kendo 12.08.03, 13:48 Witam Cie bardzo cieplo wsrod nas. Zycze ciekawych tematow i czuj sie na Vistuli jak u siebie w domciu Pozdrawiam cieplutko ,,,,, kendo.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: candycandy 12.08.03, 16:32 ooo, jak miło - zapłoniła się CC. gospodyni powitała chlebem i solą. witam również my się znamy z FE, czyż nie? Odpowiedz Link
kendo Re: candycandy 12.08.03, 17:35 dobrze pamietasz CC,my sie juz spotkalysmy wczesniej na FE. co bardo mnie cieszy ,ze rowniez pamietasz. Milo Cie powitac ponownie,,,,, pozdrawiam raz jeszcze milutko....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: candycandy 14.09.03, 23:42 Tak ktrociutko cieszylam Twym towarzystwem,,,, Pozdrawiam Cieplutko,,,,i czekamy na Ciebie,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: candycandy 18.10.03, 01:20 milego ,kolorowego jesiennego weekendu.... pozdrawiam cieplutko....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: candycandy 12.11.03, 12:31 Poswiatowska zycze Ci pieknej jesieni Candycandy gdzies sie zagubilas ???? przybywaj do nas III ciemny motyl skrzydlem dotknal ich roschylonych ust ciemny motyl usiadl na wyciagnietej dloni kolombina patrzyla na cud seledynowo sino wypelz swit obudzony loskotem serca frunal motyl noc zstapila na dno wody milosc ich byla pochmurna jak wydarty wichrem klon milosc lsnila jak rozkwitla akacja w deszczu milosc ich byla ciezka jak namokle kiscie bzu Odpowiedz Link
candycandy Re: uprzejmie donoszę, że żyję 16.11.03, 22:30 Ale co to za życie? Gdzie piękna polska jesień? Gdzie słońce przedzierające się przez gałęzie drzew, gdzie burza liści pod stopami, w których można sobie poszeleścić i poszeptać? Zamiast tego mgła, wszechobecna i wszechogarniająca. Zagubiłam się chyba trochę w tej mgle, owiały mnie problemy dnia codziennego, schwytały w swoją pajęczynę i nie chcą puścić. Choć nitki cieniutkie to lepkie są, trzymają mnie dość mocno i trudno jakoś się z nich wyplątać... Odpowiedz Link
kendo Re: uprzejmie donoszę, że żyję 16.11.03, 23:10 Cieszymy sie z tego przeogromnie . zarazem smuce sie,ze nie przezylas pieknej jesieni. Wiesz wrocilam tydzien temu z karaju i byla piekna pogoda na Dolnym Slasku. Mogla bym sobie poplasac w listeczkach jakbym miala skim.... Pozdrawiam ze skandynawska jesienia z pewnoscia obecnie podobna do Twojej mglistej i bezszelestnej,,,,PA;.. Odpowiedz Link
candycandy Re: uprzejmie donoszę, że żyję 21.11.03, 16:49 Kendo, jeśli Ty w Skandynawii zimujesz, to u Ciebie już chyba zima powiina być... Kiedy będziesz wyglądać pierwszego śniegu? Tutaj, dzisiaj trochę cieplej (czytaj: mniej chłodno i jeszcze nie padało), ale ja jak ta staruszka zmartwień ma wiele, a bynajmniej nie sierpień mamy ale listopad. (...) Zaś staruszka zmartwiła sie szczerze, Zamachała rękami obiema Musisz zacząć chodzić w pulowerze Jesień idzie, rady na to nie ma. Może zrobić sie chłodno już jutro Lub pojutrze, a może za tydzień Trzeba będzie wyjać z kufra futro, Nie ma rady, jesień, jesień idzie. Jeśli jeszcze nie odwiedziła Cię zima, to życzę wielu kolorowych, szeleszczących liści pod stopami... Odpowiedz Link
kendo Re: uprzejmie donoszę, że żyję 21.11.03, 17:59 Witaj Candy Wiesz ,skandynawskie zimy byly piekne w tych piewszych latach mojego przybycia tutaj. Obecnie anomalie klimatyczne,zrobily zimy chyba jak wszedzie w Europie lagodne. Tu ,gdzie mieszkam-chyba 7-10 km.od morza zimy sa lagodne-wiecej pluchy niz sniegu, chociaz snieg juz spadl niedawno,ale w pare godzin stopnial. Jesien,natomiast bywa przecudna z babim latem, lubie byc wtedy w parku i chodzic po szeleszczacych lisiach. Listopad to udreka typowej deszczowej jesien. Szybko nastaje ciemnosc, dni szaro-bure,dzzyste. Mam nadzieje,ze u Ciebie wiecej promyczkow slonecznych. Ladnie napisalas o jesieni,,,, pozdrawiam cieplunio zyczac pieknego weekendu... Odpowiedz Link
kendo Re: uprzejmie donoszę, że żyję 03.12.03, 11:52 a ja zaczynam traci nadzieje na Twe zycie...hi,hi, przybywaj do nas ,tak rzadko nas odwiedzasz.... pozdrawiam cieplunio zyczac milych dni....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re:W Nowym Roku 16.01.04, 17:00 wszystkiego pieknego, spelnienia marzen ,,, pozdrawiam cieplunio i zycze milego weekendu.... Odpowiedz Link