greis52 13.08.07, 07:25 to ostatnie czesto powtarzane przez poltykow stwierdzenie, zstanawiam sie czy oni maja wogole czyste rece nie tylko palce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick000 Re: "kłamstwa wyssane z brudnego palca " 13.08.07, 07:38 nie mieli, nie mają i nie wierze w cuda;D Odpowiedz Link
greis52 stek kłamstw 13.08.07, 08:00 stek bardzo lubie ciekawe sa te epitety dopiete do klamstwa Odpowiedz Link
nick000 Re: stek kłamstw 13.08.07, 08:09 mam consensus Skoncentrujmy sie na steku, polityka, szczegolnie w krajowym wydaniu, mi nie smakuje. Odpowiedz Link
greis52 Re: stek kłamstw 13.08.07, 08:51 stracilam zaufanie do wolowiny wiec tylko wieprzowy najlepszy z chudej szyneczki oczywiscie z czosnkiem i majerankiem Odpowiedz Link
nick000 Re: stek kłamstw 13.08.07, 09:12 greis52 napisała: > > stracilam zaufanie do wolowiny podobnie jak ja do drobiu;D > wiec tylko wieprzowy najlepszy z chudej szyneczki > oczywiscie z czosnkiem i majerankiem dziwne, znowu sie z Toba zgadzam Odpowiedz Link
greis52 Re: stek kłamstw 13.08.07, 09:31 jak juz wszystko wiadomo to robimy poniedzialkowego steka mięso oczyścić , umyć , pokroić w poprzek włókien na porcje, zbić tłuczkiem lekko zwilżonym wodą , uformować owalne steki czosnek obrać , drobno posiekać i równomiernie rozprowadzić na powierzchni steków , wciskając w mięso oraz posypać majerankiem mąką opruszyć steki usmażyć na patelni na rozgrzanym tluszczu na pozostałym tluszczu zarumienić pokrojoną w talarki cebulę usmażone mięso i cebulę posolić , posypać papryką ułożyć steki na półmisku okładając cebulą to smacznego i soczystego zycze Odpowiedz Link
nick000 Re: stek kłamstw 13.08.07, 09:56 pychota, zamiast papryki dodałbym grubo mielony pieprz, reszta ok Czytajac poczułem zapach, ze o smaku nie wspomnę Odpowiedz Link
greis52 prawdziwe klamstwo:) 13.08.07, 08:10 no teraz to sie niezle ubawilam slyszac to czy nieprawdziwe klamstwo to bylaby prawda? oglupiaja ludzie te media Odpowiedz Link
nick000 Re: prawdziwe klamstwo:) 13.08.07, 08:12 to nie media lecz "oni", dziennikarze tylko komentują i tez mają niezły ubaw;D Odpowiedz Link
nick000 Re: nagie kłamstwo 13.08.07, 09:21 jeżeli o nagość chodzi, consensus 100-procentowy;D Odpowiedz Link
greis52 Re: nagie kłamstwo 13.08.07, 09:39 nagosc czyli napewno naturalnosc zastanawiam czy sa granice naturalnosci? jak we wszystkim tak i pewnie w nagości skrajność jest niedobra, bo zarówno pruderia, jak i zbytnia naturalność mogą wiazac sie z duzymi problemami, gdzies wyczytalam, ze Szwedzi całymi rodzinami przesiadują na golasa w saunach i nie ma nic w tym zlego a u nas wszystko w koszulce Odpowiedz Link
nick000 Re: nagie kłamstwo 13.08.07, 09:59 czasy mamy takie bardziej pruderyjne niz zwykle. Czy jest jakis złoty srodek, a to juz zalezy od indywidualnego podejscia do sprawy. To, co niektorym normą wydawac sie moze, dla innych jest wynaturzeniem i odwrotnie. Ja tam swoje wiem i, wracajac do tematu watku, wielkim glosem zawrzasnę - obnazyć kłamstwo, niech żyje naturyzm!;D Odpowiedz Link
kendo Re: nagie kłamstwo 13.08.07, 10:19 no prosze, milo sobie poczytalam ,poprosze o repete) Odpowiedz Link
greis52 kłamstwo znikoma szkodliwosc... 13.08.07, 11:28 tak twierdza niektorzy, fakt mówienie prawdy w dzisiejszym świecie to rzecz niełatwa jednak za kłamstwo karałabym surowo, bo z niego bierze się całe zło swiata a tym surowiej, gdy jest rozpowszechniane za nasze podatników pieniądze ale ja sobie moge tylko pogadac i nic wiecej Odpowiedz Link
nick000 Re: kłamstwo znikoma szkodliwosc... 13.08.07, 12:12 odkłamac kłamstwo, niech zyje najprawdziwsza prawda! To oczywiscie skrótowo przedstawiony program, dzieki ktoremu ci, o jakich mówisz wygrali wybory. Rzeczywistość, widziana z ław opozycji, wyglada zdecydowanie inaczej niż oglądana z rzadowych foteli, tylko jakos tak cieżko jest im przyznac sie do błędów. Moze to i ludzkie, ale nie u polityków. Nie dam już rady patrzec na ich poczynania, nie ma też, niestety, ucieczki przed konsekwencjami działań tych ludzi. Mówienie prawdy zawsze przychodziło z trudem i, przewaznie, kończyło sie źle dla mowiacych, co nie oznacza, ze nie powinno się jej glosić. Odpowiedz Link