kendo 24.10.08, 11:05 prosze bardzo, prywatny kacik na zapytania i lisciki do Ciebie, czuj sie u nas spaniale, bardzo milo Cie goscic wsrod nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: fleur1,tym postem odwiedzilas nas 24.10.08, 11:20 po raz pierwszy, sliczne wejscie, pozdrawiam i zycze samych przyjemnosci z nami) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11086&w=74373113&a=86178306 Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie gaś nigdy światła nadziei (Bob Dylan) Odpowiedz Link
greis52 Re: fleur1,tym postem odwiedzilas nas 24.10.08, 17:35 i ja biegne powitac i samych przyjemnosci zyczyc Odpowiedz Link
fleur1 Dziekuję 24.10.08, 19:07 Mam swój kącik, to powód do radości. Byłam dzisiaj na pysznym obiadku, a potem w innym miejscu na szarlotce z kawa, pycha. Zapowiada się też udany wieczór, czekam na wizytę, nawet 4 (słownie: cztery) paznokcie pomalowałam i ładnie pachnę jedną z ulubionych wód toaletowych. Odpowiedz Link
greis52 poprosze:) o... 02.11.08, 18:12 krotka instrukcje wklejania fotek, probowalam ale cos mi nie wychodzi Odpowiedz Link
kendo Re: poprosze:) o... 02.11.08, 20:04 fleur, dzieki za instrukje wklejania,zaraz bede probowac,a jak niedam rady to podzwonie do Ciebie i przez telefon bedziesz mnie prowadzic, -czy wieczorkiem teraz jestes w domu? -nie bede przeszkadzac? -a moze inny wieczor Ci pasuje?(pytam o wieczor,bo wtedy mam do kraju bardzo tanio zadzwonic) Odpowiedz Link
kendo Re: podziekowanie 03.11.08, 10:54 za telefoniczny gajdning w wklejaniu fotek, niestey sama pozniej probowalam i robiac dokladnie wedlug istrukcji niec mi nie weszlo,niewiem dlaczego( zycze udanego poniedzialku. Odpowiedz Link
kendo Re: podziekowanie 03.11.08, 17:01 oczywiscie za skrzyneczke nowa dziekuje) a uczennica moze bede pojetna)ech,te wszystkie techniczne zwroty zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: Hej fleur 22.11.08, 11:24 przenioslam odpowiedz nany dla Ciebie w Twoja skrzyneczke pozdrawiam po zimowemu Hej fleur1, Autor: nana_c 14.11.08, 20:04 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz a jak sie wlasciwie wkleja obrazki??? Bo cosik jeszcze tu nie widywalam. Dziekuje za mile powitanie i witam nowostara Powoli wciagam sie do codziennosci, kupa prania odbebnioona, jutro prasowanie. Akurat wrócilam od kolezanki, która odwiedzila mnie w sanatorium w ostatni mój tam weekend, i wziela mi czesc rzeczy ze soba, bo chyba by mi walizki pekly Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 23.11.08, 19:13 Skarbie, siostra nagle musiala do kraju jechac i szybko wracac, nastepnym razem gdy bedzie na dluzej to skontaktuje Was, latwo bedzie Ci Ja poznac bo to moja blizniaczka) Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 24.11.08, 13:03 och,roznie bywa z pracowitoscia, zawsze prijorytuje donice bo ladne zakupowalam i szkoda by popekaly na mrozie,jedna juz w ten sposob stracilam,choc mozna bylo skleic ale nie znosze naprawianych rzeczy tego typu,maja byc CALE, co innego elektroniczne czy lodowka,gdzie koszt naprawy nieraz tanszy niz zakup nowego. zycze udanego dnia Odpowiedz Link
greis52 Re: fleur1 15.12.08, 12:32 hej teraz to sie mozna zobaczyc witaj milego dnia zycze Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 16.12.08, 11:32 bardzo mi przykro Fleur,ze tak sie stalo, znam Mala z realu i nigdy bym nie pomyslala o takim jej posunieciu, czekam do mojej godziny wyjazdu i chyba zablokuje,jak znajde czas a inaczej to widze,ze reszta Zalogi jest rozsadna i nie bierze udzialu w tej dyskusji,powstala rysa na naszym "krysztalowym forum" szkoda ,bardzo ubolewam nad tym. pozdrawiam. Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 16.12.08, 11:54 Skarbie dzis wyjezdzam okolo osiemnastej. bede musiala w Jelonce wpasc do jakiejs kawiarenki internetowej i zobaczyc co sie dzieje,jezeli nie bedzie spokoju ZABLOKUJE te osoby i usune te watki. zycze Ci Skarbie pieknych Swiat i szczesliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinkowo!!!!! 24.02.09, 18:52 o jeja...to dzis masz Skarbie swieto wiec zycze samych slonecznych dni i duzo zdrowka. usciski i caluski gratulacyjne,, Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 06.05.09, 10:11 kwiatuszkuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szukaja Cie, odezwij sie choc linijeczka zycze zdrowka. Odpowiedz Link
kendo Re: zyczenia noworoczne 2010 28.12.09, 16:51 *Fleur zycze duzo zdrowia, niespodzianki wnukowej spelnienia marzen i wszystkiego co szczesciem sie zwie. Odpowiedz Link
kendo Re: Fleur 28.05.10, 15:50 bardzo sie ciesze z odwiedzin, i zarazem zycze milego spedzenia czasu w Istambule, bedziemy czekac na piekne wrazenia i zdjecia z podrozy. PA;..zyczymy bezpiecznej podrozy przy starcie i ladowaniu Odpowiedz Link
kendo Re: Fleur 29.05.10, 20:28 bylam na forum jel.gor, poniewaz jestem zla na kierowcow, nikt jednak niechce wiecej nic dopisac,by sie nawiazala jakas dyskusja- szkoda bede znowu gdzies we wrzesniu w kraju, moze zdazymy sie tym razem zobaczyc,jak czas mi pozwoli, teraz bylo za duzo kropli do Mamy oka po operacji zacmy, nie wyrobilam sie z czasem po prostu. miej siebie dobrze. Odpowiedz Link
greis52 Re: fleur1 16.09.10, 20:42 gratulacje! forumowe bedziesz miala kogo rozpieszczac, ciekawe jakie imie wybiora? Odpowiedz Link
fleur1 Re: fleur1 16.09.10, 21:33 Są teraz tydzień na urlopie nad niemieckim Bałtykiem, mają zastanawiać się nad imieniem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: fleur1 17.09.10, 09:37 To jest dopiero szczęście zwielokrotnione. www.kciuk.pl/Rozbrajajacy-smiech-czworaczkow-a19511 Odpowiedz Link
kendo Re: fleur1 17.09.10, 11:55 no niech bedzie przeslodziste malenstwo i zdrowe coby Babcia miala co rospieszczac Odpowiedz Link
greis52 Re: fleur1 08.11.10, 13:23 szkoda, bo taka okazja do spotkania Wam sie juz tak szybko nie trafi, ale moze przed powrotem jeszcze sie do Ciebie odezwie Jolu, nie wiadomo konkretnie kiedy zaplanowala powrot... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: fleur1 08.11.10, 17:37 Fleur zapraszam do siebie.Spytasz się Iryski,to ona pisała o spotkaniu. forum.gazeta.pl/forum/f,92442,Jesien_niejedno_ma_imie_.html Odpowiedz Link
fleur1 Re: fleur1 08.11.10, 18:14 Dziękuję za zaproszenie, napisałam prośbę na forum Alutki, poczekam na odzew, tam Iryska pisała o spotkaniu z Kendo. Jago jak masz z Iryską kontakt to proszę przekaż jej moją prośbę, może się spotkamy póki Kendo jest w Polsce i ja też, bo wyjeżdżam na długo za dwa tygodnie. Odpowiedz Link
fleur1 Re: fleur1 09.11.10, 20:04 Chyba z Kendo się nie spotkamy, a pisała o tym , że ma mój telefon, Iryska też straciła jej numer, no nic... innym razem, a byłam chętna. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: fleur1 09.11.10, 20:46 Iryska pisała jeszcze na początku,że ma trudności z połączeniem,że chyba telefon nie ten. Może Kendo zadzwoniła,a Twój zgubiła. Odpowiedz Link
greis52 urodzinowo... 24.02.11, 09:34 wszystkiego dobrego, samych radosci i przyjemnosci w życiu!!!!!! Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowo/i czas z wnuczkiem 04.03.11, 10:49 *Fleur aaaaaa...to wspaniale urodziny mialas, i czas z wnuczkiem, szczesliwa Babcia jestes. zycze jak najwiecej takich przyjemnosci. Odpowiedz Link
marii51 Re: urodzinowo/i czas z wnuczkiem 06.03.11, 20:48 fleur, kwiatuszku kochany gratulacje Babusiu kochana- Odpowiedz Link
kendo Re: Fleur z urlopem 23.06.11, 09:34 milego urlopu zycze i cudnych chwil z Leonem Odpowiedz Link
greis52 Re: Fleur z urlopem 23.06.11, 10:09 wielu radości z rodzinnego spotkania życzę Odpowiedz Link
fleur1 Re: Fleur z urlopem 23.06.11, 20:36 Uwielbiam chwile z moimi bliskimi, rozwialo nas po Europie i spotykamy sie rzadziej. Cudownie jest z maluszkiem, tak sie pieknie usmiecha i gaworzy. Dzisiaj jestem babcia opiekunka, corka z mezem poszli poszalec, a potem do kina. Maly nakarmiony podgrzanym mlekiem mamusi po umyciu spi pieknie w swoim lozeczku. Jutro idziemy z Leonem na basen. Odpowiedz Link
fleur1 Re: urodzinowo/i czas z wnuczkiem 23.06.11, 20:26 Marylko dziekuje za piekne zyczenia, pozdrawiam Ciebie jak babcia babcie. Odpowiedz Link
kendo Re: urodzinowo/i czas z wnuczkiem 24.06.11, 13:58 Fleur ciesz sie "maluszkiem" na maxa, tak szybko rosna, ale wiem po swym dziecieciu, ze kazdy rok ma swoje piekne/niezapomniane uroki. wysciskaj delikatnie Leona od Vistuli Odpowiedz Link
kendo Re: urlop za kolkiem;) 23.07.11, 13:31 *Fleur zycze milego urlopowania pieknych/niezapomnianych wrazen i slonecznej pogody/dobrego humoru/ciplych przyjaznych ludzi. Odpowiedz Link
kendo Re: wrazenia urlopowe 02.09.11, 08:37 *Fleur, poczekamy cierpliwie na fotki a najbardziej na zdjecia Leona rozumie dumna babcie,ze ma powody do radosci...toc to pierworodny jest.. milych slonecznych wrazen zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: adres ,jak na gazecie 03.09.11, 13:06 *Fleur, mozesz podeslac na gazetowa skrzynke kendo@gazeta.pl niewiem kiedy sie wybiore, byly plany,ale siostra pierwsza pojechala i juz wrocila... jak bedzie aktualny wyjazd oczywiscie dam znak. pozdrawiam szczesliwa Babcie Odpowiedz Link
fleur1 Re: adres ,jak na gazecie 04.09.11, 14:13 Dziekuje za mile slowa i ciesze sie, ze moj pierwszy wnuczek sie spodobal, mam nadzieje na wiecej, ale to juz ode mnie nie zalezy. Dzisiaj rozmawialam z corka przed chwilka, malemu wyszly juz 2 zabki i rosnie jak na drozdzach. Pozdrawiam i czekam na spotkanie, teraz nie mam problemow z przemieszczeniem sie, damy rade, tylko niech sie nam terminy zgodza. Odpowiedz Link
kendo Re: adres ,jak na gazecie 04.09.11, 16:32 ojeja Fleur to dopiero musi wygladac ,jak kroliczek z dwoma zabkami, wtedy przeslodziastwe sa maluszki, a reszte chwalilam w e-mailu zycze milego odpoczynku, Odpowiedz Link
kendo Re: adres ,jak na gazecie 04.12.11, 15:16 oczywiscie numery telefonow nie zmienialas ostanio? jak tak ? prosze podaj na priva nowe-dzieki. Odpowiedz Link
kendo Re: pierwszy roczek wnuczka 12.01.12, 11:50 oj to przeszczesliwa Babcia jestes, pomys,jak czas szybko umyka, wydaje sie,ze niedawno pisalas o swej radosci,ze sie narodzil a teraz juz roczek... usciskaj delikanie od Vistuli..... z pogody sie ciesze, Mama nie bedzie musiala najmowac ludzi do odsniezania... milej podrozy zycze i pieknych wrazen z udrodzin wnuczka,gdzie zycze MU duzo radosci dziecej i milosci rodzicielskiej Baciowej/Dziadkowej....i zdrowia. Odpowiedz Link
kendo Re: fleur 27.03.12, 10:45 tez dawno nas nie odwiedzila miej sobie dobrze, tam gdzie jestes i przy wolnej chwili odwiedz Nas. Odpowiedz Link
kendo Re: fleur 26.03.13, 18:21 witaj Feleu, milo Cie czytac ponownie... oczywiscie niepokojace jest to, ze Malmö wnet bedzie "wsiorbane przez arabska nacje" mieszkam 100km od tego miasta, chociaz i tu juz widac naplyw tej nacjii, zaczyna sie rzad zastanawaci co dalej...z azylowacami???? pozdrawiam i informuje, ze tu skromnie z ciepelkiem, bo +1 stopien i mrozny wiaterek. Odpowiedz Link