Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MŚ: Brąz dla Bułgarii

03.12.06, 09:38
    Gratuluję Bułgarom!
    Obserwuj wątek
      • Gość: manek4 Re: MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:48
        ja również gratuluje Bułgarom grali cały turniej równo należało im to trzecie
        miejsce.
        • Gość: zulusek tak jak nam sie nalezy zlote :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:50
          3mam Kciuki (mutacja genetyczna jakas chyba ;)
      • Gość: zulusek MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 09:49
        Porównując Bułgarię i Serbie to wygrała zdecydowanie lepsze drużyna.
        Gratuluje
      • Gość: kibic - nie jerzy MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:09
        Oczywiście również gratulacje dla Bułgarów. Serbowie - cwaniaki, zawsze kombinowali, kalkulowali - małe punkty, tym razem, gdy liczył się tylko kunszt siatkarski i sportowa wola wali - te walory wydatniej zaprezentowali sympatyczni Bułgarzy...
        Polsko - do boju z Brazylią - po ZŁOTO !!
        • Gość: gosc Re: MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 14:45
          jest dokładnie odwrotnie - Serbowie nigdy nie kalkulują, pozostawiają to swoim
          przeciwnikom a poza tym niezależnie od formy zawsze mówią że będą walczyć o
          złoto, podobnie wypowiadają się ich kibice - wystarczy poczytać serbskie fora ;-
          )))
      • Gość: majka A ja wolałabym gdyby Serbia wygrała! IP: *.toya.net.pl 03.12.06, 10:13
        są bardzo sympatyczni, miło o naszych wypowiadali sie w przeciwieństwie do
        Bułgarów! Ale trudno - może nastepnym razem beda lepsi.
      • Gość: zulus MŚ: Brąz dla Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:17
        Bravo Bulgaria. !!!!!! Tym wiekszy splendor na Nas spłynie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka