jaga_22 18.03.09, 15:10 Przybywam,bom zaproszona.Witajcie wiosennie. Rejwachu nie robię,bo widzę ,że wszystko gra i bucy. Miłego dnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greis52 Re: Rewizyta. 18.03.09, 16:56 witamy cieplutko a przydałoby się trochę rejwachu, nick Twój znajomy bardzo wierze ze zagości tutaj częściej już tylko milej koncówki dnia dzisiejszego mogę życzyć, jutro się bardziej pospieszę Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Rewizyta. 18.03.09, 17:25 Greis52,ja tutaj znana ???????????? o matko ,jakim cudem Miło mi bardzo za miłe powitanie.Na pewno jutro odwiedzę. Odpowiedz Link
greis52 Re: Rewizyta. 18.03.09, 18:52 o lapsnelam za lampeczkepowitalna zdrowie witanych i witajacych!!!!! na tym forum jeszcze sie nie dalas poznac ale na innych owszem, z przyjemnoscią Cie czytuje Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Rewizyta. 18.03.09, 19:23 Inaczej nie wypada,tylko szampan musi się polać. Witajcie kochani. Tylko Kendo nie ma,ale się zdziwi. Odpowiedz Link
kendo Re: Rewizyta..wowwwwwwwwwwwwwwwwwww 18.03.09, 19:41 oczywiscie ,ze sie zdziwilam bardzo, jednoczesnie sie i ciesze z tak milych odwiedzin, ciesze sie,ze za Zaloge nie musze sie wstydzic i tak pieknie Cie Jago powitali szampanem -dziekuje Wam Nana i Grejs za piekne powitanie nowej "forumki)" jesetm milo zaskoczona piekna niespodzianka. zycze zatem Jago /i Zalodze milego wieczoru mysle,ze bedziesz gosciem czestym u nas Odpowiedz Link
nana_c Re: Rewizyta..wowwwwwwwwwwwwwwwwwww 18.03.09, 19:50 Ano, Kendus, dlugo juz korki nie strzelaly, bo ostatnio na sylwestra, wiec teraz okazja sie natrafila, jak sie patrzy! A gdzie cie Jago jeszcze napotkac mozna? Odpowiedz Link
kendo Re: Rewizyta..wowwwwwwwwwwwwwwwwwww 18.03.09, 20:30 tak sie przyznam,ze forum jakos podupadlo przezemnie,moje wyjazdy odtrutkowe pozostali nieliczni, Jaga bywa w wielu miejscach, moze sama Ci opowie Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Rewizyta..wowwwwwwwwwwwwwwwwwww 18.03.09, 20:51 Nana,jestem na "a gdyby tak nieba przybliżyć" i +/-60 Dziewczyny mnie bardzo miło przyjęły Kenduś.Jesteście jak bliskie sobie grono rodzinne.)Przyszłam się pożegnać.Do jutra Odpowiedz Link
greis52 kolorowych snów zycze... 18.03.09, 20:53 jak to mowia niektorzy jutro bedzie lepiej... Odpowiedz Link
kendo Re: Rewizyta..wowwwwwwwwwwwwwwwwwww 18.03.09, 20:58 ÄJagus, ciesze sie,ze sie podoba u nas) powiem wiecej,Greis juz poznalam osobiscie,bardzo kruciutko,ale jednak, Nana,tez bardzo fajna babeczka Fleur znam osobiscie niemal z jednego miasta u nieobecych babeczek bylam (spotkanie forumowe)i rewizyte mi zlozyly,bylo badzo milo, zycze Jagus/ Nano/Greis i nieobecnym milej nocki Odpowiedz Link