnien smile
                  ps.i niestety chyba musze utzrymac jakas dietewink to co zobaczylam dzis tooooooo byl szokbig_grinDD
                  • slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:26
                    Kendusia,musze Cie juz pozegnac,czas uskutecznic jakas kapiel i polozyc sie mna chwile,odpoczac.
                    zycze Ci spokojnej podrozy i duzo dobrymch wrazen.
                    wszystkim pozostalym duzo sloneczka i usmiechusmile
                    papasmile
                    • kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:43
                      PA;..PA;.... sloo,szczesliwej podrozy i cudnych wrazen.

PS;..no niewiem,czy mozna dietkowac na "urlopiku",
                      ja bede sie opychac wszystkimsmile)
    • mycha Re: Piątku c.d. 25.08.06, 08:21
      cześć i czołemsmile
      jak ja lubię piątki, a pełnia szczęścia by było, gdyby zegarek pokazywał 15.45big_grin
      dzień piękny, niebo bez chmurki, żeć nie umieraćsmile
      trzymajcie się ciepło wszyscy, posyłam wam wirtualne uściskiwink
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 25.08.06, 18:23
      ze wspomnieniami po letnich podrozach witam sie wieczornie.
      wielkimi krokami odchodzi od nas lato,a zbliza sie jesien,bura,smutna i deszczowa.
      mialam okazje pochodzic w deszczu czujac jego cieple krople na plecach lecz widok jaki zobaczylam byl przerazajacy. jacys kretyni prawdopodobnie z zakladu garbarskiego albo farbiarni albo tez pralni wylali chemikalia do Neru i pozatruwali wszystko co tam zylo. ryby lezaly sniete do gory bialymi brzuszkami. widok byl tak smutny,ze o malo nie poryczalam sie z zalu i ze zlosci. trwa dochodzenie kto mogl sie do tego przyczynic. mieszkancy znad Narwi dlugo czekali na to,by rzeke przywrocic do stanu pierwotnego,a gdy tak sie stalo i gdy pojawily sie ryby to znalazl sie szmaciarz,ktory wszystko zepsul i usmiercil przyrode w rzece.
    • mycha Re: Piątku c.d. 01.09.06, 08:17
      witajciesmile
      mój piątek jest śliwkowysmile)) za oknem słońce, niebo czyściutkie, aż się chce
      żyćwink
      zapraszam na kawunie i węgierkismile
      uśmiechniętego piątku życzę.
      • nick000 Re: Piątku c.d. 01.09.06, 18:55
        cześćsmile, piątek pod znakiem lasu i nieba czystego. Nareszcie bez deszczu, cieplo i zielonosmile. aż chce sie żyćsmile
    • odin-2 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 06:43
      Dobre Rano
      wczesniej dzisiaj ,- "kendo" dobija o 07:00 , wyjezdzam po nia.
      Milego Lyk Endu Zycze
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 08.09.06, 08:07
      ojej,ale sie cieszesmile))) tylko pewnie bedzie zmeczona bujaniem na promie i
      pewnie bedziemy musieli poczekac na jej wizyte na forum. ale mimo to witam ja
      juz teraz, a wszystkim pozostalym dobrego dnia.
      • mycha Re: Piątku c.d. 08.09.06, 08:20
        cześć i czołemsmile
        supersmile bardzo się cieszęsmile
        u mnie pogoda nie może się zdecydować, kawunia pachnie, świadomość, że już
        piątek dodaje mi skrzydełsmile
        tzymajcie się ciepło.
        • kendo Re: Witam Zaloge 08.09.06, 12:29
          bardzo,bardzo goraco i niezmiernie sie ciesze,ze bede miec z Wami ponowny
          kontakt.
          urlopik ,jaby zrobil mi przerwe w zyciorysie,nawet nie wiedziala,ze dzis
          piatek,niemnij jeszcze zyje ,choc jestem zmeczona i czuje sie ,jakbym jeszcze
          plynelawink)

*sloo,
          na stateczku nie bujalo wcale i podroz byla udana,

*mycha i sloo,
          za SMS-y dziekuje,ale po ustawianiach w kraju ,przez roznych operatorow,tak mi
          przestawili "slownik esemesowy",ze umie napisac tylko "OK",gdy chce dopisac
          nastepne slowo,od razu pojawia sie tekst"niema takiego wyrazu w slowniku"

zycze milego dnia.
          • jtka Re: Witam Zaloge 08.09.06, 19:12
            pozdrowiona piątkowe dla wszystkichsmile))))
            jakoś zimno dziś u mnie , nie mniej zapowiadają na niedzielkę upaływink))
            zobaczymywink
    • nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:42
      cześć wszystkimsmile Witam sie dopiero teraz, dzień miałem mocno zajęty i stad późna na forum wizyta. Najważniejsze, ze nasza Kendula jest juz w domusmile
      • kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:47
        ciesze sie,ze sie tez cieszycie,ze juz wrocilamwink

miejcie sobie mily wieczor,
        • nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:59
          bo wiesz, zabrakło kota, kotki raczej i myszy zaczynaja szalećwink, albo za dużo gadają, albo wcale. Jesteś, miotłę do ręki złapiesz i wszystkim nam pokażesz, gdzie nasze miejscewink Ale sie cieszę, ze jesteśsmile
          • kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:04
            hej nicku,
            powiem Ci ,ze tym razem jeszcze nic nie zdazylam poczytac cos tu powypisywali,
            ale ,jak juz wiesz,ze to zrobie skrupulatnie i wysciutko poukladam pod
            kreseczkewink)

w kraju nie mialam czasu nawet nigdzie podzwonic,
            urlopik byl pod znakiem wielkich prac pod katem zimy,by Mamie bylo lzej,siostra
            jeszcze zostala na troche by dokonczyc dzielowink

miej sobie mily wieczor.
            • nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:07
              to normalne, mamy rodziców, oni maja swoj wiek, nalezy pomagać a to zajmuje czas. Nie wątpię, ze sie wczytaszwink
              • kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:11
                chciales powiedziec,ze tak duzo wystukaliscie,ze sie niewyrobie z
                wczytaniem ? ?wink)

ech,boje sie nawet pomyslec,kiedy bedzie ktos potrzebny czesciej do pomocy,bo
                jak zbadalysmy teraz "warunki pomocne " to bedzie cienko ze znaleziem kogos
                uczciwegosad
                • nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:14
                  może aż tak dużo to nie, bywały jednak dni pospolitego ruszenia, inne zaś, powiedzmy sobie szczerze, niezbyt rozgadane.
                  Myśle,z e sobie poradzicie, uczciwych ludzi, wbrew pozorom, jest jeszcze bardzo wielu.
                  • kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:21
                    nicku,czas urlopow zszedl sie z wieloma osobami,
                    czy slo juz wrocilo z urlopiku??
                    a jak byly zrywy to juz moge sobie wyobrazic ,ale odpuszcze chyba tym
                    razem,poczytam i ewentualnie w kronice zamieszcze "uwage"wink)

na ten czas co zrobulysmy rozeznanie,to ludziska odwaznie mowia,co by chcieli
                    za ewentualna pomoc....nie wchodzi wynagrodzenie pieniezne.
    • nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:18
      muszę niestety spadac, myśle jednak, ze w najblizszym czasie urzadzimy sobie wieczorny maraton jak za dawnych latsmile Spokojnego wieczoru i dobrej nocysmile
      • kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:22
        PA;..PA;....nicku,miej sobie udany wieczor,
        a na maraton sie pisze jak zawszesmile)
    • mycha Re: Piątku c.d. 08.09.06, 21:35
      hej, wpadłam wieczornie, żeby cosik skrobnąć.
      widzę, ze wszyscy już grzeją się w pieleszachsmile))
      w takim razie kolorowych i spokojnych snów życzę.
    • odin-2 Re: Piątku c.d. 15.09.06, 07:19
      Dobre Rano Ludkowie
      czujecie zapach Lyk Endu ?
      zanosi sie na piekna pogode-
      bedzie dobre rybobranie (?)
      z grzybkami ...

Pzdr.
      • mycha Re: Piątku c.d. 15.09.06, 08:26
        cześć odni, witam wszystkichsmile
        oj, tak i to jak. i nawet nie ważna pogoda, byle by już byłwink dzisiaj
        słonecznie choć chłodno. ale w nocy już zimnosad mam gigant katarsad
        widzę odin, że plan wielkie - rybki grzybkismile)))
        • slo-onko Re: Piątku c.d. 15.09.06, 09:15
          Dzien dobry,dzien dobry,dzien dobry.
          a Mycha to chyba bez skarpetek spala?wink
          • mycha Re: Piątku c.d. 15.09.06, 09:31
            cześć slo, czyżbyś i mnie podglądała?wink skąd wiesz, że bez?smile
            • kendo Re: Piątku c.d. 15.09.06, 11:48
              witam,witam
              ech,o katarkach niechce slyszec,bo wtedy mnie zlosc rozpiera,
              ale na grzybki to dzis bym poleciala,ale pracka z motyka w ogrodzie czekasad(
              kiedy ja sie obrobie od tych chwastow(hwastow)

sloo,w skowronkach powitala,chyba dobty dzionek sie zapowiedzialsmile?

miejcie sobie milo,
              siedze i mysle,kiedy do rki motyke wziasc ,podobnie jak nick wczoraj sie
              zastanawial o pomoc prackowa.

miejcie sobie udany dzien.
              • mala20033 Re: Piątku c.d. 15.09.06, 18:39
                Nadciaga piekny, sloneczny jesienny weekend..Milego Jego Wam...
                • kendo Re: Piątku c.d. 15.09.06, 19:18
                  echa caly dzien wialo niesamowicie mocno,choc swiecilo slonce,
                  ale plan zajeciowy wykonany ,
                  w garazu osy czy pszczoly zbudowaly sobie olbrzymie gniazdo i sie nim
                  zajmowalam dzis,"zwierzatek" juz niebylo i miodziku tezsad(,
                  ale slicznie wygladaly cztery wielgasne plastry,i taka dziwnie papierowa bardzo
                  krucha powloka,co wiatr rozwiewal.

milego wieczoru Zalodze.
    • nick000 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 07:45
      ależ piękną mamy pogodęsmile Ranek słoneczny, powietrze jak balsam a niebo
      wysokie i błękitne jak niezapominajkasmile Witam w piątek, na kawę zapraszam i
      zycze spokojnego dniasmile
      • mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:18
        cześć, cześć, cześćsmile
        u mnie tak, jak u nicka, przepięknie.
        a wczoraj kendo wykrakała, mój kot uczył się pływaćbig_grin tak się kręciła po brzegu
        wanny, że mały poślizg i po szyję w wodzie. minę miała taką, iż mało się nie
        utopiłam ze śmiechu. skok na podłogę i pół wanny wody było poza niąbig_grin
        kawę muszę koniecznie, bo jakaś nieprzytomna jestem.
        • kendo Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:46
          hej,hej Zalogo,

mycha juz widze Stregunie w wannie,nie wspomne tez o wodzie na podlodze,
          ale znajac kociaki to chyba i tak bedzie dalej na kancie wanny przesiadywac
          podczas Twej kapieliwink))))))))))

nicku,u Ciebie chyba zawsze niebo jak niezapominajka,tu nie czesto takia kolor
          mamy,cos te skandynawskie kolory sa przydymionewink)

pieknego dnia zycze,takiego jak sie zaczyna u mnie...jest po prostu cudnie.
          • mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:51
            jestem pewna, że taksmile za każdym razem awantura pod drzwiami łazienki, obie
            chcą wejść. jakieś zamiłowanie do ciepła i wilgociwink
            a ja się taaak cieszę, że to już piątek!!!
            może jak się będę lepiej czuła i pogoda nadal będzie śliczna, to się wybiorę z
            futrzakiem do lasu.
          • nick000 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 09:06
            cześć kendulasmile Niebo jak niebo, ale te niezapominajkiwink
        • nick000 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 09:06
          wie kocisko co robi;DDD Witaj mychosmile
          • mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 09:13
            smile)))
            cześć nicksmile
            chyba się przeliczyłowink
            • kasikk_29 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 11:14
              cześć pluskacze wannowe wink)
              niektórym to dobrze, że niezapominajkowe niebo mają
              u nas też śliczne - mysz zdała relację

eh... kolejny dzień w kołowrotku...
              może coś przyjemnego sie zdarzy i będzie trochę inaczej... marzenia...

ale i tak udanego piątku i udanego weekendu smile
              • kendo Re: Piątku c.d. 22.09.06, 20:05
                witajcie wieczornie Zalogo,

o zapominajkach niezapominam,piekne kwiatunie kolorystycznie,szkoda,ze tylko
                zycie takie nieniejssad(,wink)

tu dzis bylo naprawde goraco,jednak na horyzonicie bylo mglisto,niemniej mozna
                bylo zobaczyc hen daleko stojac na kaji,bom na wycieczce byla,
                tej od roku planowanej,nareszcie,zobaczylam miasteczko naprawde przeurocze w
                ktorym nieda sie zabadzic.

mycha kociaka to cyba bedziesz musiala w szelczki przyodziac,coby na wycieczce
                nieuciekla.

milego wieczoru.
    • mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 20:03
      hejasmile
      podpisuję wieczornie listę obecnoścismile
    • kasikk_29 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:00
      oj, tak... ciag dalszy piątku właśnie się zaczął <uuuaaaaaAAAAAAaaaa...>
      kto o takiej nieludzkiej porze wstaje? no kto? a Skrzaciki właśnie wink
      Witam porannie, piątkowo, mgliście - jesiennie i cieplutko smile)
      śniadanko juz za nami dawno i od w pół do siódmej jesteśmy na nogach
      no żeby w piątek i będąc w domu... eh...
      ale kto rano wstaje... big_grin (ten leje jak z cebra - zaraz dopisze mysz)

pięknego dnia życzę smile)
      • mycha Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:12
        jak ja lubię mgłęsmile)) dzień dobrysmile
        i dzisiaj piąteksmile i jeszcze się do końca nie obudziałamsmile
        i chyba mam pierwsze oznaki przepracowaniawink
        miłego życzęsmile
        • slo-onko Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:41
          dzien dobry w sloneczny poranek ostatniego dnia tygodnia. to juz piatek!!!
          huuura!!!
          duzo przyjemnych chwil na caly dzioneksmile
          • kendo Re: Piątku c.d. 29.09.06, 09:14
            ech,poranne ptaszki z Was,
            ja spalam "jak zajac"psiun popiskiwal,juz ta godzina a on niezszedl z
            lozeczka,ale nad ranem byl na trawce....biedne psie moje,pancio tez strasznie
            przezywa.

mgliscie/moze i nawet padac/ale cieplo, zapowiadaja deszcz od poniedzialkusad(

milego dnia...
    • gruby190 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 12:54
      Przed chwilą wróciłem z wycieczki do Lublina zafundowanej mi można powiedzieć
      osobiście przez pana Zbigniewa Ziobro na doniesienie pana Tomasza
      Sakiewicza wink))

Lublin pięknieje, lublinianki piękne jak zawsze, a nawet jeszcze bardziej.

Okazuje się, że nawet z takich jak Ziobro i Sakiewicz też może być pożytek.
      Dziękuję też Andrzejowi i wszystkim forumowiczom płacącym podatki za to, że
      ofiarnie współfinansowali tę moją wycieczkę wink
      • nick000 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 15:04
        gruby190 napisał:
        >
        > Lublin pięknieje, lublinianki piękne jak zawsze, a nawet jeszcze bardziej.

mowawink Lublin zawsze był pięknym miastem a lublinianki są, jak wszystkie
        nasze rodaczki, mmmmmsmile

www.nick000.ao.pl/
    • nick000 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 15:02
      czołem wszystkimsmile A ja sie dzisiaj dałem zwampirzyćwink i dlatego do pracy nie
      poszedłem. Pogoda, dotychczas marna, zaczyna sie poprawiać, zapowiada sie ładne
      popołudnie i, mam nadzieję, sobota. Pozdrawiamsmile
    • slo-onko Re: Piątku c.d. 29.09.06, 19:46
      wczoraj bylo kino domowe,dzis lektura.
      przyjemnego wieczoru temu kto tu zajrzysmile
      • kendo Re: Piątku c.d. 29.09.06, 19:50
        witam wieczornie

dla sloo zycze milego lekturownia a dla reszty milego klikania,lub ,jak sobie
        tam wybierzecie.

spokojnego wieczoru.

PS;.z psiunem niby lepiej,jest na "chodzie",ale lozka rozmontowalismy i leza na
        podlodze,coby nie musial psiun sie meczyc ze wskakiwaniem.
        • odin-2 Re: Piątku c.d. 06.10.06, 07:34
          jeszcze,jak narazie-jest cd piatkow ...,jakby co to udalem sie na dlugi weekend
          Milego piatku i wszystkich nastepnych dni tygodni/lat Wam Zycze
          Pozdrawiam
          Odin
          • kendo Re: Piątku c.d. 06.10.06, 11:59
            he,he...odinie,
            a co to za abstynecja kompowa bedzie? wink))))))))))))))))

w kazdym badzi razie deszczowo /zimno/wietrznie,ot jesiennie po prostu,
            na jutro szok termiczno pogodowy zapowiadaja,ma byc prawie lato,
            cos sie pokicikalo z aurom.

udanego dnia zycze.
            • kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:03
              slotno za oknem,ale sie ocieplilo,moze bedzie jutro bez deszczu,

milego spedzania czasu.
              • slo-onko Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:06
                czesc Kendussmile
                pora relaksu co?smile
                mja na pewno. ostatnimi czasy duzo biegam,jezdze i pracuje do wieczora. tak bylo i dzis. na zregenorowanie sil potrzebna chwila milego odpoczynku co uczynilam przed chwila czytajac "Filary ziemi".pochwale Ci sie,ze te grube tomiszcze dostalam w prezencie od Nicka smile ale to takw s ekrecie Ci powiem,bo boje sie,ze wyjde na chwalipietewink
                • slo-onko Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:16
                  ide cos przekasic (znow przekasicwink),a potem wskocze do wanienki. jesli nie wroce to znaczyc moze tylko jedno,padlam jak pies Plutobig_grin
                  • kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:33
                    no gdybys nie wrocila to pewnie poczlapalas z lektura do lozeczka,
                    zatem milego czytania i snow pieknych.
                • kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:31
                  wowwwwwwwwwwwwww,sloo
                  mily prezet,a dobra przynajmniej lektora??

niegon tak strasznie...musisz troszke zwolnic,bo w chorobe wpadniesz jakas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka