aniouek1 11.08.08, 11:18 Twoja, o s o b i s t a SZUFLADOWA PRZEGRODKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM nr 69 czeka na Twoje listy do...: - szuflady, - świata i.. - Kogo tylko chcesz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 wybacz, ze nie przeczytalam tamtego listu... 11.08.08, 11:20 wybacz, ze nie przeczytalam tamtego listu... Autor: innatasama 04.08.08, 00:32 ---------------------------------------------------------------- Za bardzo sie balam. Pol roku ciszy zrobilo swoje.Przez te szesc dlugich miesiecy robilam prawie wszystko, zeby zapomniec... Wychodzilam rano, wracalam wieczorem, w ciaglym biegu, zeby nie myslec...ratowalam siebie tak, jak umialam. Na nic juz nie czekalam. I wlasnie wtedy napisales. Przerazilam sie, kiedy rozpoznalam charakter pisma na kopercie. W jednej chwili wrocily wszystkie wspomnienia i to jedno zdanie, po ktorym rozpadlam sie na kawalki. Do tej pory je pamietam... Wpatrywalam sie w koperte i zastanawialam sie, czy dam rade przeczytac ten list. Bo co moglam znalezc po tak dlugiej ciszy? Stwierdzenie "przykro mi, zycze Ci powodzenia"? Nie znioslabym tego. Pol roku wczesniej wybrales najlatwiejszy dla siebie sposob - zamilkles. Bez jednego slowa, jakby mnie nigdy nie bylo. Podarlam tamten list, nikomu o nim nie powiedzialam. Nie mialam sily od nowa przez to przechodzic, bo byles calym moim swiatem. Bardzo przezywalam Twoja osobista tragedie. Wierzylam w to, ze jeszcze wszystko przede mna,ze jeszcze bedzie dobrze. Ale juz nigdy nie bylo tak samo. Wypalilam sie, zamknelam. Razem z Toba odeszlo pol mnie. Przewartosciowalam zycie, inne cele. Jednak cien tamtej historii pozostal. Stalam sie nieufna, taka jestem do dzis. I nic juz nie planuje. Mam nadzieje, ze jestes szczesliwy, wybaczylam sobie, wybaczylam Tobie. Odpowiedz Link