slo-onko 28.07.06, 14:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=41318799 z tegow szytskiego psoty jzu stanely w miejscu. i nie ma sie co dziwic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mycha Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:41 ja się już kopletnie pogubiłam, nie wiem, jak wy Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:51 hehehe ani ja moj plan runal w gruzach,szef za dzrwi, a ja poczulam jak smierdzacy nugus wlazl na mnie z kopytami. ide teraz opoczac ,zjesc obiad.,moze spotkam jakiego bociana to sobie z nim pogadam Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 28.07.06, 14:54 slo, tylko uważaj, żeby się z 2 więcej nie zrobiło... z bocianami nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 15:01 tak jest ) z bocianami nigdy nie wiadomo, jak się skończy... jejku, ale się uśmiałam a teraz żegnam was i udaję się krokiem posuwistum w kierunku wyjścia, a dalej do domowych zajęć i oczekuję na myszowy kontakt w sprawie sabatu ) bużka Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 16:20 musze powiedziec,ze po powrocie poczytalam jeszce raz nasza e-rozmowe,tak na spokojnie teraz tzn nie tak do konca na spokojnie bociana(ów) nie spotkalam,ale za to kupilam co chcialam,"lak na wlasy",maliny,a teraz ide jesc obiad. gud bay Odpowiedz Link
jtka Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:25 dopiero piątek , a ja mam dość ehhh.... strasznie gorąco w nogę)) moze tam ognisko mam???))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:28 czesc Jtka poszukaj jakiegos dobrego masazyste,coby nozke pomizial poczujesz ulge,ja Ci to mowie Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:53 pomyśl o zimie, ogień zgasnie. A tak w ogóle to niesprawiedliwe, lato wokoło a nasza jta kontuzjowana w łożu boleści spoczywać musi Zobaczysz jak będzie smakowało życie gdy juz sie zbroi pozbędziesz Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:29 mycha napisała: > smacznegoo dzieki Mycho jestem juz nawet po szybkich zakupach,teraz ide napic sie kawy i zaksic hitem,ciachem hitem bo prawdziwy hit to bocianDDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 17:30 aha no i 2 cz. filmu obejrze. film jednak odbiega od tresci ksiazki. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:50 heheheh, na obiad gud bay? Co to jest??? Próbowalem czytac nasz dzisiejszy "urobek", nie dałem rady, dostałem dziwacznych drgawek, chyba ze smiechuD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:56 a ja dopiero rozumialm kazdy post czytany z osobna,przedtem bylo sztuka polapac co kto pisal , do kogo i na ktory post odpowiadal Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:00 tego nawet najlepszy kryptolog nie jest w stanie rozszyfrować a najtęższy umysl pojąć, żeby zrozumieć, co mówimy nalezy odbyc staż na vistuli) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 19:57 hehehee w pracy sie nie pije Mala dopiero zaczne mialo byc posty stanely,ale to byly posty-psoty Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:01 post czy psoty, taki nasz styl, piszemy szybko, w przerwie pomiedzy najrózniejszymi zajeciami i wychodza takie dziwaczne literówki Slo, czy pijesz akwę? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:07 tak sie sklada, ze akwa już chyba na stałe weszła do mojego słownika Potrafie nawet powiedzieć, parzac kawę, ze robie akwe, moj kolega puka sie w czolo Przecież nic głupiego nie robię, to normalna codzienna czynnosc) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:09 hehehehe to poczestuj J. swoja akwą,niechs probuje jaka jest przepysznaszczegolnie,bardzo mocna,bardzo goraca i bardzo gorzka jak piołun Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:13 dziwne, nie pija on akwy, kiedys jakimś dziwnym trafem namowilem go na kubek tego specjału, pił i wydziwiał, ze taka gorzka, ze zbyt mocna, za goraca itp. Najlepsze było jednak nastepnego dnia, przywlókl sie do pracy jak z krzyza zdjety, twierdzil, ze to przez akwę nie mógl sie wyspac Kto go tam jednak wie, co było bezsennosci przyczyna Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:01 chcialam zauwazyc,ze dzis wystukalismy ponad 130 postow,ale kiedy??????? w ciagu dnia pracy juz widze nas w od poniedzialku nadrabiajacych piatkowe zaleglosci Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:05 jestem w tym szczęśliwym położeniu, ze zaległości odrobie jutro Wolalbym jednak w poniedialek, mus jednak i zero dyskusji. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:10 bede Cie podtrzymywala na duchu a MYcha tez cos Ci obiecywala ciekawe czy dotzryma slowa? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:14 dzieki za dobre chęci, wystarczy mi jak o mnie pomyślicie, no moze nie do końca, jutro macie wolną sobotę i czas to wykorzystac na odpoczynek lub coś innego. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:21 rozumiem,ze musisz sie na jutro wyspac? tak wiec papulki Nick DD slodkich snow Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 28.07.06, 20:20 tak sie nam fajnie dzisiaj pisało az żal sie rozstawać, musze jednak opuścić gościnne progi vistuli, zyczę wszystkim dobrej nocy i przyjemnego sobotniego wypoczynku Jeśli jednak ktoś myśli,z e jutro dam Wam spokój, jest w grubym błędzie Zawitam z samego rana bo zycie bez vistulki jest jakby nie do końca pełne Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:05 cześć wszystkim w piątek deszczowy. Pada piękny, równy deszcz, oby tak dalej a grzybów nie zabraknie. O grzybach wspominam nie bez powodu, sierpień zawsze był miesiacem pierwszego grzybobrania, gdyby nie dotychczasowa susza, moglibysmy pochwalić sie pięknym zbiorem. Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:38 dzien dobry dzien dobry )) jestem wyspana,zadowolona i najedzona sniadanko i kawka z mleczkiem to jest to co prawda sniadanko pozno,ale zwazywszy,ze mam pozwolenstwo na lezakowanie to jestem usprawiedliwiona a MYcha pewnie sie jeszcze wyleguje z racji urlopu albo juz bryknela nad morze? przyjemnego piatku,kazdemu bez wyjątku Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 09:59 no wlasnie grzybki, wczoraj o nich myslalam,czy beda obfite zbiory? witaj sloo i nicku, po wylozeczkowaniu sia,sniadanko zalicznone wlacznie z kawcia, siedze i podczytuje tu i uwdzie, zyccze udanych urlopow a pracujacym milego dnia pracy. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 11:33 czesc Kendo a ja juz nawet po sprzatanku,sprawnie mi to dzis poszlo. teraz tylko obiadek czyli pieczone udka w curry i smazona cukinia Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 11:53 hej sloo, ales sie uwinela, my wczoraj sprzatali i tak by trzeba bylo dzis mopem przejechac po podlogach by zmiesc psiuna klaczki( pomyslu na obiat jeszcze niet,ale chyba bedzie cyc kurczecy) milego dnia sloo. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 04.08.06, 12:38 uwijam sie stado mrówków czasem tzreba,by z nudow nie zwariowac,a i lubie czasem czyms sie popisac zwlaszcza w kulinariach jesli mam na to czas. czasem mam lenia,a czasem latam jak fryga i Tobie milego Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 04.08.06, 13:25 cześć dziewczyny cześć nick czy wy wiecie, jak to miło móc pospać dłużej spieszę wyjaśnić, ze już jestem po maratonie po mieście, żeby ktoś nie pomyślał, że dopiero co oczy otworzyłam;p mam już bilet i w niedzielę z samego rańca macham na pożegnanie kolumnie zygmunta dzień zapłakany i wyjątkowo chłodny. nie przeszkadza mi, choć na te kilka godzin mojego buszowania po mieście mogło przestać. wiem, marudzę podleję swoją zieloną dżunglę i lecę do futrzaka, bo niedługo zacznie widzieć na żółto buuuuziaki i uściski, miłego dnia i tych następnych również po powrocie opiszę wrażenia Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 16:51 pieknego odpoczynku mycha, bedziemy czekac na wrazenia.PA;.. miej sobie udany urlop. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 16:49 rodzinka sloo bedzie uszczesliwiona smakolykami) ide teraz sobie legnac,bom juz sie wyeksploatowalam ze wszystkich sil) do wieczorka,jak komp mi zaskoczy. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 04.08.06, 17:19 u mnie jesiennie, deszczowo, chłodno. siedzę w domu, futrzak grzeje mni nogi, a ja się delektuję gorącą herbatką mój kot puchnie w oczach i ciągle domaga się jedzenia! dosłownie domowe MPO, pochłonie wszystko, no wyjątkiem jest fasolka szparagowa idę poczytać Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 04.08.06, 20:48 ech,mycha,nareszcie Twoj klimacik pogodowy, a kocio rosnie wiec domaga sie jedzenia,jak wydorosleje to zmniejszy doze jedzenia.milej lektury zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 10:35 i nareszcie piatek hej mycha,milo Cie widziec ponownie i poczytac Twoje zadowolenie urlopowe) hej reszta Zalogi, mysle,ze sloo wyciagnego slubnego z wanny za nogi) a tak pozatem to burzylo, i blyskalo ,i deszczylo strasznie przez ponad poltorej godziny,jak to dobrze,ze sklepy zalicznone/pranko wyprane,przydaloby sie prasownie odstawic,ale jak tu do pradu podejsc skoro tak piorunami wali) miejcie udany dzionek. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 11:38 witam w piąteczek ) nareszcie!! tym bardziej, że cztery dni w domciu ze Skrzacikiem mnie czeka i już bym chciała, żeby było jakoś ostatnio mam mnustwo rzeczy do zrobienia i najlepsze jest to, że sprawiają mi one przyjemność Pozdrawiam cieplutko i oddalam się, życząc udanego dzionka i weekendu (na wypadek, gdybym nie miała czasu zajrzeć)) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 11.08.06, 12:34 cześć i czołem u mnie właśnieluneło. ten piątek jest bardzo leniwy cóż za rozkosz nie musieć zrywać się z samego rańca;p trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 13:43 czesc wszystkim. pogoda u mnie deszczowa,jakis Beufort mnie tu straszy,najgorsze,ze i jutro maja byc Beuforty na wszelki wypadek zabieram ze soba nadmuchiwane kolo plazowe zawsze to jakies zabezpieczenie albo przywiaze sie do szalupy i nie odejde od niej do konca rejsu. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 16:04 cześć wszystkim, nieźle mi ostatnio praca daje w kość, tego jeszcze nie grano bym nie miał czasu na wpis vistulowy. Teraz to nadrabiam, zycze dobrego dnia i, mam nadzieję, spokojnego wieczornego odpoczynku. Przed nami kilka wolnych dni Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 19:54 Nick,pierwsze zdjecie nie weszlo,powtorz moze? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:28 witajcie wieczornie Zalogo... jak widac wszedzie deszczy ,tu tez,ze spaceru lunchowego zdazylam dojsc sucha a pozniej :blysnelo/zagrzmialo /lunelo i pada do tej pory....nie lubie takie pogody bo czlek niewie co ze soba zrobic udanego wieczornego odpoczynku zycze po "owocnych pracach piatkowych" Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:36 u mnie nie deszczyło do 19tej, teraz pada i bardzo dobrze, powietrze sie odświeżyło, jest przyjemne i chłodne, co zapowiada na jutro piękny dzień Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:39 pol biedy jesli taka jak dzis,ale boje sie jutra wyobraznia moja siega zenitu,ciekawe co przepowie moj sen? Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:35 no problem, ale otwierają sie oba bez kłopotu. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:37 no teraz i mnie sie otworzylo czesc Kendo,czesc Nick Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:38 chyba zmienie jutro trase i zamiast na polnoc wyrusze na wschod Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:45 kto wie, moze sie przydac, to takie oryginalne opalać sie podczas deszczu Na vistuli wszystko jest możliwe Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:48 no jak to??????? w sztormiaku bez stroju kapielowego??????????)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:42 i nie bedziesz załowała zmiany kierunku, wschód jest dobrym miejscem do życia Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:47 jest tam duzo pieknej przyrody,ktora tak uwielbiam,a i mieszkaja tam wspaniali ludzi Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:53 przyroda wszędzie jest taka sama, ludzie też, zalezy co sie lubi i jaki sie do nich ma stosunek Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:40 czesc nicku/sloo, ech,chociaz juz Zaloge witalam,ale moge byc "dalej milusinska") z tymi deszczami to przesada,bo sa strasznie intensywne ,pozniej troszeczke i od nowa ulewa( mam nadzieje,ze nastepny tydzien sie rozpogodzi. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:44 zapowiadaja poprawe dopiero od polowy przyszlego tygodnia,ale wierzyc w ich zapenienia? lipiec mial byc zimny,a sierpien sloneczny ponoc. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:46 wiec pomylka straszna metereologow, mam nadzieje,ze od nastepnej soboty znowu bedzie prazyc po sierpniowemu. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:56 tac nosze,ale to za malo, lubie byc na zwenatrz w sloncu a nie miedzy murami,gdy pada. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:50 racja, rozpogodzi się i to na długo Deszcz ma swoje dobre strony, pomyśl tylko o grzybach Bez niego nir urosną. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:52 no to ja dzis zmykam,musze jeszce przygotowac sie na jutrzejszy wyjazd. spotkamy sie w niedziele. zycze wszytskim dobrej nocy i przyjemnego wypoczynku w weekend. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:54 dobrej nocy, fajnej wycieczki i uważj na rekiny Ja tez już musze spadac, do jutra, rano sie melduję z pracy Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:59 PA;.. nicku,trzymamy kciuki za sloo,coby Ja jakis rekin do wody nie wciagnal) milego snu i zatem do jutra nicku. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 11.08.06, 20:57 wlasnie planuje jutro na grzybki skoczyc i zobaczyc czy cos wylazlo Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 11:09 w koleny piatek tego miesiaca witam serdecznie. jesli ktos cierpi na brak slonca to moge pozyczyc kilka promeni swojego,grzeje od samego rana dosc ostro. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Piątku c.d. 18.08.06, 11:35 witam również i u mnie cudna pogoda, słońce grzeje i ogólnie super oprócz tego, że muszę jutro do pracy ( buuuu... Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:09 cześć, jutro do pracy nie tylko Tobie iść trzeba, moja wolna sobota będzie wolna ale po piętnastej. Cały dzień prazyło, skończyło sie to burza potężną, piekny spektakl z dziedziny swiatło i dźwiek z dużą iloscia deszczu. Spokojnego wieczoru i dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:40 witajcie ,dopiero teraz dodoczylam sie do kompa sloo,kasikk,nicku pochwale sie rownie,ze tu swiecilo i prazylo,bylo wrecz duszno,ale dzionek w sumie udany,obiadek zjedzony na miescie,bardzo smakowalo,na kolacje tylko kromeczke wcisnelam) milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 19:59 no to i ja dorzuce grosz o pogodzie wszak to uniwersalny temat,zwlaszcza na randkach mlodych ludzi,ktorzy nie maja tematu do rozmowy u mnie byl dzwiek,a swiatlo marne,chyba za rzadki prąd DD jestem juz spakowana i jak to sie mowi siedze na walizkach. czekam na czas odjazdu zobaczymy sie za tydzien. mam tylko nadzieje,ze pogoda dopisze. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:04 hej sloo, na razie zadnych dziewkow pogodowych tu niet) ale ja "wydaje dzwieki pakownicze",wszystko juz na fotelu przygotowane,czesci w walizie) miej sobie sloo udany urlopik,duzo pochlaniaj pieknosci dla oczu i duszy,wroc wypoczeta i pelna pieknych wraze. Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:07 a dziekuje dziekuje Tobie zycze tegos amego w podwojnej ilosci i jeszce duzo radosci,dobrego humoru, wrazen pieknych i jeszcze lepszych wspomnien ps.i niestety chyba musze utzrymac jakas diete to co zobaczylam dzis tooooooo byl szokDD Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:26 Kendusia,musze Cie juz pozegnac,czas uskutecznic jakas kapiel i polozyc sie mna chwile,odpoczac. zycze Ci spokojnej podrozy i duzo dobrymch wrazen. wszystkim pozostalym duzo sloneczka i usmiechu papa Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 18.08.06, 20:43 PA;..PA;.... sloo,szczesliwej podrozy i cudnych wrazen. PS;..no niewiem,czy mozna dietkowac na "urlopiku", ja bede sie opychac wszystkim) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 25.08.06, 08:21 cześć i czołem jak ja lubię piątki, a pełnia szczęścia by było, gdyby zegarek pokazywał 15.45 dzień piękny, niebo bez chmurki, żeć nie umierać trzymajcie się ciepło wszyscy, posyłam wam wirtualne uściski Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 25.08.06, 18:23 ze wspomnieniami po letnich podrozach witam sie wieczornie. wielkimi krokami odchodzi od nas lato,a zbliza sie jesien,bura,smutna i deszczowa. mialam okazje pochodzic w deszczu czujac jego cieple krople na plecach lecz widok jaki zobaczylam byl przerazajacy. jacys kretyni prawdopodobnie z zakladu garbarskiego albo farbiarni albo tez pralni wylali chemikalia do Neru i pozatruwali wszystko co tam zylo. ryby lezaly sniete do gory bialymi brzuszkami. widok byl tak smutny,ze o malo nie poryczalam sie z zalu i ze zlosci. trwa dochodzenie kto mogl sie do tego przyczynic. mieszkancy znad Narwi dlugo czekali na to,by rzeke przywrocic do stanu pierwotnego,a gdy tak sie stalo i gdy pojawily sie ryby to znalazl sie szmaciarz,ktory wszystko zepsul i usmiercil przyrode w rzece. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 01.09.06, 08:17 witajcie mój piątek jest śliwkowy)) za oknem słońce, niebo czyściutkie, aż się chce żyć zapraszam na kawunie i węgierki uśmiechniętego piątku życzę. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 01.09.06, 18:55 cześć, piątek pod znakiem lasu i nieba czystego. Nareszcie bez deszczu, cieplo i zielono. aż chce sie żyć Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 06:43 Dobre Rano wczesniej dzisiaj ,- "kendo" dobija o 07:00 , wyjezdzam po nia. Milego Lyk Endu Zycze Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 08.09.06, 08:07 ojej,ale sie ciesze))) tylko pewnie bedzie zmeczona bujaniem na promie i pewnie bedziemy musieli poczekac na jej wizyte na forum. ale mimo to witam ja juz teraz, a wszystkim pozostalym dobrego dnia. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 08.09.06, 08:20 cześć i czołem super bardzo się cieszę u mnie pogoda nie może się zdecydować, kawunia pachnie, świadomość, że już piątek dodaje mi skrzydeł tzymajcie się ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: Witam Zaloge 08.09.06, 12:29 bardzo,bardzo goraco i niezmiernie sie ciesze,ze bede miec z Wami ponowny kontakt. urlopik ,jaby zrobil mi przerwe w zyciorysie,nawet nie wiedziala,ze dzis piatek,niemnij jeszcze zyje ,choc jestem zmeczona i czuje sie ,jakbym jeszcze plynela) *sloo, na stateczku nie bujalo wcale i podroz byla udana, *mycha i sloo, za SMS-y dziekuje,ale po ustawianiach w kraju ,przez roznych operatorow,tak mi przestawili "slownik esemesowy",ze umie napisac tylko "OK",gdy chce dopisac nastepne slowo,od razu pojawia sie tekst"niema takiego wyrazu w slowniku" zycze milego dnia. Odpowiedz Link
jtka Re: Witam Zaloge 08.09.06, 19:12 pozdrowiona piątkowe dla wszystkich)))) jakoś zimno dziś u mnie , nie mniej zapowiadają na niedzielkę upały)) zobaczymy Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:42 cześć wszystkim Witam sie dopiero teraz, dzień miałem mocno zajęty i stad późna na forum wizyta. Najważniejsze, ze nasza Kendula jest juz w domu Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:47 ciesze sie,ze sie tez cieszycie,ze juz wrocilam miejcie sobie mily wieczor, Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 19:59 bo wiesz, zabrakło kota, kotki raczej i myszy zaczynaja szaleć, albo za dużo gadają, albo wcale. Jesteś, miotłę do ręki złapiesz i wszystkim nam pokażesz, gdzie nasze miejsce Ale sie cieszę, ze jesteś Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:04 hej nicku, powiem Ci ,ze tym razem jeszcze nic nie zdazylam poczytac cos tu powypisywali, ale ,jak juz wiesz,ze to zrobie skrupulatnie i wysciutko poukladam pod kreseczke) w kraju nie mialam czasu nawet nigdzie podzwonic, urlopik byl pod znakiem wielkich prac pod katem zimy,by Mamie bylo lzej,siostra jeszcze zostala na troche by dokonczyc dzielo miej sobie mily wieczor. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:07 to normalne, mamy rodziców, oni maja swoj wiek, nalezy pomagać a to zajmuje czas. Nie wątpię, ze sie wczytasz Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:11 chciales powiedziec,ze tak duzo wystukaliscie,ze sie niewyrobie z wczytaniem ? ?) ech,boje sie nawet pomyslec,kiedy bedzie ktos potrzebny czesciej do pomocy,bo jak zbadalysmy teraz "warunki pomocne " to bedzie cienko ze znaleziem kogos uczciwego Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:14 może aż tak dużo to nie, bywały jednak dni pospolitego ruszenia, inne zaś, powiedzmy sobie szczerze, niezbyt rozgadane. Myśle,z e sobie poradzicie, uczciwych ludzi, wbrew pozorom, jest jeszcze bardzo wielu. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:21 nicku,czas urlopow zszedl sie z wieloma osobami, czy slo juz wrocilo z urlopiku?? a jak byly zrywy to juz moge sobie wyobrazic ,ale odpuszcze chyba tym razem,poczytam i ewentualnie w kronice zamieszcze "uwage") na ten czas co zrobulysmy rozeznanie,to ludziska odwaznie mowia,co by chcieli za ewentualna pomoc....nie wchodzi wynagrodzenie pieniezne. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:18 muszę niestety spadac, myśle jednak, ze w najblizszym czasie urzadzimy sobie wieczorny maraton jak za dawnych lat Spokojnego wieczoru i dobrej nocy Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 08.09.06, 20:22 PA;..PA;....nicku,miej sobie udany wieczor, a na maraton sie pisze jak zawsze) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 08.09.06, 21:35 hej, wpadłam wieczornie, żeby cosik skrobnąć. widzę, ze wszyscy już grzeją się w pieleszach)) w takim razie kolorowych i spokojnych snów życzę. Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piątku c.d. 15.09.06, 07:19 Dobre Rano Ludkowie czujecie zapach Lyk Endu ? zanosi sie na piekna pogode- bedzie dobre rybobranie (?) z grzybkami ... Pzdr. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 15.09.06, 08:26 cześć odni, witam wszystkich oj, tak i to jak. i nawet nie ważna pogoda, byle by już był dzisiaj słonecznie choć chłodno. ale w nocy już zimno mam gigant katar widzę odin, że plan wielkie - rybki grzybki))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 15.09.06, 09:15 Dzien dobry,dzien dobry,dzien dobry. a Mycha to chyba bez skarpetek spala? Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 15.09.06, 09:31 cześć slo, czyżbyś i mnie podglądała? skąd wiesz, że bez? Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 15.09.06, 11:48 witam,witam ech,o katarkach niechce slyszec,bo wtedy mnie zlosc rozpiera, ale na grzybki to dzis bym poleciala,ale pracka z motyka w ogrodzie czeka( kiedy ja sie obrobie od tych chwastow(hwastow) sloo,w skowronkach powitala,chyba dobty dzionek sie zapowiedzial? miejcie sobie milo, siedze i mysle,kiedy do rki motyke wziasc ,podobnie jak nick wczoraj sie zastanawial o pomoc prackowa. miejcie sobie udany dzien. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Piątku c.d. 15.09.06, 18:39 Nadciaga piekny, sloneczny jesienny weekend..Milego Jego Wam... Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 15.09.06, 19:18 echa caly dzien wialo niesamowicie mocno,choc swiecilo slonce, ale plan zajeciowy wykonany , w garazu osy czy pszczoly zbudowaly sobie olbrzymie gniazdo i sie nim zajmowalam dzis,"zwierzatek" juz niebylo i miodziku tez(, ale slicznie wygladaly cztery wielgasne plastry,i taka dziwnie papierowa bardzo krucha powloka,co wiatr rozwiewal. milego wieczoru Zalodze. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 07:45 ależ piękną mamy pogodę Ranek słoneczny, powietrze jak balsam a niebo wysokie i błękitne jak niezapominajka Witam w piątek, na kawę zapraszam i zycze spokojnego dnia Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:18 cześć, cześć, cześć u mnie tak, jak u nicka, przepięknie. a wczoraj kendo wykrakała, mój kot uczył się pływać tak się kręciła po brzegu wanny, że mały poślizg i po szyję w wodzie. minę miała taką, iż mało się nie utopiłam ze śmiechu. skok na podłogę i pół wanny wody było poza nią kawę muszę koniecznie, bo jakaś nieprzytomna jestem. Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:46 hej,hej Zalogo, mycha juz widze Stregunie w wannie,nie wspomne tez o wodzie na podlodze, ale znajac kociaki to chyba i tak bedzie dalej na kancie wanny przesiadywac podczas Twej kapieli)))))))))) nicku,u Ciebie chyba zawsze niebo jak niezapominajka,tu nie czesto takia kolor mamy,cos te skandynawskie kolory sa przydymione) pieknego dnia zycze,takiego jak sie zaczyna u mnie...jest po prostu cudnie. Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 22.09.06, 08:51 jestem pewna, że tak za każdym razem awantura pod drzwiami łazienki, obie chcą wejść. jakieś zamiłowanie do ciepła i wilgoci a ja się taaak cieszę, że to już piątek!!! może jak się będę lepiej czuła i pogoda nadal będzie śliczna, to się wybiorę z futrzakiem do lasu. Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 09:06 cześć kendula Niebo jak niebo, ale te niezapominajki Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Piątku c.d. 22.09.06, 11:14 cześć pluskacze wannowe ) niektórym to dobrze, że niezapominajkowe niebo mają u nas też śliczne - mysz zdała relację eh... kolejny dzień w kołowrotku... może coś przyjemnego sie zdarzy i będzie trochę inaczej... marzenia... ale i tak udanego piątku i udanego weekendu Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 22.09.06, 20:05 witajcie wieczornie Zalogo, o zapominajkach niezapominam,piekne kwiatunie kolorystycznie,szkoda,ze tylko zycie takie nieniejs(,) tu dzis bylo naprawde goraco,jednak na horyzonicie bylo mglisto,niemniej mozna bylo zobaczyc hen daleko stojac na kaji,bom na wycieczce byla, tej od roku planowanej,nareszcie,zobaczylam miasteczko naprawde przeurocze w ktorym nieda sie zabadzic. mycha kociaka to cyba bedziesz musiala w szelczki przyodziac,coby na wycieczce nieuciekla. milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:00 oj, tak... ciag dalszy piątku właśnie się zaczął <uuuaaaaaAAAAAAaaaa...> kto o takiej nieludzkiej porze wstaje? no kto? a Skrzaciki właśnie Witam porannie, piątkowo, mgliście - jesiennie i cieplutko ) śniadanko juz za nami dawno i od w pół do siódmej jesteśmy na nogach no żeby w piątek i będąc w domu... eh... ale kto rano wstaje... (ten leje jak z cebra - zaraz dopisze mysz) pięknego dnia życzę ) Odpowiedz Link
mycha Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:12 jak ja lubię mgłę)) dzień dobry i dzisiaj piątek i jeszcze się do końca nie obudziałam i chyba mam pierwsze oznaki przepracowania miłego życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 29.09.06, 08:41 dzien dobry w sloneczny poranek ostatniego dnia tygodnia. to juz piatek!!! huuura!!! duzo przyjemnych chwil na caly dzionek Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 29.09.06, 09:14 ech,poranne ptaszki z Was, ja spalam "jak zajac"psiun popiskiwal,juz ta godzina a on niezszedl z lozeczka,ale nad ranem byl na trawce....biedne psie moje,pancio tez strasznie przezywa. mgliscie/moze i nawet padac/ale cieplo, zapowiadaja deszcz od poniedzialku( milego dnia... Odpowiedz Link
gruby190 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 12:54 Przed chwilą wróciłem z wycieczki do Lublina zafundowanej mi można powiedzieć osobiście przez pana Zbigniewa Ziobro na doniesienie pana Tomasza Sakiewicza )) Lublin pięknieje, lublinianki piękne jak zawsze, a nawet jeszcze bardziej. Okazuje się, że nawet z takich jak Ziobro i Sakiewicz też może być pożytek. Dziękuję też Andrzejowi i wszystkim forumowiczom płacącym podatki za to, że ofiarnie współfinansowali tę moją wycieczkę Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 15:04 gruby190 napisał: > > Lublin pięknieje, lublinianki piękne jak zawsze, a nawet jeszcze bardziej. mowa Lublin zawsze był pięknym miastem a lublinianki są, jak wszystkie nasze rodaczki, mmmmm www.nick000.ao.pl/ Odpowiedz Link
nick000 Re: Piątku c.d. 29.09.06, 15:02 czołem wszystkim A ja sie dzisiaj dałem zwampirzyć i dlatego do pracy nie poszedłem. Pogoda, dotychczas marna, zaczyna sie poprawiać, zapowiada sie ładne popołudnie i, mam nadzieję, sobota. Pozdrawiam Odpowiedz Link
slo-onko Re: Piątku c.d. 29.09.06, 19:46 wczoraj bylo kino domowe,dzis lektura. przyjemnego wieczoru temu kto tu zajrzy Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 29.09.06, 19:50 witam wieczornie dla sloo zycze milego lekturownia a dla reszty milego klikania,lub ,jak sobie tam wybierzecie. spokojnego wieczoru. PS;.z psiunem niby lepiej,jest na "chodzie",ale lozka rozmontowalismy i leza na podlodze,coby nie musial psiun sie meczyc ze wskakiwaniem. Odpowiedz Link
odin-2 Re: Piątku c.d. 06.10.06, 07:34 jeszcze,jak narazie-jest cd piatkow ...,jakby co to udalem sie na dlugi weekend Milego piatku i wszystkich nastepnych dni tygodni/lat Wam Zycze Pozdrawiam Odin Odpowiedz Link
kendo Re: Piątku c.d. 06.10.06, 11:59 he,he...odinie, a co to za abstynecja kompowa bedzie? )))))))))))))))) w kazdym badzi razie deszczowo /zimno/wietrznie,ot jesiennie po prostu, na jutro szok termiczno pogodowy zapowiadaja,ma byc prawie lato, cos sie pokicikalo z aurom. udanego dnia zycze. Odpowiedz Link
kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:03 slotno za oknem,ale sie ocieplilo,moze bedzie jutro bez deszczu, milego spedzania czasu. Odpowiedz Link
slo-onko Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:06 czesc Kendus pora relaksu co? mja na pewno. ostatnimi czasy duzo biegam,jezdze i pracuje do wieczora. tak bylo i dzis. na zregenorowanie sil potrzebna chwila milego odpoczynku co uczynilam przed chwila czytajac "Filary ziemi".pochwale Ci sie,ze te grube tomiszcze dostalam w prezencie od Nicka ale to takw s ekrecie Ci powiem,bo boje sie,ze wyjde na chwalipiete Odpowiedz Link
slo-onko Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:16 ide cos przekasic (znow przekasic),a potem wskocze do wanienki. jesli nie wroce to znaczyc moze tylko jedno,padlam jak pies Pluto Odpowiedz Link
kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:33 no gdybys nie wrocila to pewnie poczlapalas z lektura do lozeczka, zatem milego czytania i snow pieknych. Odpowiedz Link
kendo Re:witam wieczornie 06.10.06, 20:31 wowwwwwwwwwwwwww,sloo mily prezet,a dobra przynajmniej lektora?? niegon tak strasznie...musisz troszke zwolnic,bo w chorobe wpadniesz jakas. Odpowiedz Link