aniouek1 list 67 19.08.03, 23:05 Rzulwiku! Przeżyłam zadziwienie! Z poduch, katapultą na skróty wpadłam do szuflady i... nie mogłam jej poznać. Chwilkę trwało zanim się znalazłam. Ale zabawa! Pozdrawiam Odpowiedz Link
kendo Re: list 67 22.08.03, 23:17 Dziekuje Rzulwiku, byl link prawidlowy,ale cos dziwnego rowniez ,bo nie bylo okienka zeby sie zlogowac. Pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo, po wylaczeniu komputera i ponownym wlaczeniu bylo juz OK. Pozdrawiam cieplutko,,,kendo Odpowiedz Link
kendo Re: list 23.08.03, 08:50 Witaj Rzulwiku bylam tam,poczytalam jeszcze nie napisali odpowiedzi, dlaczego tak sie stalo,a powinni,,,, Pozdrawiam cieplutko,dziekujac jeszcze raz....kendo Odpowiedz Link
aniouek1 list 70 19.09.03, 01:22 Witaj Rzulwiku A Ty gdzie się podziewasz? Wpadasz nagle w środku nocy, rzucasz temaciki - i to jakie hohoho - i.. znikasz Pokaż się choć czasami, a najlepiej codziennie choć na ociupinkę Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
mala20033 Re: 4 - Skrytka listów do RZULW 21.09.03, 17:49 ..ten list o pluszowym misiaczku byl..piekny..szczesliwa ta ktorej go dedykowales..Mala Odpowiedz Link
mala20033 Liscik...74.. 22.09.03, 19:41 Bo kochac znaczy tworzyc, poczac w barwie burzy rzezbe gwiazdy i ptaka w lun czerwonych marmurze. Odpowiedz Link
aniouek1 list 72 21.09.03, 21:49 Witaj Rzulwiku Miło, że wreszcie zajrzałeś a nawet śliczny "liścik" napisałeś Szkoda, że rzadko zaglądasz, i że wczoraj wieczorkiem nie było Cię na "imprezce" w Szuflandii.. ale, pewno nie mogłeś, więc.. zaglądaj jak tylko możesz Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 73 21.09.03, 21:56 ale gapa ze mnie Nie wiem, kiedy się znów pokażesz, a tu.. okres prezentowy tuż tuż, a bez Twojej pomocy to chyba nie udadza się niespodzianki. Ty zaglądasz rzadko, a i Mrouh też coraz bardziej zapracowana i nie wiem co z tym pomysłem teraz zrobić (( www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=8055055&a=8055829 Odpowiedz Link
nict1 list 75 19.11.03, 16:14 Cześć! A Ciebie gdzie przytrzasło i trzyma? Wracaj bo się spóźnisz do szkoły! Termin zapisywania minie ani się spostrzeżesz, a kto Cię do szkółki przyjmie po terminie hehehe www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=9146879 Odpowiedz Link
aniouek1 list 76 21.11.03, 23:39 Witaj Rzulwiku Miło Cię widzieć w Szuflandii. Długo, długo Cię nie było. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 77 23.11.03, 19:51 Witaj Rzulwiku Czy mi się zdaje, czy nie zdaję, że Ty chyba też nocną zmianę ciągnąłeś Mam do Ciebie prośbę. Podaruj mi słówko, które mi się bardzo podoba i które w SZUFLADZIE wydaje się bardzo potrzebne bo ono takie wielomówne a pojedyncze i dźwięcznie ...brzmi cudne: "drogowskaźnik". Proszę...daj mi go w prezencie Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 78 23.11.03, 20:44 Rzulwiku, cudnie, że jesteś w swoim miejscu i że, wreszcie robisz to co uwielbiasz. Gratuluje i cieszę się z Tobą, bo Ty chyba się cieszysz - prawda? Mnie nie chodzi o to co u Ciebie za słówkiem jest schowane tylko właśnie o te 13 literek: D + R + O + G + O + W + S + K + A + Ź + N + I + K - za którymi ja, coś innego chcę schować, żeby później Szufludkom dać Myślę tak sobie, że jeśli wszystko co z tym słówkiem u Ciebie związane darować mi chciałeś, to chyba z samego słóweczka korzystać mi pozwolisz bez żadnych zastrzeżeń Jeśli dzisiaj też tak, jak wczoraj będziesz, to może się gdzieś uda naszym słówkom spotkać? Odpowiedz Link
aniouek1 list 79 23.11.03, 21:00 Patent to może i nie, ale to słowko chyba w Twojej głowie sie urodziło, a więc takie Twoje jest i już. Dlatego sie grzecznie zapytałam, czy go użyczysz Szuflandii, bo jak Twoje to możesz z nim robić co chcesz "Serca Miasta" w Ratuszu, z serca gratuluję i... naprawdę CIESZĘ SIĘ OGROMNIE <jupi> )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) P.S. Może i ja kiedyś wpadnę na chwilek kilka do tej caffe na...Twoją kawkę? Ciasteczka przyniosę ze sobą Odpowiedz Link
aniouek1 list 80 23.11.03, 21:19 Rzulwiku, ale jesteś szybki... Skąd wiesz,że dobrze,że nie wszystko "chcą brać" i że nie chcą brać wszystko? Dziękuję za licencję... zobaczysz sam niebawem, że je wykorzystam. Nie wiem tylko czy to co zamierzam, bedzie się Szufludkom podobać, przydawać, czy... Nie dowiem się dopóki nie zrobię, więc zrobię, a potem się zobaczy i już! P.S. lubisz niespodzianki? Odpowiedz Link
aniouek1 list 81 23.11.03, 21:39 Mysle, że to co zamierzam jest potrzebne. Czy tak jest? Okaże się w pranku W jakiej konstelacji gwiazdowej szukać Twojego znaku? Nie masz ochoty na kawkę w SALONIKU MARKÓW? Jeśli masz to właź Odpowiedz Link
aniouek1 list 82 23.11.03, 21:59 uparłeś się na ten kąt? Na dodatek Ty też zaczynasz jakby rozmawiać milczeniem... Transoptorek już ze mną tak rozmawia, a ja nie wiem czemu, a teraz znów Ty... Odpowiedz Link
aniouek1 list 83 23.11.03, 22:22 Jeśli Cię znają i przekonują, to pewno wiedzą co mówią i faktycznie pasujesz do konta... bankowego, nie zaś do kąta szufladowego, którego chyba nie znają hihihi Masz rację mówiąc, że kąty są ciemne, ciche, mało uczęszczane... pamiętasz takie przysłowie: "siedź w kącie a dojrzą Cię"? Chyba w tym coś jest... z prawdy? Odpowiedz Link
aniouek1 list 84 23.11.03, 23:29 Rzulwiku, każdy może się mylić, więc NA SZCZĘŚCIE i Ty możesz w swojej metaforze Ejże! A Ty myszka jesteś by się bać kotusia? Może nie mów "...jak zwykle" bo sam pewno wiesz najlepiej, że życie jest niespodzianką pełną niespodzianek... różnych i na zmianę - miłych i niemiłych - takich ...przekładanek Ktoś mi powiedział wczoraj, że "gdy się staramy, mamy to na co czekamy", więc... może spróbuj czekaniu pomagać i niech się spełniają Twoje marzenia, a nie jakieś kocie, kocurze itd. Odpowiedz Link
aniouek1 list 85 23.11.03, 23:50 Rzulwiku...wyjawię Ci wielką tajemnice.... fenomen Szuflandii to...ludzie, to człowiek...Ty także nim jesteś. Cieszę się z 50%... bardzo listy lubię i chyba nie ja tylko? To co sobie próbujesz wyobrazić, tak naprawdę z pewnością sam wiesz doskonale ...inna rzecz czy przed sobą sam się chcesz przyznać do tego, ale... wiesz, bo sam też na pewno czekałeś na jakiś list... może nawet i teraz czekasz... zaglądasz do skrzynki... Nie cierpisz? Więc tym bardziej dziękuję za te, które od Ciebie sama otrzymuję. bla bla bla? Dla mnie...nie P.S. międzysłowia to też jest rozmowa i...wielotematyczną być może, skoro jest. Odpowiedz Link
aniouek1 list 86 24.11.03, 21:34 Dobrywieczór Rzulwiku, z tego pracusiowania zagapiłam się strasznie i nie powiedziałam co powinnam powiedzieć w PONIEDZIAŁKU Bedą dzisiaj listy? Będziesz dzisiaj snuł? Posnuj chociaż troszku obiecany c.d.n Odpowiedz Link
aniouek1 list 87 25.11.03, 00:53 Rzulwiku snujesz się gdzieś jeszcze? Listów dzisiaj nie piszesz... ale oczupinkę usnułeś nocnej opowieści... tak bardzo chciałabym byś dalej ją snuł... jeśli jeszcze nie śpisz... Jeśli śpisz, to...cichuuutko znikam... nocką ciemną sny mają pierwszeństwo nie tylko przede mną Odpowiedz Link
aniouek1 list 88 25.11.03, 08:17 Witaj Rzulwiku Snuj po ociupince, ale snuj...snuj...niech sie nić opowieści nie poplącze, nie zerwie... snuj.. Na listy można nie mieć, nie mozna ...dla ludków Dobrydzionek Rzulwiku i zagladaj... Odpowiedz Link
aniouek1 list 89 26.11.03, 01:11 Jesteś tam gdzieś pracujący, czy może śpisz dzisiejszej nocy? Wszystko jedno co robisz, serduszkowo Cię pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 90 26.11.03, 21:40 Przepraszam Cię Rzulwiku, że mnie tam...tak poniosło, i napisałam co napisałam. Możesz wyrzucić, skasować, schować tamten mój post bez żadnych oporów. Na swoje ustrawiedliwienie mogę tylko powiedzieć, że sama jestem przekonana, o tym, że wszystkie "skrzynki" o kant p..y można potłuc, gdy zwyczajnej życzliwości człowiekowi brak. Nie sądzę też, by ktokolwiek wysyłał tego typu wiadomości dla zabawy czy z nudów i ...to wszystko co mam na swoje usprawiedliwienie. Mogę jeszcze powtórzyć przepraszam, że wsadziłam swój nos nie w swoje sprawy. Pozdrawiam serduszkowo i..mam nadzieję, że...przyznasz mi rację...serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 91 26.11.03, 23:54 Rzulwiku, rzuciłam okiem... hihihi do czego tu dochodzi! Okiem rzucam jak tak dalej pójdzie to mi braknąć może wszystkiego czym możnaby jeszcze rzucać Wracając zaś do rzucania, spróbuj sobie wyobrazić, że Ty to wiesz, ale to wcale nie znaczy, że wszyscy, którzy takie rzeczy do swoich skrzynek dostają też to muszą wiedzieć, czy też wiedzą. Oni z życzliwości dla Ciebie przesyłają to do Twojej poczty. Taki Twoj post jaki był mógł sprawić im przykrość. Mnie ....byłoby przykro. Nie jest, bo Ci tego nie wysłałam, a mimo to ociupinkę jest, bo choćby ten list taki jakiś ...nieszufladkowy Pozdrawiam serduszkowo i... może już o tym nie mówmy? Jest tyle różnych innych tematów i ...zawsze jakiś nowy zjawić się może... Odpowiedz Link
aniouek1 list 101.wcześniej się coś w liczeniu pokićkało ;) 28.11.03, 20:44 Rzulwiku, Ty NIC, myślałam, że ja... nie odpisałeś mi na list i... nie pokazywałeś się od tamtego listu w Szuflandi... to tylko dlatego tak... Ja nie chciałam nic przeskrobać, ale chyba jednak ...przeskrobało mi się... -- prosze...piszcie listy do szuflady nie czekając na odpowiedź - może...cud się zdarzy...?! www.szufladalistopisow.prv.pl Odpowiedz Link