Gość: manek4 Re: MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:48 ja również gratuluje Bułgarom grali cały turniej równo należało im to trzecie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulusek tak jak nam sie nalezy zlote :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:50 3mam Kciuki (mutacja genetyczna jakas chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulusek MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:49 Porównując Bułgarię i Serbie to wygrała zdecydowanie lepsze drużyna. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic - nie jerzy MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:09 Oczywiście również gratulacje dla Bułgarów. Serbowie - cwaniaki, zawsze kombinowali, kalkulowali - małe punkty, tym razem, gdy liczył się tylko kunszt siatkarski i sportowa wola wali - te walory wydatniej zaprezentowali sympatyczni Bułgarzy... Polsko - do boju z Brazylią - po ZŁOTO !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:45 jest dokładnie odwrotnie - Serbowie nigdy nie kalkulują, pozostawiają to swoim przeciwnikom a poza tym niezależnie od formy zawsze mówią że będą walczyć o złoto, podobnie wypowiadają się ich kibice - wystarczy poczytać serbskie fora ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka A ja wolałabym gdyby Serbia wygrała! IP: *.toya.net.pl 03.12.06, 10:13 są bardzo sympatyczni, miło o naszych wypowiadali sie w przeciwieństwie do Bułgarów! Ale trudno - może nastepnym razem beda lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulus MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:17 Bravo Bulgaria. !!!!!! Tym wiekszy splendor na Nas spłynie!!! Odpowiedz Link Zgłoś